Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bagagerum - Svend Aage Petersen - Bog

Bag om Bagagerum

Vi har alle et bagagerum. Ikke kun bagerst i bilen, men også det sted i vores bevidsthed, hvor vi opsamler vores eget og unikke sæt bagage, bestående af de erfaringer, vi gør os, og de oplevelser, vi har haft. Vores bagage former os på godt og ondt og påvirker vores måde at agere på. Bagagerum er en samling af ti lidt skæve noveller, der tager udgangspunkt i forskellige former for ensomhed, og som viser glimt af den menneskelige psyke på tværs af tid, sted, alder og køn. Hovedpersonerne i novellerne udfordres på forskellig vis af depression, savn, ulykke eller stress. De har hver deres egen tilgang til deres situation og forskellige måder at håndtere det på. Hver især åbner de ubevidst deres bagagerum og finder deres styrker eller svagheder frem. Uddrag af bogen Han slog en lettet, befriet latter op og skjulte ansigtet i hænderne. Sandet var blødt under hans fodsåler, og den eneste lyd var det lille plask, hver gang han tog et skridt. Når han stoppede op, lukkede stilheden sig omgående omkring ham igen. Mørket, vandet, stilheden og øen i det hele taget omfavnede ham, følte han. Månen lyste hele bugten op, og Kristian var alene i dens verden, på den bedst tænkelige måde. Alting boblede i ham, og glæden, som han følte lige nu, havde brug for plads. Havde han stået på Nørrebro, havde byen slugt hans begejstring i dens mylder og larm. Det var han overbevist om. Om forfatteren Svend Aage Petersen fastholder stædigt at være i starten af 50’erne. Han bor foran en computerskærm i Tune og arbejder til dagligt som projektleder. I 2019 udgav han Man kan, hvad man vil, der beskriver hans handicappede fars liv og udfordringer. I tomrummet efter denne første bog opstod drømmen om at skrive mere. Bagagerum er derfor hans skønlitterære debut.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788775754267
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 318
 • Udgivet:
 • 18. Marts 2022
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 152x220x25 mm.
 • Vægt:
 • 500 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 25. Maj 2024

Beskrivelse af Bagagerum

Vi har alle et bagagerum. Ikke kun bagerst i bilen, men også det sted i vores bevidsthed, hvor vi opsamler vores eget og unikke sæt bagage, bestående af de erfaringer, vi gør os, og de oplevelser, vi har haft. Vores bagage former os på godt og ondt og påvirker vores måde at agere på. Bagagerum er en samling af ti lidt skæve noveller, der tager udgangspunkt i forskellige former for ensomhed, og som viser glimt af den menneskelige psyke på tværs af tid, sted, alder og køn.
Hovedpersonerne i novellerne udfordres på forskellig vis af depression, savn, ulykke eller stress. De har hver deres egen tilgang til deres situation og forskellige måder at håndtere det på. Hver især åbner de ubevidst deres bagagerum og finder deres styrker eller svagheder frem.

Uddrag af bogen
Han slog en lettet, befriet latter op og skjulte ansigtet i hænderne. Sandet var blødt under hans fodsåler, og den eneste lyd var det lille plask, hver gang han tog et skridt. Når han stoppede op, lukkede stilheden sig omgående omkring ham igen. Mørket, vandet, stilheden og øen i det hele taget omfavnede ham, følte han. Månen lyste hele bugten op, og Kristian var alene i dens verden, på den bedst tænkelige måde. Alting boblede i ham, og glæden, som han følte lige nu, havde brug for plads. Havde han stået på Nørrebro, havde byen slugt hans begejstring i dens mylder og larm. Det var han overbevist om.

Om forfatteren
Svend Aage Petersen fastholder stædigt at være i starten af 50’erne. Han bor foran en computerskærm i Tune og arbejder til dagligt som projektleder. I 2019 udgav han Man kan, hvad man vil, der beskriver hans handicappede fars liv og udfordringer. I tomrummet efter denne første bog opstod drømmen om at skrive mere. Bagagerum er derfor hans skønlitterære debut.

Brugerbedømmelser af BagagerumGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.