Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Banesport, terrænsport, atletik

Her finder du spændende bøger om Banesport, terrænsport, atletik. Nedenfor er et flot udvalg af over 114 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Bliv hurtigere på 5 km, 10 km, halvmaraton og maraton med Hechmann-metoden
  af Claus Hechmann
  43,94 - 207,95 kr.

  LØB SOM ELITEN er den ultimative bog til den seriøse løber. Den handler ikke om, hvordan løb kan gøre dig lykkelig, sund eller slank, men udelukkende om, hvordan du skal træne for at blive en hurtigere løber og få mest muligt ud af dit potentiale.Bogen indeholder specialdesignede 12-ugers programmer til distancerne 5 km, 10 km, halvmaraton og maraton. Programmerne er seriøse og målrettede og arbejder på at optimere både din udholdenhed, kondition og løbeøkonomi, så du får de bedst mulige kort på hånden i den evige jagt på nye personlige rekorder. Derudover er der generelle afsnit om fysiologi, træningszoner, løbeteknik, styrketræning, træningsmængde og meget mere, så du bliver i stand til at forstå principperne bag din træning.Claus Hechmann er tidligere landsholdsløber og er i dag ansat som elitetræner i Sparta. For første gang deler han ud af alle sine træningshemmeligheder – og fortæller bl.a. om, hvorfor man faktisk kan blive hurtigere ved at løbe langsommere, og hvorfor hård intervaltræning ikke altid er nogen særlig god ide.

 • - træn effektivt og vær stærk resten af dit liv
  af Joe Friel
  277,95 kr.

  Ældre, der træner til triatlon, langdistancecykelløb, svømmekonkurrencer og skiløb er ikke længere noget særsyn. Seniormotionister i USA, der træner intensivt og hårdt og dyrker elitesport, kender Joe Friel og hans bog Fast after 50, der på dansk hedder +50 og hurtig. Bogen er allerede blevet en klassiker.Forfatteren Joe Friel trækker på den nyeste forskning, og den viser, at ældre sagtens kan træne hårdt og skabe gode præstationer, selv om de kommer godt over 50 år.+50 og hurtig indeholder højintensive træningsprogrammer, øvelser til styrketræning, tips til restitution, crosstræning og ernæringsprogrammer for højintensiv træning.Af bogens indhold:Hvordan reagerer kroppen på træningsprogrammer efterhånden, som man bliver ældre? Man får tips til at tilpasse træningen, så man ikke overtræner.Hvordan kommer man af med kropsfedt og genvinder muskelstyrke?Hvordan opsætter man niveauer for træningen, så man trinvist kan styrke kroppen?Øvelsesanvisninger, forslag til tests og metoder til at måle træningsintensiteten.

 • af Haruki Murakami
  189,95 kr.

  To store lidenskaber dominerer Haruki Murakamis liv: at skrive og at løbe, og for ham kan det ene ikke tænkes uden det andet. Når han løber, henter han det overskud, den inspiration og frem for alt den vedholdenhed, der skal til for at kunne skrive. Erindringen om arbejdet med de romaner, han har skrevet gennem årene, fletter sig sammen med historierne om hans mange store løbeoplevelser i et både filosofisk og humoristisk erindringsforløb, der ubesværet bevæger sig fra det underholdende fortællende til det filosofisk reflekterede.En lun og tankevækkende bog fra en forfatter, på hvis gravsten der ifølge ham selv skal stå:HARUKI MURAKAMIFORFATTER (OG LøBER)1949 - 20**I DET MINDSTE GIK HAN ALDRIG

 • - The endurance athlete's cookbook
  af Hannah Grant & Stacy Sims
  227,95 kr.

  Den ultimative kogebog til langdistanceatleter, løbere, cykelryttere og triatleter.Hannah Grant og Stacy Sims guider dig sikkert igennem alle årets sæsoner med lækker mad og en forståelse af kroppens fysiologi som året skifter.Hannah Grant har været kok for Bjarne Riis's tidligere cykelhold og er kendt fra Go' morgen Danmark, hun er aktuel på verdensplan i den nye TV serie EAT RACE WIN på Amazon prime

 • af Haruki Murakami
  118,94 kr.

