dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Endokrinologi

Her finder du spændende bøger om Endokrinologi. Nedenfor er et flot udvalg af over 450 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Hormonsygdomme.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - En bog om lavt stofskifte
  af Helle Sydendal
  258,95 kr.

  Mange mange mennesker stresser rundt for at tabe sig, få mere energi og overkomme hverdagen. Men de har aldrig haft en chance. Mange har nemlig lavt stofskifte, som nærmest er en folkesygdom, der giver mange, mange ubehagelige symptomer. Første udgave af bogen fik sat fokus på denne oversete sygdom, og retningslinjerne for behandling af lavt stofskifte er ændret. Denne 3. udgave af bogen er opdateret i 2023.Har du lavt stofskifte? Tager du på, selvom du spiser, hvad du plejer? Taber du dig ikke, selvom du går på slankekur? Har du svært ved at koncentrere dig og huske ting? Kan du falde i søvn, bare du sætter dig ned? Fryser du? Bliver du forpustet af at gå op ad tre trappetrin? Er det nærmest umuligt for dig at dyrke motion? Får du ofte krampe i benene? Se hele testen i bogen - eller på bogens hjemmeside:www.lavtstofskifte.info. Har du flere af disse symptomer? Så er du måske én af de mange tusinde danskere, der går rundt med ubehandlet lavt stofskifte. Er du allerede i behandling for lavt stofskifte, men har du stadig symptomer?Desværre er der ikke den store fokus på lavt stofskifte hos alle praktiserende læger. Derfor overser de let sygdommen eller giver en utilstrækkelig og forkert behandling. Du kan ikke gøre for, at du får lavt stofskifte. Lavt stofskifte skyldes ikke livsstil, men derimod at skjoldbruskkirtlen producerer for få stofskiftehormoner. Ikke en eneste celle i kroppen fungerer normalt, når kroppen er i underskud af stofskiftehormoner. Derfor er symptomerne så mange og forskellige. Med den rette behandling kan lavt stofskifte behandles, så du slipper for symptomer. Læs bogen - den kan ændre dit liv. Det kan lavt stofskifte betyde for dig:Unge kvinder: Inden lavt stofskifte har vist sig ved andre symptomer, kan sygdommen være årsag til, at man ikke kan blive gravid og til alvorlige problemer i graviditeten.Kvinder og mænd: Lavt stofskifte kan være årsag til, at man tager på, selvom man ikke spiser mere, end man plejer. Udover det, kan det også være årsag til træthed, udkørthed, stress og tendens til depression. Men også: forstoppelse, hjerteproblemer, krampe i benene, ondt i muskler og led kan skyldes lavt stofskifte. Ældre: Symptomerne på lavt stofskifte kan desuden forveksles med demens.

 • af Thomas Rode Andersen & Anette Sams
  72,95 - 213,95 kr.

  UD AF DIABETES 2 er det 21. århundredes mest ambitiøse bog. Den er skrevet for at knække en eksplosiv vækst i antallet af danskere med type 2 diabetes, der hastigt nærmer sig 500.000. Den er skrevet i fascination af den kompetente menneskekrop og med respekt for menneskets behov for mening med det, det gør. I bogen får du: Opgør med myten om, at diabetes 2 er en kronisk sygdom. En grundig indføring i sukkers samspil med de vigtigste celler i kroppen – sukkers ABC. Overblik over tre metoder til frihed for diabetes 2. En komplet forståelse af alt det, der hjælper dig med at holde dit blodsukker stabilt. Biologisk viden og en praktisk køreplan til at erstatte kroniske sygdomsprocesser med selvforstærkende sundhedsprocesser. Præcis og kompromisløs guide til den optimale livsstil for dig, der ønsker at blive eks-diabetiker eller dig, der gerne vil forebygge diabetes 2. 50 kompromisløse opskrifter på de lækreste kød-, fisk-, æg- og grøntsagsretter, der forkæler din krop og dine sanser hele vejen ud af diabetes 2. Skemaer, så du let planlægger dine kompromisløse uger og følger med i din sygdoms udvikling. Følger du bogens anvisninger, vil du slippe for diabetes 2 eller nedsætte symptomerne drastisk og desuden blive fri for ledsmerter, træthed og inflammationstilstande. Vejen ud af diabetes 2 skal også være en gastronomisk forkælelse uden afsavn. Derfor er det tidligere michelinkok Thomas Rode, der har bidraget med opskrifter til bogen.

