Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
I lang tid har det at lave mad over bål været noget, spejdere og elitesoldater har haft patent på, mens vi andre har været henstillet til at grille pølser i bar mave på terrassen. Men mad over åben ild er for alle og ikke kun for friluftsentusiaster. Det er sanseligt og upraktisk på den fede måde. Det handler lige så meget om den tid, man bruger, mens man laver maden, som det gør om at spise den. Bogen om bålmad giver dig forslag til bålretter i forskellig sværhedsgrad, den lærer dig at bygge og tænde bål, giver dig et indblik i ildens ni liv samt alt, hvad du har brug for at lære for at tæmme ilden. Du finder klassiske opskrifter som chili con carne og ristede kastanjer, men også mere udfordrende retter som kræver koncentration og overskud – og det er en god ting. For hvis der er én ting, bogens forfattere vil opnå med denne bog, så er det at give læseren friheden til med god samvittighed at sætte sig ved bålet og med maden som påskud se på flammerne og lade roen falde over sig. På den måde er dette måske den første kogebog, hvor maden er det næstvigtigste. Det vigtigste er dig. Bålmad er nemlig også åndelig næring, og den ro, der følger med, når man ser ind i flammerne, finder man ingen andre steder. Om forfatterne Eva Helbæk Tram har arbejdet som gastronomisk skribent og redaktør for magasiner og guides i mange år, inden hun nærmest ved et tilfælde samlede kameraet op og lod sin madglæde vitalisere sig i billeder også. Nicolai Tram har som kok arbejdet på toprestaurater i ind- og udland, før han forlod restaurationsbranchen for i stedet at lave tv. Med denne bog markerer han en nyfunden kærlighed til maden og ikke mindst ilden.
I mere end 100 år har Frøken Jensens Kogebog været kendt som indbegrebet af dansk madlavning. Den har været populær lige fra den første udgave, fordi man altid har kunnet finde gode opskrifter til såvel den fine som den daglige middag. Denne bog er 6. udgave. En ny komplet genudgivelse af samtlige opskrifter, der alle er gennemgribende ajourførte og tilpasset det moderne køkken - naturligvis med stor respekt for originalen. Alle råvarer og fremgangsmåder er grundigt revideret af de to Frøken Jensen-eksperter Hanne Bloch og Bente Nissen-Lundsgaard. Dette er den klassiske grundkogebog, som kan bruges både i kollegiekøkkenet og af den garvede husmor. Den kommer hele vejen omkring det danske køkken og viser, at det består af mere end sild og frikadeller. Der er således inspiration til noget for enhver smag lige fra småretter, frokoster, middage og supper til desserter, syltning og bagning i kogebogens henved 1000 opskrifter. Velbekomme!
Baking Yesteryear is a delightful culinary journey penned by the talented B. Dylan Hollis. Published in 2023 by Dorling Kindersley Ltd., this book is a must-have for all baking enthusiasts. The book takes the reader back in time, exploring the traditional baking methods of yesteryears. B. Dylan Hollis, a renowned author in the genre of cookbooks, beautifully intertwines history and baking, providing a unique perspective on the evolution of baking techniques. The recipes in the book are not just a set of instructions, but a story told through the author's engaging writing style. Baking Yesteryear is more than just a cookbook; it's a celebration of the art of baking. Published by Dorling Kindersley Ltd., known for their high-quality publications, this book is a valuable addition to any kitchen library.
