dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Diabetes

Her finder du spændende bøger om Diabetes. Nedenfor er et flot udvalg af over 131 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Sukkersyge.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Thomas Rode Andersen & Anette Sams
  72,95 - 213,95 kr.

  UD AF DIABETES 2 er det 21. århundredes mest ambitiøse bog. Den er skrevet for at knække en eksplosiv vækst i antallet af danskere med type 2 diabetes, der hastigt nærmer sig 500.000. Den er skrevet i fascination af den kompetente menneskekrop og med respekt for menneskets behov for mening med det, det gør. I bogen får du: Opgør med myten om, at diabetes 2 er en kronisk sygdom. En grundig indføring i sukkers samspil med de vigtigste celler i kroppen – sukkers ABC. Overblik over tre metoder til frihed for diabetes 2. En komplet forståelse af alt det, der hjælper dig med at holde dit blodsukker stabilt. Biologisk viden og en praktisk køreplan til at erstatte kroniske sygdomsprocesser med selvforstærkende sundhedsprocesser. Præcis og kompromisløs guide til den optimale livsstil for dig, der ønsker at blive eks-diabetiker eller dig, der gerne vil forebygge diabetes 2. 50 kompromisløse opskrifter på de lækreste kød-, fisk-, æg- og grøntsagsretter, der forkæler din krop og dine sanser hele vejen ud af diabetes 2. Skemaer, så du let planlægger dine kompromisløse uger og følger med i din sygdoms udvikling. Følger du bogens anvisninger, vil du slippe for diabetes 2 eller nedsætte symptomerne drastisk og desuden blive fri for ledsmerter, træthed og inflammationstilstande. Vejen ud af diabetes 2 skal også være en gastronomisk forkælelse uden afsavn. Derfor er det tidligere michelinkok Thomas Rode, der har bidraget med opskrifter til bogen.

 • - 9 Trin til at spise dig fri
  af Jane Kudsk
  211,95 kr.

  Spis dig fri for Type 2 diabetes er en banebrydende bog skrevet af Jane Kudsk. Udgivet i 2019 af Forlaget Forfatterskabet.dk, denne bog falder ind under genren af sundhed og velvære. Jane Kudsk, en anerkendt forfatter på området, præsenterer en ny tilgang til at håndtere Type 2 diabetes gennem kost. Bogen er fyldt med velskrevne råd og praktiske tips, der kan hjælpe læserne med at navigere i deres daglige kost og livsstil for at forbedre deres sundhed. Denne bog er et must for alle, der kæmper med Type 2 diabetes eller bare ønsker at forbedre deres generelle sundhed. Udgivet af Forlaget Forfatterskabet.dk, er det en værdifuld tilføjelse til enhver sundhedsbevidst persons bibliotek.

 • af Per Bendix Jeppesen & Ulla Kidmose
  220,95 kr.

 • - Medicinfri og ti kilo lettere
  af Anders Bach
  118,95 - 164,95 kr.

  En personlig fortælling om at spise sig mæt og tabe sig samtidig. Bogen er for dig, som gerne vil opretholde en sund livsstil og måske smide nogle overflødige kilo. Læs om hvordan du undgår diabetes 2 og unødvendig medicin. Den rummer forklaringen på hvorfor diabetes- og fedmeepide-mien opstod og blev til den verdensomspændende udfordring den er i dag. Anders Bach har oplevet det på egen krop. Det tog ham fire dage at lægge om og kiloene raslede af. Han blev rask, sund og fri af diabetes 2 og medicin på få uger. Bogen indeholder klare budskaber fra en håndfuld førende læger om, hvad der har størst betydning for dit helbred, når du vil passe på din krop. Eksperterne er enige: Vægttab og kost med færre kulhydrater er den bedste og enkleste vej til at holde sig sund og rask i mange år. Bogen er til helt almindelige danskere – skrevet i et hverdagssprog uden lægefaglige udtryk. Bogen giver også et indblik i medicinalindustriens rolle i sundhedsvæsenet. Lær at spise naturlige, nærende fødevarer, som kan nedsætte eller udelukke behovet for medicin på livstid. Forord: Læge og forfatter Arne Astrup

 • - Lev godt med type 2-diabetes
  af Lise Penter Madsen
  97,95 kr.