 • - Psykologiske og kognitive aspekter
  af Sidsel Bekke-Hansen
  250,95 - 297,95 kr.

  Bogen henvender sig til mennesker, som har fået konstateret stofskiftesygdom i deres voksenliv, samt til deres pårørende. Den er også relevant for fagfolk, der arbejder med lavt stofskifte i det daglige. Bogen har fokus på de mulige psykologiske symptomer ved lavt stofskifte. Symptomer som nedtrykthed, manglende initiativ, glædesløshed og angst. Bogen kommer også omkring mulige kognitive symptomer, såsom opmærksomheds- og hukommelsesbesvær, vanskeligheder med at træffe og gennemføre beslutninger samt at orientere sig i rum og retning. Indledningsvist præsenteres medicinske fakta om lavt stofskifte, herunder symptomer, behandling og potentielle følgesygdomme. Bogen handler endvidere om de mulige reaktioner på at få en kronisk sygdom. Om mulige ændringer i livskvalitet, sociale relationer og arbejdsforhold samt ufrivillig barnløshed, seksualitet og følelser af tab og sorg. Bogen indeholder forslag til lindring, hvis man oplever symptomer fra sit lave stofskifte, herunder fokus på stressreduktion, bedring af søvn, livsstil, ændring af negative eller ængstelige tanker samt opmærksomheds- og hukommelsesstrategier. Der inddrages viden fra nyeste forskning i bogen, ligesom forfatteren trækker på sin viden som sundhedspsykolog. Bogen indeholder ligeledes otte fortællinger fra danskere, der lever med lavt stofskifte. Bogen kan læses på flere niveauer. Læseren kan orientere sig i de indledende resumeer af hvert kapitel og herefter læse udvalgte dele af bogen eller få dybdegående viden om lavt stofskifte ved at læse bogen i sin helhed. Forfatteren er psykolog og ph.d. med speciale i sundhedspsykologi og har skrevet fagartikler og redigeret fagbøger inden for det sundhedspsykologiske område. Herudover har forfatteren selv lavt stofskifte og møder andre med lavt stofskifte gennem sin psykologpraksis.

 • - - Et patientoprør mod årtiers skandaløse stofskiftebehandling
  af Janie Bowthorpe
  227,95 kr.

  Det er ikke let at være læge, men det er svært at være patient, når der ikke bliver lyttet til en, og når man selv har gjort en indsats for at opklare baggrunden for sine symptomer og mulige diagnoser. Det er en realitet i dag, at man ved blot at skrive sine fire værste symptomer som søgeord på computeren kan finde frem til en mulig diagnose i mere end 85% af tilfældene. Så er det frustrerende, hvis lægen ikke vil lytte og hjælpe med at sortere det, man har fundet frem til. Mange, især kvinder og ældre, har et uopdaget for lavt stofskifte. Bogen Stop Stofskiftevanviddet er udtryk for en patientrevolution mod årtiers dårlige behandling af stofskiftelidelser. Den indeholder en opdateret viden om stofskiftesygdomme, binyreproblemer og andre hormoner og er skrevet af en mangeårig stofskiftepatient, der har samlet viden fra specialister, men også fra mange tusinder stofskifteramte fra hele verden, der har videregivet deres praktiske erfaringer. Anledningen til bogen er forfatterens problemer med at tåle et lægemiddel med syntetisk T4 stofskiftehormon. Det skal for at virke i kroppen omdannes til det aktive T3, hvilket en stor del stofskiftramte har problemer med og derfor har måttet døje med bivirkninger af lægemidler med T4 hormon og manglende virkning på symptomerne. Langt de fleste har erfaret, at behandling med naturligt ekstrakt af skjoldbruskkirtler, der indeholder alle de naturlige stofskiftehormoner, også T3, har bedret eller fjernet deres symptomer, især hvis deres binyrer er blevet støttet. Det var tidligere en normal og vel tolereret behandling, men fra begyndelsen af 1960-erne, hvor syntetisk medicin vandt frem, blev det bagtalt, da medicinalindustrien og lægerne fejlagtigt hævdede, at man ikke kunne stole på det naturlige ekstrakt. Kvantefysikeren Fritjof Capra skrev for 30 år siden i bogen ”The turning point”, at den moderne videnskabelige medicin stadig følger den bio-medicinske model, hvor kroppen ses som en maskine og sygdom som fejl i maskineriet. Lægens job er at reparere maskinen. Man ved mere og mere om mindre og mindre dele af organismen som følge af udviklingen inden for cellebiologi og molekylær biologi, men man har mistet synet på patienten som et menneske og reduceret sundhed til en mekanisk funktion.