Madenimitliv.dk er en hverdagsblog med hverdagsmad til helt almindelige mennesker. Sådan betegner bloggeren Anne-Kathrine Schelde selv den mad- og livsstilsblog, hun startede i 2010, og som i dag hører til blandt landets største madblogs med 800.000 sidevisninger om måneden.Bloggen er fyldt med lækre opskrifter til hverdag og fest, men der fokuseres især på let og lækker hverdagsmad, hvor alle – også de knap så erfarne – kan være med. Her er ingen løftede pegefingre, og der skal være plads til det hele, for i Anne-Kathrines køkken er der ikke noget, der er forbudt. Og så gør det i øvrigt ikke noget, hvis resultatet ”ligner en million” med et minimum af arbejde.Det er da også med udgangspunkt i de populære hverdagsretter, at Anne-Kathrine nu udgiver sin første kogebog, som indeholder 55 skønne opskrifter, der aldrig tidligere har været publiceret på bloggen.Bogen indeholder masser af inspiration til aftensmaden, bl.a. opskrifter på snacks, salater og lette retter samt klassiske aftenmåltider, mormormad på den nemme måde, bagværk og desserter. Præcis som på bloggen er ”det gode måltid” og hverdagshyggen i højsædet. Der er desuden inspiration til madpakkehit, ugentlige madplaner og 3-retters hverdagsmiddage lavet ud fra bogens opskrifter.Der er tale om relativt simple hverdagsopskrifter lavet af gode og lettilgængelige råvarer, som kan købes i langt de fleste supermarkeder. Helt enkelt er der tale om helt almindelig mad til helt almindelige mennesker, som ikke nødvendigvis har en ”maskinpark” til rådighed i køkkenet.En bog, som henvender sig til alle os, som skal have mad på bordet hver dag, og uanset økonomi, tid og evner i køkkenet er der noget at komme efter. Det gælder fx både for den unge studerende, som måske lige er flyttet hjemmefra mors kødgryder, børne- familierne, der skal tilberede aftensmad i ulvetimen, og det ældre ægtepar, som har masser af erfaring i køkkenet, men måske trænger til nye ideer og inspiration.Om forfatterenAnne-Kathrine Schelde er uddannet professions- bachelor i Ernæring og Sundhed og er derudover en passioneret madelsker, som holder til i Vejle. Hun oprettede i 2010 mad- og livsstilsbloggen Madenimit- liv.dk og har siden 2016 arbejdet som fuldtidsblogger. Madenimitliv.dk har i dag +280.000 unikke læsere om måneden, ligesom flere end 46.000 følger Anne- Kathrine og hendes madunivers via de sociale medier. Anne-Kathrine holder til i Vejle.
Ny udgave af den 'store danske nationalkogebog'. Med over 1.000 opskrifter på alle danske madklassikere og alle de andre retter, de fleste af os spiser til morgen, frokost og aften. Frøken Jensens Kogebog gør madlavning let og hjælper med at få god mad på bordet. Uanset om det er blødkogte æg eller treretters menuer – uanset om du er førstegangsbruger eller har masser af erfaring i køkkenet. Kogebogen er revideret, så den passer til den moderne families madvaner. Solgt i over 1 million eksemplarer siden første udgave i 1901
Husker du bestsellerbogen, Framnes’ GALE Køkken, hvor Camilla Framnes fortalte om sit liv efter TV-succesen ”De Unge Mødre” med åbne og ærlige fortællinger om hendes fantastiske vægttabsrejse på svimlende -77 kilo, som hun i 2017 gik i mål med - og stadig holder den dag i dag, takket være de prioriteringer og ændringer, som er fulgt med den vilde vægttabsrejse. Bogen var samtidig den første kogebog fra hendes hånd, hvor mange af opskrifterne er endt med at blive til livretter hjemme hos de mange læsere og deres familier.I mange hjem hænger mad tæt sammen med hygge. Sådan er det også hos realitypersonligheden og vægttabscoachen, Camilla Framnes, hvor en hektisk hverdag betyder, at hyggestunderne prioriteres benhårdt og ofte kombineres med fælles bagning og madlavning, hvor hele familien er med.I denne bog får du Camilla Framnes absolutte yndlingsopskrifter på hyggemad til både hverdag og fest. Uanset, om du ønsker ny inspiration til snack-måltidet, fødselsdagen, de hurtige pizzaer til en nem fredag eller om det er en lækker suppe med hjemmebagte flutes, der skal kræses om, så finder du den lækreste hyggemad fra det GALE køkken i denne kogebog, som du og dine nærmeste kan samles om. Tidligere var netop hyggemaden en stor udfordring, når man er på vægttabsrejse, men for Camilla Framnes handler sund livsstil i dag om balance i hverdagen og derfor er samtlige opskrifter naturligvis kalorieberegnede.Denne kogebog er blevet til på baggrund af opfordringer fra både glade brugere af den første kogebog, samt mennesker som Camilla Framnes har hjulpet, og stadig hjælper, på vej mod et varigt vægttab gennem sit virke som vægttabscoach og samarbejde med vægttabsvirksomheden Sund & Slank med Fit-all.
