Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Prævention, fødselskontrol og familieplanlægning

Her finder du spændende bøger om Prævention, fødselskontrol og familieplanlægning. Nedenfor er et flot udvalg af over 18 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Kontraception, svangerskabsforebyggelse, p-piller, spiraler.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Adam Arent
  51,95 - 112,95 kr.

  Går du rundt og tror, at god sex mest af alt handler om at opbygge den rette stemning med en romantisk middag med levende lys, kan du godt tro om igen. Det kan godt være, at middagen baner vejen til soveværelset, men hvis du ikke er i stand til at komme med en blot rimelig præstation på lagnerne, kan du kun være sikker på én ting: der kommer aldrig en romantisk middag nummer to med den udkårne.Det handler grundlæggende om at være en god elsker/elskerinde, og det kan denne bog lære dig. Prøv blot at forestille dig din udkårnes ansigt, når du lægger an til “den flyvende sommerfugl” eller “den store bi”.Med langt over 60 forskellige stillinger og teknikker, alle præsenteret med både forklaringer og fotografier, er dette sandsynligvis den mest omfattende guide til sex, du nogensinde vil se.

 • - en tid hvor relationer skabes og udvikles
  af Margareta Brodén
  367,95 kr.

  Graviditeten er en vigtig overgangsperiode i livet - en periode med mulighed for forandring og udvikling af relationer. Et barn skal blive til, et forældrepar skal dannes, og en familie skal etableres. Gennem følelser og tanker om det kommende barn påbegyndes den vigtige tilknytningsproces mellem forældre og barn allerede i fosterperioden. Denne tidlige proces danner grundlaget for udviklingen af en gensidig relation, efter at barnet er født. Men sommetider skabes der ikke nogen bånd under graviditeten. Det kan der være mange grunde til, og forhindringerne kan ligge på forskellige planer. Bekymring, angst, depression eller andre vanskeligheder kan føre til, at den gravide kvinde afskærmer sig over for såvel barnet som moderskabet, og så kommer der ikke nogen tilknytning i stand. Hvordan kan man hjælpe, når det at vente et barn bliver problematisk? I Graviditetens muligheder beskriver forfatteren ved hjælp af eksempelmateriale vanskeligheder og problemer. Hun henviser til behandlingsstrategier og metoder, der kan understøtte både kvindens tilknytning til det ventede barn og hendes egen udvikling af moderskabet. På den måde kan graviditeten blive en tid præget af muligheder for udvikling. Bogen henvender sig først og fremmest til alle dem, der arbejder med såvel gravide som mødre og spædbørn - på svangre- og fødeafdelinger, i sundhedsplejen, på psykiatriske modtagelser - eller som i andre sammenhænge møder kommende forældre. Margareta Brodén er børnepsykolog og autoriseret psykoterapeut. Hun har nu i 25 år arbejdet på Viktoriagården, en behandlingsenhed i Malmö, hvor hun har udviklet en behandlingsmodel for arbejdet med spæd- og småbørnsfamilier. I 1989 udkom hendes første bog, Mor og barn i ingenmandsland (dansk udgave 1991) og i 1992 kom hendes doktorafhandling, Psykoterapeutiska interventioner under spädbarnsperioden.

 • af Nicole Bailey
  226,95 kr.

  Flot illustreret bog med Kama Sutra visdom og inspiration til at vække alle sanser. Kama Sutra Super Sex kombinerer det bedste af Kama Sutras gamle visdom med moderne sexrådgivning. Tekst og anvisninger kombineres med flotte illustrationer – du får blandt andet anvisninger og billeder til at opleve 52 hotte stillinger - samt råd til teknikker, der uden tvivl kan være med til at skabe ny inspiration og nydelse for jer begge. Uanset om det er med præference for de langsomme eller de mere vilde positioner, vil bogens anvisninger og de flot illustrerede erotiske billeder uden tvivl inspirere, vække og pirre alle sanser. Et flot og lødigt værk er her begået af den internationalt anerkendte forfatter Nicole Bailey.

 • af Joan Ørting
  94,95 - 228,94 kr.

  Hvorfor tænder mænd og kvinder ofte på noget forskelligt? Hvad gør man, når sexlysten er ebbet ud, men man stadig elsker hinanden? Og hvordan får man et rigere sexliv – single eller sammen? TA´ MIG handler om at fastholde lidenskaben og forstå de store og små forskelle på kønnene, som gør, at vi går skævt af hinanden både i og uden for sengen. Joan Ørting har samlet sine mange års erfaringer som sexolog og terapeut i en erotikkens ABC, der henvender sig både til singler og folk i forhold. Det er en guide i forførelsens kunst, der kan forvandle irritationens gnister til glød i parforholdet. Bogen rummer konkrete øvelser til, hvordan man genfinder liden-skaben efter mange års samliv. Men der er også inspiration at hente til dem, der gerne vil udforske nye områder af deres seksualitet.

