Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Generel madlavning og opskrifter

Her finder du spændende bøger om Generel madlavning og opskrifter. Nedenfor er et flot udvalg af over 371 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Kogebøger.

Vis mere
Filter
Filter
Bogtype
  • (371)
  • (95)
  • (2)
Format
  • (177)
  • (90)
  • (85)
  • (62)
  • (27)
  • (10)
  • (10)
  • (2)
  • (2)
Sprog
  • (362)
  • (8)
  • (1)
Pris
DKK
Bedømmelse
  • (45)
  • (52)
  • (54)
  • (55)
  • (59)
Serie
  • (5)
  • (3)
  • (2)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Tag
  • (74)
  • (73)
  • (55)
  • (37)
  • (29)
  • (20)
  • (19)
  • (17)
  • (15)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
  • af Ann-Christine Hellerup Brandt
    233,95 kr.

    Valdemarsro jul af Ann-Christine Hellerup Brandt er den perfekte julebog at hive frem, når sneen begynder at falde ned fra himlen og julestemningen skal sættes i gang. Valdemarsro jul er fyldt med lækre juleopskrifter, som familier kan hygge sig med og bruge som inspiration i hele julemåneden. Der har været rigtig stor interesse for Valdemarsros juleopskrifter de seneste år, som er blevet en fast del af juletraditionen. Kogebogen indeholder over 150 skønne madopskrifter, med både madretter som danskerne førhen har taget til sig, men hvor der også er kommet plads til nye spændende juleopskrifter. Med Ann-Christine Hellerup Brandts juleopskrifter finder du en masse til den søde tand, alt lige fra julesmåkager og konfekt til varm gløgg og brændte mandler. Men der er selvfølgelig også opskrifter til madbordet til juleaften, som er bestående af blandt andet kalkun og gås, men naturligvis også velsmagende opskrifter på flæskesteg og and. Valdemarsro jul er en basisbog til julen, så her er der også gode metoder at hente til den gode planlægning, så du ikke længere behøver at føle dig stresset hen over julen. Så hvis du mangler noget fantastisk juleinspiration fra maddronningen Ann-Christine Hellerup Brandt, så finder du alle de skønne og nemme juleopskrifter samt flotte billeder i ‘Valdemarsro jul’ bogen, som kan bruges december efter december og gå i arv.

  • - Ugemenuer til under 200 kroner
    af Karen Elene Thorsen
    148,95 kr.

    Bestseller!!! Fattig student er en genial kogebog for dig, der vil leve sundt, billigt og uden madspild. Ja, for alle, også familier, der gerne vil have pengene til at strække lidt længere. Slut med at smide brune bananer og tørt brød ud. Fattig student kan bruges af både store og små husholdninger.Kender du det? Du får løn eller SU, og vupti er alle pengene borte, uden at du har flottet dig. Det opdagede Karen Elene, da hun flyttede hjemmefra, men hun fandt også ud af, hvad hun skulle gøre ved det. For at råd til mad og fornøjelser hele måneden. Det handler om planlægning. Lav en madplan, køb ind efter den, hold op med at smide mad ud, brug det, du har i køleskabet. Og … køb aldrig ind, når du er sulten! Plus et par tricks mere. Det lyder simpelt, men det virker. Karen Elenes motto er: “Jeg spiser det, som gør mig og min krop glad.” Du behøver ikke at skære alt det søde fra og nøjes med det sure. Eller gå på skrump. Når bare du spiser balanceret. I denne kogebog finder du Karen Elenes mest populære madplaner, som alle kan laves for under 200 kroner pr. næse om ugen. Der er opskrifter, sparetips og andre gode råd til dig, som gerne vil spise enkel og lækker mad, uden at det koster kassen.Karen Elene Thorsen (f. 1997) er madblogger. Hun har Instagram-profilen @fattig.student med over 200.000 følgere. Karen Elene bor i Oslo og er i gang med en uddannelse inden for livsstilsændringer og folkesundhed.

  • af Jane Faerber
    231,95 kr.

    Stor 10-årsjubilæumsbog med 120 opskrifter og gode råd til at tabe sig fra Jane Faerber, som har MADBANDITTEN – Danmarks største Low Carb-blog. Madbanditten har gennem de seneste mange år været et af de største og vigtigste steder, hvor kvinder og mænd i alle aldre har kunnet finde opskrifter på lækker mad med få kulhydrater og inspiration til en langtidsholdbar Low Carb-livsstil såsom LCHF og KETO. Mange har efterlyst en bog at lade sig inspirere fra, og Jane Faerber deler derfor i anledning af Madbandittens 10-årsjubilæum ud af sine mange favoritopskrifter i denne nye bog. Med de mange års erfaring som mad- og sundhedsblogger i bagagen viser hun her, hvordan man kan lave og spise Low Carb-mad uden at føle afsavn og uanset, om målet er vægttab, et sundere liv eller begge dele.Jane Faerbers bøger om LCHF og KETO har alle opnået bestsellerstatus i Danmark og er udkommet på flere sprog, og de mange hundredtusindvis af danskere, der hver måned besøger Madbanditten.dk, vidner om, at konceptet kun bliver mere populært for hvert år, der går. Denne kombinerede koge- og sundhedsbog hjælper læseren til at finde vej i Low Carb-junglen og kan både bruges af dem, der sigter efter vægttab med KETO, og dem, som bare nyder de mange goder ved en mere liberal Low Carb-kost.