 • - 9 Trin til at spise dig fri
  af Jane Kudsk
  211,95 kr.

  Spis dig fri for Type 2 diabetes er en banebrydende bog skrevet af Jane Kudsk. Udgivet i 2019 af Forlaget Forfatterskabet.dk, denne bog falder ind under genren af sundhed og velvære. Jane Kudsk, en anerkendt forfatter på området, præsenterer en ny tilgang til at håndtere Type 2 diabetes gennem kost. Bogen er fyldt med velskrevne råd og praktiske tips, der kan hjælpe læserne med at navigere i deres daglige kost og livsstil for at forbedre deres sundhed. Denne bog er et must for alle, der kæmper med Type 2 diabetes eller bare ønsker at forbedre deres generelle sundhed. Udgivet af Forlaget Forfatterskabet.dk, er det en værdifuld tilføjelse til enhver sundhedsbevidst persons bibliotek.

 • af Per Bendix Jeppesen & Ulla Kidmose
  220,95 kr.

 • af Alice Apel Hartvig & Majbritt Louring Engell
  207,95 kr.

 • af Svend Schulze, Jannik Hilsted, Henning Beck-Nielsen, mfl.
  959,95 kr.

  Basisbog i medicin og kirurgi udgør en overskuelig dansksproget introduktion til de to centrale kliniske fag på medicinstudiet: intern medicin og kirurgi. I bogens indhold og opbygning er der lagt vægt på hyppige og almindelige sygdomme samt på mere sjældne tilstande, hvor manglende viden om sygdommen kan få fatale konsekvenser for patienten. I denne 5. udgave er det grundlæggende koncept justeret og videreudviklet på baggrund af kommentarer fra bl.a. studerende og læger. For at sikre fornyelse og foryngelse er en del af forfatterne blevet udskiftet, hvilket har betydet store og væsentlige ændringer i mange af kapitlerne. Som en ekstra nyskabelse suppleres bogen af en hjemmeside med mange spændende og interessante cases. Basisbog i medicin og kirurgi er først og fremmest en basal lærebog for medicinstuderende, men bogen henvender sig også til andre inden for sundhedsvæsenet, der har brug for en overskuelig og opdateret viden inden for intern medicin og kirurgi.

 • af Robert M Sapolsky
  165,95 kr.

  Free will is the foundation of western society, dictating our notions of fairness and justice, punishment and reward, and our very identity as individuals. But as world-renowned scientist Robert Sapolsky shows, there is not a shred of evidence to suggest that free will exists. What would happen if we accepted that free will is a powerful illusion?

 • - Medicinfri og ti kilo lettere
  af Anders Bach
  118,95 - 164,95 kr.