  At få diagnosen type 2-diabetes er ensbetydende med at have fået en sygdom, som man skal lære at leve med resten af sit liv. Type 2-diabetes er en krævende sygdom, fordi man er sin egen vigtigste behandler. I denne bog går vi skridt for skridt igennem, hvad det indebærer at have type 2-diabetes. Desuden fortæller fem personer, der lever med sygdommen, om hvordan de har håndteret sygdommen og de udfordringer, den har medført. Gennem deres fortællinger kan man blive inspireret til, hvordan man selv kan og vil tackle sygdommen, så psyke og krop er i balance. Type 2-diabetes er en kronisk lidelse, som man skal forholde sig til hver dag. Man skal måle sit blodsukker, tage medicin, man skal tænke over, hvad man spiser, og man skal motionere og holde op med at ryge. De betyder for de fleste, at man skal ændre sin dagligdag og sin livsstil. Det kan være svært og overvældende at få diagnosen type 2 diabetes. Det tager tid og energi at bearbejde de mange følelser og indarbejde nye vaner. Ingen påstår, at det ikke er en kamp at nå til accepten, men al erfaring viser, at når man accepterer og får etableret sin type 2-diabetes som en følgesvend, der naturligt skal tages hånd om resten af livet, så får man mere overskud. Denne bog hjælper dig på vej.Bogen er skrevet af videnskabsjournalist Lise Penter Madsen og er udgivet i et samarbejde mellem Steno Diabetes Center Copenhagen og Strandberg Publishing.

 • af Iben Devantie
  167,95 - 172,95 kr.

  Ny bagebog er fyldt med alle de elskede klassikere – men ikke hvidt sukker.Søde favoritter er noget så sjældent som en bagebog uden tilsat sukker. Den er skrevet til alle, der af den ene eller anden grund gerne vil undgå sukkeret og holde igen med kalorierne, men som stadig en gang imellem har lyst til at servere og spise en skøn kage.Bag bogen står Iben Devantie, kendt fra Den store bagedyst. Hun fik i 2019 konstateret diabetes, og det satte hende i gang med at udvikle opskrifter, hvor man ikke bruger almindeligt hvidt raffineret sukker. "Jeg er ikke holdt op med at spise kager og søde sager, efter at jeg fik konstateret diabetes, men alt med måde," fortæller Iben. "Jeg begyndte at erstatte almindeligt hvidt sukker med sukrin, hvor jeg kunne, og jeg fandt ud af, at jeg sagtens kunne fremtrylle mine favoritter alligevel. Derefter gik der sport i at prøve en masse gode kageklassikere af." Bogen indeholder 45 opskrifter på alt fra cookies, brunchboller og gulerodskage til pandekager, fastelavnsboller, chokolademousse og othellolagkage. I stedet for sukker indeholder opskrifterne sukrin, der er et naturligt sødemiddel, som har den effekt, at det udskilles i kroppen og går ikke i cellerne. Dermed påvirker det ikke blodsukkeret. Der er heller ikke kalorier i sukrin. Iben understreger, at bogen ikke kun er for diabetikere. Eller folk, der vil tabe sig, for som i alle andre kager er der kalorier i disse. Men for alle, der gerne vil undgå det hvide sukker og skære ned på kalorierne, er dette bagebogen.

 • - Vind kampen mod type 2-diabetes
  af Majbritt L. Engell & Alice Apel Hartvig
  187,95 - 213,95 kr.