  • af Jamie Oliver
    158,95 kr.

    Keep it simple! Man kan sagtens lave mad super god og velsmagende mad med blot 5 ingredienser. I Jamie Olivers nye kogebog handler det om kvalitet frem for kvantitet og om at lave sund og afbalanceret mad hurtigt og nemt.Det er en no nonsense kogebog - der er ingen små fortællinger om den enkelte ret, der er ikke lange afsnit om ernæring. Billede af de 5 ingredienser + billede af den færdige ret + beskrivelse af fremgangsmåden. Skema angiver indhold af kalorier, fedt, mættet fedt, proteiner, kulhydrater, sukker og fibre.Så bliver det ikke nemmere!

  • - nem, hurtig, billig mad - og næsten ingen opvask
    af Louisa Lorang
    93,95 - 158,95 kr.

    Med denne bog får du over 60 opskrifter på nemme, hurtige og billige og ikke mindst sunde måltider. Mange af opskrifterne er baseret på få ingredienser, de kan laves på relativ kort tid - og efterlader stort set ingen opvask. Du får opskrifter på klassikere som cup noodles, bolognese, kartoffelsuppe, bøf bearnaise og tex-mex plus masser af ny inspiration til måltider, som er lette at bikse sammen og smager himmelsk f.eks. citronpasta med ærteskud, bowls, loaded sweet potatos og bao med hoisin flæsk. Louisa Lorang er kendt fra Go' Morgen Danmark og madskribent for bl.a. Aarstiderne og Alt for damerne og har online magasinet Lorang&Co.

  • af Britt Andersen
    229,00 kr.

    Denne bog er den første af sin slags. Her finder du opskrifter på hverdagsmad som kan tilberedes i en airfryer. Bogen er udgivet af Britt Andersen som har haft madbloggen “airfryeropskrifter.dk” siden 2017. Airfryer er en relativt unik og spændende teknologi som via cirkulerende luft kan tilberede mad som er sprødt og saftigt uden brug af olie. Hele konceptet giver dig mulighed for at tilberede retter som normalt kræver meget fedt på en sundere måde. Man kan for eksempel tilberede pommes frites med 80% mindre fedt end ved en frituresteger. Andre fordele ved en airfryer er at den producere mindre mados og har en kort opvarmningstid. Airfryer konceptet er blevet utroligt populært i Amerika og Asien gennem de seneste år og har langsomt fået mere opmærksomhed i Danmark. Britt Andersen blev straks interesseret i denne unikke teknologi og har med fordel benyttet Airfryer i sit eget køkken. Hvis du har en airfryer derhjemme eller overvejer at investere i en, kan denne bog give god inspiration til at komme i gang. Bogen inkludere både internationale og danske retter som kan dække dine hverdagsbehov. Det skal også nævnes at alle opskrifter kan bruges i forbindelse med almindelig ovn eller komfur, dog kan temperatur og tid variere.

  • - små portioner til små personer
    af Søren Ejlersen & Kirsten Mikkelsen Ravnbøl
    118,95 - 153,95 kr.

    Babymad er ikke bare mad til baby. Det er sunde, nærende, duftende måltider af gode råvarer, som hele familien kan nyde sammen. Den rigtige mad er utrolig vigtig for en hurtigvoksende lille krop – også på lang sigt. Du får over 90 velsmagende opskrifter, som er skræddersyet til din babys udvikling – fra den første oplevelse med mad til at baby kan spise stort set alt. Her er mos, grød, saucer, hverdagsretter, supper, grøntsagssmagsprøver, mellemmåltider, frugtpuréer og dejlige drikke. Retterne er tilpasset babys udviklingstrin fra 4-6 måneder, 6-9 måneder og 9-12 måneder. Forskere fortæller om de bakterier i babys tarmflora, der er så vigtige for en sund udvikling, og om hvordan den lille får mod på og bliver glad for en skøn og sund madverden. Babymad indeholder også den nyeste viden, så babys behov i det første leveår dækkes fra top til tå. Kirsten Mikkelsen Ravnbøl er ernæringsspecialist i mad til de mindste og har altid haft som hjertesag, at babyer fra første mundfuld skal opleve glæden ved velsmagende, nærende mad i trygge fællesskaber. Kirsten er forfatter til flere publikationer samt foredragsholder, konsulent og underviser. Søren Ejlersen er medstifter af Aarstiderne og stifter af Haver til maver, passioneret foredragsholder og forfatter til en lang række grønne kogebøger. Han har viet sit arbejde til at skabe en grøn, sund og velsmagende madkultur. Søren er initiativtager til Babymad.