  En personlig fortælling om at spise sig mæt og tabe sig samtidig. Bogen er for dig, som gerne vil opretholde en sund livsstil og måske smide nogle overflødige kilo. Læs om hvordan du undgår diabetes 2 og unødvendig medicin. Den rummer forklaringen på hvorfor diabetes- og fedmeepide-mien opstod og blev til den verdensomspændende udfordring den er i dag. Anders Bach har oplevet det på egen krop. Det tog ham fire dage at lægge om og kiloene raslede af. Han blev rask, sund og fri af diabetes 2 og medicin på få uger. Bogen indeholder klare budskaber fra en håndfuld førende læger om, hvad der har størst betydning for dit helbred, når du vil passe på din krop. Eksperterne er enige: Vægttab og kost med færre kulhydrater er den bedste og enkleste vej til at holde sig sund og rask i mange år. Bogen er til helt almindelige danskere – skrevet i et hverdagssprog uden lægefaglige udtryk. Bogen giver også et indblik i medicinalindustriens rolle i sundhedsvæsenet. Lær at spise naturlige, nærende fødevarer, som kan nedsætte eller udelukke behovet for medicin på livstid. Forord: Læge og forfatter Arne Astrup

 • - En psykologisk håndbog
  af Anne Hvarregaard Mose & Clea Bruun Johansen
  227,95 kr.

  Over 300.000 mennesker lever med diabetes i Danmark. Det svarer til mere end hver 20. dansker.Denne bog handler om de psykologiske udfordringer, der ofte knytter sig til livet med diabetes, og om hvordan man kan få hverdagen med diabetes til at fungere så godt og tilfredsstillende, som muligt. Det er også en bog om, hvordan man gennem arbejde med vaner, motivation og kommunikation kan optimere egenomsorgen og dermed forhåbentlig på sigt opnå en bedre regulation af diabetes.Et bedre liv med diabetes indeholder en række konkrete forslag og redskaber, der kan danne basis for at arbejde med tanker, følelser og adfærd – og derigennem få etableret en bedre og mere meningsfuld hverdag med diabetes.Bogen henvender sig ført og fremmest til dig, der har diabetes type 1 og 2 samt dine pårørende. Også behandlere, der møder mennesker med diabetes, kan have udnytte af bogen.

 • - Lev godt med type 2-diabetes
  af Lise Penter Madsen
  97,95 kr.

  At få diagnosen type 2-diabetes er ensbetydende med at have fået en sygdom, som man skal lære at leve med resten af sit liv. Type 2-diabetes er en krævende sygdom, fordi man er sin egen vigtigste behandler. I denne bog går vi skridt for skridt igennem, hvad det indebærer at have type 2-diabetes. Desuden fortæller fem personer, der lever med sygdommen, om hvordan de har håndteret sygdommen og de udfordringer, den har medført. Gennem deres fortællinger kan man blive inspireret til, hvordan man selv kan og vil tackle sygdommen, så psyke og krop er i balance. Type 2-diabetes er en kronisk lidelse, som man skal forholde sig til hver dag. Man skal måle sit blodsukker, tage medicin, man skal tænke over, hvad man spiser, og man skal motionere og holde op med at ryge. De betyder for de fleste, at man skal ændre sin dagligdag og sin livsstil. Det kan være svært og overvældende at få diagnosen type 2 diabetes. Det tager tid og energi at bearbejde de mange følelser og indarbejde nye vaner. Ingen påstår, at det ikke er en kamp at nå til accepten, men al erfaring viser, at når man accepterer og får etableret sin type 2-diabetes som en følgesvend, der naturligt skal tages hånd om resten af livet, så får man mere overskud. Denne bog hjælper dig på vej.Bogen er skrevet af videnskabsjournalist Lise Penter Madsen og er udgivet i et samarbejde mellem Steno Diabetes Center Copenhagen og Strandberg Publishing.

 • af David J. P. Phillips
  165,95 kr.