  Døjer du med et forhøjet blodsukker eller kolesteroltal, eller har du fået diagnosen type 2-diabetes, så er denne bog perfekt til dig. Bogen giver dig viden om, hvordan du kan spise dig til et stabilt blodsukker gennem hele dagen. Efter få dage vil du mærke, hvordan mætheden og roen sænker sig, og du får mere energi. Det kan være svært at ændre livsstil, og derfor gives der en række praktiske fif og inspiration til, hvordan du kan komme i gang med og holde fast i din sunde livsstil.Bogen indeholder desuden lette træningsøvelser og en række opskrifter på lækre retter, du let kan lave. Opskrifterne er overvejende baseret på antiinflammatorisk kost.”Med en kost bestående af sunde fedtstoffer, masser af fisk, fuldkorn og friske fødevarer kan du reducere risikoen for type 2-diabetes, men også vægtstigning, hjerte-kar-sygdom og kræft” - Hartvig & Engell

 • - En selvhjælpsbog
  af Karina Villumsen
  177,95 kr.

  En dysbiose er en overvægt af skadelige mikroorganismer, svampe og sygdomsfremkaldende bakterier, hvor svampe, bakterier eller parasitter har svært ved at indgå i det harmoniske fællesskab, der findes i kroppen. Det kan ødelægge tarmfloraen og forårsage inflammation, øget tarmgennemtrængelighed og medvirke til udviklingen at fødevareallergier, fødevareintolerancer og sensitivitet over for fødevarer.Bogen giver en god indsigt i, hvordan du kan bringe kroppen i balance, på et sprog, som er let at forstå med mange gode forklaringer og lækre opskrifter.

 • - Råd og inspiration til et friskere liv
  af Louise Hamilton
  157,95 kr.

  Indbydende kogebog med delikate opskrifter for diabetikere. Bogen giver god inspiration til morgenmad, frokost og aftensmad med nemme og tilgængelige opskrifter. At få diagnosen diabetes kan føles som et alvorligt slag, men der er muligheder for at stoppe sygdomsforløbet og påvirke dit eget velvære. En aktiv livsstil og sund kost, der holder blokken sukker ned, er afgørende for en diabetiker. Her har forfatter Louise Hamilton, selv diabetiker, samlet sine bedste daglige opskrifter til mad, der opfylder kravene til at være magert og indeholder fibre, vitaminer og langsomme kulhydrater. Retterne, som er enkle, kan tilberedes af alle og omfatter alle måltider - morgen, middag og aften. Ernæringsforskerne og diabeteseksperterne Mette Axelsen og Hilde Brekke på Sahlgrenska Akademiet har skrevet et kapitel med sundhedsrådgivning, som alle med sukkersyge - eller et ønske om sund livsstil i øvrigt - kan drage fordel af. De har også ernæringsmæssigt beregnede opskrifter, så menuerne følger de nuværende retningslinjer for diabetisk mad.Diabetes kogebogen indgår i serien om sund kost og ernæring fra Paludans Forlag, hvor bl.a., ”Mad dine tarme ville elske”,” Energifyldte juicer og smoothies”, ” Sænk dit kolesterol”, ”Sundt hjerte” "Cancer Kogebogen" med flere også indgår.

 • af Leo Sgarbi
  337,95 kr.

  Whether you were recently diagnosed or have had Type 2 diabetes for years, this book will open your eyes to new thinking about the real cause and an actual cure based on scientific thinking. If you think that diabetes is your destiny because it is in your family, this book will show you that this thinking is not true.

 • - Et forskningshistorisk blik på behandling af diabetes og svær overvægt
  af Jens Juul Holst
  172,95 - 342,95 kr.

  Her kommer bogen om opdagelsen af hormonet GLP-1 skrevet af forskeren selv!Opdagelsen af hormonet GLP-1 har ændret behandlingsmulighederne markant for personer med type 2-diabetes og svær overvægt, og behandlingseffekten omfatter både bedre regulering af blodglukose og betydelige vægttab, samtidig med at risikoen for udvikling af komplikationer bliver nedsat.Professor Jens Juul Holst er én af verdens mest anerkendte forskere indenfor diabetes. Han var med til at opdage GLP-1 tilbage i 1980’erne, og i denne bog følger vi i de forskningshistoriske fodspor i jagten på det hormon, som i dag betegner et paradigmeskifte i behandlingen af diabetes og svær overvægt.Bogen er støttet af Novo Nordisk Fonden.

 • af Dorte Roholte
  343,95 kr.