  • af Kristine Marie Jensen
    231,95 - 236,95 kr.

    I mere end 100 år har Frøken Jensens Kogebog været kendt som indbegrebet af dansk madlavning. Den har været populær lige fra den første udgave, fordi man altid har kunnet finde gode opskrifter til såvel den fine som den daglige middag. Denne bog er 6. udgave. En ny komplet genudgivelse af samtlige opskrifter, der alle er gennemgribende ajourførte og tilpasset det moderne køkken - naturligvis med stor respekt for originalen. Alle råvarer og fremgangsmåder er grundigt revideret af de to Frøken Jensen-eksperter Hanne Bloch og Bente Nissen-Lundsgaard. Dette er den klassiske grundkogebog, som kan bruges både i kollegiekøkkenet og af den garvede husmor. Den kommer hele vejen omkring det danske køkken og viser, at det består af mere end sild og frikadeller. Der er således inspiration til noget for enhver smag lige fra småretter, frokoster, middage og supper til desserter, syltning og bagning i kogebogens henved 1000 opskrifter. Velbekomme!

  • - japanske nudler og småretter
    af Tove Nilsson
    153,95 kr.

    Det hele begynder med, at du får serveret en stor skål fyldt til randen med rygende varm fond. Der er smæk på smagen, fonden har en perfekt overflade med små fedtperler, nudlerne er spændstige og toppet med chashumarineret svinebryst eller kylling, et vuggende sojamarineret æg og andre toppings. Allerede fra den første mundfuld er du godt på vej til at blive afhængig.Ramen består af over 70 opskrifter med fokus på hjemmelavede fonder og ramennudler, men også retter som soba- og udonnudler, gyoza, okonomiyaki og tempura.

  • af Jamie Oliver
    158,95 kr.

    "Det handler om at lave virkelig god, velsmagende mag, som bare er uden kød." - Jamie OliverHvad enten man vil tage en eller to kødfrie dage om ugen eller man vil leve vegetarisk, er her er masser af inspiration til kødfrie måltider med årstidens råvarer.Nem, sund, velsmagende og farverig mad, der ikke er dyr at lave. Indhold:Bradepande-retter / Alt i én gryde / Curries / Salater / Pier / Pasta / Ris og nudler / Burgere og fritter / Supper / Sandwicher / Snacks / Brunch

  • - Kogebog
    af Morten Kaltoft & Emil Alsbo
    240,95 kr.

    OSTERIA 16 KOGEBOG er enkle, sæsonbaserede retter med få ingredienser af høj kvalitet og nænsomt tilberedt. Det er 80 retter fra det moderne italienske køkken, beregnet til uhøjtidelig familieservering som på antipasti-restauranterne Osteria 16 Haderslevgade, Spaghetteria, Osteria 16 Ravnsborggade og Osteria 16 Pesce, der ejes af vennerne Morten Kaltoft og Emil Alsbo. Morten Kaltoft er uddannet kok på den italienske restaurant Era Ora. I 2004 åbnede han Famo Saxogade sammen med Fabbio Mazzon, der var køkkenchef på Era Ora. Efterfølgende åbnede de Famo 51 og Famo Metro. Emil Alsbo er kunstner og har tidligere været del af kunstnergruppen Telefon Til Chefen. Emil har solgt værker til Statens Kunstfond og har blandt andet udstillet på Charlottenborg, Traneudstillingen og Overgaden. Sammen åbnede Morten og Emil i 2014 Osteria 16 i Haderslevgade 16. Derefter fulgte Spaghetteria, Osteria 16 Ravnsborggade og Osteria 16 Pesce. Restauranternes råvarer hentes direkte hjem fra Italien, og menuerne varierer efter årstid og udbud.

  • - Opskrifter, tips og idéer til familier med børn
    af Sif Orellana
    231,95 kr.

    Spilopper & stjerneskud er den længe ventede efterfølger til bestsellerne Krudtugler & kanelsnegle (solgt i 115.000 ekspl.) og Rollinger & roulader (solgt i 65.000 ekspl. og nomineret til titlen som “Verdens bedste børne- og familiekogebog” i marts 2011). Bogen er en smuk inspirations- og livsstilskogebog fyldt med nemme, velsmagende og kreative opskrifter, tips og idéer suppleret af stemningsfulde og farvemættede fotos af Søren Gammelmark og Sif Orellana samt skønne illustrationer af grafiker Charlotte Brixen. Den er krydret med personlige refleksioner om og inspiration til et glædesfyldt familieliv, der gør bogen til andet og mere end en almindelig familiekogebog. “Husbibler” har læserne kaldt de to forgående bestsellere i serien, og med 3‘eren er der lagt op til endnu én af slagsen. Spilopper & stjerneskud følger årets gang og udstyrer læserne med friske og gennemtestede bud på, hvordan man med små greb kan samle familien omkring nemme og velsmagende måltider, bageprojekter, kreative aktiviteter, lege og højtidsfejringer. Bogen blev i 2011 kåret til "Danmarks bedste børne- og familiekogebog 2011" og nomineret til titlen som "Verdens bedste børne- og familiekogebog 2011" af verdens største internationale kogebogskomité, Gourmand World Cookbook Awards - kogebøgernes svar på filmenes oscar.

