Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Pleje og omsorg i hjemmet

Her finder du spændende bøger om Pleje og omsorg i hjemmet. Nedenfor er et flot udvalg af over 277 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Selvbehandling af smerter
  af Clair Davies & Amber Davies
  72,95 - 269,95 kr.

  En trin for trin-guide mod smerter overalt i kroppenEt triggerpunkt er som en lille knude i muskelvævet. Det opstår i forbindelse med særlige belastninger eller ulykkestilfælde og skaber en permanent spændings­tilstand i m

 • - Akupressur og zoneterapi til dig og din familie
  af Vivian Birlie
  72,95 - 207,95 kr.

  Skab balance i krop og sind beskriver, hvordan man med blide tryk i punkter fra akupressur og zoneterapi selv kan få hjælp, når man har smerter, ubehag og problemer. Bogen er rigt illustreret med angivelse af punkternes beliggenhed og en let tilgængelig og overskuelig tekst understøtter billederne. Der nævnes fx punkter for søvnproblemer, stress, kvalme, bihuler, fordøjelse, allergi og rygproblemer.

 • - Zoneterapi og akupressur til hunde
  af Vivian Birlie
  77,95 - 160,95 kr.

  Tryg og tilfreds beskriver, hvordan man med blide tryk i punkter fra zoneterapi og akupressur selv kan hjælpe sin hund, når den har smerter, ubehag og problemer – inklusive adfærdsproblemer. Bogen er rigt illustreret med angivelse af punkternes beliggenhed og en let tilgængelig og overskuelig tekst understøtter billederne. Der nævnes fx punkter for allergi, rygproblemer, frygt og aggression. Bogen indeholder også et velvære-program for de hundeejere, der har raske hunde.

 • af Helle Gotved
  205,95 kr.

  Når man står godt, går man godt – og det smitter af på hele kroppens funktion.Efter en lang dag tænker man måske ikke på, at de trætte ben ikke kun skyldes dagens slid og slæb. Det kan nemlig også være, at man ikke har behandlet sine fødder fornuftigt.I Ha’ det bedre med fødderne fortæller Helle Gotved alt, hvad der er værd at vide om fødder: opbygningen, kredsløbets betydning, alle de mange forskellige skavanker, man kan påføre sin fødder, strømper, fodtøj osv.  Men det er aldrig for sent at gøre noget ved det, og bogens hovedformål er vise alt det, man kan gøre meget for at rette op på skaderne – eller undgå dem. Øvelserne er illustreret med instruktive fotografier.Ha’ det bedre med fødderne udkom første gang i 1972. Den nye udgave indeholder desuden et kapitel om barfodsløb ved Søren Ekman.Pressen skriver:»En fin lille grundlæggende bog, der trods de mange år på bagen stadig holder og må regnes for en klassiker«– Jette Landberg, Lektør

 • - Søvnplejerskens putteritualer til dit 0-3 årige barn
  af Sine Ditlev Bihlet
  72,95 - 247,95 kr.

  Drømmer du om, at dit lille barn får en god og tryg søvnrytme, som hele familien trives med?Med 'Tryg søvn - Søvnplejerskens putteritualer til dit 0-3 årige barn' får du al den indsigt og praktiske hjælp, du har brug for. Med trygheden og tilknytningen for øje giver Danmarks førende søvnekspert dig en veldokumenteret og veloplagt guide til dit barns søvn samt værktøjer til at håndtere den. Med udgangspunkt i Søvnplejerskens putteritualer kan du hente inspiration i en række konkrete, guidende eksempler, der viser, hvordan du kan lave et forudsigeligt og trygt ritual for dit barn. Du kan hente hjælp med udgangspunkt i dit barns alder, eller du kan få vejledning i forhold til en udfordring, som du ønsker hjælp til at håndtere nu og her. Det kan være at vænne dit barn af med at få mælk om natten, at lære det at falde i søvn i barnevognen, at mindske antallet af opvågninger el. lign. Søvnplejersken giver dig en kærlig håndsrækning, der trækker på årelang, praktisk erfaring med børns søvn og den nyeste viden på området. Bogen lander som et tiltrængt, opdateret bud på, hvordan du kan putte på en tryg og kærlig måde, der altid holder dit barn tæt.

