Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Etik og socialt ansvar i virksomheder

Her finder du spændende bøger om Etik og socialt ansvar i virksomheder. Nedenfor er et flot udvalg af over 3.433 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Ledelse med hjertet
  af Steen Hildebrandt & Michael Stubberup
  287,95 kr.

  At verden er i forandring er ikke blot en kliché, men et faktum. Og for at kunne navigere i denne foranderlige verden, har vi som mennesker, ledere, virksomheder og samfund behov for pejlemærker. En ny bog af professor Steen Hildebrandt og Michael Stubberup sætter ord på, hvad der er allervigtigst at forholde sig til i dette paradigmeskifte. Deres budskab i Bæredygtig ledelse – Ledelse med hjertet er: Vi ved ikke, hvordan verden former sig i fremtiden, så derfor bliver vi nødt til at tage udgangspunkt i en bæredygtig adfærd – helt inde fra den enkeltes mavefornemmelse og helt ud i samfundet. Det er det eneste holdbare! Den leder og den ledelse, som holder i fremtiden, er funderet inden i det enkelte menneske – som har sans for den ubrydelige sammenhæng mellem menneske, omverden og naturen. Hildebrandt og Stubberup leverer ikke "bare" en opsang om bæredygtighed, men giver læseren en tour de force i de væsentligste tankesæt, som peger ind i fremtiden, hvor bæredygtighed kan forstås på mange planer. De kommer hele vejen rundt: teorier (Scharmer, Goleman, Senge m.fl.), hjerte, hjerne, krop, tid, forpligtelser, formål med livet … Med den viden får læseren en god baggrund for refleksioner over egen (leder)praksis i verden. Og den viden forpligter, minder forfatterne om. Helt konkret har virksomheder tre slags ansvar: et ansvar for helheden (virksomheden) et ansvar for virksomhedens dele (primært mennesker i virksomheden) og et ansvar for virksomhedens omgivelser (socialt og miljømæssigt ansvar). Og er de sig ikke den sammenhæng bevidst, er deres tid kort. Bæredygtig ledelse beder læseren kigge ind i sig selv og derefter udad – og handle. Det er en krævende, men nødvendig bog!

 • - Genopfind din virksomhed og dit lederskab fra en styrkeposition
  af Mikael Trolle & Jim Hagemann Snabe
  257,95 kr.

  2. udgave – med en lang række nye eksempler og to nye kapitler om lederskabet og bestyrelsens rolle. Det er tid til drømme og detaljer. Det er tid til et sæsonskifte i lederskabet. Hvad har en vindersæson i Formel 1, tv-serien Forbrydelsen og Restaurant Noma med virksomhedsledelse at gøre? Ganske meget, viser det sig i Dreams & Details, som giver svar på erhvervslivets mest akutte spørgsmål: “Hvordan genopfinder man sin virksomhed, mens det stadig går godt?” Forfatterne undersøger hvordan nye teknologier samt kravet til bæredygtighed kontinuerligt fordrer nye forretningslogikker og ændrer forudsætningerne for succes. Hvis man vil opnå exceptionelle præstationer og skabe nye muligheder for forretningsvækst og -overlevelse, er det nødvendigt at genopfinde sin virksomhed – og ikke mindst sit lederskab. Forfatterne trækker på deres egne vægtige ledelseserfaringer og henter endvidere inspiration fra sportsverdenen, kunsten og videnskaben når de udfolder Dreams & Details-ledelsesmodellen, der er baseret på drømme, der inspirerer mennesker til at være en del af noget spændende og meningsfyldt, og detaljer, der udvikler nye kompetencer og accelerer ændringen af organisationer. I denne nye udgave finder du: To helt nye kapitler: Et om det lederskab der kræves for at få succes med modellen, og et om den helt centrale rolle bestyrelsen skal spille. Helt nye anbefalinger til arbejdet med Dreams and Details Ledelsesmodellen, med udgangspunkt i alle de virksomheder der har anvendt modellen siden dens tilblivelse i 2018. En ny syntese af fremtidens lederskab i krydsfeltet mellem business, sport og kunstens verden. Opdaterede cases fra både A.P. Møller Mærsk og Siemens baseret på Jim Hagemann Snabes transformationsrejse med begge virksomheder. Dreams & Details er ikke bare en bog. Det er en ledelsesmodel for fremtidens virksomheder. Bogen henvender sig til virksomhedsledere på alle niveauer og deres bestyrelsesmedlemmer.

