Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kampsport og selvforsvar

Her finder du spændende bøger om Kampsport og selvforsvar. Nedenfor er et flot udvalg af over 1.148 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Ernest Hemingway
  184,95 - 277,95 kr.

  Udvalgte reportager fra fire årtier er et mageløst tværsnit af Hemingways journalistik. Han skriver om kunstnere i Paris, fra sin første tyrefægtning, fra Den Spanske Borgerkrig, han omtaler i et afsnit den hændelse, der bliver til Den gamle mand og havet. Han er på safari og på dybhavsfiskeri, han er med på D-dag i 1944 og deltager i befrielsen af Paris. Og han læser vellystigt sine egne nekrologer efter at være styrtet ned med fly to gange inden for to døgn. Det er journalistik, der skrev historie og satte en standard. "Alle gode bøger ligner hinanden derved, at de alle er sandere, end hvis deres handling virkelig havde fundet sted, og efter at De er færdig med at læse en sådan bog, vil de føle, at det alt sammen er hændt dem og bagefter tilhører det hele dem; det gode og det onde, ekstasen, angeren og sorgen, menneskene og stederne og hvordan vejret var. Hvis man kan nå dertil, at man kan give folk det, så er man forfatter." Fra artiklen "Hilsen fra en gammel journalist på Cuba", 1934 Bogen indeholder 75 artikler, heraf er de 35 aldrig udgivet på dansk før. De er fremragende oversat af Mich Vraa.

 • af Bradley Nelson
  245,95 kr.

  Step into the enlightening world of 'The Body Code' by Bradley Nelson. Published recently in 2023 by Random House UK Ltd, this book is a fascinating journey into the realm of self-discovery. As a pioneer in the genre of self-help and personal growth, Nelson has once again proven his mastery in understanding the human psyche. 'The Body Code' is not just a book; it's a guide to unlocking your potential, a key to understanding your own body and mind. The author's insightful narrative and thought-provoking ideas will captivate you from the first page to the last. Don't miss out on this masterpiece from one of the most respected authors in the field.

 • af Shehan Karunatilaka
  112,95 - 152,95 kr.

 • - poomsee
  af Kyoung An Choi
  357,95 kr.

 • af Morihei Ueshiba
  102,95 - 182,95 kr.

 • af Wong Kiew Kit
  165,95 kr.

  An introduction to a martial art recognized as an effective stress reliever and its beneficial effects for health and fitness

 • af Miyamoto Musashi
  142,95 kr.

  This luxurious hardback presents The Book of Five Rings, a classic Japanese text by the undefeated swordsman Miyamoto Musashi, with gold embossing and gilded page edges. Shortly before his death in 1645, Musashi retreated to a cave to live as a hermit. There he wrote five scrolls describing the "true principles" required for victory in the martial arts and on the battlefield. Instead of relying on religion or theory, Musashi based his writings on his own experience, observation, and reason. The scrolls, published as The Book of Five Rings, have recently gained an international reputation in the business world as a means of resolving differences and achieving success. But their delineation of the psychological strength, rigorous self-control, and practical application necessary for dealing with physical and mental conflict also has a wider relevance and can be usefully applied to all our lives. This compact luxury edition with gold-foil embossing is perfect as a gift. ABOUT THE SERIES: Arcturus Ornate Classics are beautifully bound gifts editions of iconic literary works across history. These compact, foil-embossed hardbacks are richly illustrated and printed using deluxe ivory paper.

 • - fra Hvidt bælte til Sort
  af Bjarne Ibsen
  331,95 kr.

  Karate er et avanceret kampsystem, hvor stød, spark og parader indgår i et velafbalanceret bevægelsesmønster. Dette mønster gør det muligt at mobilisere hele kroppens styrke som drivkraft bag den enkelte karateteknik med blot en brøkdel af et sekunds varsel. Den karakteristiske eksplosive koncentration af kraft, der er så særegen for karate, opnås kun gennem vedholdende og systematisk træning, hvor samtlige teknikker konstant forbedres og rationaliseres. Enhver overflødig bevægelse elimineres for at fremme og forfine motorikken ned til den mindste detalje, så det ultimative mål for funktion og effektivitet realiseres.Den beskrevne karatestil i bogen er Shotokan. Den trænes inden for Denmark Shotokan Karate-Do Federation (D.S.K.F.). Shotokan er den mest udbredte stilart globalt. Den praktiseres og organiseres af et betydeligt antal internationale og nationale karateforbund.Uanset hvor mange af de andre forbund, der påstår at dyrke den mest sande eller autentiske stil, er det tekniske grundlag stort set identisk over hele verden. Små forskelle ses som regel i de forskellige stilarters tolkning af de 26 Katas, der betragtes som fundamentet for hele Shotokan-stilartens tekniske opbygning.Bogen er opsat med farvet baggrund i de tekniske billeder som en af de eneste på markedet. Det gør det meget lettere at se hvordan teknikkerne skal udføres.