 • af Mantak Chia & Douglas Abrams Arava
  247,95 kr.

  Hvert sekund døgnet rundt producerer vores krop energi. Seksuel energi. Denne energi og vitalitet er livets puls. Livsglæde og et godt helbred hænger sammen med god sex, ja, med elskov. I Mænds seksuelle puls får det stærke køn enkle angivelser på, hvordan kroppens energiressourcer kan bruges til at forøge den seksuelle nydelse og på et dybere plan føre til et bedre helbred. Enkelt og alligevel nuanceret og med megen humor beskrives, hvordan mænd kan forøge og udvide deres evne til at få orgasme og bruge disse nydelser og den øgede seksuelle energi som et grundlag for glæde og vitalitet. En central pointe er, at orgasme og ejakulation er to forskellige - to adskilte - ting, hvad der kan være grundlag for uanede muligheder. Bogen henvender sig både til hetero- og homoseksuelle, både til mænd med og uden en partner - og til ung som gammel, da det beskrives, hvordan den seksuelle energi kan øges med årene. Mænds seksuelle puls er resultatet af mødet mellem østens visdom og Vestens videnskab og af mødet mellem de to køn. Mantak Chia er taoistisk mester, hans indsigter suppleres med en kinesisk kvindes og en kvindelig, vestlig læges bidrag. Mænds seksuelle puls er en ny udgave af en af seksualvidenskabens klassikere: Den multiorgastiske mand (1999) - nu i nyt spændende omslag og med revideret forord af oversætteren Hugo Hørlych Karlsen. Se også Kvinders seksuelle puls.

 • - Practical Ways to Make Your Birth Better
  af Siobhan Miller
  145,95 kr.

  An up-to-date, modern, authoritative guide to hypnobirthing.

 • - hvordan man opnår den ultimative seksuelle tilfredsstillelse¤åbenhjertige råd der kan gøre dig oplagt og give dig total tilfredsstillelse
  af Nicci Talbot
  137,95 kr.

  Her er bogen mange kvinder og par har ventet på – fyldt med gode tips til at du som kvinde kan opnå den fulde tilfredshed – både i forhold til dig selv og din partner. "Orgasme" vil hjælpe dig med at forstå dine seksuelle behov og hjælpe dig til at opdage de hotspots, der tænder dig. Du vil få indsigt i hvordan du kan opnå alt fra en klitoris og vaginal orgasme - til flere, samtidige og langvarige orgasmer. Bogen vil hjælpe dig til at forstå dig selv – og dermed også at kommunikere, hvad du ønsker, så både du og din partner kan finde og udforske de bedste positioner for jer. Bogen som er en international bestseller er bredt anerkendt som den optimale læsning for enhver kvinde, når det kommer til at forstå de fysiske, følelsesmæssige og åndelige faktorer, der bidrager til stor sex, fantastisk intimt samvær og intense orgasmer.

 • - seksuelle hemmeligheder ¤ mulighedernes bog
  af Mantak Chia
  247,95 kr.

  Ny seksuallære der vil indvie - navnligt de mandlige læsere - i kunsten at adskille ejakulation og orgasme. Bogen søger at lære læserne, hvordan både kvinden og manden med enkle greb og teknikker kan opnå større velvære - både fysisk og psykisk - og opnå større nydelser i seksuallivet. En af de vigtigste teknikker i bogen er den, hvormed manden lærer at tilbageholde ejakulation og alligevel opnå orgasme - ja, mange orgasmer. Herved kan mænd - ligesom kvinder - blive multiorgastiske og opnå større sundhed og balance i livet.Rigt illustreret.

 • af Charlotte Leise
  197,95 kr.

