Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Arkitekterne: Ida Lindberg fra Over Byen Arkitekter - Sophie Bech - Lydbog

bind 10 i TOPKVINDER serien

Bag om Arkitekterne: Ida Lindberg fra Over Byen Arkitekter

I dagens afsnit møder Sophie Bech arkitekt og stiftende partner Ida Lindberg fra Over Byen Arkitekter. Ida er 35 år gammel og blev for nyligt annonceret som en af Talent 100 profilerne på Berlingskes 2021 liste. Vi taler om, hvordan Over Byen får projekter ind og arbejder specifikt med omdannelse af bygninger. Ida er både leder og arkitekt, og det er ikke altid lige let at bære dobbelt kasket. Og så er hun tredje generations-arkitekt. Men hvad er det, der driver hende? Og hvordan bevarer hun nærvær og balance i en travl hverdag? Det graver vi mere ned i sammen. Men først skal jeg se deres tamponlignende skulptur, som pryder kontoret med de 42 medarbejdere. TOPKVINDER er en karrierepodcast for dig, der vil inspireres af kickass kvinder, der har taget en masse karrieremæssige satsninger. Sophie Bech graver de vigtige personlige beretninger frem om spændende karrierer fra kvinder rundt om i hele landet. Du vil høre om op- og nedture, få skarpe karrierehacks, og forhåbentlig skubber det til dig i din lyst til at bringe dig selv, og det du er, vil og kan ind i ligningen. Sophie Bech (f. 1984) har studeret ved SDU og er cand.mag. i Medievidenskab. Hun står blandt meget andet bag podcasten "Topkvinder".

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728388235
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 1. Maj 2022
 • Oplæser:
 • Sophie Bech
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Arkitekterne: Ida Lindberg fra Over Byen Arkitekter

I dagens afsnit møder Sophie Bech arkitekt og stiftende partner Ida Lindberg fra Over Byen Arkitekter. Ida er 35 år gammel og blev for nyligt annonceret som en af Talent 100 profilerne på Berlingskes 2021 liste.
Vi taler om, hvordan Over Byen får projekter ind og arbejder specifikt med omdannelse af bygninger. Ida er både leder og arkitekt, og det er ikke altid lige let at bære dobbelt kasket. Og så er hun tredje generations-arkitekt.
Men hvad er det, der driver hende? Og hvordan bevarer hun nærvær og balance i en travl hverdag? Det graver vi mere ned i sammen. Men først skal jeg se deres tamponlignende skulptur, som pryder kontoret med de 42 medarbejdere.

TOPKVINDER er en karrierepodcast for dig, der vil inspireres af kickass kvinder, der har taget en masse karrieremæssige satsninger.
Sophie Bech graver de vigtige personlige beretninger frem om spændende karrierer fra kvinder rundt om i hele landet. Du vil høre om op- og nedture, få skarpe karrierehacks, og forhåbentlig skubber det til dig i din lyst til at bringe dig selv, og det du er, vil og kan ind i ligningen.

Sophie Bech (f. 1984) har studeret ved SDU og er cand.mag. i Medievidenskab. Hun står blandt meget andet bag podcasten "Topkvinder".

Brugerbedømmelser af Arkitekterne: Ida Lindberg fra Over Byen ArkitekterFind lignende bøger
Bogen Arkitekterne: Ida Lindberg fra Over Byen Arkitekter findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.