 • - Mest til selvforsvar
  af Simon Bank
  277,95 - 438,95 kr.

  Denne bog er en introduktion til Jiu-Jitsu - mest til Selvforsvar.Der er medtaget et bredt udvalg af teknikker. Teknikkerne er udvalgt blandt de teknikker, som begyndere eller let øvede vil kunne fokusere på og få udbytte af næsten med det samme og nogen stykker, der stiller lidt større krav. Teknikkerne er vist i deres basale udgave for at give det bedst mulige udtryk. Igennem længere tids træning lægges flere og flere detaljer på udførelsen og det bliver mere og mere rettet mod effektivitet og mindst mulig brug af styrke med størst muligt udbytte.Som introduktion til Jiu-Jitsu er der valgt at starte med komplette forsvarsteknikker og hvordan de udføres. Det vil sige, at der i hver af disse indgår en lang række elementer fra Jiu-Jitsu til at gennemføre det enkelte forsvar. Selvforsvarsteknikkerne er i indholdsfortegnelsen angivet med angrebet set fra angriberens side. Der er også medtaget en del basis træningselementer for at give et mere komplet billede af Jiu-Jitsu træningens indhold. Disse er placeret i anden halvdel af bogen for fra en start at kunne hoppe ud i det spændende; de komplette forsvar. Basisteknikkerne er angivet med den japanske betegnelse og en dansk oversættelse. De ca. 480 billeder og og den fyldige tekst supplerer hinanden. Et billede siger mere end 1000 ord. Teksten er således et supplement til billederne. Der er naturligvis for forståelighedens skyld et overlap mellem tekst og billeder.

 • - Giganter af Sværvægt
  af Hugo Høffner
  88,95 - 167,95 kr.

  Evander Holyfield og Mike Tyson startede i hver sin vægtklasse, men endte med at krydse klinger i sværvægt. Inden da havde de begge domineret vægtklassen og været verdensmestre. Dette er historien om to af de største sværvægtere nogensinde, deres karrierer og deres indbyrdes opgør. Historien om en strandet kamps tilblivelse og revanchekampens ørebid! Gør dig klar til "Iron" Mike Tyson vs. Evander "The Real Deal" Holyfield.

 • af Jimmy T. Knudsen
  226,95 kr.

  Hvad laver man til Jui-Jitsu?Hvad går Jui-Jitsu ud på?Læs om Mikkel og Jonas, der går til Jui-Jitsu, og få svar.

 • - Historien om dansk professionel boksning fra 1896 til vor tid
  af Ove Ovesen
  236,95 kr.

  Den første professionelle boksekamp i Danmark fandt sted i 1896 mellem Jim Smith og P.L. Jacobsen. Jim Smith drog udenlands som 13-årig under navnet Johannes Jørgensen og vendte hjem som boksemesteren Jim Smith - stamfaderen til dansk professinel boksning. Den boksekyndige Ove Ovesen fortæller historien om alle mestrene med nutidens verdensstjerne Mikkel Kessler som det foreløbige punktum.

 • af Birgitte Lorentzen
  155,95 kr.

