Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Hypnose og kommunikation i tandplejen - E-bog

Bag om Hypnose og kommunikation i tandplejen

Den første og eneste grundbog om hypnoterapi i tandplejen, baseret på forfatterens egen omfattende forskning og praksis, foruden gennemgangen af den internationale forskning. Bogen fortæller om hypnoterapiens brugbarhed i stedet for bedøvelse i den almindelige tandlægepraksis, også tandudtrækninger og operationer. Også kroniske smerter kan afhjælpes med hypnoterapi. Et andet stort felt er behandlingen af tandlægeangst hos voksne, som får mange patienter til at opgive at gå til tandlæge, og som derfor mister eller ødelægger deres tænder varigt. Endelig omhandler bogen også børns tandlægeskræk. Bogen indeholder en lang række cases og omhyggelige manuskripter til diverse behandlinger med selvterapi, så den enkelte tandlæge kan umiddelbart gå i gang emd hypnoterapien ved hjælp af bogen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772047539
  • Udgivet:
  • 15. Juni 2021
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Prøv Tales Premium medlemskabet gratis i 14 dage.
Herefter 99 kr./md. Ingen binding.
Beskrivelse af Hypnose og kommunikation i tandplejen
Den første og eneste grundbog om hypnoterapi i tandplejen, baseret på forfatterens egen omfattende forskning og praksis, foruden gennemgangen af den internationale forskning.

Bogen fortæller om hypnoterapiens brugbarhed i stedet for bedøvelse i den almindelige tandlægepraksis, også tandudtrækninger og operationer. Også kroniske smerter kan afhjælpes med hypnoterapi.

Et andet stort felt er behandlingen af tandlægeangst hos voksne, som får mange patienter til at opgive at gå til tandlæge, og som derfor mister eller ødelægger deres tænder varigt.

Endelig omhandler bogen også børns tandlægeskræk.

Bogen indeholder en lang række cases og omhyggelige manuskripter til diverse behandlinger med selvterapi, så den enkelte tandlæge kan umiddelbart gå i gang emd hypnoterapien ved hjælp af bogen.
Brugerbedømmelser af Hypnose og kommunikation i tandplejen


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.