  Alma falder igen tilbage til fortiden, denne gang under 2. Verdenskrig. Hun møder den fantastiske og modige Hansi, og hun er ulykkelig, da hun vågner op i nutiden. Alma vil tilbage til ham for enhver pris, så hun risikerer både venskab og helbred, da hun selv provokerer et insulinchok ... ALTID ALMA #3 er sidste bind af en trilogi om ukuelige Alma, hvis sukkersyge sender hende på drømmeture til fortiden. Hverdagsfortælling, socialrealisme og spænding. Danske Dorte Roholte vil rigtigt meget med denne serie om Alma. I første del af trilogien formår hun at gøre historien både spændende, rørende og interessant nok til, at det føles ærgerligt at måtte vente på de kommende bind i serien. Anbefales indkøbt bredt af folkebiblioteker og PLC.LEKTØRUDTALELSEN på første bind Dorte Roholte har udgivet ca. 80 bøger, langt de fleste for børn og unge. Dorte Roholte fik SKRIVERPRISEN og blev nomineret til ORLA for første bind af serien om MÆRKELIGE MYNTHE med de overnaturlige evner.

 • af Nick Banatvala
  334,95 - 1.526,95 kr.

  Focusing on cardiovascular disease, diabetes, cancer, and chronic respiratory disease, and their five shared main risk factors (tobacco use, harmful use of alcohol, unhealthy diet, physical inactivity and air pollution), this book provides a synopsis of one of the world¿s biggest challenges of the 21st century.

 • af 1040, &1086, &1076, mfl.
  340,95 kr.

 • af Eric Gregory
  1.537,95 kr.

  Type 1 diabetes is an autoimmune disease in which the body's immune system attacks and destroys cells in the pancreas, which are responsible for producing insulin in the body. It causes an absolute destruction of insulin-producing beta cells that leads to insulin deficiency. Some symptoms of type 1 diabetes are extreme hunger, increased thirst, frequent urination, tiredness, etc. Urine test can be done to find out the presence of a byproduct, where fat tissue and muscle are used for generating energy, as body does not have sufficient insulin for utilizing glucose. Tests can also be run to check for autoantibodies related with type 1 diabetes. The main treatment for this disease involves the administration of insulin through daily injections or an insulin pump. Some other treatments for type 1 diabetes are frequent monitoring of blood sugar levels and carbohydrate counting. This book outlines the etiology and treatment of type 1 diabetes in detail. It consists of contributions made by international experts. This book is a complete source of knowledge on the present status of this important disease.

 • af Kobe Harding
  1.497,95 kr.

  Stem cell therapy represents the use of stem cells for the treatment and prevention of various diseases. The researches in the field of stem cells can aid in an increased understanding of disease mechanisms. It can be used to produce healthy tissues to replace the diseased ones. Stem cell therapy holds immense opportunity for the management of neurodegenerative diseases and conditions such as diabetes and heart disease. A patient suffering from type 1 diabetes has an impaired function of insulin-producing beta cells that are present in the pancreas. In laboratory experiments, scientists have been able to coax embryonic stem cells into beta cells. The successful transplantation of beta cells can provide a substitute for damaged cells in a diabetic patient. This book explores the potential of stem cell therapy in the treatment of diabetes. A number of latest researches have been included to keep the readers up-to-date with the global concepts in this area of study. This book aims to serve as a resource guide for students and experts alike.

 • af Eric Gregory
  1.527,95 kr.

  Type 1 diabetes is a chronic health condition characterized by the destruction of beta cells in the pancreas. In this condition, the pancreas produces little or no insulin, a hormone that enables sugar to enter cells to produce energy. The major symptoms of type 1 diabetes are dry mouth, upset stomach and vomiting, frequent urination, unexplained weight loss, fatigue, blurry vision, and frequent infections of skin, urinary tract, vagina, etc. Glycated hemoglobin (A1C) test, random blood sugar test, and fasting blood sugar tests are major diagnostic tests used for type 1 diabetes. Its treatment is aimed at keeping blood sugar level under control and includes insulin administration, frequent blood sugar monitoring, eating healthy foods, exercising regularly and maintaining a healthy weight. This book is compiled in such a manner, that it will provide in-depth knowledge about the medical management of type 1 diabetes. Its extensive content provides the readers with a thorough understanding of this medical condition. This book will prove immensely beneficial to professionals and students involved in the study and management of diabetes at various levels.