  ''A hands-on manual for influencing human happiness through your own biology... It doesn''t get any better than this!'' - Thomas Erikson, author of Surrounded by Idiots: The Four Types of Human Behaviour__________OPTIMIZE YOUR BRAIN AND BECOME THE BEST VERSION OF YOURSELFNeurochemicals affect just about everything in our bodies, including how we think and feel.David JP Phillips, an internationally acclaimed Swedish public speaker and coach, guides you through ways to harness the immense power of your mind and optimize your body''s chemical factory by diving deep into six neurochemicals and how they can transform your life from within.High on Life is a mood manual that will guide you through how to use these six key substances naturally produced by your body to create a unique recipe to transform your life.If you''re struggling to feel motivated or finding it hard to enjoy the small things in life, learning how to balance DOPAMINE will help you feel more motivated. DiaLling up your OXYTOCIN will fill your cup up with compassion, generosity and a sense of connectedness with the world and people around you. If the mood rollercoaster is something you desperately want to get off, focus on SEROTONIN, the hormone that serves as a foundation of long-lasting happiness and harmony.Feeling good but missing that extra nudge to challenge yourself a bit more? CORTISOL produced in small doses can help you break out of your comfort zone - and get excited about it. When nothing really happens, anyone can get a little bit bored. Have a laugh, smile more, or sweat it out and get those ENDORPHINS flowing. Or if you want to walk into an important meeting oozing confidence, TESTOSTERONE is your ally. Just be careful not to boost it when making important life decisions.This book is for everyone who longs to feel high on life - naturally.__________

 • af Iben Devantie
  167,95 - 172,95 kr.

  Ny bagebog er fyldt med alle de elskede klassikere – men ikke hvidt sukker.Søde favoritter er noget så sjældent som en bagebog uden tilsat sukker. Den er skrevet til alle, der af den ene eller anden grund gerne vil undgå sukkeret og holde igen med kalorierne, men som stadig en gang imellem har lyst til at servere og spise en skøn kage.Bag bogen står Iben Devantie, kendt fra Den store bagedyst. Hun fik i 2019 konstateret diabetes, og det satte hende i gang med at udvikle opskrifter, hvor man ikke bruger almindeligt hvidt raffineret sukker. "Jeg er ikke holdt op med at spise kager og søde sager, efter at jeg fik konstateret diabetes, men alt med måde," fortæller Iben. "Jeg begyndte at erstatte almindeligt hvidt sukker med sukrin, hvor jeg kunne, og jeg fandt ud af, at jeg sagtens kunne fremtrylle mine favoritter alligevel. Derefter gik der sport i at prøve en masse gode kageklassikere af." Bogen indeholder 45 opskrifter på alt fra cookies, brunchboller og gulerodskage til pandekager, fastelavnsboller, chokolademousse og othellolagkage. I stedet for sukker indeholder opskrifterne sukrin, der er et naturligt sødemiddel, som har den effekt, at det udskilles i kroppen og går ikke i cellerne. Dermed påvirker det ikke blodsukkeret. Der er heller ikke kalorier i sukrin. Iben understreger, at bogen ikke kun er for diabetikere. Eller folk, der vil tabe sig, for som i alle andre kager er der kalorier i disse. Men for alle, der gerne vil undgå det hvide sukker og skære ned på kalorierne, er dette bagebogen.

 • - Dét kan du gøre
  af Sidsel Bekke-Hansen
  322,95 kr.

  "Lavt stofskifte - dét kan du gøre" er til dig, der lever med lavt stofskifte, er pårørende eller fagperson. Ud over en masse fakta om lavt stofskifte præsenteres du for en lang række forslag til, hvordan du kan styrke dit helbred og din livskvalitet, hvis du lever med lavt stofskifte. Læs om stressreduktion, gavnlig kost ved stofskiftesygdom, hvordan man opnår mere energi og bedre søvn, får færre smerter og meget mere.I bogen kan du desuden læse om den nyeste medicinske viden og blive klogere på den debat om blodprøver og behandling, som mange personer med lavt stofskifte før eller siden støder på. Du kan også læse om, hvordan manglen på stofskiftehormoner påvirker hjernens funktion, og hvordan det kan give problemer med humøret og med at tænke klart. Samtidig præsenteres du for en række stærke beretninger fra andre, der lever med lavt stofskifte, og deres pårørende.Forfatter Sidsel Bekke-Hansen lever selv med lavt stofskifte. Samtidig er hun autoriseret psykolog, ph.d., specialist i sundhedspsykologi og skriver med afsæt i egen psykologpraksis.