Den populære og udsolgte bog Vidunderlige Vafler er nu tilbage på markedet. Vidunderlige Vafler giver dig et magisk vaffelunivers fyldt med de lækreste og mest kreative vaffelkreationer. For hvis du troede at vafler kun var en skøn dessert, så kan du godt tro om igen: Vafler er så meget mere end det!
Vi elsker bacon! Den magiske duft som breder sig, når man steger bacon er som ambrosia. Bacon er ikke noget du har lært at elske. Du er født sådan! Alt smager bedre, alt bliver lidt sjovere, livet bliver lidt bedre – helt enkelt: Alt bliver bare bedre med bacon! Dette er den ultimative guide, i den finder du alt hvad du har brug for at vide om bacon … og lidt til. Historien om bacon - Hvilken vin eller øl kan du nyde til bacon - Hvordan steger du perfekt bacon 75 opskrifter med bacon - Sjove og utrolige facts om bacon - Kort sagt, alt om bacon. Alt bliver bare bedre med bacon, med forord af Den skaldede kok, er skrevet af norske Christopher Sjuve, som er kok, madredaktør og tv-vært. Han har et intenst og kærligt forhold til mad generelt, og til bacon i særdeleshed. Hans motto er: Du kan aldrig bruge for meget bacon!5 hjerter- Politiken
Kostvejleder Camilla Clevin viser i denne bog, hvordan du laver danske hverdagsretter med antiinflammatoriske ingredienser. Nemme og hurtige opskrifter, der passer ind i en travl hverdag. Antiinflammatorisk mad skaber en naturlig balance af næringsstoffer i kroppen. Det optimerer kroppens mulighed for at bekæmpe kronisk inflammation. Retterne er lavet med få ingredienser, der alle kan købes i ét supermarked, f.eks. Føtex, Bilka eller Kvickly. Opskrifterne er inddelt i tre afsnit, så man kan sammensætte sin mad efter eget ønske. Der er hovedretter, grøntsagsretter og dip. ”Udover at forebygge diabetes og inflammatoriske hudsygdomme som f.eks. psoriasis menes antiinflammatorisk kost endda også at forebygge kræft.” Tina Holst Larsen, hudlæge
By Eric Barone (ConcernedApe), Ryan Novak, and Susan Vu.
Grillbarsmad på kokkemanér. Umut og Frank lærer dig at fritere forårsruller og lave den perfekte bøfsandwich.Flæskestegssandwich. Guldkebab. Jyske nachos. Parisertoast.Nostalgiske ord, der bringer minder om eftermiddage i håndboldhallen og ture hjem med en god ven efter en aften i byen.Kokkene Umut Sakarya og Frank Svärd driver til daglig Guldgrillen i Nansensgade i København, hvor de løfter grillbarsmad til det næste niveau. Den brune sovs over bøfsandwichen er hjemmelavet, og bearnaisen rører de selv. I Grillbaren lærer de dig at lave din egen grillbarsmenu – på kokkemanér.
Den Danske Chokoladehistorie bringer hele fortællingen om danskernes brug af chokolade - fra 1700-årenes luksusdrik og frem til nutidens Yankie-barer og gourmetchokolade. Bogen rummer også de ældste kageopskrifter med chokolade, og de tidligste chokoladefabrikkers varer beskrives sammen med familieerindringer om den varme fødselsdagsdrik og de første spisechokolader. Nutidens oplevelsesøkonomi, afrikanske børneslavearbejde og den mørke chokolades sundhedsfremmende virkninger runder bogen af.
