dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer 11 års fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

At skille sig af med en kat - Haruki Murakami - E-bog

- – hvad jeg taler om når jeg taler om min far

At skille sig af med en kataf Haruki Murakami Du sparer 18% ift. forlagets pris Spar 18%
Bag om At skille sig af med en kat

En sommerdag tager far og søn ud til en strand med familiens kat i en papkasse. De vil af grunde, sønnen ikke forstår, skille sig af med katten … der imidlertid vil det helt anderledes. Med udgangspunkt i en enkelt barndomserindring skriver Murakami sig nærmere en forståelse af, hvem hans far var. Hvorfor han bad hver dag for de mange – såvel japanere som kinesere – som døde under krigen mellem Kina og Japan. Og hvorfor han kun talte meget sparsomt med sin søn om, hvad der egentlig hændte ham under Anden Verdenskrig. I denne bog fortæller Haruki Murakami for første gang i selvbiografisk form om sin barndom og sit problematiske forhold til sin far. Det er en bog om krigens og livets tilfældighed – en meditation over død og erindring. Illustreret af Yan Gao

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772048543
 • Udgivet:
 • 1. Juni 2022
 • Straks på e-mail.

Online pris

 • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag

Fordelspris

Anmeldelser af At skille sig af med en kat

  Beskrivelse af At skille sig af med en kat

  En sommerdag tager far og søn ud til en strand med familiens kat i en papkasse. De vil af grunde, sønnen ikke forstår, skille sig af med katten … der imidlertid vil det helt anderledes.

  Med udgangspunkt i en enkelt barndomserindring skriver Murakami sig nærmere en forståelse af, hvem hans far var. Hvorfor han bad hver dag for de mange – såvel japanere som kinesere – som døde under krigen mellem Kina og Japan. Og hvorfor han kun talte meget sparsomt med sin søn om, hvad der egentlig hændte ham under Anden Verdenskrig.

  I denne bog fortæller Haruki Murakami for første gang i selvbiografisk form om sin barndom og sit problematiske forhold til sin far. Det er en bog om krigens og livets tilfældighed – en meditation over død og erindring.

  Illustreret af Yan Gao

  Brugerbedømmelser af At skille sig af med en kat  Find lignende bøger
  Bogen At skille sig af med en kat findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.