 • - Kom ud af boksen
  af The Arbinger Institute
  207,95 kr.

  Ledelse og selvforståelse er psykologisk i sin indfaldsvinkel til ledelse. Det er ikke kun ens handlinger, der afgør, om man er en god leder, men også hvorfor man gør, som man gør. Selv de nyeste ledelsesværktøjer virker ikke og er spild af penge, hvis lederens motiver f.eks. er egoistiske og selvretfærdige. Medarbejdere kan godt se forskel, selv om ordene er nogle andre. Hvordan man undgår dette som leder og kan forblive i kontakt med ens indre autentiske forståelse, er bogens essens.Ledelse og selvforståelse viser, hvordan man kommer ud af boksen og begynder at etablere en empatisk og respektfuld forbindelse til andre.Ledelse og selvforståelse er personligt udfordrende og uomgængelig inden for autentisk lederskab. Den henvender sig til ledere på alle niveauer.Udgivet af The Arbinger Institute.

 • - Til den ambitiøse leder der har kronisk travlt
  af Mirja Bang
  247,95 kr.

  Ved du, hvordan du samarbejder med din lunefulde hjerne? For at præstere har du brug for en stærk og hurtig hjerne. Overophedede hjerner arbejder langsomt, og mange af os kommer til at presse vores hjerner så meget, at vi sænker vores tempo, uden at vi opdager det. Hjernefablen viser dig forskellen på sundt og usundt pres, og den åbner dine øjne for det store potentiale, der gemmer sig i din hjerne. Du får videnskabeligt funderede fakta serveret i et varmt fabelsprog, der aktiverer din huskemotor, så din nye viden lagrer sig automatisk i din langtidshukommelse, mens du læser. Og så introducerer bogen dig til en hemmelighed, der afslører, hvordan du kan skabe mere tid. "Jeg har ikke set hjerneforskning formidlet på denne måde tidligere. Denne form gør forskningen anvendelig i menneskers hverdag, og det er vigtigt.” Rune W. Berg, hjerneforsker Institut for Neurovidenskab, Københavns Universitet "Underfundig og fascinerende! Mirja har skabt en fortælling, der fanger din opmærksomhed og får dig til at glemme, at du faktisk er i gang med at lære om hjernens imponerende hemmeligheder. Fyldt med humor og gribende kendsgerninger fører Hjernefablen dig ind i en verden, hvor hemmelighederne bag effektivitet, fokus og ro bliver afsløret. Et must-read!" Marshall Goldsmith, #1 Leadership Thinker i verden (Thinkers 50), New York Times bestseller forfatter ”Det fineste og sværeste, man kan gøre i denne verden, er at tage noget, som er ekstremt komplekst og vigtigt og gøre det enkelt, sjovt og anvendeligt. Det gør Mirja Bang Hansen, og det kan fremtiden godt li’.” Anne Skare Nielsen, fremtidsforsker Universal Futurist

 • af Einar Aadland
  222,95 - 253,94 kr.