  • af Sandra Pugliese, Anna Iben Hollensberg & Charlotte Gylling Mortensen
    130,95 - 153,95 kr.

    Mikrofloraen i vores tarmsystem er helt afgørende for vores immunitet, fordøjelsesevne samt optagelse og omdannelse af næringsstoffer m.m. Ny forskning viser, at vores tarmbakterier også har stærk indflydelse på vores hjernekemi og psyke. Den absolut enkleste vej til at styrke mikrofloraen er via fermenteret mad og de rigtige fibre til bak-terierne. Om serien: Functional foodsFunctional foods er et begreb, der bruges om mange typer fødevarer. I denne nye serie af bøger anvender vi begrebet i betydningen af naturlige fødevarer – dvs. rene, oprindelige og uspolerede af industriel håndtering – som har kendte, sundhedsfremmende egenskaber. Nogle fødevarer har nemlig så -tydelige ekstra medicinske egenskaber, at vi bevidst bruger dem terapeutisk, dvs. vi -bruger maden som medicin. I serien er valgt nogle af de fødevarer, som ikke er så almindelige i den nutidige danske kogetradition, og bøgerne vil byde på lettilgængelige, familievenlige opskrifter, som kan benyttes igen og igen. En slags ‘Karolines Køkken’ med fokus på funktionelle fødevarer, som alle kan bruge. Andre bøger i serien: Bone broth, Gurkemeje og Kokos. Om forfatterne Sandra Pugliese er autodidakt kok og kogebogsforfatter. Hun har udgivet en lang række kogebøger, der alle har smag, sanselighed og sundhed i højsædet. Sandra har i -mange år arbejde med mad som medicin, og hendes holistiske tilgang til mad og sundhed har stor betydning i kreationsfasen omkring opskrifterne til denne bogserie. Hun kurerer hellere en halsbetændelse med fx timiante, ingefær og koldslynget honning end med en recept fra lægen, og hun brænder for at vise sine læsere, hvilke små mirakler de rette råvarer kan gøre for både krop og sind. Anna Iben Hollensberg er speciallæge i almen medicin og uddannet heilpraktiker i tysk naturmedicinsk metode. Efteruddannet i komplementær og holistisk medicin i især Schweiz, Tyskland og USA og i 2016 certificeret Functional Medicine Graduate, som den første danske læge. Hun driver en integreret medicinsk privatklinik i Silkeborg med fokus på orthomolekylær og functional medicine og er desuden faglig ansvarlig på Heilpraktikerskolen, fagunderviser og en efterspurgt foredragsholder. Charlotte Gylling Mortensen er cand.scient i klinisk ernæring. Hun blev i 2016 certificeret i Functionel Medicine Graduate som den første ernæringsfaglige i Danmark og arbejder på Institut for Ortomolekylær Medicin (IOM) i Lyngby. Hendes interesse for ernæring begyndte, da hun arbejdede for FN’s Verdens-fødevareprogram i Egypten i 1990’erne. Hun har desuden en MSc i journalistik fra University of Wisconsin, USA.

  • - Extended
    af Gastromand APS
    199,94 kr.

    Gastromand - Extended er en ny, opdateret udgave af den anmelderroste kogebogsbestseller GASTROMAND. Denne nye bog er en eksklusiv opgradering med lækre opskrifter på cocktails og klassiske, danske no nonsense-opskrifter på fx skidne æg og skipper labskovs samt to helt nye kapitler: Far laver sovsen og Svigermors drøm med opskrifter til den søde tand.Gastromand - Extended er stadig en uhøjtidelig kogebog proppet med inspiration til alle madentusiaster, der elsker at jonglere i køkkenet. Med kapitelnavne som fx Daten, Herrefrokosten og Tømmermændene giver Gastromændene et bud på, hvilke retter der er helt perfekte til en lang række situationer og begivenheder i enhver madglad mands liv. Helt uden dogmer og løftede pegefingre, men med masser af passion for velsmagende proteinrig mad og tilhørende drikke, byder Gastromændene dig med på tur i deres univers, hvor der bliver leget og hygget i køkkenet. Og dette på et niveau, hvor det er sjovt og tilgængeligt for de fleste med de basale køkkenfærdigheder på plads.Gastromand.dk er et gastronomisk mekka med alt om mad og drikke for manden med fokus på smag. Gastromand.dk er to gange blevet kåret til Danmarks bedste madblog.

  • af Nicolai Tram & Eva Helbæk Tram
    185,95 - 219,94 kr.

