Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Anne bliver lærer. Anne fra Grønnebakken 2 - E-bog

- Anne fra Grønnebakken 2

Bag om Anne bliver lærer. Anne fra Grønnebakken 2

Serien om Anne fra Grønnebakken er en klassiker, der verden over læses i laser af både tweens, unge og voksne læsere. Der er sket en del, siden Anne kom til Grønnebakken for fem år siden som en lille, fregnet forældreløs, og hun er elsket af mange. Men hun har stadig ry for at vikle sig ind i diverse mere eller mindre (u)heldige situationer... Da Anne begynder at arbejde som lærer, får hun for alvor testet sin tålmodighed og karakterstyrke. Hun får til opgave at undervise både de søde og ikke mindst de uopdragne unger fra Avonlea, hvis forældre holder hånden over dem og ikke helt kan forstå Annes metoder. Samtidig kommer Anne til at blande sig i et ungt pars forhold, finder to nye forældreløse børn på Grønnebakken og undrer sig over Gilbert Blythes mærkværdige opførsel... Der er nok at se til for Anne! Anne fra Grønnebakken udkom oprindeligt i 1908, men med emner som feminisme, fordomme, mobning og venskaber på trods er bogen stadig aktuel i dag. Anne bliver lærer er andet bind i serien.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788763845960
 • Udgivet:
 • 28. Oktober 2016
 • Straks på e-mail.

Online pris

Anmeldelser af Anne bliver lærer. Anne fra Grønnebakken 2

  Beskrivelse af Anne bliver lærer. Anne fra Grønnebakken 2

  Serien om Anne fra Grønnebakken er en klassiker, der verden over læses i laser af både tweens, unge og voksne læsere.
  Der er sket en del, siden Anne kom til Grønnebakken for fem år siden som en lille, fregnet forældreløs, og hun er elsket af mange. Men hun har stadig ry for at vikle sig ind i diverse mere eller mindre (u)heldige situationer...
  Da Anne begynder at arbejde som lærer, får hun for alvor testet sin tålmodighed og karakterstyrke. Hun får til opgave at undervise både de søde og ikke mindst de uopdragne unger fra Avonlea, hvis forældre holder hånden over dem og ikke helt kan forstå Annes metoder. Samtidig kommer Anne til at blande sig i et ungt pars forhold, finder to nye forældreløse børn på Grønnebakken og undrer sig over Gilbert Blythes mærkværdige opførsel... Der er nok at se til for Anne!

  Anne fra Grønnebakken udkom oprindeligt i 1908, men med emner som feminisme, fordomme, mobning og venskaber på trods er bogen stadig aktuel i dag. Anne bliver lærer er andet bind i serien.

  Brugerbedømmelser af Anne bliver lærer. Anne fra Grønnebakken 2  Find lignende bøger

  Bogen Anne bliver lærer. Anne fra Grønnebakken 2 findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.