  Hvordan kan man være sikker på at man handler rigtigt i vanskelige situationer i professionelt arbejde? Hvilken hjælp kan man hente i regler og retningslinjer, og hvor meget bør man foretage sit eget skøn, når man kommer i tvivl om, hvordan man bør handle? Denne bog handler om, hvordan den professionelle kan reflektere i udfordrende situationer for at handle rigtigt og godt, så målgruppen – det være sig klienter, patienter, borgere, elever eller andre – får tillid til professionen og den professionelle bevarer selvrespekten. Bogen drøfter særlige forventninger og krav til professionsetikken og viser, hvad det vil sige at identificere, reflektere over og håndtere etiske problemstillinger i professionelt arbejde. Der bliver gjort rede for centrale begreber som åbne og skjulte værdier, normer, etik og moral, og læseren får en indføring i centrale etiske teorier: dydsetik, pligtetik, konsekvensetik, diskursetik og relationsetik. Til sidst præsenteres etiske refleksionsmodeller. Bogen henvender sig til studerende og alle professionelle, der arbejder med mennesker. Bogen giver et solidt teoretisk grundlag for refleksion og er en praktisk håndbog i, hvordan man møder professionsetiske udfordringer. Om forfatteren Einar Aadland er docent emeritus ved VID vitenskapelige høgskole i Oslo, hvor han er tilknyttet masteruddannelsen i 'Value Based Management'. Einar Aadland har udgivet bøger, artikler og forskningsrapporter inden for etik og værdier, organisatorisk kultur, videnskabsteori og vejledning. Hans bog Etik. Dilemma og valg (Dansk Psykologisk Forlag, 2000) er flittigt brugt på sundhedsuddannelserne.

 • - Fra selvforsyning til globalisering
  af Jens Christensen
  267,95 - 387,95 kr.

  Forretningshistorien er historien om organisationers og virksomheders indsats for at skabe værdi under skiftende samfundsmæssige sammenhænge. Det strækker sig lige fra de ikke-markedsbaserede før-industrielle samfund via overgangen fra landbrugs- til industrisamfund og gennem industrialiseringens tre historiske faser frem til nutiden i begyndelsen af det 21. århundrede. Det er historien om, hvordan der er drevet forretning til all tider.

 • af Michael Lewis
  199,95 kr.

  When Michael Lewis first met him, Sam Bankman-Fried was the world's youngest billionaire and crypto's Gatsby. CEOs, celebrities, and leaders of small countries all vied for his time and cash after he catapulted, practically overnight, onto the Forbes billionaire list. Who was this rumpled guy in cargo shorts and limp white socks, whose eyes twitched across Zoom meetings as he played video games on the side?In Going Infinite Lewis sets out to answer this question, taking readers into the mind of Bankman-Fried, whose rise and fall offers an education in high-frequency trading, cryptocurrencies, philanthropy, bankruptcy, and the justice system. Both psychological portrait and financial roller-coaster ride, Going Infinite is Michael Lewis at the top of his game, tracing the mind-bending trajectory of a character who never liked the rules and was allowed to live by his own-until it all came undone.

 • af Seth Godin
  145,95 kr.

  When it comes to the climate, we don't need more marketing or anxiety. We need established facts and a plan for collective action.The climate is the fundamental issue of our time, yet it seems we can barely agree on what is really going on, let alone what needs to be done. We urgently need facts, not opinions. Insights, not statistics.The Carbon Almanac is a once-in-a-lifetime collaboration between hundreds of writers, researchers, thinkers, and leaders that focuses on what we know, what has come before, and what might happen next. With thousands of data points, articles and charts explaining carbon's impact on everything in our society, from our the economy to extreme weather events, it is the definitive source for facts and the basis for a global movement to fight climate change. This book isn't what the oil companies, marketers, activists, or politicians want you to believe. This is what's really happening, right now. Our planet is in trouble, and no one concerned group, corporation, country, or hemisphere canaddress this on its own. We are in this together. And it's not too late for concerted, collective action for change.

 • - Når politik, videnskab og erhvervsliv sammen tager ansvar
  af Vincent F. Hendricks & Claus Strue Frederiksen
  164,95 kr.

  FN’s 17 verdensmål udgør den perfekte plan for, hvordan man i fællesskab kan arbejde med klodens alvorlige problemer.Mange virksomhedsledere, politikere og forskere har allerede engageret sig i kampen for klodens overlevelse, men tiltagene virker ofte usammenhængende og tilfældige og af og til temmelig symbolske. Det er som om, det er solooptræden uden retning.Hvis erhvervslivet, politikerne og forskningsverdenen går sammen i et fælles arbejde for at løse klodens livstruende problemer, vil vi kunne efterlade en bedre verden til vores børn og børnebørn.

 • af Alison Taylor
  266,95 kr.