 • af Quentin Furman
  1.547,95 kr.

  Diabetes is a group of metabolic diseases caused by chronic high glucose levels in the blood. In this disease, beta cells (β cells) of the pancreas lose their ability to produce adequate insulin, or there is ineffective utilization of insulin by cells in the body. Type 1 diabetes (T1D) and type 2 diabetes (T2D) are the two prevalent types of diabetes. Type 1 diabetes is an autoimmune disorder in which the immune system attacks and damages the insulin producing beta cells. In type 2 diabetes the body becomes insulin resistant and there is an accumulation of sugar. Insulin resistance that is a result of insulin signaling inhibition leads to a series of immune responses that intensify the inflammatory state, leading to the condition of hyperglycemia. This book includes some of the vital pieces of work being conducted across the world, on various topics related to diabetes and immunology. Its extensive content provides the readers with a thorough understanding of the subject. This book will prove to be immensely beneficial to students and researchers in this field.

 • af Quentin Furman
  1.537,95 kr.

  Diabetes refers to a type of metabolic disorder characterized by a persistently high blood sugar level. It occurs as a result of inflammation in an intricate immunological process. Insulin resistance is caused by inhibition of insulin signaling which triggers a sequence of immune responses that aggravate the inflammatory state and leads to hyperglycemia. The common symptoms of diabetes are increased appetite, frequent urination and increased thirst. It is classified into three types, namely, gestational diabetes, type 1 diabetes and type 2 diabetes. The diagnosis of diabetes can be done through blood tests to measure the amount of glucose level in the blood. Diabetes management focuses on maintaining blood sugar levels as close to normal, while avoiding hypoglycemia. This can be usually achieved through weight loss, dietary changes, usage of appropriate medications and exercise. This book is compiled in such a manner, that it will provide in-depth knowledge about the molecular, cellular and clinical immunology of diabetes. Its extensive content provides the readers with a thorough understanding of the condition.

 • af Mitchell Staten
  1.507,95 kr.

  Diabetes mellitus is a group of metabolic diseases that involves inadequate control of the blood glucose levels. There are several types of diabetes, including type 1 diabetes, type 2 diabetes, maturity-onset diabetes of the young (MODY), gestational diabetes, and neonatal diabetes. Its signs and symptoms are increased thirst, tiredness, blurred vision, numbness or tingling in the hands or feet, slow-healing sores or cuts, unexpected weight loss, frequent urination, etc. Severe and long-time cases of diabetes are associated with serious medical health problems, such as coronary artery disease, neuropathy, retinopathy, dental problems, etc. The diagnosis involves some tests to measure the body's blood glucose level. These include fasting plasma glucose test, random plasma glucose test, and hemoglobin A1c test. Diabetes treatments vary according to the type and severity of the disease and include several types of medications and transplants, like pancreatic islet transplant and pancreas transplant. This book provides comprehensive insights into the clinical assessment and therapeutics for diabetes mellitus. With state-of-the-art inputs by acclaimed experts of this field, it targets medical students and professionals.

 • af Hubert Myers
  1.537,95 kr.

  Diabetes is a condition that causes high levels of blood sugar in the body. It can result in health complications for pregnant women along with their developing babies. The type of diabetes that develops in women during pregnancy is called gestational diabetes. Some of its common symptoms are frequent urination, increased thirst, and excessive eating. It can be caused due to hormonal changes during pregnancy that reduces the ability of the body to use insulin. The diagnosis for gestational diabetes involves tests including the glucose challenge test and the oral glucose tolerance test (OGTT). The management and prevention of this disease involves following a healthy diet, physical exercise and insulin intake. Some of the preventive measures are reducing extra weight before pregnancy and being physically active during pregnancy. This book contains clinical guidelines for the management of diabetes and its complications during pregnancy. It presents researches and studies performed by experts across the globe. For all those who are interested in these diseases, this book can prove to be an essential guide.

