Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Overlevelsesmanual for omsorgspårørende af Marie Lenstrup

Overlevelsesmanual for omsorgspårørende - E-bog

Bag om Overlevelsesmanual for omsorgspårørende

Overlevelsesmanual for omsorgspårørende beskæftiger sig med den situation, hvor rollerne og omsorgsperson smelter sammen. Manualen går i hovedtræk kronologisk frem med opmærksomhedspunkter, overvejelser og gode råd om alt fra at indstille sig på en diagnose, kommunikere med familien, sundhedsvæsenet og kommunen, tilpasse sit hjemmeliv til overvejelser om flytning til døgnpleje, vigtigheden af god egenomsorg samt pårørendes rolle omkring døende. Undervejs deler forfatteren konkrete eksempler og erfaringer fra sit eget liv som omsorgspårørende og fra de mange andre pårørende, hun har mødt gennem årene. Her er fokuspunktet ikke at blive dygtigere til at hjælpe andre, men at hjælpe hinanden til bedre at kunne mestre og rumme de nye livsvilkår som omsorgspårørende. Marie Lenstrup har arbejdet med formidling hele sit liv, som underviser, oversætter, marketingchef, konsulent m.m. Hendes interesse for pårørenderollen blev vakt i løbet af de 12 år, hvor hun tog sig af sin syge mand. Hun er medstifter af og mangeårig formand for foreningen ’Pårørende i Danmark’, som er en interesseorganisation for pårørende på tværs af diagnoser. Ved siden af det politiske arbejde for at forbedre pårørendes vilkår har hun holdt utallige foredrag om egenomsorg for pårørende.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772162379
  • Udgivet:
  • 30. Juni 2021
  • 293,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 30%
og få fri lytning og læsning oveni
  • 255,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Overlevelsesmanual for omsorgspårørende
Overlevelsesmanual for omsorgspårørende beskæftiger sig med den situation, hvor rollerne og omsorgsperson smelter sammen. Manualen går i hovedtræk kronologisk frem med opmærksomhedspunkter, overvejelser og gode råd om alt fra at indstille sig på en diagnose, kommunikere med familien, sundhedsvæsenet og kommunen, tilpasse sit hjemmeliv til overvejelser om flytning til døgnpleje, vigtigheden af god egenomsorg samt pårørendes rolle omkring døende.

Undervejs deler forfatteren konkrete eksempler og erfaringer fra sit eget liv som omsorgspårørende og fra de mange andre pårørende, hun har mødt gennem årene. Her er fokuspunktet ikke at blive dygtigere til at hjælpe andre, men at hjælpe hinanden til bedre at kunne mestre og rumme de nye livsvilkår som omsorgspårørende.

Marie Lenstrup har arbejdet med formidling hele sit liv, som underviser, oversætter, marketingchef, konsulent m.m. Hendes interesse for pårørenderollen blev vakt i løbet af de 12 år, hvor hun tog sig af sin syge mand. Hun er medstifter af og mangeårig formand for foreningen ’Pårørende i Danmark’, som er en interesseorganisation for pårørende på tværs af diagnoser. Ved siden af det politiske arbejde for at forbedre pårørendes vilkår har hun holdt utallige foredrag om egenomsorg for pårørende.
Brugerbedømmelser af Overlevelsesmanual for omsorgspårørende


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.