  Hvad jeg taler om når jeg taler om at løbe (PB) er en fængslende bog skrevet af den anerkendte forfatter Haruki Murakami. Udgivet i 2016 af forlaget Klim, denne bog er en unik blanding af selvbiografi og refleksion over Murakamis dobbelte passion for skrivning og løb. Som en af de mest betroede stemmer i moderne litteratur, bringer Murakami sin karakteristiske stil og indsigt til at udforske, hvordan disciplinen ved at løbe kan informere og berige vores liv. Bogen er en dybdegående undersøgelse af, hvad det betyder at være en løber, og hvordan denne aktivitet har påvirket hans skrivning og hans liv generelt. Udgivet af forlaget Klim, er denne bog et must for enhver fan af Murakami eller nogen interesseret i at forstå, hvordan fysiske aktiviteter kan påvirke kreativitet og produktivitet.

 • - Om seje kvinder og ekstreme løb
  af Mette Birk Jensen
  137,95 - 157,95 kr.

  Mød Kristina, som løb 1.841 kilometer alene gennem Iran; Gitte, som tre gange vendte tilbage til Sahara for at løbe 250 kilometer med sin proviant på ryggen; og Molly, som løb 222 kilometer i Himalayas ilttynde luftlag. Få et unikt indblik i, hvad der får mennesker til at løbe i dagevis i ufremkommelige bjergområder, 100 kilometer på et stadium eller 5.649 gange rundt om en boligblok i New York. Hvor det tidligere var en præstation af de helt store at løbe et maraton, stiger ultraløbet i dag eksplosivt i popularitet. Ultraløb er oprindeligt betegnelsen for løb, der er længere end den klassiske maratondistance på 42 kilometer og kræver en hel særlig form for motivation, styrke og udholdenhed. Der er i dag stort set ingen grænser for sværhedsgraden. Der er traditionelt færre kvinder end mænd, der stiller op på startlinjen til ultraløb. Men også blandt kvinderne er der i disse år stadigt flere, som kaster sig ud i de mest ekstreme fysiske og mentale udfordringer, der tester både krop og sind. I bogen følger vi journalist Mette Birk Jensen på hendes personlige rejse ind i ultraløbsverdenen, hvor hun møder nogle af verdens sejeste ultrakvinder, som presser sig selv til grænsen for, hvad der er menneskeligt muligt. Og lidt til. I en række farverige portrætter deler de hudløst ærligt ud af deres oplevelser og erfaringer. Hvad driver dem? Hvad får de ud af det, og hvilke råd, kan de give videre? Deres bevæggrunde er lige så forskellige, som de er. Nogle løber fra indre dæmoner eller depression, andre for en sag, for at føle sig i ét med naturen, for at lære sig selv bedre at kende eller for at prøve grænser af. Fælles for dem alle er, at løbet ikke blot gør dem klogere på sig selv, men også bedre rustet til livet generelt. Ultrakvindernes erfaringer viser os, at både krop og sind gemmer på uanede ressourcer. Og hvor der tidligere var en udbredt tendens til at frygte de potentielle skadevirkninger af for meget motion, går den seneste både danske og internationale forskning nu mere i kvindernes retning. Vi kan fysisk holde til en del mere, end vi tror, og mentalt kan der være stor gevinst at hente ved følelsen af at præstere langt ud over det sædvanlige. Udover en grundig introduktion til ultraløb, giver bogen via sine mange portrætter inspiration til enhver, som drømmer om ikke blot om at løbe lidt længere, men også at vove lidt mere. Om forfatteren Mette Birk Jensen er selv ultraløber. Hun bor og træner til dagligt i Thailand, men løb sine første 100 kilometer i Danmark, hvor ideen til Ultrakvinderne opstod. Bogen tager udgangspunkt i og forsøger at besvare de spørgsmål, hun selv stillede sig under sit første møde med de helt lange distancer.

 • - Gyldendals løbebog
  af Thomas Larsen & Christian Neergaard
  232,95 kr.

  Hvad enten du i forvejen løbetræner eller bare gerne vil i form, er der uvurderlig hjælp at hente i LØB!, den mest omfattende bog på markedet om danskernes foretrukne motionsform. Bogen kommer rundt om alle løbets facetter, både før, under og efter løbeturen, og kan med fordel læses eller bruges som opslagsværk af såvel den interesserede som den rutinerede eliteløber.

 • af Henrik Elsig Andersen
  157,95 - 192,95 kr.