 • af Læge Mille Mosegaard
  1.637,95 kr.

  Med denne omfattende lærebog, på mere end 500 sider, kan du gå på opdagelse i fodens spændende videnskab med fodplejen som omdrejningspunkt. Bogen fører dig gennem et omfattende teoretisk fundament og begrebsunivers, der sikrer en basal forståelsesramme for en pragmatisk tilgang til anamnese, fodbehandling, klientvejledning og samspillet mellem fodplejeren og andre kompetenceområder. Lærebogen tager afsæt i en forudgående basal viden om anatomi, fysiologi og sygdomslære, og læringen er derfor en overbyggende og skarpt afgrænset relevant viden i fodens videnskab. Læseren starter derfor med en grundig teoretisk tilgang til relevant anatomi, fysiologi, sygdomslære, farmakologi, biokemi, hygiejne, produktlære, remedie og materialelære og arbejdsmiljø, hvorefter der kobles en spændende praktisk viden i journalføring, praktisk fodpleje og behandling, bøjlebehandling, sårpleje og almen klientvejledning, og afsluttes med en introduktionsguide i fodplejefaget som et selvstændigt erhverv.Fodpleje – fra interesse til profession 2. udgave, har gennemgået en omfattende revision og opdatering, og er udvidet med mange nye sider og kapitler som fx bøjlebehandling, sårpleje og journalføring. Endvidere er der tilføjet relevant og spændende læringsmateriale i form af mange nye illustrationer, fotos og undervisningsvideoer, samt spørgsmål og opgaver, der pædagogisk understøtter fagstof og læringsstile. Lærebogens pædagogiske og didaktiske opbygning understøtter både taktile, visuelle, auditive og kinæstetiske læringsformer, hvilket giver optimale muligheder for differentieret læring, refleksion og motivation. Bogen henvender sig til såvel fagfolk og lægfolk med interesse i fodens videnskab, og kan bl.a. benyttes som: • undervisningsmateriale • opslagsværk • interessematerialeDenne omfattende trykte lærebog, på over 500 sider, udgives som en miljøvenlig POD-bog (Print On Demand), hvilket betyder, at bogen først trykkes og sendes, når der er foretaget et køb. Miljøvenlige POD-bøger bidrager til bæredygtighed gennem minimering af spild, træfældning, affald og CO2-udledning. Bogen udgives også som en e-bog der kan købes gennem innowell.net.

 • - dødslejefænomener, nærdødsoplevelser og åbne sind
  af Laura Engstrøm
  153,95 - 161,95 kr.

  DET ER I DØDEN SOM I LIVET: DET HANDLER OM KÆRLIGHED.FOR VI DØR, SOM VI LEVER. HENTET AF LYSET handler om de umiddelbart uforklarlige oplevelser ved dødslejer. Og om at forberede og forlige sig med døden, både som døende og som pårørende. Da Laura Engstrøm sidder ved sin fars dødsleje, oplever hun noget besynderligt: Ud for hans ansigt glimter et lys, og kort efter ses omridset af hans afdøde bror. Er han kommet for at hente hendes far? Forundret over oplevelsen går hun på jagt efter et svar. Hun interviewer verdens førende forskere i dødslejefænomener og nærdødsoplevelser og konkluderer, at dødslejefænomener er almindelige.Over 80 procent af døende får fortrøstningsfulde drømme og syn. Det er vigtig viden. For det fortæller os, hvad der sker med sindet, lige før døden indtræffer. LAURA ENGSTRØM (født 1971) har i over 25 år arbejdet som journalist og redaktør for en lang række medier. Hentet af lyset er hendes anden bog. Om hendes første bog, Stemmer af Sølv, skrev pressen: ”Fungerer som en spændingsroman.”

