Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Sekretærfunktioner og kontoropgaver

Her finder du spændende bøger om Sekretærfunktioner og kontoropgaver. Nedenfor er et flot udvalg af over 9 bøger om emnet.

Vis mere
Filter
Filter
Bogtype
 • (9)
 • (1)
Format
 • (9)
 • (1)
Sprog
 • (9)
Pris
DKK
Serie
 • (2)
Tag
 • (3)
 • (3)
 • (3)
 • (2)
 • (2)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Sorter efterSorter Populære
 • af Jørgen Koch
  117,95 kr.

  Med Office 2013 lancerer Microsoft en ny version afden kendte Office-pakke, der udover Word indeholderregnearksprogrammet Excel, præsentationsprogrammetPowerPoint og mail-suiten Outlook.Word er Microsofts tekstbehandlingsprogram, somdu kan bruge til at skrive breve, rapporter , brochurer,invitationer, festsange i – ja, alt hvad der indeholder tekst.Dine dokumenter kan derudover også indeholde bl.a.diagrammer, tabeller og billeder og i Office 2013 enddaogså video.I dette hæfte st arter vi med at se på brugergrænsefladen,som har fået et nyt og mere rent udseende i forhold tiltidligere versioner af Word.Du vil både lære Words grundlæggende funktioner atkende, og desuden have mulighed for at gå i dybden medflere af de mere avancerede funktioner.Dette hæfte er skrevet til dig, som sk al i gang med Word2013 og som ikke ønsker at spilde tid på for mangetekniske spidsfindigheder.

 • af Lars Ljungqvist
  108,95 kr.

  Har du altid savnet et (gratis) note-program, som kan bruges i stort set alle situationer – lige fra forelæsningen til indkøbssedlen? Hvis svaret er ja, så behøver du ikke at lede længere. Fra 2013 er verdens førende note-program fra Windows, OneNote, blevet gratis. OneNote er et program, som indeholder utrolig mange funktioner: Lige fra, selvfølgelig, at kunne tage hurtige noter, over til indsætning af filer, deling af notesbøger med andre, scanning og læsning af pdf-dokumenter og meget mere. Gratis-udgaven kommer med næsten fuld funktionalitet – så hvorfor ikke bare downloade programmet? Dette hæfte henvender sig til både helt nye og let øvede brugere af OneNote. Der startes helt fra bunden, og brugerfladen og de basale funktioner forklares indgående. Derefter bygges der ovenpå, og man kommer hurtigt, selv som nybegynder, ud i de allerfleste krinkelkroge af programmet. Hæftet er opbygget sådan, at man som læser tages igennem en række konkrete opgaver, som lærer en funktionerne i praksis. I denne sammenhæng lægges der særligt vægt på muligheden for at dele sine notesbøger med andre. Windows har i denne nyeste udgave lagt stor vægt på denne mulighed, da både samarbejdet med Outlook og andre Office programmer blevet meget tæt. Kort sagt: OneNote 2013 er et utrolig funktionelt og nu gratis program, og med dette hæfte kommer du endnu hurtigere i gang.

 • af Per Salling
  45,95 kr.

 • af Softworld
  238,95 kr.

  Bogen indeholder trin-for-trin opgaver, som guider dig igennem de vigtigste funktioner i Acrobat. PDF opleves af mange som et lukket format. Men du bliver overrasket. Lær at benytte PDFs mange muligheder. Du kan udarbejde online blanketter, interaktive kataloger, bruge PDF som effektivt korrekturværktøj, og så kan du endda integrere lyd og film og skabe levende PDF-filer. Derudover gennemgår bogen, hvordan du sammensætter flere PDF filer til én, hvordan du opretter PDF-filer, og du lærer at bygge Portfolio-kataloger, som er en overskuelig samling af flere PDF-filer. Bogen er i farver, designet er visuelt og inspirerende. Sproget er desuden let og uhøjtideligt. Der er ikke tale om en opremsning af funktioner. Der er derimod tale om en bog, hvor læseren lærer programmet at kende igennem 8 øvelser.

 • af Michael Fray
  89,95 - 198,95 kr.

  "Denne praktiske håndbog i Enterprise Content Management (ECM) henvender sig til direktører, ledere, projektledere og IT-folk der deltager aktivt i virksomhedens forretnings- og IT-udvikling. Bogen beskriver hvad ECM handler om, og giver læseren mange p"

 • af Christian Clemens
  89,95 kr.

  I Bedre håndskrivning - Grundskrift 2 arbejder eleven med stabilisering af form og sammenbinding samt armflytning og højrehældning. De store bogstaver tilpasses sammenbinding og skriverytme med ændrede former. Skrivehastigheden øves, og eleverne prøver kræfter med dekorativ skrift. Nederst på hver side evalueres bogstavform, binding og hældning, og bogens sidste sider er en evaluering af elevens samlede skrivefærdighed. En kortfattet vejledning til sidst i bogen klæder læreren på i forhold til at kunne varetage undervisning i håndskrivning. Illustrationer hjælper både elev og lærer med at holde fokus på et korrekt skrivegreb og en god skrivestilling.

 • af Christian Clemens
  89,95 kr.

  I Bedre håndskrivning – Grundskrift 1 arbejder eleven systematisk med udviklingen af en sammenbunden skrift. Bindinger og grundmønstre er udgangspunktet for indlæringen af hvert enkelt bogstavs form og skrivevej. Nederst på hver side evalueres bogstavform, binding og hældning, og bogens sidste sider er en evaluering af elevens samlede skrivefærdighed. En kortfattet vejledning til sidst i bogen klæder læreren på i forhold til at kunne varetage undervisning i håndskrivning. Illustrationer hjælper både elev og lærer med at holde fokus på et korrekt skrivegreb og en god skrivestilling.

 • af Christian Clemens
  88,95 kr.

  I Bedre håndskrivning – Trykbogstaver arbejder eleven systematisk med henholdsvis de store og de små bogstaver, tal, bogstavernes indbyrdes højdeforhold og afstanden mellem bogstaverne. Grundmønstre er udgangspunktet for indlæringen af hvert enkelt bogstavs form og skrivevej. Nederst på hver side evalueres bogstavform og skrivevej, og bogens sidste sider er en evaluering af elevens samlede skrivefærdighed forud for den sammenbundne grundskrift. En kortfattet vejledning til sidst i bogen klæder læreren på i forhold til at kunne varetage undervisning i håndskrivning. Illustrationer hjælper både elev og lærer med at holde fokus på et korrekt skrivegreb og en god skrivestilling.

 • af Softworld
  238,95 kr.

  Softworld udgiver Microsoft Office 2010 bøger på dansk! Nu har Softworld udgivet 4 inspirerende og lærerige Office 2010 bøger i programmerne Excel, Outlook, Word og PowerPoint. Bøgerne indeholder trin-for-trin opgaver, som guider dig igennem de vigtigste funktioner i hvert program. Denne bog om Microsoft Word 2010 gennemgår væsentlige funktioner i forbindelse med sideopsætning, brevfletning, formatering, anvendelse og indstilling af makroer, indsættelse af billeder og grafik samt arbejdet med tabeller og noter. Bogen er i farver, designet er visuelt og inspirerende. Sprogbruget er desuden let og uhøjtideligt. Der er ikke tale om en opremsning af funktioner. Der er derimod tale om en bog, hvor læseren lærer programmet at kende igennem 8 øvelser.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.