  En gribende biografi om Jørgen Gamle Hansen Jørgen Hansen er en af de største og mest karismatiske boksere i dansk boksnings historie. Han var 36 år, da han i 1979 sendte den engelske europamester Dave „Boy” Green til tælling i en kamp, der er gået over i boksehistorien. Med sin lynende højre blev „Gamle Hansen” et ikon, og danskerne elskede den nordjyske rørlægger med den lune humor og de hurtige punchlines. I de første år som professionel var Jørgen Hansen en middelmådig bokser, der ofte var udskældt i pressen, men da den ugandiske amatørverdensmester Ayub Kalule kom til Danmark i 1976, vendte karrieren. „Gamle” Hansen fandt sin anden ungdom, vandt ni europamesterskaber og rakte ud efter en VM-kamp i USA. Gamle Hansen er historien om bokseren, der fik tæsk som dreng og indimellem i ringen slog fra sig i ren angst. Oftest var han farligst, når han blev presset, men med en kompleks psyke kunne han også finde på nærmest at opgive uden kamp. Som 39-årig – og efter mere end tyve års gigantiske op- og nedture, skandaler, triumfer, sygdom og uhyggelige knockouts – sagde Jørgen Hansen stop. Herefter blev han i en årrække kendt som den karismatiske bartender på “Hviids Vinstue” i København. I dag har han fået konstateret demens, men langtidshukommelsen er der stadig og i selskab med Mogens Palle, Hans Henrik Palm, Ayub Kalule, Børge Krogh, Hanne Hansen og mange flere fortæller han i GAMLE HANSEN om en karriere uden sidestykke i dansk boksning. Jørgen Hansen var en ringens gentleman og det er i dette interessante spændingsfelt mellem mandens harehjerte og uventede evne til indimellem at slå knockout, at den store læseroplevelse venter. ***** VEJLE AMTS FOLKEBLAD Slagkraftig bog om den gamle Hansen: Birgitte Lorentzens bog om den ni-dobbelte europamester, Jørgen “Gamle” Hansen er en hjertevarm fortælling, om en af dansk idræts mærkværdigeste karrierer – og en skæbnefortælling om et sårbart menneske. ***** JYDSKE VESTKYSTEN ” “Gamles” historie er ikke blot historien om en mand, der blev bokser på trods, men også dansk idrætshistorie om overgangen fra amatørsport til professionel sport og alle de sværdslag, det bragte med sig **** JYLLANDSPOSTEN “Forfatteren har skildret både Jørgen Hansens barndom, hvor han boede hos sine bedsteforældre, fordi faderen var alkoholiker, fodboldkarrieren i AIA, amatørkarrieren med 159 kampe i bokseklubberne FAK og Lindholm og karrieren som professionel, hvor hans triumfer og fiaskoer skildres med præcision og troværdighed … ”Gamle Hansen” er meget mere end en bog om boksning ***** HORSENS FOLKEBLAD

 • af Masashi Koyama
  272,95 kr.

  Get ready to dive into the fascinating world of karate. This long awaited book - Karate: Its History and Practice - is the ultimate guide to the history and development of karate, co-authored by Koyama Masashi, Wada Koji, and Kadekaru Toru, three leading experts in the Naha and Shuri traditions of karate. Translated into English by Alexander Bennett, a highly respected budo practitioner and researcher, this book is a must-read for anyone interested in the history and practice of karate.Karate finally made its debut at the 2020 Tokyo Olympics and is gaining worldwide attention on many different levels: as a sport, a vehicle for education, and as a way of life. The release of this book could not be more timely, as it is the ultimate resource for karate practitioners and researchers around the world who have been eagerly waiting for a comprehensive guide to this martial art. Get your hands on this book and explore the fascinating world of karate like never before!

 • af Paul Volponi
  208,95 kr.

  "In The 32 Principles, famed jiu-jitsu instructor Rener Gracie, who has coached more than 350,000 students in 196 countries, presents the core teachings of jiu-jitsu and explains how they can apply to all of our daily lives"--

 • af Dr. Yang Jwing-Ming
  147,95 - 253,95 kr.

 • af E. J. Harrison
  327,95 - 422,95 kr.

 • af Tris Dixon
  267,95 kr.

  A trip across America to track down the great fighters from yesteryear who vanished from the limelight, and hear their incredible storiesIn the era of boxing's pay-per-view superstars, Tris Dixon invested in a Greyhound bus pass and spent several months traversing America on a shoestring budget, tracking down fighters from yesteryear who had vanished from the limelight. Venturing from New York to Las Vegas and from Toronto to Miami, the young writer--himself a former amateur boxer--sought out coulda-been-contenders and cult heroes from the 1950s to the 2000s, all now faded from popular memory. He visited old people's homes, gyms, and too many prisons, discovering that life after boxing can be a cruel place when the ropes are no longer in place to keep fighters safe from the outside world. Dixon meets men who shaped boxing history, fighting the likes of Sugar Ray Robinson, Muhammad Ali, and Mike Tyson. He shares their memories and weaves together their forgotten tales over the course of a remarkable American journey.