 • - en bog om sjælesorg
  af Rita Nielsen
  147,95 - 307,95 kr.

  Bogen giver en grundig indføring i fagområdet sjælesorg og viser, hvordan man kan være sjælesørger for et andet menneske. Hvad sker der, når livet bliver vanskeligt? Hvad gør vi selv, og hvad kan vi gøre, når livet rammer os? Hvordan kan vi støtte og hjælpe hinanden, når livet bliver svært? ’Det nødvendige nærvær’ vil forsøge at give nogle af svarene på spørgsmålene ovenfor – med et skiftende fokus på teori og praksis. Bogen rummer teoretiske afsnit om f.eks. sorgteorier og kommunikationsmodeller, men har også en række case eksempler, der gør den praksisnær. Den handler først og fremmest om, hvordan man kan være sjælesørger for et andet menneske, men der er også hjælp at hente til, hvad man selv kan gøre, når livet opleves vanskeligt. Bogen er skrevet til præster og sundhedspersonale, der i deres arbejde møder sårbare og udsatte mennesker. Men målgruppen er også den frivillige i besøgstjenesten, lederen af en sorggruppe, en kirkeligt ansat som kirke-og kulturmedarbejder, kordegn eller lignende, og de de mennesker, der gerne vil have brugbare redskaber til bedre at kunne hjælpe naboen, veninden eller kollegaen. Rita Nielsen er sygeplejerske, underviser og foredragsholder. Hun har en uddannelse som samtaleterapeut og en master i etik og religionsfilosofi med speciale i åndelig omsorg fra Københavns Universitet. Har udgivet flere bøger om sjælesorg og åndelig omsorg: I dødsskyggens dal (2000/2012), At være sig selv (2005), Livets afslutning (2015) og Venteværelset (2010).

 • - om at bo med sin handicappede mor
  af Lotte Heise & Tina Bryld
  43,94 - 200,95 kr.

  Lotte Heise kunne ikke bære at se sin mor, Inge Heise, sygne hen på et plejehjem, efter at hun var blevet ramt af en blodprop med efterfølgende ekspressiv afasi. Derfor hentede hun sin mor hjem til Aarhus og et nyetableret bofællesskab med mor, datter og Lottes teenage-tvillinger. Det har ikke været uden personlige omkostninger for de tre generationer at bo under samme tag. Lotte Heise fortæller i ’Selvfølgelig skal hun bo hos mig’ om det bedste og det værste ved at flytte sammen med sin handicappede mor, om kampen for sin mors ret til og samfundets pligt til at give hende den hjælp, som hun har brug for, og om konsekvenserne for sig selv og sine drenge af det tætte fællesskab, der har varet i mere end tre år, men nu har fået en ende: Inge Heise er i foråret 2015 flyttet i sin egen, beskyttede bolig.

 • af Marie Lenstrup
  299,95 - 314,95 kr.

  Bogen her er en guide til pårørende, der aktivt deltager i omsorgen for langvarigt syge, kronisk syge eller handicappede familiemedlemmer eller nære venner – en gruppe, forfatteren med et nyt ord kalder omsorgspårørende. Manualen indeholder overvejelser, opmærksomhedspunkter og gode råd om:at indstille sig på en diagnose, at tilrette sit hjemmeliv, kommunikation med familie, sundhedsvæsen og kommune vigtigheden af god egenomsorg,overvejelser om flytning til døgnpleje ogpårørendes rolle omkring døende.Undervejs deler forfatteren konkrete eksempler og erfaringer fra sit eget liv som omsorgspårørende og fra de mange andre pårørende, hun har mødt gennem årene. På sin vis kan overlevelsesmanualen sammenlignes med en selvhjælpsgruppe på papir. Her handler det ikke om at blive dygtigere til at hjælpe andre, men om at hjælpe hinanden til bedre at kunne rumme og mestre de nye livsvilkår som omsorgspårørende.Marie Lenstrup har arbejdet med formidling hele sit liv, som underviser, oversætter, marketingchef, konsulent m.m. Hendes interesse for pårørenderollen blev vakt i løbet af de 12 år, hvor hun tog sig af sin syge mand. Hun er medstifter af og mangeårig formand for foreningen ’Pårørende i Danmark’, som er en interesseorganisation for pårørende på tværs af diagnoser. Ved siden af det politiske arbejde for at forbedre pårørendes vilkår har hun holdt utallige foredrag om egenomsorg for pårørende.