 • af Hugh Brooks
  1.547,95 kr.

  Diabetes refers to a type of chronic condition characterized by the insufficient insulin production by the pancreas or inefficient insulin utilization by the body. Cardiovascular diseases (CVDs) include a variety of conditions that affect blood vessels and heart negatively. The risk of CVD is almost doubled in people with diabetes and increased blood glucose. Diabetes is also linked to high blood pressure and cholesterol levels, which increases the risk of cardiovascular problems like myocardial infarction, peripheral artery disease (PAD), angina, congestive heart failure, coronary artery diseases (CADs) and stroke. Diabetes patients can decrease their risk of CVD by lowering their glucose levels and blood pressure. The risk of developing CVD and the complications that accompany it can be minimized by adequate diet, exercise and diabetes treatment. This book provides comprehensive insights on diabetes and cardiovascular disease. It aims to shed light on some of the unexplored aspects of these medical conditions. This book will help new researchers by foregrounding their knowledge in this area of study.

 • af Carlos Rickman
  1.527,95 kr.

  Type 2 diabetes is a medical condition characterized by impaired regulation of blood sugar levels in the body. In this condition, pancreas is unable to produce insulin hormone that regulates the circulation of sugar into cells. Chronic type 2 diabetes is associated with complications of immune, circulatory and nervous systems. Common signs of type 2 diabetes involve frequent urination, fatigue, increased thirst, unintended weight loss and blurred vision. Glycated hemoglobin (A1C) test is one of the major diagnostic tests used to detect diabetes by examining blood sugar level. Preventive measures such as lifestyle changes like eating healthy, regular exercise and weight loss, insulin therapy, and monitoring blood sugar can help in the management of diabetes. The topics included in this book on the detection and medical management of type 2 diabetes are of utmost significance and bound to provide incredible insights to readers. It will serve as a valuable source of reference for graduate and post graduate students.

 • af Alexander Cullen
  1.527,95 kr.

  Obesity is a medical condition in which the body gains an excessive amount of fat. It is a complex disease that is associated with other health complications, such as heart disease, diabetes, high blood pressure and certain cancers. Diabetes is a metabolic health condition that affects the mechanism through which the body uses blood sugar. Obesity can affect the mechanism of the body with which it uses insulin to manage blood sugar levels. This leads to an increased risk of insulin resistance and diabetes. The diagnosis of obesity involves skinfold thickness tests, waist-to-hip comparisons, and screening tests such as ultrasounds, CT scans and MRI scans. Blood tests which examine cholesterol and glucose levels, liver function tests, diabetes screening, thyroid tests, and heart tests are performed to diagnose health risks linked with diabetes. Treatment for obesity may include weight loss medications, eating and exercise plans, whereas insulin injections, carbohydrate counting, and frequent blood sugar checks help in the management of diabetes. This book outlines the diagnosis and management of obesity and diabetes in detail. It is a vital tool for all researching and studying these medical conditions.

 • af Brie Madsen
  1.507,95 kr.

  Coronavirus disease (Covid-19) is a family of viruses, which causes illnesses like Middle East respiratory syndrome (MERS), severe acute respiratory syndrome (SARS) and common cold. Diabetes is a complex chronic disease characterized by dysregulation of blood glucose levels in the body. It is caused by a complete deficiency of insulin or body inability to utilize insulin. There are various factors present in diabetes that are likely to increase the risk and contribute to the development of Covid-19. Some of these factors include a hypercoagulable and proinflammatory state, hyperglycemia, and underlying comorbidities such as chronic kidney disease, hypertension, obesity, and cardiovascular disease. The treatment of a severe Covid-19 infection with steroids can lead to the worsening of hyperglycemia through increased insulin resistance and reduced β-cell secretory function. This book provides significant insights into the associations between Covid-19 and diabetes as well as its possible mechanisms. It consists of researches and studies performed by experts across the globe. The book is appropriate for students seeking detailed information in this area of study as well as for experts.

 • af Vanessa Artiga
  1.497,95 kr.