 • af Clint Sharp
  297,95 kr.

 • af Philip Briggs
  197,95 kr.

 • af Anodea Judith
  217,95 kr.

  "We all know what it's like to have a "charge" about something. It's a feeling of excitement, fear, sexual arousal, or irritation. But what we don't currently know is how tousecharge for the behaviors we want to create. Charge is a word for the basic life force running through us. This force is crucial if we are to meet the challenges of difficult situations, heal past wounds and traumas, and manage the stress of modern life. Even more, it is essential for understanding how to master your own life force and become all you can be. This book makes an important contribution to the growing field of Energy Medicine, by looking at charge as the interface between mind and body, and the missing ingredient in Mind-Body healing. It brings the reader into a deep intimacy with their own life force, as well as an understanding of how charge runs their relationships, their children, their clients, and patients. It examines how we can become "overcharged" or "undercharged" and how to bring about balance through practices of charging and discharging. Each chapter gives simple exercises to put these principles into practice. World-renowned teacher, somatic therapist, best-selling author, and advanced yoga teacher,Anodea Judith, Ph.D., addresses all this and more in her groundbreaking book on mastering the life force. Taken from her decades of teaching on the subject and her doctoral work in Mind-Body medicine, this book contributes something entirely new to the literature on healing self and others"

 • af Norman Mailer
  791,95 kr.

  "Ich sehe Alligatoren mit Posaunen!" - Muhammad Ali; Kinshasa, 1974Die Zutaten hätten dramatischer nicht sein können: Inszeniert von einem kriminellen Boxpromoter mit Sturmfrisur (Don King) im Reich eines Diktators mit Leopardenfellmütze (Mobutu), trafen am 30. Oktober 1974 in Kinshasa im damaligen Zaire zwei Boxer aufeinander, um sich einen epischen Kampf zu liefern. Der eine war Muhammad Ali, der seine besten Jahre hinter sich hatte, aber entschlossen war, den verlorenen Weltmeistertitel zurückzuerobern. Der andere war George Foreman, der so wortkarg war wie Ali wortgewaltig und als klarer Favorit gehandelt wurde. Millionen Fernsehzuschauer auf der ganzen Welt verfolgten diese spektakuläre Titanenschlacht mit überraschendem Ausgang, die als Rumble in the Jungle in die Geschichte einging.In Kinshasa mit dabei war auch das "Enfant terrible" der amerikanischen Literaturszene, der Starautor und Pulitzer-Preisträger Norman Mailer, der seine Eindrücke und Beobachtungen ein Jahr später unter dem Titel The Fight veröffentlichte, eine literarische Reportage von rund 250 Seiten.In unserer Hommage an das legendärste Boxereignis aller Zeiten erscheint Mailers Text in einer gekürzten Fassung, eingeleitet von einem Essay des Mailer-Experten J. Michael Lennon und erstmals bebildert mit Farb- und Schwarz-Weiß-Fotografien jener beiden Männer, die wie keine anderen Ali sowohl im Ring als auch im Privatleben im Bild festhielten: Howard L. Bingham und Neil Leifer.

 • af Ikpil Kang
  422,95 kr.

  Die neue Ausgabe des offiziellen Taekwondo Lehrbuchs der World Taekwondo FederationPoomsae Movement InterpretationDieses Buch beschreibt anschaulich alle Poomsae von Taeguk 1 Jang bis Ilyeo und ist ein wertvolles Hilfsmittel bei Prüfungs- und Turniervorbereitung und ein verlässliches Nachschlagewerk für Trainer, Wettkämpfer und Schiedsrichter.- farbige Schritt-für-Schritt Abbildungen aller Bewegungsabläufe- spezielle "dreimensionale" Darstellungsweise- exakte Darstellung der Bewegungen durch Weltmeister Nam-jung Song und Ik-pil Kang.- zweisprachig: Englisch und Koreanisch- mit "augmented reality" Übungsbeispielen: App für Videounterstützung verfügbar

 • af Kenjiro Yoshigasaki
  132,95 kr.