 • - Kampen mod overvægt
  af Jens-Christian Holm
  152,95 kr.

  På Holbæk Sygehus har overlæge Jens-Christian Holm udviklet en revolutionerende og effektiv metode til behandling af overvægtige børn. 70-80 % af de børn, der kommer i behandling, taber sig, deres høje blodtryk, kolesterol og fedtlever reduceres, og børnenes livskvalitet og kropsopfattelse forbedres.Holbækmodellen har potentiale til at hjælpe alle familier med et overvægtigt barn. Hvert femte barn i Danmark er overvægtigt og har dermed en tilbøjelighed til ensomhed, skamfølelse og depression. Overvægtige børn har også stor risiko for forhøjet blodtryk og kolesterol, fedtlever og søvnapnø. Svær overvægt er i sig selv en kronisk sygdom, hvor hormonsystemet, med næb og kløer, forsvarer fedtet i kroppen. Derfor skal der en omsorgsfuld behandling og permanent livsstilsændring til for at opnå resultater, som varer resten af livet. Holm tilbyder ikke en kur med mystiske ingredienser, komplicerede opskrifter og hårde træningsprogrammer, men en værdig behandling, som kommer hele vejen rundt om det enkelte barn og omhandler kost, motion, spiseforstyrrelser, kræsenhed, opdragelse, søvn og brug af computer. Barnet skal sammen med sin familie leve efter en række simple regler. Det har den sideeffekt, at forældre og søskende også bliver sundere og gladere og har en god mulighed for at tabe sig, hvis de selv er overvægtige. Holbækmodellen har med sine enestående resultater allerede vakt opsigt verden over. Men Jens-Christian Holms ambitioner rækker videre. Han vil med et helt nyt paradigme og en radikalt anderledes sundhedspædagogik ændre vores syn på, hvad overvægt er, og hvordan det skal behandles. Jens-Christian Holms mål er at sikre det bedste for alle børn verden over.

 • - Massage er for alle
  af Bolette Schiøtz
  127,95 kr.

  En lettilgængelig gennemillustreret grundbog i massage, der henvender sig til alle. Skrevet af en ekspert på området med årelang erfaring i at undervise andre i massage.Det kan ikke siges bedre end popsangen fra 70’erne: ”Rør ved mig, så jeg mærker at jeg lever” Alle – store som små, unge som gamle – har mulighed for gøre deres hænder mere sensitive, indfølende og kærlige, og alle – børn, bedsteforældre, venner, kolleger, kærester – fortjener at blive berørt med gode og energifyldte hænder!

 • af Regina Woods
  692,95 - 1.036,95 kr.

  Regina Woods, just weeks before her fourteenth birthday contracted polio. Within a few days, she was paralyzed from the neck down, unable even to breathe by herself. What is most profound about this book is that--while it is an account of catastrophic loss--there is so much triumph in it.

 • af Jeffrey Winzant
  113,95 kr.