  An indispensable guide to help companies navigate the new era of ethical challenges and risks in a volatile global landscape. Today's headlines teem with employee unrest over racial injustice, communities infuriated by corporate environmental impacts, staff anxiety over surveillance, public outrage over corruption in business, and discoveries of child labor in supply chains. We've traveled far and fast from the old world of business ethics, where black-and-white concerns about bribery and fraud could be addressed via rules and processes. Simply maximizing shareholder value while not breaking the law is no longer a tenable approach, but we've never been so confused about what it means to do the right thingâEUR"and why it's so important. In this eye-opening, essential book, NYU Stern ethics professor Alison Taylor argues that amid stakeholder demands and transparency pressures, we can no longer treat ethics as merely a legal and reputational defense mechanism. Leaders at Davos and the Business Roundtable have called for a new corporate responsibility paradigm, but organizations struggle to implement these ideas in an atmosphere of heightened expectations and intense suspicion. Offering vivid stories and examples from years working in anti-corruption and advising companies on ethics, Taylor brings this complex, risky environment alive to provide a blueprint for how leaders can rethink and reshape their practices. How can CEOs cut through the noise to set robust environmental and social priorities? When should they speak out on contentious social and political issuesâEUR"and how? What does it really take to build a healthy organizational culture? How are we to approach corporate values when society itself is so divided?Higher Ground shows leaders how business can navigate this messy paradigm shift, build trust, and achieve long-term strategic advantage in a turbulent world.

 • - Where Big Tech Went Wrong and How We Can Reboot
  af Jeremy Weinstein, Rob Reich & Mehran Sahami
  127,95 - 195,95 kr.

  A GROUNDBREAKING BOOK LOOKING AT HOW BIG TECH IS OBSESSED WITH OPTIMIZATION -- AND HOW WE CAN TAKE BACK CONTROL

 • - How to lead in a world that looks nothing like the past
  af Tina Moe
  287,95 kr.

  Vi står overfor et nødvendigt skift i ledelsestilgang - denne bog viser vejen til fremtidens ledelse. Et must-read for alle ledere...Vi er trådt ind i en digital og teknologisk transformerende tidsalder, der vil forandre måden vi arbejder, driver virksomheder og samfundet på. Bogen giver indsigt i, hvorfor ledere skal ændre ledelsestilgang, hvad de nye krav er og ikke mindst, hvordan ledere kommer derhen ved hjælp af 7 principper, der frigiver det menneskelige potentiale og opbygger en stabiliserende kerne i virksomheden. Bogen er forankret i forskning samt forfatterens mere end 20 års ledelseserfaring i store, mellemstore og mindre virksomheder. De 7 principper for fremtidens ledelse: 1. Skab et formål med mening 2. Led hele hjernen 3. Reducer frygt 4. Omdefiner succes 5. Forøg energien 6. Led til høj hastighed 7. Byg mod til at tage lederskab Om forfatteren:Tina Moe er en erfaren topleder indenfor farmabranchen, IT og den rådgivende ingeniørbranche. Lederstillinger i Novo Nordisk, NNE og ALECTIA har givet international erfaring med ledelse af medarbejdere i både USA, Japan, UK og Australien. Hun har haft ansvar for op til 750 medarbejdere og omsætning på over en milliard og har adskillige bestyrelsesposter. Tina Moe har i flere år holdt foredrag om fremtidens lederskab og coacher topledere i den nye ledelsestilgang.Omtale: Jyllandsposten august, Børsen Executive Online 15. sept. Artikler med omtale af bogen kommer i Ledernyt ultimo september, Lederweb primo oktober, HR-nyt ultimo oktoberBagside tekst:ARE YOU LEADING WITH CONTROL AND KPIs? — Your foot is on the brake THINK YOU CAN LEAN ON YOUR EXPERIENCE? — Think again DO YOU KNOW YOUR DIRECTION? — Be ready to change itThis book is a wake-up call to change your leadership for the new era. It explains why you need to change, and what will be required. Most importantly, the book is a guide on how to transform your business leadership to be successful in the future.We have entered an era of massive digital and technological transformation. It will significantly change the way we work, run businesses and the way society works. Understanding how to lead the human capacity and the technological potential in this context will be the new competitive edges. You get a clear priority and seven steps for leading an organization and yourself in fast-changing, uncertain times. They will release the capacity, creativity and courage needed to bring the organization successfully forward at high speed. This is a handbook based on research and the author’s 20+ years of extensive business management experience from international companies Novo Nordisk, NNE and ALECTIA, from startups and board of directors’ positions.

