Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hjernefablen - Mirja Bang - Bog

- Til den ambitiøse leder der har kronisk travlt

Bag om Hjernefablen

Ved du, hvordan du samarbejder med din lunefulde hjerne? For at præstere har du brug for en stærk og hurtig hjerne. Overophedede hjerner arbejder langsomt, og mange af os kommer til at presse vores hjerner så meget, at vi sænker vores tempo, uden at vi opdager det. Hjernefablen viser dig forskellen på sundt og usundt pres, og den åbner dine øjne for det store potentiale, der gemmer sig i din hjerne. Du får videnskabeligt funderede fakta serveret i et varmt fabelsprog, der aktiverer din huskemotor, så din nye viden lagrer sig automatisk i din langtidshukommelse, mens du læser. Og så introducerer bogen dig til en hemmelighed, der afslører, hvordan du kan skabe mere tid. "Jeg har ikke set hjerneforskning formidlet på denne måde tidligere. Denne form gør forskningen anvendelig i menneskers hverdag, og det er vigtigt.” Rune W. Berg, hjerneforsker Institut for Neurovidenskab, Københavns Universitet "Underfundig og fascinerende! Mirja har skabt en fortælling, der fanger din opmærksomhed og får dig til at glemme, at du faktisk er i gang med at lære om hjernens imponerende hemmeligheder. Fyldt med humor og gribende kendsgerninger fører Hjernefablen dig ind i en verden, hvor hemmelighederne bag effektivitet, fokus og ro bliver afsløret. Et must-read!" Marshall Goldsmith, #1 Leadership Thinker i verden (Thinkers 50), New York Times bestseller forfatter ”Det fineste og sværeste, man kan gøre i denne verden, er at tage noget, som er ekstremt komplekst og vigtigt og gøre det enkelt, sjovt og anvendeligt. Det gør Mirja Bang Hansen, og det kan fremtiden godt li’.” Anne Skare Nielsen, fremtidsforsker Universal Futurist

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788797206508
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 224
 • Udgivet:
 • 14. Juli 2020
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 130x200x20 mm.
 • Vægt:
 • 300 g.
  På lager
Leveringstid: 1-5 hverdage
Forventet levering: 25. Juni 2024

Beskrivelse af Hjernefablen

Ved du, hvordan du samarbejder med din lunefulde hjerne? For at præstere har du brug for en stærk og hurtig hjerne. Overophedede hjerner arbejder langsomt, og mange af os kommer til at presse vores hjerner så meget, at vi sænker vores tempo, uden at vi opdager det.

Hjernefablen viser dig forskellen på sundt og usundt pres, og den åbner dine øjne for det store potentiale, der gemmer sig i din hjerne.

Du får videnskabeligt funderede fakta serveret i et varmt fabelsprog, der aktiverer din huskemotor, så din nye viden lagrer sig automatisk i din langtidshukommelse, mens du læser. Og så introducerer bogen dig til en hemmelighed, der afslører, hvordan du kan skabe mere tid.

"Jeg har ikke set hjerneforskning formidlet på denne måde tidligere. Denne form gør forskningen anvendelig i menneskers hverdag, og det er vigtigt.”
Rune W. Berg, hjerneforsker Institut for Neurovidenskab, Københavns Universitet

"Underfundig og fascinerende! Mirja har skabt en fortælling, der fanger din opmærksomhed og får dig til at glemme, at du faktisk er i gang med at lære om hjernens imponerende hemmeligheder. Fyldt med humor og gribende kendsgerninger fører Hjernefablen dig ind i en verden, hvor hemmelighederne bag effektivitet, fokus og ro bliver afsløret. Et must-read!"
Marshall Goldsmith, #1 Leadership Thinker i verden (Thinkers 50), New York Times bestseller forfatter

”Det fineste og sværeste, man kan gøre i denne verden, er at tage noget, som er ekstremt komplekst og vigtigt og gøre det enkelt, sjovt og anvendeligt. Det gør Mirja Bang Hansen, og det kan fremtiden godt li’.”
Anne Skare Nielsen, fremtidsforsker Universal Futurist

Brugerbedømmelser af Hjernefablen

 • Marianne K. 22. Januar 2021

  Jeg dekorerer Hjernefablen med fem stjerner.
  Det er ikke hver dag, man introduceres for et helt nyt univers, som foregår i hjernens indre.
  Glæd dig til en sansefuld rejse med selvindsigt og masser af læring undervejs. Fortalt som en fabel og baseret på nyeste viden indenfor hjerneforskning.
  Venter spændt på næste mesterværk fra forfatterens hånd.
  M. Birch-Rasmussen


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.