Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Arkitekterne: Nina Mathiesen fra COBE - Sophie Bech - Lydbog

Bag om Arkitekterne: Nina Mathiesen fra COBE

I dagens episode møder Sophie Bech administrerende direktør i COBE, Nina Mathiesen. Der var en rigtig klog kvinde, der sagde til Nina: "Hele COBE må gerne være lagt ned med stress, men du må ikke." For Nina skal have 20% til at agere, når der er noget, der går galt, eller der opstår en krise, så skal der være nogen som har overskuddet til at håndtere det. Eller omvendt, når der opstår en forretningsmulighed, så skal der også være nogen, der har det overskud til at kunne gå ind i det og hive den mulighed hjem. "Det skal jeg minde mig selv om jævnligt, at jeg skal have det overskud i min hverdag, fordi alle dem, der arbejder her skal kunne stole på, at hvis der er et eller andet, så har jeg kapacitet til at løse det," siger Nina. TOPKVINDER er en karrierepodcast for dig, der vil inspireres af kickass kvinder, der har taget en masse karrieremæssige satsninger. Sophie Bech graver de vigtige personlige beretninger frem om spændende karrierer fra kvinder rundt om i hele landet. Du vil høre om op- og nedture, få skarpe karrierehacks, og forhåbentlig skubber det til dig i din lyst til at bringe dig selv, og det du er, vil og kan ind i ligningen. Sophie Bech (f. 1984) har studeret ved SDU og er cand.mag. i Medievidenskab. Hun står blandt meget andet bag podcasten "Topkvinder".

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728388204
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 1. Maj 2022
 • Oplæser:
 • Sophie Bech
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Arkitekterne: Nina Mathiesen fra COBE

I dagens episode møder Sophie Bech administrerende direktør i COBE, Nina Mathiesen.
Der var en rigtig klog kvinde, der sagde til Nina:
"Hele COBE må gerne være lagt ned med stress, men du må ikke." For Nina skal have 20% til at agere, når der er noget, der går galt, eller der opstår en krise, så skal der være nogen som har overskuddet til at håndtere det. Eller omvendt, når der opstår en forretningsmulighed, så skal der også være nogen, der har det overskud til at kunne gå ind i det og hive den mulighed hjem. "Det skal jeg minde mig selv om jævnligt, at jeg skal have det overskud i min hverdag, fordi alle dem, der arbejder her skal kunne stole på, at hvis der er et eller andet, så har jeg kapacitet til at løse det," siger Nina.

TOPKVINDER er en karrierepodcast for dig, der vil inspireres af kickass kvinder, der har taget en masse karrieremæssige satsninger.
Sophie Bech graver de vigtige personlige beretninger frem om spændende karrierer fra kvinder rundt om i hele landet. Du vil høre om op- og nedture, få skarpe karrierehacks, og forhåbentlig skubber det til dig i din lyst til at bringe dig selv, og det du er, vil og kan ind i ligningen.

Sophie Bech (f. 1984) har studeret ved SDU og er cand.mag. i Medievidenskab. Hun står blandt meget andet bag podcasten "Topkvinder".

Brugerbedømmelser af Arkitekterne: Nina Mathiesen fra COBEFind lignende bøger
Bogen Arkitekterne: Nina Mathiesen fra COBE findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.