  Efter mere end et årti som ufrivilligt barnløs føder Charlotte mod alle odds Villum. Og året efter Vilfred. Vilfred er sund og rask. Alligevel er hans første møde med livet døden. De første minutter efter fødslen kæmper Vilfred for at trække vejret. Hans hjerte stopper med at slå, og de næste 18 minutter er Vilfred død. For at minimere risikoen for skader nedkøler Rigshospitalets Intensivafsnit for spædbørn Vilfred i 72 timer. Omgivet af insisterende biplyde fra de mange maskiner, der holder Vilfred i live, våger Charlotte og hendes mand Jacob i de følgende måneder i døgndrift over Vilfred. Vil han overleve? Og hvis han gør, hvilket liv venter der så på den anden side? GENOPLIVET er en autofiktiv fortælling om en drøm, der bliver til mareridt. En fortælling om at overleve og lære at leve, mens livet for altid er forandret. Hvad vil Vilfreds hjerneskade komme til at betyde for ham, hans søskende og for Charlotte og Jacob? Hvert år fødes der i Danmark mellem 500 og 600 børn med iltmangel, som i nogle tilfælde er så alvorlig, at det medfører hjerneskade. Patienterstatningen slår efter halvandet års sagsbehandling fast, at Vilfred blev fejlbehandlet efter fødslen, og at hans hjerneskade, med den rette behandling, kunne være undgået. GENOPLIVET er historien om Vilfred, der trods lægernes dystre forudsigelser tager de første skridt, da han er 22 måneder, og om hvordan lys finder vej gennem sprækkerne selv på mørke dage.

 • - Sangen om den gyldne lotus - en lærebog
  af Tommy Iversen
  247,95 kr.

  Tommy Iversen har i en menneskealder praktiseret som akupunktør. Sex og sundhed er en naturlig del af hans arbejdsområde, og ligesom han selv har ”stået i lære” har han også videregivet sin viden til sin søn. I ca. 15 år har Tommy Iversen arbejdet på at videregive sin viden om de seksuelle teknikker, der er en del af en kinesisk taoistisk viden, som Hovedland i øvrigt har præsenteret i Danmark med Mantak Chias bøger. Det bemærkelsesværdige ved Tommy Iversens bog, der er illustreret både med tegninger og med fotos, er imidlertid, at det er første gang, at den kinesiske seksuallære, “Sangen om den gyldne lotus” fremstilles af dansk mand. Et par af de centrale aspekter er: Mandens sædafgangskontrol, en gennemgang af forskellige stillinger samt det meget kontroversielle, hvordan mænd gennem nogle velbeskrevne øvelser kan opnå en større ”jadestav”.

 • af Charlotte Grauslund
  197,95 kr.

  MIAS STEMME er en skildring af livet med en multihandicappet datter. Forfatteren fortæller indlevende og åbenhjertigt om sorgen, håbet, afmagten og ikke mindst vreden. Fortællingen beskriver den kronisk dårlige samvittighed og ikke mindst den uovervindelige kærlighed, som kendetegner forholdet mellem mor og datter.Bogen tager udgangspunkt i den fatale fødsel og fører læseren igennem klagesag, erstatning, kontakten med offentlige myndigheder, sønderrivende sygehusindlæggelser, uendelige mængder medicin og endelig den frygtede, men uundgåelige institutionsanbringelse. Læseren inviteres til et indblik i et liv, hvor stillingtagen til livsforlængende behandling for et seksårigt barn er påkrævet, hvor døden i årevis er en forventelig daglig gæst, og hvor det at samle på gode oplevelser bliver et essentielt holdepunkt i tilværelsen.MIAS STEMME er en fortælling om dét at tage sin skæbne på sig, og den udfordrer de almenkendte værdier og sætter fundamentale etiske dilemmaer på dagsordenen.

 • af Diana Kluge
  171,95 kr.

 • af Paula Briggs
  137,95 kr.

  A handy guide to every method of contraception, helping readers decide what works best for them. Covering how each method works, how to use it correctly and how effective it is, the authors expertly explain how life stage can affect choice, and how hormonal contraception can help other health conditions.

 • af Laura Barnett
  106,95 - 145,95 kr.

 • - Profession og identitet
  af Katja Schrøder, Marie Louise Mastrup Knudsen & Anna-Maja Rosbjerg Vilhelmsen
  317,95 kr.

  Danske jordemødre deler faglighed med hele verdens jordemødre. Samtidig er der nogle helt særlige danske forhold, som har betydning for danske jordemødres praksis og betingelser.Jordemoder - profession, identitet og fortællinger er en antologi  til jordemødre og jordemoderstuderende skrevet af jordemødre  og andre fagfolk med stor indsigt i faget. Den formulerer professionsforståelser og faglige ståsteder til nutidens og fremtidens jordemødre. Dermed er bogen et nødvendigt og aktuelt bidrag  til den danske jordemoderprofessions udvikling, skrevet ud fra en ambition om, at kvinder og familier fortsat får fødselshjælp  i verdensklasse.

 • - The Complete Guide to Avoiding or Achieving Conception
  af Francesca Naish
  165,95 kr.

  Many women have problems with their fertility at some time in their lives. Solutions and preventative advice here will contribute to women''s well-being, and help to overcome problems with contraception, infertility, reproductive and hormonal health.

 • - En vej til personlig udvikling for mænd, kvinder, singler og par
  af Søren Ventegodt & Joav Merrick
  250,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.