Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

At skille sig af med en kat - Haruki Murakami - E-bog

- – hvad jeg taler om når jeg taler om min far

Bag om At skille sig af med en kat

En sommerdag tager far og søn ud til en strand med familiens kat i en papkasse. De vil af grunde, sønnen ikke forstår, skille sig af med katten … der imidlertid vil det helt anderledes. Med udgangspunkt i en enkelt barndomserindring skriver Murakami sig nærmere en forståelse af, hvem hans far var. Hvorfor han bad hver dag for de mange – såvel japanere som kinesere – som døde under krigen mellem Kina og Japan. Og hvorfor han kun talte meget sparsomt med sin søn om, hvad der egentlig hændte ham under Anden Verdenskrig. I denne bog fortæller Haruki Murakami for første gang i selvbiografisk form om sin barndom og sit problematiske forhold til sin far. Det er en bog om krigens og livets tilfældighed – en meditation over død og erindring. Illustreret af Yan Gao

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772048543
  • Udgivet:
  • 1. Juni 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af At skille sig af med en kat

En sommerdag tager far og søn ud til en strand med familiens kat i en papkasse. De vil af grunde, sønnen ikke forstår, skille sig af med katten … der imidlertid vil det helt anderledes.

Med udgangspunkt i en enkelt barndomserindring skriver Murakami sig nærmere en forståelse af, hvem hans far var. Hvorfor han bad hver dag for de mange – såvel japanere som kinesere – som døde under krigen mellem Kina og Japan. Og hvorfor han kun talte meget sparsomt med sin søn om, hvad der egentlig hændte ham under Anden Verdenskrig.

I denne bog fortæller Haruki Murakami for første gang i selvbiografisk form om sin barndom og sit problematiske forhold til sin far. Det er en bog om krigens og livets tilfældighed – en meditation over død og erindring.

Illustreret af Yan Gao

Brugerbedømmelser af At skille sig af med en katFind lignende bøger
Bogen At skille sig af med en kat findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.