  Diabetes refers to a group of metabolic disorders that are characterized by having high blood sugar level over a long time. Type 2 diabetes (T2D) is a type of diabetes which is characterized by relative lack of insulin, high blood sugar and insulin resistance. The usual symptoms of T2D are frequent urination, unexplained weight loss and increased thirst. There can be other symptoms such as fatigue, increased hunger and sores which do not heal easily. Symptoms usually occur gradually. Long-term complications of high blood sugar may lead to several diseases such as strokes, diabetic retinopathy, heart disease, kidney failure and poor blood flow. There are various preventive measures for T2D, which include consuming a healthy diet, maintaining a normal weight and exercising regularly. Treatment of T2D includes dietary changes and exercise. This book aims to understand the clinical perspectives of type 2 diabetes. It strives to provide a fair idea about role of diet and nutrition in T2D and to help develop a better understanding for its clinical management. Those with an interest in this disease would find this book helpful.

 • af Vanessa Artiga
  1.547,95 kr.

  Type-2 diabetes is the most common type of diabetes characterized by an increased blood sugar level in the body. The management of type-2 diabetes involves a diet rich in nutrient-dense foods. Fiber, proteins, vitamins, complex carbohydrates, and minerals are good sources of nutrients for type-2 diabetics. Diabetic diet should consist of nutritious food items including fruits such as peaches, berries, oranges, apples, melons, pears, and vegetables such as cucumbers, spinach, cauliflower, zucchini, broccoli, etc. Some foods such as full-fat dairy, sweets, sugar-sweetened beverages, processed foods, high fat meat, and trans-fats should be avoided. Protein-rich foods such as eggs, seafood, peas, tofu, lean meats, and poultry provide energy and keep the blood sugar level stable. This book provides a detailed explanation with respect to the nutrients essential for managing type-2 diabetes. A number of latest researches have been included to keep the readers updated with the recent concepts in this area of study. The book will serve as a reference to a broad spectrum of readers.

 • af Vanessa Artiga
  1.547,95 kr.

  A disease that occurs due to high blood sugar levels is called diabetes. There are three major types of diabetes, namely, type 1 diabetes, type 2 diabetes, and gestational diabetes. Of these, the most prominent type of diabetes is the type 2 diabetes. In type 2 diabetes, the pancreas produces insulin but the body is not able to use the insulin, the way it should be used. This long-term condition causes high level of sugar circulating in the bloodstream that results in circulatory, nervous, and immune system disorders. The symptoms of type 2 diabetes are increased thirst, frequent urination, increased hunger, fatigue, blurred vision, frequent infections, etc. It is caused due to two interrelated problems. The first problem is insulin resistance developed by cells in muscle, fat and the liver which leads to lower amount of sugar. The second issue is the inability of the pancreas to produce enough insulin to manage blood sugar levels. Certain lifestyle changes such as eating healthy foods, losing weight, and avoiding inactivity for long periods are some measures to prevent or manage the disease. This book explores all the important aspects of type 2 diabetes and its medical management in the present day scenario. It will serve as a reference to a broad spectrum of readers.

 • af Solomon Fleming
  1.547,95 kr.

  Gestational diabetes is one of the types of diabetes diagnosed during pregnancy for the first time. It affects the cell's capability to use sugar, resulting in high blood sugar levels, which can affect the pregnancy and health of the baby. The most common cause of gestational diabetes is a change in hormone levels that makes it difficult for the body to efficiently process blood sugar. There are several complications associated with gestational diabetes, such as increased risk of breathing difficulties in infants, hypoglycemia, excessive birth weight, preterm birth and obesity. In certain cases it may also result in still birth. Diagnosis involves a screening test between 24 and 28 weeks of pregnancy. Initial glucose challenge test and follow-up glucose tolerance testing are routine screening procedures for gestational diabetes. Treatment and management for gestational diabetes includes medication, blood sugar monitoring and certain lifestyle changes. Repeated ultrasounds for examining the growth and development of an infant become paramount in the course of treatment. This book provides comprehensive insights into gestational diabetes. It presents researches and studies on the nutritional aspects of this disease as well as its complications and treatment. This book will serve as a valuable source of reference for graduate and post graduate students.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.