 • - The Surprising Science of Women, Hormones, and the Law of Unintended Consequences
  af Sarah Hill
  167,95 kr.

 • - om overvægt, blodsukker og hormoner
  af Mia Damhus
  215,95 kr.

  Harmoniske hormoner handler om unormal hårvækst, overvægt, sukkersyge, menstuationsforstyrrelser, forhøjet blodtryk og kolesterol. Som et samlet sygdomsbilled kaldes det ""syndrom X"".Få en forklaring på, hvorfor slankekurer ikke virker på dig og få en vejledning på kostændringer, der afhjælper og giver velbefindende.

 • - Vind kampen mod type 2-diabetes
  af Majbritt L. Engell & Alice Apel Hartvig
  187,95 - 213,95 kr.

  Døjer du med et forhøjet blodsukker eller kolesteroltal, eller har du fået diagnosen type 2-diabetes, så er denne bog perfekt til dig. Bogen giver dig viden om, hvordan du kan spise dig til et stabilt blodsukker gennem hele dagen. Efter få dage vil du mærke, hvordan mætheden og roen sænker sig, og du får mere energi. Det kan være svært at ændre livsstil, og derfor gives der en række praktiske fif og inspiration til, hvordan du kan komme i gang med og holde fast i din sunde livsstil.Bogen indeholder desuden lette træningsøvelser og en række opskrifter på lækre retter, du let kan lave. Opskrifterne er overvejende baseret på antiinflammatorisk kost.”Med en kost bestående af sunde fedtstoffer, masser af fisk, fuldkorn og friske fødevarer kan du reducere risikoen for type 2-diabetes, men også vægtstigning, hjerte-kar-sygdom og kræft” - Hartvig & Engell

 • - En selvhjælpsbog
  af Karina Villumsen
  177,95 kr.

  En dysbiose er en overvægt af skadelige mikroorganismer, svampe og sygdomsfremkaldende bakterier, hvor svampe, bakterier eller parasitter har svært ved at indgå i det harmoniske fællesskab, der findes i kroppen. Det kan ødelægge tarmfloraen og forårsage inflammation, øget tarmgennemtrængelighed og medvirke til udviklingen at fødevareallergier, fødevareintolerancer og sensitivitet over for fødevarer.Bogen giver en god indsigt i, hvordan du kan bringe kroppen i balance, på et sprog, som er let at forstå med mange gode forklaringer og lækre opskrifter.

 • af Ole Snorgaard & Pia Eiken
  248,94 kr.

  Endokrinologi fokuserer på de kliniske aspekter af endokrinologien og giver læseren en basal og lettilgængelig indføring i specialet med vægt på diagnosticering og behandling.Bogen følger den nationale konsensus omkring kliniske retningslinjer, hvor den foreligger.Målgruppen er især yngre læger, medicinstuderende og sygeplejersker; men også andre, der inden for deres speciale kommer i kontakt med endokrinologiske patienter, vil kunne have gavn af bogens anvisninger.

 • af Sara Gottfried
  185,95 kr.

  New York Times bestsellerBestselling author Dr. Sara Gottfried shares a new, female-friendly keto diet that addresses women's unique hormonal needs, so readers can shed pounds and maintain the loss more easily.It's no surprise that most diet plans don't work for women?most health studies are based on men instead of women, so women have no choice but to follow plans that were created by and for men. The trouble is: women's bodies don't work the same way. Popular programs can actually make it harder for women to lose weight, because they can wreak havoc on a woman's complex and delicate hormonal system. New York Times bestselling author Dr. Sara Gottfried has spent her career demystifying hormones and helping patients improve their health with personalized medicine. In Women, Food, and Hormones, she presents the Gottfried Protocol, a science-based, road-tested plan designed to reset and balance your hormones and accelerate fat loss. Featuring a female-friendly fasting protocol and ketogenic diet that's tailor-made for women, the Gottfried Protocol is designed to: Work with, not against, women's hormones?unlike other keto plans. Improve detoxification and blood sugar levels while decreasing stress, hunger, and cravings. Target belly fat and reduce inflammation.Increase levels of key anti-aging hormones.Complete with essential troubleshooting tips and more than 50 delicious and filling recipes, Women, Food, and Hormones is your all-in-one-guide to hormonal balance and a healthy new you.

