Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bagagerum - Svend Aage Petersen - E-bog

Bag om Bagagerum

Vi har alle et bagagerum. Ikke kun bagerst i bilen, men også det sted i vores bevidsthed, hvor vi opsamler vores eget og unikke sæt bagage, bestående af de erfaringer, vi gør os, og de oplevelser, vi har haft. Vores bagage former os på godt og ondt og påvirker vores måde at agere på. Bagagerum er en samling af ti lidt skæve noveller, der tager udgangspunkt i forskellige former for ensomhed, og som viser glimt af den menneskelige psyke på tværs af tid, sted, alder og køn. Hovedpersonerne i novellerne udfordres på forskellig vis af depression, savn, ulykke eller stress. De har hver deres egen tilgang til deres situation og forskellige måder at håndtere det på. Hver især åbner de ubevidst deres bagagerum og finder deres styrker eller svagheder frem.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775755196
  • Udgivet:
  • 18. Marts 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Bagagerum

Vi har alle et bagagerum. Ikke kun bagerst i bilen, men også det sted i vores bevidsthed, hvor vi opsamler vores eget og unikke sæt bagage, bestående af de erfaringer, vi gør os, og de oplevelser, vi har haft. Vores bagage former os på godt og ondt og påvirker vores måde at agere på.

Bagagerum er en samling af ti lidt skæve noveller, der tager udgangspunkt i forskellige former for ensomhed, og som viser glimt af den menneskelige psyke på tværs af tid, sted, alder og køn.

Hovedpersonerne i novellerne udfordres på forskellig vis af depression, savn, ulykke eller stress. De har hver deres egen tilgang til deres situation og forskellige måder at håndtere

det på. Hver især åbner de ubevidst deres bagagerum og finder deres styrker eller

svagheder frem.

Brugerbedømmelser af BagagerumFind lignende bøger
Bogen Bagagerum findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.