    I lang tid har det at lave mad over bål været noget, spejdere og elitesoldater har haft patent på, mens vi andre har været henstillet til at grille pølser i bar mave på terrassen. Men mad over åben ild er for alle og ikke kun for friluftsentusiaster. Det er sanseligt og upraktisk på den fede måde. Det handler lige så meget om den tid, man bruger, mens man laver maden, som det gør om at spise den. Bogen om bålmad giver dig forslag til bålretter i forskellig sværhedsgrad, den lærer dig at bygge og tænde bål, giver dig et indblik i ildens ni liv samt alt, hvad du har brug for at lære for at tæmme ilden. Du finder klassiske opskrifter som chili con carne og ristede kastanjer, men også mere udfordrende retter som kræver koncentration og overskud – og det er en god ting. For hvis der er én ting, bogens forfattere vil opnå med denne bog, så er det at give læseren friheden til med god samvittighed at sætte sig ved bålet og med maden som påskud se på flammerne og lade roen falde over sig. På den måde er dette måske den første kogebog, hvor maden er det næstvigtigste. Det vigtigste er dig. Bålmad er nemlig også åndelig næring, og den ro, der følger med, når man ser ind i flammerne, finder man ingen andre steder. Om forfatterne Eva Helbæk Tram har arbejdet som gastronomisk skribent og redaktør for magasiner og guides i mange år, inden hun nærmest ved et tilfælde samlede kameraet op og lod sin madglæde vitalisere sig i billeder også. Nicolai Tram har som kok arbejdet på toprestaurater i ind- og udland, før han forlod restaurationsbranchen for i stedet at lave tv. Med denne bog markerer han en nyfunden kærlighed til maden og ikke mindst ilden.

  • af Claus Meyer
    185,95 - 237,95 kr.

    Alt i en gryde. På sædvanlig pædagogisk vis holder Meyer sine læsere i hånden, når han introducerer de helt basale håndteringsredskaber, tips og teknikker, der er nødvendige at kende, når man kaster sig over disciplinen simremad.

  • af Peter Friehling
    225,95 kr.

    Sous vide, hvor mad tilberedes i vandbad, har i en årrække været populær blandt professionelle kokke. Nu har en dansk opfinder og ph.d. i kemi brugt sin faglighed til at bringe det mere avancerede køkken ned på et brugbart hverdagsplan. I disse år finder sous vide en plads i mange danske køkkener. Sidste år solgte sousvide. dk alene mere end 2000 vandbade til private, og store butikskæder som Coop og Imerco har længe solgt udstyr til sous vide. Det er ganske forståeligt at sous vide nu går sin sejrsgang. Med sous vide får du mad i topklasse og mørt kød, hver gang. Sous vide er fransk for ”under vakuum”. Rent praktisk er metoden at du vakuumpakker dine råvarer med krydderurter eller anden ønsket smag i en pose og lægger posen i vandbad. Vandbadet holder en stabil temperatur under hele tilberedningen. Vakuumpakningen sikrer at smagen bliver i maden, og sammen med den kontrollerede temperatur, får du et væld af nye muligheder i madlavningen. En stensikker genvej til et topresultat. Sous vide giver optimalt udbytte af råvarerne, og du kan bruge billigere og mere smagfulde udskæringer, der nu med garanti bliver saftige og møre. Du behøver aldrig mere at være nervøs for fødevaresikkerheden når du spiser grillkyllingog hverdagsmadlavningen bliver lettere, med lækre, frysevenlige retter. Med sous vide i huset og denne bog i hånden, får du kontrol med kvaliteten og kan imponere familie og venner med en perfekt tilberedt T-bone steak.

  • af Karsten Tanggaard
    139,95 - 202,95 kr.

    "Sous vide i dit eget køkken" er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere. Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere kan vælge blandt de mere end 300 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det. Med sous vide kan man få det bedste frem i hverdagsmad som kyllingebryst, laks, burger, flæskesteg, skinke, torsk, asparges og rabarber. Men sous vide er også perfekt, når man skal lave festmad til mange. Maden er mør og saftig, smager bedre og beholder sin flotte farve, fordi den er tilberedt skånsomt ved lavere temperaturer end ellers. Sous vide gør hverdagen lettere, fordi maden kan forberedes i god tid (evt. dage i forvejen), og så laves færdig på bare 5-10 minutter. Og maden er sund, saftig og velsmagende, selvom den er hurtigt tilberedt. Sous vide er meget velegnet til de billigere udskæringer, der bliver møre og velsmagende. ?Sous vide gør ikke automatisk nogen til mesterkok, men sammen med vejledningen i denne bog kan teknikken helt sikkert hæve grundniveauet markant for enhver madlavning. Desuden indeholder afsnittene om udskæringer, mørhed og om hvordan kødet påvirkes af opvarmning mange nyttige informationer, som selv rutinerede kokke kan have glæde af. Og de mange tid/ temperatur-angivelser med smagebeskrivelser findes simpelthen ikke nogen andre steder." Kenneth Toft-Hansen, Svinkløv Badehotel - Tidligere Årets kok-vinder og sølvvinder ved Bocuse d?Or Europe

  • af Thomas Erex
    202,95 kr.