  Egentlig havde Henrik fortalt sig selv, at han var for gammel til at løbe langt. Det seneste maraton havde han knap været i stand til at gennemføre, og han besluttede derfor, at det var på tide at stoppe med at løbe så langt. Men man skal passe på med at fortælle sig selv, hvad man ikke kan. Mindre end 3 år senere stod han klar i Sydfrankrig og begyndte en lang løbetur mod Danmark. Det var en løbetur på 1.800 km, gennem 4 lande, og da den skulle gennemføres på en måned, var Henrik klar over, at han ville blive udfordret både fysisk og mentalt som aldrig før. Følg Henrik på den udfordrende, krævende og fantastiske tur mod Danmark, hvor han kæmper sig igennem både hedebølge og sygdom for til sidst at afslutte løbeturen i Roskilde. En løbetur, der ikke bare ændrede Henrik som person, men også satte sig dybe spor i relationerne til de mennesker, der hjalp ham på vej, og skabte nye erkendelser i livet. Henrik hentede inspiration til løbeturen fra sine 25 års erfaringer med at udvikle ledere og teams. I bogen kombineres løbeturen derfor med et væld af ledelsesmæssige dilemmaer og problemstillinger, ligesom der fokuseres på, hvordan vi mennesker generelt set kan udvikle os. Om forfatteren Henrik Elsig Andersen er en af Danmarks mest anerkendte erhvervspsykologer og har arbejdet med leder- og teamudvikling gennem de sidste 25 år, hvoraf de sidste 15 år ofte har været med fokus på topledelse. I en alder af 53 år kastede forfatteren sig over ultraløb. Uden at have været nogen god eller hurtig løber fandt han et talent for ultraløb og gav sig selv den ultimative udfordring: at løbe fra det sydvestlige Frankrig retur til Danmark på en måned.

 • af Ben Greenfield
  254,95 kr.

  Beyond Training is a captivating book written by the renowned author, Ben Greenfield. Published in 2018 by Victory Belt Publishing, this book delves into the fascinating world of fitness and health. Beyond Training is not just another health book; it is a comprehensive guide that explores new depths in the realm of physical well-being.The genre of this book is health and fitness, but it is so much more than that. It is a journey into understanding your body, its needs, and how to optimize it for peak performance. Greenfield, with his extensive knowledge and experience in the field, provides a roadmap to a healthier and more fit you.Beyond Training is a must-read for anyone looking to push their boundaries and explore the limits of their physical capabilities. Published by Victory Belt Publishing, this book is a testament to Greenfield's dedication to providing a comprehensive guide for fitness enthusiasts. Whether you're a beginner or a seasoned athlete, Beyond Training is a valuable addition to your bookshelf.

 • af Claire Bartholic
  224,95 kr.

  With The Planted Runner, runners will learn to optimize fuel training with plant-based nutrition, harness the power of their minds, and perform at their best while discovering the joy of running at any age.Plant-based nutrition is no longer a fad, but rather has been shown to optimize athletic performance and reduce recovery time. Fueling with the power of plants is not only a suitable eating plan for training, but it is also delicious and satisfying. Author Claire Bartholic breaks down the information to provide complete understanding of how to eat not only to fuel running, but also to enjoy eating. Readers will also find a chapter devoted to basic ingredients and building blocks of a plant-based diet, rounded out with runner-specific fueling recipes.Successful training requires more than just good plans and nutrition, however. With the proven mindset training techniques provided in this book, the runner will quiet that negative self-talk which can sabotage the best efforts to find his or her potential. Through her coaching, Claire Bartholic has found the best way to successfully integrate those three critical elements-physical training, plant-based fueling, and mindset techniques-to help hundreds of runners reach their personal bests, and she provides her wealth of knowledge in this book.

 • - Maratonløb - inspiration og gode råd
  af Roger Buch & Søren Boy Skjold
  127,95 kr.

  Ikke et glatpoleret program, men en række gode, praktiske råd og fif. Varieret med inspirerende portrætter af meget forskellige mennesker, der løber halv- og helmaraton. Forskellige livssituationer og aldre. Nogle siger, at maratonløn er usundt og uden mening - men når du er i mål, giver det mening.Muntert illustreret af Boris Boll-Johansen.

 • - en revolutionerende tilgang til ubesværet, skadefrit løb
  af Danny Dreyer & Katherine Dreyer
  157,95 kr.

