Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Alt for bange for sygdom - Jens Henrik Thomsen - E-bog

- Helbredsangst hos børn og unge

Bag om Alt for bange for sygdom

I Alt for bange for sygdom møder vi Adam og Søs. Adam er overbevist om, at han allerede er syg, og han tager tit til lægen. Han tror bare ikke på lægen, når han siger, at han er rask. Søs hænger ikke længere ud med sine veninder og er stoppet til håndbold, så hun ikke bliver smittet med noget. Hun savner sine venner, men synes, at det er pinligt at tale om sin skræk for sygdomme. I bogen lærer Adam, Søs og andre børn med helbredsangst, hvad de kan gøre for at håndtere angsten. Det handler om at forstå, at tanker kun er tanker, om at finde sin 'angstkontakt' og at lære at skrue ned for angsten i ikke-truende situationer. Bogen er fyldt med gode råd og øvelser, som forfatteren Jens Henrik Thomsen selv bruger i sin daglige praksis som psykolog, og som allerede har hjulpet en lang række børn og unge med at slippe af med angsten. Alt for bange for sygdom er skrevet til børn mellem 7-14 år, og de kan uden problemer selv læse den alene. Det bedste udbytte vil de dog få sammen med en voksen, som de kan stille spørgsmål til, og så man sammen kan aftale at lave bogens øvelser. Bogen indeholder derfor en introduktion til de voksne.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772161563
  • Udgivet:
  • 21. Juni 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Alt for bange for sygdom

I Alt for bange for sygdom møder vi Adam og Søs. Adam er overbevist om, at han allerede er syg, og han tager tit til lægen. Han tror bare ikke på lægen, når han siger, at han er rask. Søs hænger ikke længere ud med sine veninder og er stoppet til håndbold, så hun ikke bliver smittet med noget. Hun savner sine venner, men synes, at det er pinligt at tale om sin skræk for sygdomme.

I bogen lærer Adam, Søs og andre børn med helbredsangst, hvad de kan gøre for at håndtere angsten. Det handler om at forstå, at tanker kun er tanker, om at finde sin 'angstkontakt' og at lære at skrue ned for angsten i ikke-truende situationer. Bogen er fyldt med gode råd og øvelser, som forfatteren Jens Henrik Thomsen selv bruger i sin daglige praksis som psykolog, og som allerede har hjulpet en lang række børn og unge med at slippe af med angsten.

Alt for bange for sygdom er skrevet til børn mellem 7-14 år, og de kan uden problemer selv læse den alene. Det bedste udbytte vil de dog få sammen med en voksen, som de kan stille spørgsmål til, og så man sammen kan aftale at lave bogens øvelser. Bogen indeholder derfor en introduktion til de voksne.

Brugerbedømmelser af Alt for bange for sygdomFind lignende bøger
Bogen Alt for bange for sygdom findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.