    Med denne bog i hånden kan du på en enkel og overskuelig måde lave veganske retter i hverdagen. Det er enkel og smagfuld mad, som alle kan lave, og som kan laves af ganske almindelige ingredienser fra det lokale supermarked. Fokus i bogen er på danskernes favoritter. Det er især retter som frikadeller, karbonader, pizza, pastaretter, gryderetter mv. I bogen får læseren veganske udgaver af disse retter, sammen med masser af retter, der ikke nødvendigvis minder om en dansk favorit-klassiker, men som kan blive det. Danskerne har allerede taget hummus og falafel til sig, så bulgurkugler og kikærtepandekager ligger lige for. Langt de fleste retter i bogen er meget enkle at gå til, så alle vil kunne lave dem uden besvær. Det skal være enkelt og overskueligt for alle at spise veganske livretter, så niveauet er ikke sat unødigt højt. Forfatteren Thomas Erex bruger gerne vegansk kød, ost, yoghurt og andre af de mange veganske madvarer, der er på hylderne i supermarkedet. Disse produkter er ikke ”erstatningsprodukter”, de er veganske madvarer. Sojakød, kokosost og havremælk er bare nye udgaver af velkendte produkter, og de kan indgå i daglig madlavning på linje med alle mulige andre ingredienser. Om forfatteren: Thomas Erex driver veganer-bloggen "Kærlighed & kikærter". Han er stifter og formand for Mad med Medfølelse, Danmarks veganske forening.

  • af Mikkel Maarbjerg & Nikolaj Kirk
    241,95 kr.

    Der er noget herligt ved hjemmelavet mad. Noget fantastisk, lidt besværligt og meget tids-krævende over det. Men at koge, stege og braisere, at røre, føle, dufte og følge sæsonerne er til gengæld helt vildt livsbekræftende og en af hjørnestenene i køkkenet (…) I denne bog har vi bestræbt os på at give en verden af smag, duft og sanselige indtryk videre til dig. Grundkøkken er en solid og moderne grundkogebog til nutidens familie. De to kogebogs-forfattere har samlet alt, hvad en moderne grundkogebog skal indeholde af basisviden om råvarer, redskaber og grundteknikker i køkkenet.Grundkøkken indeholder et sandt overflødighedshorn af gode opskrifter, i alt over 280. Op-skrifterne spænder vidt fra supper til kød- og fiskeretter, grønne retter, mad med kød, fisk og vildt samt skønne desserter og bagværk.

  • af Rene Redzepi & David Zilber
    308,95 kr.

    I denne bog deler René Redzepi og kokken David Zilber, der står for restauranten Nomas fermenteringslaboratorium, ud af deres teknikker, så man kan lave og lege med Nomas omfattende forrådskammer af fermenter i sit eget køkken. Og lige så vigtigt viser bogen, hvordan man kan bruge disse ingredienser og derigennem udvikle sit eget repertoire, ved hjælp af over 100 originale opskrifter og 500 farvefotografier. “René Redzepi og Noma-holdet tilfører en enorm kreativitet til den ældgamle og universelle praksis, som er fermentering. NOMA GUIDE TIL FERMENTERING er lettilgængelig for nybegyndere, men den vil også med sikkerhed forbedre kundskaberne hos os, som allerede er tryllebundet af fermenteringens store verden.”– Sandor Katz, prisvindende forfatter til The Art of Fermentation  “Med NOMA GUIDE TIL FERMENTERING har René og hans hold skrevet den definitive guide til fermenteret mad. Vi er alle blevet meget klogere af de mange års research, der ligger bag denne bog, og jeg er meget begejstret over, at amatørkokke såvel som professionelle nu har adgang til denne information.”– David Chang, kok/stifter af Momofuku “Nomas laboratorium er den perfekte kulinariske kuvøse til at kaste sig over en tilbundsgående undersøgelse af fermentering. Det glæder mig, at Redzepi og Zilber har givet os adgang til deres omhyggelige research ved at forære os opskrifterne på deres mest succesfulde, og appetitlige, resultater!”– Alice Waters, forfatter til The Art of Simple Food  “NOMA GUIDE TIL FERMENTERING samler de detaljerede opskrifter fra restaurantens mest succesfulde påfund, dokumenterer hvor langt de er nået inden for det kulinariske felt, de selv har været med til at opdyrke og giver desuden en fremragende introduktion til kokke, både de professionelle og dem derhjemme, så de kan blive klogere på såvel praksis som glæderne ved at kokkerere med mikrober.”– Harold McGee, prisvindende forfatter til On Food and Cooking  “Efter at have læst NOMA GUIDE TIL FERMENTERING har jeg lyst til at laktofermentere alt i min nærhed! Der er simpelthen blevet åbnet op til en helt ny verden af ideer. René og hans Noma-hold deler generøst ud af deres viden om det, der begyndte som fermenterings-“ulykker”, og om hvordan mug, gær og bakterier på nærmest alkymistisk vis kan forvandle ens madlavning.”– Kylie Kwong, kok og medejer af Billy Kwong

  • af Kirsten Høgh Fogt & Marianne Kastberg
    185,95 - 277,95 kr.