  Tusinder af mennesker løber nu uden skader og smerter ved hjælp af ChiRunning-metoden. Den danske udgave er fuldt opdateret med splinternye opdagelser og træningsteknikker fra en af løbesportens førende fortalere.Danny Dreyer lærer os, hvordan vi skal helbrede og forebygge skader, og også, hvordan vi kan løbe hurtigere og længere med langt mindre anstrengelse, uanset alder og kondital.Bogen indeholder et banebrydende program, som gør det at løbe sikkert og morsomt såvel for begyndere som for øvede løbere, samtidig med, at den giver konkurrenceløbere de udfordringer, de søger.ChiRunning udnytter musklernes dybe kraftreserver i lighed med de metoder, man finder i yoga, pilates og - som i dette tilfælde - taichi.- Gør knæskader og skinnebensbetændelse til en by i Rusland- Opdag mellemfodslandingens naturlige effektivitet- Nedsæt dramatisk din risiko for skader- Forvandl din løbemåde med vores nye 10-trins træningsprogramChiRunning giver dig værdifulde indsigter og forvandler dit løb fra en højrisikosport til et kropsvenligt fitnessfænomen.

 • af Nick Thompson
  162,95 - 202,95 kr.

 • af Nary Ly
  167,95 kr.

  Nary colecciona hilos en su bolsita secreta. Son los hilos de la guerra que vivió durante su infancia en su país, Reinode Camboya. Son hilos de diferentes colores de su crecimiento personal hasta convertirse en una superviviente, científica y olímpica. que corresponden a las distintas emociones de su vida.Es una historia rica en matices culturales y retos, contada como una aventura a medida que ExtraordiNary crece.Descubre a través de este cuento la historia de Nary, una chica extraordiNARYa.

 • af Andreas Ermertz
  208,95 - 323,95 kr.

 • af Original Strength
  72,95 kr.

  Achieving success as a triathlete requires consistently pushing your training to the max. However, this can be extremely challenging on multiple levels. Therefore, it's crucial to find ways to overcome these obstacles and stay motivated to achieve your goals. Swimming, cycling, running, and strength training are essential for building the endurance, durability, and resilience required in our sport. Meeting those demands can have a significant impact on your physical and neurological health, potentially leading to exhaustion and reduced productivity. It's important to prioritize self-care to avoid burnout and maintain your optimal performance. The quality of your movement patterns and your overall health can be affected by this training stress load to produce good and not-so-good adaptations or compensations. Your performance is directly affected by how well your body's operating systems are running. Within this booklet are RESETS that can help you nourish and train the movement patterns that you were born with. They can refresh and restore these inherent systems.

 • af Alfons Hansch
  139,95 kr.

  Dieses Buch handelt von einem verliebten Zehnkämpfer mit Afrolook, der nach Liverpool ging um dort Kinder zu unterrichten. Dort begann er, Gedichte zu schreiben. Als Schulberater war er über 32 Jahre an Schulen unterwegs. Fast genauso lange lebt er nun mit seiner Familie in Brandenburg und hat eine liebevolle Hommage an "sein" Land geschrieben.

 • af Stefan Schurr
  214,95 kr.

  Die norwegische Trainingsphilosophie hat die Welt des Ausdauersports in den letzten Jahren stark beeinflusst. Den traditionell starken Leistungen in den Wintersportarten wie Skilanglauf und Biathlon folgen inzwischen auch Erfolge in den Sommersportarten. Im Zentrum des Trainingskonzepts steht ein schwellenbasiertes Training, das von einer pyramidalen bis polarisierten Zoneneinteilung flankiert wird. Der Schwerpunkt liegt auf einem ausgewogenen Verhältnis von niedriger, mittlerer und hoher Trainingsintensität, wobei der Schwerpunkt im aeroben Bereich liegt.Wir untersuchen die Grundprinzipien, die diese Methode so erfolgreich machen. Wir beleuchten die Unterschiede zum konventionellen Ausdauertraining und zeigen, wie die Trainingsphilosophie gezielt auf die Bedürfnisse leistungsorientierter Ausdauersportler eingeht und in der Praxis umgesetzt werden kann: Ein Leitfaden für alle, die das Optimum aus ihrem Training herausholen wollen.Egal ob Trainer, Athlet oder einfach nur begeisterter Sportfan: Ich bin sicher, dass du hier interessante Einblicke und wertvolle Informationen findest!

 • af Julie Carter
  192,95 kr.

  Makin a Mackem is a riveting and emotional memoir which charts Julie's three-day run across the north of England from Cumbria to Tyneside, and the way it becomes both an ancestral pilgrimage and a journey of self-discovery.

 • af Angela Selmon
  217,95 kr.