  It demands a lot of reflection every day to understand life.Life consists of perception and action. Most people, however, only try to control their actions and do not realize the importance of perception for their lives. Every individual's actions at any given moment in time are determined by the way he or she perceives the world.This book is meant for all those who really want to understand life.Born in 1951 in Kagoshima, Japan, the author Kenjirô Yoshigasaki Sensei started to practise yoga when he was ten years old. Later, he began to practise Aikido and many other martial arts. He has also studied Zen Buddhism, new Shintôism, Catholicism and Islam. He devoted a year to the study of yoga in India in 1971 and in 1973 became an instructor of Aikidô. Teaching Ki and Aikidô in Europe since 1977, he is now in charge of more than 120 dôjô and 4,000 students in Europe, South America, and South Africa.

 • af Kenjiro Yoshigasaki
  322,95 kr.

  Aikido is a Japanese martial art that, even though it is based on the fighting techniques of the Samurai in feudal Japan, has developed into a peaceful, non-fighting art. Like meditation, Aikido is a way of life meant for people who want peace of mind and peace in the world. This book describes in detail how Aikido techniques can work to stop fighting instead of carrying on conflicts. It gives a thorough guide to the foundations of the art and suggestions of how to apply these ideas in daily life.

 • af Ole Havmøller
  287,95 kr.

  Qigong oversættes ofte til energiøvelser eller åndedrætsøvelser. Men Qigong er meget mere end det og har været brugt i østasiatiske lande i flere tusind år som øvelser for sundhed, som et element i spirituel og religiøs praksis, som behandlingsform og som støtte til kampkunst. Med dedikeret indsats vil de fleste opleve, at Qigong blandt andet kan føre til:Fantastisk træningsglædeStørre velværeBedre helbredMere selvindsigtIndre roMindre stressBedre præstationer i alle sammenhængeOle Havmøller har mere end 40 års erfaring med taekwondo og anden kampkunst og mere end 30 års erfaring med Qigong som selvstændig disciplin. Med sin baggrund i akupunktur og medical qigong-terapi introducerer han traditionel kinesisk medicin som en metode til at forstå Qigong og effekten af Qigong-øvelser. Men frem for alt er Qigong for krop og sind en praktisk lærebog, der giver læseren nogle grundlæggende værktøjer til at arbejde med åndedræt og Qi. Disse vil øge evnen til at mærke Qi-flow i kroppen og til at foretage korrektioner af forskellige typer ubalancer. Han præsenterer også seks ganske forskellige Qigong-serier med en skridt-for-skridt vejledning og deler nogle af sine erfaringer med brug af dem. For de kampsportsinteresserede er der en lang række tips, om hvordan Qigong kan integreres i træningen. Mange af disse anvendelser kan overføres til andre typer idræt.

 • - Combining Qigong, Yoga, & Acupressure
  af Jwing-Ming Yang
  167,95 - 318,95 kr.

  Each morning before getting out of bed, Dr. Yang, Jwing-Ming practices a series of movements he has combined based on decades of experience. In Meridian Qigong Exercises, Dr. Yang teaches you his special daily exercise routine.

 • af Kurt Thyboe
  227,95 kr.

  "Muhammad Ali ... og så mig! Dette århundredes største idræts-idol. Og en dansk reporter. Det er vel sådan ca. som herfra til den anden side af Mælkevejen. Og dog. Engang krydsede vi spor... Fragmenter af to liv, frosset fast i tiden i enkelte gyldne sekunder." Gateway /title /head body center h1 502 Bad Gateway /h1 /center /body /htmlKurt Thyboe (f. 1940) er en dansk sportkommentator, journalist, freelanceskribent og forfatter. Han har tidligere skrevet "Ritter: portræt af en cykelrytter" (1976), "Elvis" (1977), "Muhummad Ali" (1995), "Brøndby forever" (1997) og "FCK : på jagt efter den umulige drøm" (1999).

 • af Scott Bolinger
  227,95 - 352,95 kr.

  This is a instruction manual for the WarrRage Kickboxing System. Published in 2016. This has 390 pages and over 1000 pictures. This book goes through many aspects of martial arts: Business building and fund raising, stretching, stances, punches and strikes, kicking combinations, blocks, bridging the gap, exercise routines, how to make your own equipment, weight lifting, the 4 levels of boxing, medicine ball routines, speed drills, heavy bag drills, a self-defense course, rules and regulations for several combat sports, and how to wrap your hands. Whether you are a beginner or advanced student, this would will help improve your fighting capability. Revised March 2024

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.