    Helt ny, gennemskrevet udgave af kogebogsklassikeren, der siden den udkom første gang i 1973 har været danskernes køkkenbibel - en kogebog, der rent faktisk bliver brugt. Mange nye opskrifter, mange nye fotos, nyt format og nyt layout. Men stadig kogebogen, der holder! I denne nye udgave af danskernes foretrukne grundkogebog er der meget fokus på at undgå madspild, så der er mange tips til at få brugt rester på gode måder. Der er flere opskrifter med fisk, flere bageopskrifter med surdej, og mange opskrifter med marmelade og andre hjemmelavede sylterier. Bogen udgives i samarbejde med Danmarks Lærerforening.

  • af Camilla Skov
    202,95 kr.

    Vegetarisk comfort food – også til ikke-vegetarer – fra kvinden bag succesen Vegetarisk hverdag. Camilla Skov er ikke vegetar! Men hun elsker at lave vegetarisk mad og gør det flittigt på den populære Instagram-profil @vegetariskhverdag, hvor tusindvis af danskere hver uge får inspiration til aftensmaden. Camillas præmis er, at vegetarisk mad skal smage så godt, at man overhovedet ikke tænker over, at det er vegetarisk. Det kræver viden om fedt, syre og krydderier – balance og kærlighed.I Vegetarisk i aften? laver Camilla vegetarisk comfort food til hele familien, som alle bliver mætte af – og som garanteret får husholdningsbudgettet til at falde.

  • af Anne Larsen & Martin Kreutzer
    185,95 - 229,95 kr.

    Slut med ømme led og sener, eksem, kredsløbsproblemer og en generelt hensygnende krop. Bogen giver svaret på det meste. Vejen til en antiinflammatorisk livsstil kan godt virke kringlet, men her er drejebogen, der er lige til at følge, inklusive fire ugers kostplan, masser af lækre opskrifter og en hel bunke værdifulde redskaber, der tilsammen hjælper med at slukke branden i kroppen. Bogen er en uundværlig guide for alle, der ønsker at tage livtag med de gængse velfærdssygdomme, ønsker større overskud i hverdagen og at kunne holde til udfordrende træning uden at gå i stykker. Læseren bliver udfordret på sine nuværende kostvaner, søvnen, motionen og flere andre områder. Ny vitalitet og livsglæde følger med den antiinflammatoriske livsstil. Om forfatterneMartin Kreutzer er ernæringskonsulent, EH, og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Har været ansat ved Institut for Human Ernæring, KU, i 10 år. Har et omfattende forfatterskab og er fast skribent ved flere forskellige medier. Martin står for bogens teori og råvarernes sundhedsvinkel. Anne Larsen er gennem en lang årrække succesfuld madskribent og foredragsholder. Forfatter til rigtig mange inspirerende og populære kogebøger. Fast skribent ved flere forskellige medier. Anne står for alle bogens mange velsmagende opskrifter.

  • af Martin Nordkvist
    116,95 - 168,95 kr.

    Den tidligere vinder af “Jagten på Danmarks bedste opskrift”, Martin Nordkvist, er ude med bogen “En slankebog til mænd”. Eftersom at Martin er en sand livsnyder, har hans vaner sat sig på sidebenene. Han vidste, at han var nødt til at gøre noget ved hans vægt, da han en dag var oppe og veje over 100 kg. Da han er tidligere kostvejleder for Helsekompagniet og uddannet kok og ernæringskonsulent, besluttede han sig for at lave sin egen kostplan, som skulle passe til sine vaner. Martin gik fra at veje 105 kg til 83 kg ved at følge denne kostplan og derfor valgte han at udgive den som bog. Han så en tendens til, at mange kostplaner var baseret på at spise grøntsager og skyr og primært rettet mod kvinder, men Martin mener at mænds generelle madsmag går i retningen af kød baserede retter.“For at hjælpe nogen med at tabe sig, må man forstå deres smag og behov. Hvis en kødelskende mand skal tabe sig med en slankekur baseret på grøntsager og skyr, så er chancen for succes simpelthen for lille”.Martin nævner, at hans bog sagtens kan bruges af kvinder også. Det handler blot om livsstil, vaner og præferencer til mad. Da forfatteren er stor fortaler for vin skulle dette selvfølgelig også indgå i hans bog. Alle opskrifter kommer med en vinanbefaling. For Martin var vinen ikke noget han kunne undvære og har derfor brugt det som et middel i kostplanen. Han drikker vin til maden som en form for gevinst mens man kæmper med vægttab. På denne måde vil man lettere kunne tabe vægt uden at føle man mangler noget. Martin tilføjer at vinen sagtens kan erstattes med chokolade eller øl, hvis man hellere foretrækker dette. 

  •  
    413,95 kr.