  Porphyria disease is an extremely rare genetic disorder among porphyrias, which results from a deficiency or defect of certain enzymes in the body.Less than 100 cases have been documented worldwide, and porphyria disease only affects 1 to 5 people per million.Symptoms can include severe abdominal pain, vomiting, muscle cramps, seizures, frequent itching, extreme sensitivity to sunlight, changes to skin pigmentation, and mental disturbances such as paranoia or sharp mood swings. In some forms of porphyria disease, the symptoms are triggered by exposure to chemicals including alcohol and barbiturates.In other types of porphyria disease symptoms only become apparent during times of stress, fever, or after childbirth.Since porphyria diseases often do not become apparent until maturity porphyria disease is considered a late-onset disorder.Although porphyria disease is not known to be fatal, it can result in hospitalization and even death due to acute attacks.In this beginner's guide, you will discover...What porphyria isThe causes of porphyriaSymptoms of porphyriaHow to manage porphyria through dietSample recipes

 • af Birte Viermann
  258,95 kr.

  Silja is a joyful person and has her own special ways of making life magical. She has wonderful friends, a successful career and diverse interests and hobbies.She falls ill with ME/CFS* and bit by bit has to give up on all of of the above. In the end, she decides that the only wholesome step she can take next is to end her life.This is the story of how her sister Birte and her family and friends deal with Silja's last weeks and her death. It is a story of care-taking, grief and pain, but also one of community, deep connection and - in the end - love for life.*Myalgic encephalomyelitis/chronic fatigue syndrome is a severe multisystemic disease that is quite common, but poorly understood.Keywords: ME/CFS, LongCovid, PostCovid, caregiving, assisted suicide, death with dignity, grief, death, mourning, personal development, relationships

 • af Veronika Thiel
  327,95 kr.

 • af Stephanie Hinderock
  147,95 kr.

  In this guide about Eczema Diet Plan, you will read about: How food triggers eczemaList of trigger foodsList of safe foodsRecipes to help manage eczema Starting a diet plan

 • af Jeff Camhi
  172,95 kr.

  When his wife Jane was diagnosed with Alzheimer's dementia, Jeff Camhi believed he could manage caring for her at home. From his professional background in neurobiology, he had some idea how the illness might progress, and his recent retirement left him time to be her caregiver.But as Jane's dementia increased, he began to feel overwhelmed. He started meeting twice-monthly, for a year and a half, with a professor of occupational therapy who advised him on caring for Jane, but even more on caring for himself. The result was life-changing.Thought-provoking and compassionate, Care for the Carer: An Alzheimer's Memoir is essential reading for anybody troubled by the pressure of caregiving.

 • af Wiebke Worm
  202,95 kr.

  Einige von uns kennen sie noch, die Poesiealben von früher. Ich habe meines noch und schaue gerne immer mal wieder da herein. Von Sprüchen, über gemalte Bilder, bis hin zu eingeklebten Glanzbildern (Oblatenbildern) war und ist alles erlaubt. Eine schöne Erinnerung.Die Idee zu diesem Poesiealbum ¿Kraftquelle¿ entstand an einem Abend, an dem ich mich online mit einigen liebgewonnenen anderen Pflegepersonen und auch zu Pflegenden traf.Ich denke, jeder Mensch, der zu Hause die Pflege sicherstellt, sichergestellt hat, oder gepflegt wird, egal welchen Alters, kann nachvollziehen, wie wichtig Kraftquellen sind. Warum also nicht ein individuelles Poesiealbum neu aufleben lassen?Leere Seiten, die zur Unterstützung und als Wertschätzung gefüllt werden. Dieses Album ¿Kraftquelle¿ ist bewusst nicht besonders dick, da sich bei vielen Pflegenden Angehörigen oder Gepflegten die Anzahl der Freunde reduziert hat. Umso wertvoller sind die einzelnen Einträge. Es ist schlicht und im klassischen Stil gehalten.

 • af Harald Uhl
  227,95 - 345,95 kr.

 • af Mony Mürr
  176,95 kr.

  Ein Erfahrungsbericht über das turbulente Familienleben mit einem AuPair, wenn neben kulturellen Unterschieden auch noch verschiedene Interessenschwerpunkte das Zusammenleben komplizieren.