 • - Genkend, forebyg og håndtér
  af Jo Krøjer, Sara Louise Muhr, Mie Plotnikof, mfl.
  217,95 kr.

  SEXISME PÅ ARBEJDE er skrevet til ansatte og ledere på danske arbejdspladser, der ønsker at være en del af løsningen, men som samtidig er i tvivl om, hvordan vi kommer sexisme til livs.Bogen introducerer, definerer og demonstrerer, hvordan sexisme fungerer og kommer til udtryk. Hvad enten du er leder, HR-medarbejder eller ansat, får du redskaber og metoder til at forebygge og håndtere sexisme på arbejdspladsen.Bogen tager afsæt i over 800 vidnesbyrd, som er indsamlet, da #metoo-bølgen skyllede ind over det danske arbejdsmarked i 2020. Her dokumenterer hundredvis af akademikere på alle niveauer og fra samtlige danske universiteter, at sexismen trives i bedste velgående i akademia. Med dette stærke blik for sexisme, som den kan komme til udtryk og virke og opleves i alle mulige arbejdssituationer, præsenterer bogen ny viden om årsager til, effekter af og løsninger på sexisme. Både for den enkelte og for arbejdspladsensom helhed.SEXISME PÅ ARBEJDE viser, hvordan vi alle er involveret, også uden at tænke over det – og samtidig giver den redskaber til at skabe et arbejdsklima med trygge, respektfulde rammer, der sikrer alle ansatte, uanset køn, alder, ansættelse og position.

 • af Michael Forsythe & Walt Bogdanich
  127,95 kr.

 • af Mette Morsing, Andreas Rasche & Jeremy Moon
  547,95 kr.

 • af Frances Haugen
  165,95 kr.

 • af Lois P. Frankel
  197,95 kr.

  The New York Times bestseller, which for 10 years has been a must-have for women in business, is now completely revised and updated. In this new edition, internationally recognized executive coach Lois P. Frankel reveals a distinctive set of behaviors-over 130 in all-that women learn in girlhood that ultimately sabotage them as adults. She teaches you how to eliminate these unconscious mistakes that could be holding you back and offers invaluable coaching tips that can easily be incorporated into your social and business skills.

 • - En iværksætters historie
  af Sophie Trelles-Tvede
  147,95 - 192,95 kr.

  Inspiration til iværksætteren.Da Sophie Trelles-Tvede var atten og studerende, opfandt hun verdens første spiralformede hårelastik, den berømteinvisibobble. Prisen var Sofies opsparing og en masse for-ever-lost-vodka-tonics. I dag er Sofie 28, hun har solgt mere end 100 millioner hårelastikker på verdensplan fordeltpå 85.000 butikker i mere end 70 lande.100 Millioner hårelastikker og en vodka tonic er et humoristisk og inspirerende behind-the-scenes smugkig ind i Sophies vilde iværksætterkontor: hvad gjorde hun, da hendes produkt blev piratkopieret; da et skib med10.000 hårelastikker brændte, da Amazon fjernede hendes produkt lige før jul, eller da en tyfon ødelagde hendes fabrik i Kina, uden at hun fik noget at vide – i flere uger. Hemmeligheden bag invisibobbles-succesen er alle historierne om, hvordan man agerer hurtigt – fortalt med humor og til inspiration for alle håbefulde iværksættere derude.

 • af Michael O'Leary & Warren Valdmanis
  147,95 - 197,95 kr.

 • af Søren Jakobsen
  127,95 kr.