 • - Sød & Spis Sundt. Lev vel!
  af Eli Sander Kristensen
  252,95 kr.

  Livsstilssundhed kræver først og fremmest noget af dig. Du vælger, og dine valg bestemmer din livsstil. Dit fokus er ligeså vigtigt som dine valg. Hvis du fokuserer på noget, som har mindre betydning for din livsstil, bliver resultatet for ringe i forhold til din indsats. Bogen fokuserer på fire emner, som er vigtige for at bevare din livsstilssundhed. Sukker, Glykæmisk Indeks, Diabetes og Stevia Rebaudiana Bertoni. Fedme og diabetes er vor tids største udfordringer for vores sundhed, og der er en tæt sammenhæng til bogens emner. Vi kan erstatte sukkeret med naturens eget sødemiddel, som også har en positiv effekt på vores helbred. Men som bogen beskriver, er der mange forhindringer, herunder vore egne myndigheder.

 • - Råd og inspiration til et friskere liv
  af Louise Hamilton
  157,95 kr.

  Indbydende kogebog med delikate opskrifter for diabetikere. Bogen giver god inspiration til morgenmad, frokost og aftensmad med nemme og tilgængelige opskrifter. At få diagnosen diabetes kan føles som et alvorligt slag, men der er muligheder for at stoppe sygdomsforløbet og påvirke dit eget velvære. En aktiv livsstil og sund kost, der holder blokken sukker ned, er afgørende for en diabetiker. Her har forfatter Louise Hamilton, selv diabetiker, samlet sine bedste daglige opskrifter til mad, der opfylder kravene til at være magert og indeholder fibre, vitaminer og langsomme kulhydrater. Retterne, som er enkle, kan tilberedes af alle og omfatter alle måltider - morgen, middag og aften. Ernæringsforskerne og diabeteseksperterne Mette Axelsen og Hilde Brekke på Sahlgrenska Akademiet har skrevet et kapitel med sundhedsrådgivning, som alle med sukkersyge - eller et ønske om sund livsstil i øvrigt - kan drage fordel af. De har også ernæringsmæssigt beregnede opskrifter, så menuerne følger de nuværende retningslinjer for diabetisk mad.Diabetes kogebogen indgår i serien om sund kost og ernæring fra Paludans Forlag, hvor bl.a., ”Mad dine tarme ville elske”,” Energifyldte juicer og smoothies”, ” Sænk dit kolesterol”, ”Sundt hjerte” "Cancer Kogebogen" med flere også indgår.

 • af Leo Sgarbi
  337,95 kr.

  Whether you were recently diagnosed or have had Type 2 diabetes for years, this book will open your eyes to new thinking about the real cause and an actual cure based on scientific thinking. If you think that diabetes is your destiny because it is in your family, this book will show you that this thinking is not true.

 • af Amy Medling
  197,95 kr.

