Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bag den røde dør - Tanja Fievé Eskesen - Lydbog

- At blive sin kraft

Bag om Bag den røde dør

Overgangsalderen fra en anden synsvinkel. Overgangsalderen er ikke en fejl, den er ikke en svaghed, der skal korrigeres. Den er derimod dét felt, hvor en kvinde får den fulde adgang til sit indre visdomslag, sin indre kælling, og en mand får adgang til sin indre magiker. For begge køn gælder det samme: I overgangsalderen har du ikke længere bare adgang til din kraft – du bliver din kraft. Den 3. alder – overgangsalderen – er det utæmmedes tid. Det er visdommens tid. Det er den buldrende livskrafts tid. Når du går i overgangsalderen, går den røde dør i dig op. Uanset om du vil det eller ej. Uanset om du finder det bekvemt eller ej. Du kommer i kontakt med, hvem du egentlig er. Bag maskerne. Bag pænheden. Bag opdragelsen. Hvis du er åben for at kigge bagom fortællingerne om alt det liv, der forsvinder, og i stedet kigger ’Bag den røde dør’, vil du opdage, at der er et væld af nye muligheder og kræfter gemt i overgangsalderen. Denne bog er skrevet som en vejviser, en fortælling om de (nye) kræfter, der vågner i dig i overgangsalderen. De kræfter, der vejrer morgenluft og bryder kaotisk igennem til din måske ellers velordnede og velorganiserede hverdag - og liv.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788797025574
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 8. Juli 2020
 • Oplæser:
 • Tanja Fievé Eskesen
 • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Bag den røde dør

Overgangsalderen fra en anden synsvinkel.
Overgangsalderen er ikke en fejl, den er ikke en svaghed, der skal korrigeres. Den er derimod dét felt, hvor en kvinde får den fulde adgang til sit indre visdomslag, sin indre kælling, og en mand får adgang til sin indre magiker.

For begge køn gælder det samme: I overgangsalderen har du ikke længere bare adgang til din kraft – du bliver din kraft.

Den 3. alder – overgangsalderen – er det utæmmedes tid. Det er visdommens tid.

Det er den buldrende livskrafts tid. Når du går i overgangsalderen, går den røde dør i dig op. Uanset om du vil det eller ej. Uanset om du finder det bekvemt eller ej. Du kommer i kontakt med, hvem du egentlig er. Bag maskerne. Bag pænheden. Bag opdragelsen.

Hvis du er åben for at kigge bagom fortællingerne om alt det liv, der forsvinder, og i stedet kigger ’Bag den røde dør’, vil du opdage, at der er et væld af nye muligheder og kræfter gemt i overgangsalderen.

Denne bog er skrevet som en vejviser, en fortælling om de (nye) kræfter, der vågner i dig i overgangsalderen. De kræfter, der vejrer morgenluft og bryder kaotisk igennem til din måske ellers velordnede og velorganiserede hverdag - og liv.

Brugerbedømmelser af Bag den røde dørFind lignende bøger
Bogen Bag den røde dør findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.