Fra Frøken Jensens Kogebog kommer her et udvalg af de ikoniske opskrifter på bagværk; alt fra franskbrød, muffins, kringler, pariserboller og lagkage. Alle hendes kendte og lækre opskrifter på brød og kager samt hendes gode bageråd er her samlet i én bog. En del stammer fra Five O'Clock Tea, som Frøken Jensen skrev efter at have været husbestyrerinde i England. Frøken Jensens Kogebog har været grundkogebogen i danskernes hjem siden 1901, og over en million har købt og brugt den. Nu kommer den ikoniske kogebog i nyt smukt seriedesign i samarbejde med Royal Copenhagen, der markerer 120-året for udgivelsen.
Kylling, kødrand og krebinetter. De mange historiske retter løber som en rød tråd gennem Matador og har en prominent placering i alle de 24 afsnit. Hvem husker ikke Lærer Andersen, der brokker sig over Violets kødrand, men som alligevel skovler et enormt stykke over på tallerkenen, eller selvsamme lærer, der som en magnet mod en pol trækkes mod den kogte tung i det Varnæske hjem.Bogen samler retterne fra Matador – fra bagværk, forretter, hovedretter og desserter – i en lille gavebog med tekster af Lise Nørgaard, der skriver om Lauras køkken og tager os med bagom køkkenkulisserne i alletiders danske tv-serie.Kogekone Nanna Simonsen gennemgår alle retterne, der er udvalgt fra Frk. Jensenskogebog.Maden fra Matador er til dig, der elsker det traditionelle køkken og gerne vil vide mere om retterne fra tv-serien, eller også er bogen perfekt som gave til Matador-elskeren.
Fra Frøken Jensens Kogebog kommer her et udvalg af de ikoniske opskrifter på en traditionel, klassisk dansk jul. Her er opskrifter til både juleaften, julefrokosten og bagværk til juledagene. Glædelig jul og velbekomme!Frøken Jensens Kogebog har været grundkogebogen i danskernes hjem siden 1901, og over en million har købt og brugt den. Frøken Jensen hjælper med sikre opskrifter, der giver god mad på bordet.Nu kommer den ikoniske kogebog i nyt smukt seriedesign i samarbejde med Royal Copenhagen, der markerer 120-året for udgivelsen.
Kogebog til alle, der vil lave fiskeretter. Der er retter til alle, både de øvede og nybegynderen.Kogebog i stort format om fiskeretter af alle slags. Første halvdel af bogens retter er ordnet alfabetisk, med mindre indslag om fx fisketyper. Anden del, på sorte sider, er grillopskrifter. Dernæst grundopskrifter, og bagerst diverse registre, alfabetisk og emne. Illustreret med farvefotos. Lars Kyllensbech er en kendt dansk fiskekok, der har ejet restaurant Mefisto i Århus i mange år. Han har tidligere udgivet Politikens fiskekogebog.
The beautiful new edition of Diana Henry's classic Crazy Water, Pickled Lemons is OUT NOW***From critically acclaimed, multi-award-winning author, Diana Henry, a new edition of the hidden gem at the heart of her cookbook repertoire. An irresistible collection of cold-weather recipes that celebrate the unique pleasures of autumn and winter, featuring seven new recipes and a foreword by Nigel Slater.'Roast Figs, Sugar Snow has been in my kitchen since the day I first opened it. Here is a book that celebrates not only the ingredients of the winter shopping bag, the pumpkins and pomegranates, chestnuts and soft, sweet spices, but the heart and soul of the season. Each paragraph is a carol to what makes the cooking of the cold months something to cherish.' - Nigel Slater'The Delia of my generation' - Clare Finney'The food writers' food writer' - Mark DiaconoDiana Henry's classic cookbook, Roast Figs, Sugar Snow, is now revisited, revised, and refreshed nearly 20 years after its first publication, with a new foreword by Nigel Slater and seven new recipes. Full of comforting delights from cold-weather climates, it features recipes gathered from Diana's travels to Scandinavia, the French and Italian Alps, Scotland, Ireland, and New England. This is irresistible food you'll cook over and over again. Choose Alpine dishes of melted cheese; autumnal pies and substantial winter salads; pastries from Viennese coffee houses; festive snow biscuits and - closer to home - Diana's definitive recipe for warming Irish stew. Of course, there is also a recipe for Sugar-on-Snow as well. These recipes will bring warmth to your heart as well as your home. And Diana's evocative writing about both place and food make this a book well worth reading, as well as cooking from.Recipes include:-Georgian Cheese Pies-Salad of Smoked Duck with Farro, Red Chicory and Pomegranates-Pumpkin Tarts with Spinach and Gorgonzola-Vermont Baked Beans-Roast Pork with Black Pudding, Apple and Mustard Sauce-Melting Leg of Lamb with Juniper-Snow Biscuits-Skier's Chocolate with Bugnes-Roast Figs and Plums in Vodka with Cardamom CreamNew recipes to this edition include:-Hazelnut, espresso and chocolate shortbread-Crimson leaf, black lentil, roasted grape and walnut salad-Beetroot and blackberry soup with walnut relish-Pasta alla norcina-Ham and haddie pie-Swedish apple, almond and cardamom cake-Plum and cardamom galette
Denne bog er en samling af mere end 200 opskrifter på hjemmesyltede klassikere, marmelade, gélé, saft, pickles, chutney osv.