  A proven 21-day diet and lifestyle plan to help women with polycystic ovary syndrome (PCOS) take back control of their health and resolve their symptoms from a certified health coach and founder of the large PCOS Diva online community.PCOS is one of the most common hormonal disorders, and the most common cause of female infertility, affecting roughly five million American women. Because it's symptoms are widespread?including stubborn weight gain, acne, mood swings, abnormal hair loss or growth, and irregular menstrual cycles?women suffering from PCOS are often misdiagnosed and treated with "Band-Aid" pharmaceuticals with uncomfortable side effects that only mask PCOS's root causes. While there is no cure for PCOS, women can learn to control their symptoms naturally. In this welcome guide, Amy Medling shows how to combine an anti-inflammatory and hormone-balancing diet, daily movement, and stress-reducing self-care to successfully treat their PCOS.Grounded in the latest medical research and filled with the knowledge she's acquired dealing with PCOS herself and working with thousands of women, Healing PCOS offers women small, manageable steps that help alleviate their symptoms and control the inflammation, hormonal imbalance, and insulin resistance that underlie the condition. Amy's revolutionary program consists of:A 21-day anti-inflammatory, hormone-balancing and gluten-free meal plan, including meal prep and plan-ahead tips to make eating this way simple and fast85 delicious recipes?half fan favorites and half new dishesDaily self-care exercises, including meditation and journaling promptsAmy has helped tens of thousands of women with PCOS take back control of their health and their lives through lasting, healing, and sustainable lifestyle change. Whether you're newly diagnosed or have struggled with PCOS, her revolutionary program can now work for you.

 • af N. N.
  218,95 kr.

  A book for men and women from middle age to advanced years who have suddenly and unexpectedly become confronted with the huge effects that the male prostate can have on the body. It is a tale of what can happen to both men and women when the prostate transforms over time as the body changes, free of any of the minor or major taboos surrounding those involved.The book presents both a subjective and an objective account, from a female and a male perspective, of what the prostate is and of the physical, psychological and social effects that changes to the prostate can bring as one ages or reaches old age. The latest medical, psychotherapeutic and social measures available to help men with prostate issues and their partners are discussed. It also addresses the therapeutic taboos that have previously prevented us from attempting a systemic approach to the physical, psychological and social transformation that men and women undergo when they reach middle age and beyond.

 • - Et forskningshistorisk blik på behandling af diabetes og svær overvægt
  af Jens Juul Holst
  172,95 - 342,95 kr.

  Her kommer bogen om opdagelsen af hormonet GLP-1 skrevet af forskeren selv!Opdagelsen af hormonet GLP-1 har ændret behandlingsmulighederne markant for personer med type 2-diabetes og svær overvægt, og behandlingseffekten omfatter både bedre regulering af blodglukose og betydelige vægttab, samtidig med at risikoen for udvikling af komplikationer bliver nedsat.Professor Jens Juul Holst er én af verdens mest anerkendte forskere indenfor diabetes. Han var med til at opdage GLP-1 tilbage i 1980’erne, og i denne bog følger vi i de forskningshistoriske fodspor i jagten på det hormon, som i dag betegner et paradigmeskifte i behandlingen af diabetes og svær overvægt.Bogen er støttet af Novo Nordisk Fonden.

 • - Del II. Temperaturregulering
  af Flemming Dela
  126,99 kr.

  Lærebog i Energiomsætning og Temperaturregulering. Del II: Temperaturreguleringgennemgår alle væsentlige aspekter af den humane temperaturregulering.Bogen er skrevet som en lærebog til medicinstuderende ved Københavns Universitet, og den indeholder en række uddybende bokse, hvor relevante beregningseksempler vises. Som inspiration og supplerende læsning er der inkluderet kliniske eksempler samt referencer til original litteratur.Fagene Energiomsætning og Temperaturregulering hænger logisk sammen og udgør en del af kurset i hjerte, kredsløb og lunger på bacheloruddannelsen i medicin (2012-studieordningen) ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.2. udgave af bogen er planlagt til udgivelse i foråret 2025, og den kommer til at indeholde det samlede lærebogsstof, inklusive energiomsætning og relevant arbejdsfysiologi.

 • af Donald R. Coustan
  627,95 kr.

  Pregnancy complicated by preexisting diabetes can be managed through expert protocols and patient partnerships. Based on the new American Diabetes Association recommendations, this revised edition widely expands on the fourth edition. Topics include: pre-pregnancy counseling, contraception, psychological impact, morning sickness, nutritional management, insulin, diagnostic testing and surveillance, gestational diabetes, neonatal care of infants, and postpartum follow-up.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.