  Hvad betyder overklassen i dag? Har den nogen reel magt i nutidens Danmark? Søren Jakobsens korte svar er, at overklassens magt i erhvervs- og i kulturlivet er undervurderet. Fuldstændig undervurderet. Overklassemagt er en selvstændig fortsættelse af den anmelderroste Overklasseliv – fra landadel til magtelite og jetset. I denne bog søger Søren Jakobsen om bag overklasselivet og endnu dybere ind i, hvad overklassens magt i virkeligheden består af. Han inddrager både nye og velkendte virksomheder (som f.eks. Lego, Coloplast og Danfoss) og prøver at komme nærmere en forståelse af præcis, hvor magtfuld overklassen er – og hvordan magten bruges i praksis. Han søger dybt ind i fondsverdenen, som er en vigtig nøgle til at forstå de rigeste danske familiers betydelige kulturelle magt. Politik, derimod, afholder overklassen sig som oftest fra direkte indblanding i – med en enkelt greve i Folketinget som undtagelsen, der bekræfter reglen. Også det er der en forklaring på. Politik er nemlig det modsatte af ”tavshedens lov”, som er overklassens vigtigste leveregel. Alle ved, at samfundet er lagdelt, men meget få ønsker at tale om det. Og overklassen selv ønsker sig så lidt opmærksomhed og granskning, som overhovedet muligt. Alligevel er det lykkedes Søren Jakobsen at komme ind bag paraderne og tegne et underholdende og interessant portræt af den danske overklasses reelle magt. Søren Jakobsen (f. 1940) er journalist og forfatter og modtager af bl.a. Cavlingprisen, Poeprisen og Det Danske Kriminalakademis pris. Har senest udgivet Danske dynastier (2007), Lego-arven (2008) og Arvingerne (2015)

 • af Andreza M. Lima
  389,95 kr.

  Understanding Chavismo and its political model depends on a historical-conceptual basis and a perception of the changes that took place in the 20th century. Through this framework, we studied the oil policy adopted by Hugo Chávez's government (1999-2013) for the purposes of regional integration with Mercosur through the proposal called Petrosur. In order to understand this issue, we chose to analyze geographical, political, economic and legal aspects that could be seen as obstacles to the implementation of the proposal, as well as the ideological nature of Chávez's speeches associated with the various internal fissures in strategic sectors of the Venezuelan economy. Therefore, this work presents the results of a consistent study of the current Venezuelan reality, which is actually a reflection of a past full of unresolved issues.

 • af Ikram Boudallaa
  346,95 kr.

  The environment in which training establishments operate is increasingly changing. Now more than ever, they need to pay close attention to optimizing their managerial processes through the implementation of facility projects.This type of project has proven its effectiveness in the quest for performance, bringing about positive changes such as highly profitable cross-functional organization and the adoption of collective, participative management.We all know that project-based management is not only based on tools and methods, but also on human resources and organization.In this sense, even a facility project that federates and energizes institutional life, because of its complexity, uncertainties and multi-disciplinary nature, never unfolds in an ideal way. In fact, the mechanics of change induced by this project can only be driven by two forces: innovation and difficulties.

 • af Carlos António Alonso
  425,95 kr.

  This research was initially motivated by the theoretical debate on ready-made, pop art and conceptual art, which arose from the criticism of the intellectual and aesthetic closure present in the canons demanded by school curricula in Brazil. The implications of these concepts are discussed in parallel with the development of a critical view of European and North American classifications as suitable matrices for understanding the creation of artists such as Arthur Bispo do Rosário, Brazil (1909-1989) and Georges Adéagbo, Benin (1942). In a complementary way, the path of the researcher-artist participates in the process of understanding and analysis. The focus was on the material and matter of everyday objects used in the work of Arthur Bispo do Rosário and on the itineraries of the works of Georges Adéagbo, a self-taught artist who exhibits his ideas and narratives in the form of "sculptural" objects, occupations of public spaces.

 • af Elsy González de Hernández
  469,95 kr.

  In educational institutions, managers are required to dynamize the teaching practice in order to implement and integrate the efforts of all the actors and achieve an efficient work based on a continuous process of improvement and training in the search for better means for the fulfillment of the managerial function. This contextual space was the scenario from which the present study arose from the Venezuelan contemporaneity. A descriptive research, field design, in which the survey was considered as a data collection technique and the questionnaire designed according to a Likert-type scale as an instrument, whose application to the population constituted by seventy-six managers, allowed concluding the need to strengthen in the managers the competences of a transformational leadership and with it their labor competences with the purpose of developing a quality management, with a wide and participative vision.