    SØLVSKEEN er indbegrebet af den italienske madbibel og kan forvandle enhver ikke-italiener til en erfaren italiensk madjonglør. Over 2000 opskrifter på traditionelle retter samt menuer fra nogle af verdens bedste kokke og køkkenchefer. Rigt illustreret med mere end 400 smukke fotos.SØLVSKEEN er den mest solgte kogebog i Italien gennem mere end 60 år. En uundværlig klassiker for enhver, der elsker god mad. Buon appetito!

  • - Mere grønt i hverdagen - helt enkelt
    af Ditte Ingemann
    45,95 - 231,95 kr.

    GIV DET GRØNNE HOVEDROLLEN… … sådan lyder opfordringen i denne inspirerende kogebog, der har fokus på, hvordan du let og lækkert får flere grøntsager på menuen i hverdagen. I MIT GRØNNE KØKKEN finder du 80 velsmagende retter med det grønne som omdrejningspunkt. Glæd dig til klassiske salater, lune salater, skønne supper, varme retter og lækkert tilbehør, men også til et kapitel om grøn morgenmad og inspiration til hvilke råvarer, du skal bruge hvornår. Opskrifterne er nemme at gå til og kan laves på 30-40 minutter. Grøn fastfood kalder forfatter Ditte Ingemann det. Er du vegetar, kan du have stor glæde af bogen, men det er ikke en klassisk vegetarbog. Du kan sagtens servere kød, fisk og fjerkræ til opskrifterne, og bagerst i bogen finder du en liste over, hvad retterne passer allerbedst til. Kort sagt en bog til alle, der har lyst til at gå på opdagelse i det grønne univers – både kødspisere, vegetarer og dig, der bare er på udkig efter ny inspiration til grønne retter. DITTE INGEMANN er bachelor i ernæring og sundhed og står bag en af Danmarks mest populære madblogs, The food Club. Hun er fast madskribent i Politiken, hyppig gæst i Go’ morgen Danmark og forfatter til ”Sukkerfri børnefest”, ”Low Carb”, ”Sunde søde sager” og ”Salater”.

  • af Gordon P. Henriksen
    277,95 - 347,95 kr.

    Et liv i fisk handler ikke om hvordan man fanger fisk, men mere om hvorfor vi fanger dem: eventyr, oplevelser, fællesskaber, udfordringer, kammeratskaber, mental sundhed og tid til ro og fordybelse. Og ikke mindst muligheden for at få den friskeste, dejligste råvare med hjem til spisebordet. Der er inspiration til fiskeeventyr rundt omkring i Danmark – ved fjorde og kyster, på søer og på havet – såvel som en masse dejlige opskrifter der kan laves på fisketurene eller hjemme i køkkenet. Størstedelen af opskrifterne er Gordons, men flere af hans fiskekammerater, bl.a. kokkene Simon Jul, Thomas Rode og Francis Cardenau, byder også ind med deres lækkerier. Med Columbus Leths mange inspirerende og flotte fotos er bogen en hyldest til lystfiskerlivet og alt hvad det har at byde på – uanset om man er erfaren fisker eller nybegynder. Gordon P. Henriksen fangede sin første fisk som syvårig i Lake Butler i Florida. Siden da kan man roligt sige at hans liv er gået i fisk. Han er Danmarks mest kendte lystfisker, og hans selvstændige lystfiskerkarriere inkluderer et hav af radio-og tv-programmer, YouTube-serier, foredrag, events og artikler som har inspireret mange til at komme ud i den danske natur med en fiskestang i hånden.

  • af Bo Bech
    262,95 kr.

    A new cookbook from Bo Bech 344 pages of his personal work 100 dishes and recipes that evoke the spirit from Geist See more on this beautiful video where the Publisher tell more about the passion of cooking. https://www.dropbox.com/s/sq0yd7mrxk2hxmz/In%20My%20Blood%20med%20engelske%20undertekster.mp4?dl=0

  • af Hugh Fearnley-Whittingstall
    240,95 kr.

    Den kendte tv-kok, forfatter og madaktivist Hugh Fearnley-Whittingstall fra River Cottage er tilbage med ‘Meget mere grønt’ i bedre form end nogensinde. Bogen er en uundværlig for alle, der gerne vil spise lidt mere grønt – og som elsker den gode smag. ‘Meget mere grønt’ er opfølger til bestselleren Grøn hverdagsmad fra River Cottage, der er solgt i mere end 25.000 eksemplarer i Danmark. ‘Meget mere grønt’ er fyldt med nemme, indbydende opskrifter, der gør det sjovere at tilberede – og især at spise – grønt. Der er kapitler med hovedretter, hvor det grønne kombineres med kerner, nødder og bælgfrugter og krydres med krydderier og krydderurter, så maden mætter og tilfredsstil- ler alle sanser. Der er sunde salater, mættende supper og lækre tapasretter, som inspirerer dig til at spise på en livsbekræftende måde. Og så er der et stort kapitel med raw food – lutter gode, grønne sager, der bare er skåret, snittet, blendet og pureret, så de er nemme at få ind i din daglige kost.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.