 • af Catherine W. Schweikert
  217,95 - 332,95 kr.

  Does compassion have a place in medicine? Compassion has long been considered a "soft" skill in health care - nice to have, but ultimately unnecessary in a science-driven field. However, recent challenges in delivering care (including but not limited to the global pandemic) have revealed the need for a more compassionate approach to protect the health and well-being of patients and medical staff alike. Compassion is a state of being which affects not only psychological health but our physiology. When applied in a pragmatic fashion, compassion can lower stress levels, alleviate anxiety and depression, improve overall physical health, and allow us to navigate challenging situations with more grace. Cutting-edge research is now revealing just how powerful these psychophysiological effects are, and how even basic compassion-based practices can have long-lasting effects on both physical and mental health. This book will empower you to understand what compassion truly is-and just as importantly, what it isn't-so you can care for yourself and others at the highest level of integrity, both in and out of clinical situations. Packed with insightful stories, illuminating research, and pragmatic instruction, this book is the definitive guide for health care providers who wish to bring more balance and joy to their work every day.

 • af Raye L Dippel
  227,95 - 332,95 kr.

  New treatments and advances in therapy for the ravages of Parkinson's disease are constantly being researched and perfected for patients, yet those afflicted still must endure tremors, poor balance, speech problems, and lessened psychological well-being. Patients and families need the most up-to-date information available to improve quality of care and life.This new, second edition of Caring for the Parkinson Patient covers a variety of topics, providing information and helpful suggestions for patients, families, and caregivers to aid them as they grapple with this chronic, debilitating neurological disorder. Sixteen accessible and information-packed essays by noted contributors address diagnosis and treatment, new research, communication, physical/ occupational therapy, nursing care, problems faced by the caregiver, emotional changes, "neurorehab," prevention of falls, sleep problems, surgery, community supports, the family, sexuality, and safe home environments.With a wealth of information, practical advice, and encouragement, Caring for the Parkinson Patient is an indispensable resource guide for all those touched by Parkinson's disease.

 • af D. W. Lindsey
  187,95 kr.

  As our loved ones age, their ability to perform daily activities may be signi

 • af Sven Frank
  324,95 kr.

 • af Charles H Edwards II
  267,95 kr.

  This book is a study of the last stages of human life and the thoughts, fears, hopes, and actions of those humans living in it. It is intended to guide us through the challenges of today's longer lives to ensure relevance, purpose, and joy.

 • af Eguenel Louis
  162,95 kr.

  Have you ever imagined yourself in a situation where you thought you might lose a person very dear to you? A er only eight years of marriage, my wife was struck down with breast cancer in the midst of a pandemic. I felt hopeless and helpless, and I didn't know what to do with our two children. God Did It is the testimony of the trials and tribulations my family experienced during COVID-19. My wife was not only battling aggressive breast cancer, but she was also struggling to stay alive with a weakened immune system during the pandemic. As a caregiver, I had to overcome my own anxiety and depression to help my family. In our despair, we had to rely entirely on God, for He was our only hope. Sometimes God puts us through trials not to punish us, but to make us stronger.

 • af Kimberly Fraser
  156,95 kr.

  An invaluable resource for everyone concerned for vulnerable people in their lives and communities.Information sourcing, tracking, and organizing are daunting chores for many family caregivers. In this timely and urgently needed book, Dr. Kimberly Fraser, author of The Accidental Caregiver, provides you with a one-stop resource to delineate tasks and treatments and keep track of who's who in your caregiving world. She offers instructions on equipment and supplies, as well as advice on note-keeping, the gathering and storage of necessary documentation, and the logging of pertinent information related to the health and social needs of care recipients.Information management is a challenge for all caregivers. The Care Book is the convenient, user-friendly tool you need to stay organized and focused, and best look after the ones you love.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.