 • af Kainat Abbas
  208,95 - 297,95 kr.

 • af Kanika Gupta
  346,95 kr.

  In modern dentistry, digital technologies have a considerable impact on the diagnosis, planning, and execution of orthodontic treatment, leading to substantial advancements in the field of orthodontics. Customization in orthodontics is a computerized system that designs orthodontic appliances for individual patients. A customized appliance system uses digital models of the patients arches to simulate the optimal position of each dental element and the ideal final occlusion. Once the desired virtual result is achieved, the personalized archwires, brackets are made. Customized systems allow orthodontists to initiate treatment with the final goal in mind, and streamline mechanics towards a preestablished result. These techniques start by creating a setup of the desired outcome that serves as a diagnostic aid and is used for appliance fabrication. Through the use of intraoral scanning, cone-beam computed tomography (CBCT), three-dimensional (3D) photography, and computer-aided design and computer-aided manufacturing (CAD/CAM) technologies, a novel customised system enables the assessment of changes in 3D and customization of treatment planning brackets, and wires.

 • af Abdurasulov Nuriddinjnon Sharofjonovich
  208,95 kr.

  "MY POEMAS 1" is a beautifully crafted poetic book that explores themes of love, family, and the significance of cherished memories. The collection of poems within the book showcases the author's deep appreciation for their brother, father, and friends. The poems dedicated to the author's brother and father exemplify the strong bond and admiration they share. Through heartfelt verses, the author expresses their love, gratitude, and admiration for these important figures in their life. The poems written to remember past times and dedicated to the author's friends highlight the significance of friendship and the purity of emotions. The author beautifully captures the essence of their friendships, emphasizing the importance of genuine connections and the enduring value of these relationships. Overall, " MY POEMAS 1" is a poetic journey that delves into the depths of love, family, friendship, and the profound impact these connections have on our lives. The book invites readers to embrace the purity of emotions, cherish memories, and find solace in the beauty of the winter season.

 • af Elsy González de Hernández
  676,95 kr.

  Nelle istituzioni educative, ai dirigenti è richiesto di dinamizzare la pratica didattica per essere in grado di implementare e integrare gli sforzi di tutti gli attori e realizzare un lavoro efficiente basato su un processo continuo di miglioramento e formazione alla ricerca di modi migliori di svolgere la funzione manageriale. Questo spazio contestuale è stato lo scenario da cui è emerso il presente studio nel Venezuela contemporaneo. Si è trattato di uno studio descrittivo, basato su una ricerca sul campo, in cui è stata utilizzata l'indagine come tecnica di raccolta dei dati e il questionario progettato secondo una scala di tipo Likert. La sua applicazione alla popolazione di settantasei manager ha portato alla conclusione che i dirigenti devono rafforzare le loro competenze di leadership trasformazionale e quindi le loro competenze lavorative per sviluppare una gestione di qualità, con una visione ampia e partecipativa.

 • af Brenda Boyd
  576,95 kr.

  Le nombre de femmes dans les entreprises augmente chaque année. Certains pays ont imposé une augmentation de la représentation des femmes dans l'encadrement supérieur. Pourtant, cette augmentation est lente à venir. L'augmentation du nombre de femmes dans l'encadrement supérieur a-t-elle une incidence sur la culture d'entreprise ou s'agit-il simplement de nominations symboliques destinées à pacifier les réglementations imposées ? De nombreuses questions se posent encore. La question de savoir pourquoi l'augmentation est lente reste d'actualité. Les femmes ont-elles renoncé à leurs efforts, ont-elles accepté leur sort et cessé de lutter, ou progressent-elles plus lentement pour une autre raison ? Les résultats de l'étude menée auprès de 24 participants, 7 hommes et 17 femmes, ont révélé que les trois thèmes principaux étaient surprenants. Sur la base de ces résultats, d'autres études sont indiquées pour approfondir le sujet du phénomène du plafond de verre et déterminer si les femmes progressent réellement sans entrave ou si elles ont renoncé à essayer.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.