Vi vil alle gerne spise sundt og servere indbydende og nærende måltider for vores familie… men kender vi ikke også alle udfordringen med at finde inspiration, når maden skal på bordet i en fart?“Den Store Sunde Kogebog” indeholder lækre, sunde og nærende opskrifter, der alle har det til fælles, at de kan tilberedes på 30 minutter.Alle opskrifter er nemme at gå til og er illustreret med indbydende fotos.
Da Kristine fandt ud af, at hun og familien hver måned brugte for mange penge på mad, lavede hun en ny ordning: Hver mandag overfører hun nu et fast beløb til en husholdningskonto, og mere bruger familien ikke, før det igen bliver mandag.For Kristine er det blevet en livsstil at lave god billig mad, og i familieliv på budget deler hun sine tips og opskrifter: Skift dyr takeaway ud med hjemmelavet fastfood som kebabpizza og falafelwrap. Erstat madspild med datovarer i fryseren. Og undgå dyre impulskøb med en overskuelig madplan – mandag pitabrød med linsefyld, onsdag one pot og fredag pulledchicken-burger.
365 lækre opskrifter fra hele verden. Udforsk den mangeartede verden af curryretter i denne fængslende samling opskrifter fra hele verden. Bogen er fyldt med lækre retter til alle anledninger og for enhver smag, og den vil garanteret føre dg ud på en kulinarisk rejse, der garanteret vil tryllebinde dig. Sæt kulør på dine måltider med 365 fantastiske curryretter fra hele verden, heriblandt specialiteter fra Indien, Thailand, Marokko og Caribien.
Unlock the Secrets of Hormonal Balance and Alkaline Wellness with "HORMONAL and ALKALINE DIET FOR WOMEN"Dive into the world of holistic health with "HORMONAL and ALKALINE DIET FOR WOMEN," a groundbreaking book inspired by the teachings of Barbara O'Neill and her philosophy of Self Heal By Design. This comprehensive guide is your pathway to reversing diseases and nurturing your body back to natural health through the power of diet.Inside This Enlightening Guide:The Science of Hormones: Understand what hormones are and how they critically influence your health and well-being.Alkaline Diet Fundamentals: Discover the key principles of the alkaline diet and how it can transform your health.Foods for Hormonal Health: Learn which foods to embrace and which to avoid for optimal hormonal balance.30-Day Meal Plan: A carefully crafted meal plan to kickstart your journey towards hormonal and alkaline health.Delicious Recipe Samples: Enjoy recipes like Avocado and Spinach Smoothie, Quinoa and Roasted Vegetable Salad, Grilled Salmon with Steamed Asparagus, Baked Apple with Cinnamon and Nuts, and Hummus with Veggie Sticks.Understanding Your Body's Signals: Become attuned to what your body is telling you and how to respond.Diet's Role in Symptom Management: Explore how diet can alleviate various symptoms and improve overall health.Lifestyle Tips Beyond Diet: Delve into lifestyle changes that complement your dietary efforts for a holistic approach.Overcoming Challenges: Practical advice for navigating and overcoming common obstacles on this journey.Real Success Stories: Be inspired by testimonials from women who have transformed their lives through this diet.Answers to Common Questions: Gain clarity on the Hormonal and Alkaline Diet with a helpful Q&A section.Transform Your Health Today:Whether you're struggling with hormonal imbalances, looking to reverse disease, or simply seeking a healthier lifestyle, "HORMONAL and ALKALINE DIET FOR WOMEN" is your ultimate guide. This book isn't just about changing what you eat; it's about changing how you live.Take the First Step Towards a Healthier You:Embrace the opportunity to heal and balance your body naturally. Click "BUY NOW" and embark on a journey of wellness that harmonizes your hormones and embraces the healing power of an alkaline diet, all inspired by the wisdom of Barbara O'Neill. Start your transformative journey today!
