Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Blandt ørnejægere og narkosmuglere - Martin Nedergaard Andersen - Bog

- og andre spændende og sandfærdige historier fra vores fantastiske og eksotiske verden

Bag om Blandt ørnejægere og narkosmuglere

Verden er fuld af spændende mennesker, oplevelser og historier, og i denne bog får vi en kombination af forfatterens egne oplevelser samt sande historier fra fortiden og fra nulevende mennesker. Bogen er anden del af en trilogi og indeholder historier fra Afrika, Asien og Sydamerika. Vi stifter bl.a. bekendtskab med ørnejægere i det vestlige Mongoliet, en colombiansk narkosmugler og forskellige afrikanske stammer, der udsmykker sig med ar og læbeplader, og som slås, så blodet flyder. Desuden kommer vi med dybt ind i junglen i både Peru og Venezuela for at møde to sydamerikanske indianerstammer, hvor gift fra en frø og hallucinerede bark giver usædvanlige oplevelser.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788775752003
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 504
 • Udgivet:
 • 21. Januar 2022
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 153x221x36 mm.
 • Vægt:
 • 767 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 7. Februar 2023
På lager

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Blandt ørnejægere og narkosmuglere

Verden er fuld af spændende mennesker, oplevelser og historier, og i denne bog får vi en kombination af forfatterens egne oplevelser samt sande historier fra fortiden og fra nulevende mennesker. Bogen er anden del af en trilogi og indeholder historier fra Afrika, Asien og Sydamerika. Vi stifter bl.a. bekendtskab med ørnejægere i det vestlige Mongoliet, en colombiansk narkosmugler og forskellige afrikanske stammer, der udsmykker sig med ar og læbeplader og som slås, så blodet flyder. Desuden kommer vi med dybt ind i junglen i både Peru og Venezuela for at møde to sydamerikanske indianerstammer, hvor gift fra en frø og hallucinerende bark giver usædvanlige oplevelser. Uddrag af bogen Jeg står på første sal i de mørke ruiner af Pablo Escobars gamle landsted, Finca La Manuela. Man skal være forsigtig, når man går rundt her, for der er huller overalt i gulvet steder, hvor utallige mennesker har ledt efter skjulte penge. Det regner kraftigt, og i mørket lidt længere inde i rummet kan jeg skimte ”El Compa”, en tidligere narkosmugler. Han er gået med til, at jeg tager et foto af ham uden blitz, og kun hvis jeg ikke bruger hans rigtige navn. På vejen hertil bad jeg ham dele nogle af sine historier med mig, men kun historier som ikke ville give hverken ham eller jeg problemer. Om forfatteren Martin Nedergaard Andersen (f. 1965) bor på Frederiksberg, er gift og har to voksne børn. Han har siden 2011 primært levet af at opfinde bræt- og kortspil, som udgives over hele verden (+230 forskellige indtil videre). Han har tidligere udgivet 12 bøger i Danmark og USA.

Forlagets beskrivelse af Blandt ørnejægere og narkosmuglere

Verden er fuld af spændende mennesker, oplevelser og historier, og i denne bog får vi en kombination af forfatterens egne oplevelser samt sande historier fra fortiden og fra nulevende mennesker. Bogen er anden del af en trilogi og indeholder historier fra Afrika, Asien og Sydamerika. Vi stifter bl.a. bekendtskab med ørnejægere i det vestlige Mongoliet, en colombiansk narkosmugler og forskellige afrikanske stammer, der udsmykker sig med ar og læbeplader og som slås, så blodet flyder. Desuden kommer vi med dybt ind i junglen i både Peru og Venezuela for at møde to sydamerikanske indianerstammer, hvor gift fra en frø og hallucinerende bark giver usædvanlige oplevelser.

Uddrag af bogen
Jeg står på første sal i de mørke ruiner af Pablo Escobars gamle landsted, Finca La Manuela. Man skal være forsigtig, når man går rundt her, for der er huller overalt i gulvet steder, hvor utallige mennesker har ledt efter skjulte penge. Det regner kraftigt, og i mørket lidt længere inde i rummet kan jeg skimte ”El Compa”, en tidligere narkosmugler. Han er gået med til, at jeg tager et foto af ham uden blitz, og kun hvis jeg ikke bruger hans rigtige navn. På vejen hertil bad jeg ham dele nogle af sine historier med mig, men kun historier som ikke ville give hverken ham eller jeg problemer.

Om forfatteren
Martin Nedergaard Andersen (f. 1965) bor på Frederiksberg, er gift og har to voksne børn. Han har siden 2011 primært levet af at opfinde bræt- og kortspil, som udgives over hele verden (+230 forskellige indtil videre). Han har tidligere udgivet 12 bøger i Danmark og USA.

Brugerbedømmelser af Blandt ørnejægere og narkosmuglereGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.