  A Children's Book Aspiring DreamsThrough Hard Work And PerserveranceJumping Hurdles is a journey through the highs and lows of a boy who made his mark in track and field in the 2021 Olympics. This story is a testament to hard work and perseverance and making your dreams come true.Hurdles are not just physical barriers in a race. They symbolize the challenges we face in life. Just like in a race, we can learn to jump over and overcome them, and then, emerge stronger on the other side. Jumping Hurdles is here to inspire you.

 • af Aj Kikumoto
  272,95 kr.

  A helpful guide for young upcoming athletes desiring to achieve a winning mindset and become successful at their respective sport.

 • af Nicolas Baldwin
  1.442,95 kr.

  An athletic trainer is a licensed and certified professional who works in the field of sports training and coaching. The roles and responsibilities of an athletic trainer are manifold. These encompass the prevention and treatment of bone and muscle injuries, management of rehabilitation programs, creation of exercise, training and fitness modules, and the organization of various training programs. An athlete is susceptible to a range of injuries from a sprained ankle and injured toe to tennis elbow and dislocated shoulder. Athletic trainers are responsible for the management of such injuries and ensuring quick recovery. They devise extensive training programs, which incorporate diverse exercises for fitness, speed and stamina, such as squats, jumps, stamina building exercises, warm up and cool down exercises, stretching exercises, etc. to build strength and agility to give athletes a competitive advantage. Athletic trainers also coach young athletes and prepare them for diverse sports. They are employed in schools, universities and professional sports teams. This textbook provides comprehensive insights into the field of athletic training. Also included herein is a detailed explanation of the diverse careers and specializations of this field. It aims to serve as an athletic trainer's guide to a successful career.

 • af Tom Foreman
  182,95 kr.

 • af Dudley Allen Sargent
  362,95 kr.

 • af David Bruhn
  322,95 kr.

  Chico State, long known as a party school-Playboy magazine ranked it number one in the nation from 1987 through 2002-offered students an inviting environment in which to enjoy social life on and off campus while pursuing their studies. The non-athletic scholarship school drew runners to Chico like San Juan Capistrano beckons swallows homeward. One reason was Bidwell Park, which stretches miles and miles from downtown to the upper reaches of Chico Creek Canyon. In recognition of its beauty, a Warner Brothers Studio crew ventured 500 miles north from Hollywood in 1938 to film "The Adventures of Robin Hood" (a motion picture starring Errol Flynn) in Chico's "Sherwood Forest." An attraction for some was the surname of the men's cross country and track coach. He was a college All-American in football, who had played for the Green Bay Packers professional football team for a short time under Vince Lombardi, whose well-known mantra was, "Winning isn't everything, it's the only thing." The coach's brother was a world-class miler and two-time Olympian. The women runners came under the tutelage of three successive women coaches. A solid Chico State PE teacher preceded two remarkable women athletes-both former hurdlers. The second coach was an international-level competitor, and decades later a head Olympic coach. Her successor was an even better athlete, having competed in the 1964 Olympics Games. This is the story of Wildcat and Lady 'Cat runners who came under very different coaching philosophies in the 1969-1979 era. One hundred eleven photographs; appendices; and an index to full names add value to this work.

 • af David Bruhn
  322,95 kr.

  Running programs in Chico in the 1970s were similar to those elsewhere. Famed University of Oregon coach Bill Bowerman had introduced the sport of jogging; American Frank Shorter was the winner of the marathon at the 1972 Olympics; and Steve Prefontaine, running for Oregon, drew thousands of fans to see him race. A distant 384 miles south of Eugene, Oregon, lay Chico, a small rural town in northern California. In these exciting times, a high school coach there put together the top Cross Country teams and developed the best collection of distance runners the town had seen, then or since. Included among the male and female athletes were the "Charlie's Angels"-seven high school girls which, in 1977, Harrier magazine ranked second in the nation. Five years earlier, an elite miler at the local college had the community abuzz with his quest to break the magic four-minute barrier. Meanwhile, two feisty marathoners (former college boxers) were leading the road-racing contingent in town. While doing so, they met the existing Olympic Trials qualifying standard for the 26.2-mile race. This book transports readers back to an age of innocence and excellence to run in the footsteps of the athletes of that era. One hundred and fourteen photographs add value to this work.

 • af Alf Erik Malm
  112,95 kr.

  In "Triathlon Unleashed," you'll find a step-by-step approach that takes you from a beginner with big dreams to a confident triathlon warrior.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.