Author of A Man and His Watch, A Man and his Car, The Negroni, and The Martini offers a window into his life in and around his family's home deep in the wilds of upstate New York. The book includes 100+ recipes for the meals he prepares for his family and friends. The book will feature stunning photographs of the recipes and the WM Brown farm.
NEW YORK TIMES BESTSELLER • The recipe queen, social media star, and beloved blogger behind the popular recipe website AmbitiousKitchen presents over 125 nutrient-dense, flavor-packed recipes for every meal of the day. “Monique effortlessly combines creativity with approachability, ensuring each dish is a success. This book is an instant classic for me!”—Alex Snodgrass, New York Times bestselling author and creator of The Defined DishMillions of readers know Monique Volz’s website, Ambitious Kitchen, as a go-to resource for inventive, flavorful recipes that are full of nutrition, comfort, and personality. Now, in her debut cookbook, Monique wants others to find their own Ambitious Kitchen and discover their own version of health, bold flavors, and above all, the unique happiness that food can bring to your life. Whether you’re looking for a show-stopping dish to bring to a gathering, a new home-cooked tradition, or a nourishing meal everyone will love, The Ambitious Kitchen Cookbook has the answers. Monique joyfully showcases a balanced approach to health, with comforting, vibrant dishes that are amped up with extra vegetables, protein, and fiber. Wake up and sip on a Glowing Skin Vitamin A Smoothie or bake The Best Cinnamon Rolls You’ll Ever Eat for someone you love. Enjoy nutritious lunches such as Buffalo Chicken Chop Chop Salad or Roasty Toasty Tomato Soup with Herbed Grilled Cheese Naan. Family dinner might look like It’s a Sheet Pan Honey Mustard Chicken, Sweet Potato & Bacon Situation or Pepperoni Pizza Baked Orzo with Basil and Quick Hot Honey on a busy night, or Everyone’s Favorite Baked Chicken Tacos or Marry Me Ropa Vieja for a crowd. And let’s not forget show-stopping desserts like Tahini Pumpkin Cake with Brown Butter Cream Cheese Frosting and outrageously good Double Strawberry Oatmeal Cream Pies (Little Debras).Most recipes include “Make It Your Way” and “Make It Nutrient Dense” tips to customize food to your tastes. And as an added bonus, most can be made gluten-free, dairy-free, or vegan, allowing readers to tailor recipes to their own version of health.As you turn the pages, you’ll find yourself a guest at Monique’s table, enjoying playful, comforting recipes that will impress everyone (including yourself!).
"Learn the building blocks of authentic Japanese home cooking with 85 satisfying, soulful, everyday recipes from the beloved BuzzFeed Tasty food personality Make It Japanese reflects Rie's journey living in the United States for over 15 years and learning to cook heartfelt recipes from home from scratch, often using only ingredients from her local supermarket. She draws inspiration from the nourishing food her mom cooked throughout her childhood and her extensive knowledge of Japanese cuisine and ingredients that she brought to life in an American kitchen. In her debut cookbook, Rie shares just how approachable Japanese home cooking can be, no matter where you are. She presents a collection of comforting, homestyle recipes that use just a handful of easy-to-find Japanese ingredients and simple, essential cooking techniques, like making rice bowls (donburi) and gently simmering vegetables and proteins to delicious effect. Each accompanied by bright, beautiful photography, recipes include traditional dishes with a twist, like Loaded Veggie Miso Soup with kale and sweet potatoes, Roasted Cauliflower Go-mae topped with a toasted sesame dressing, and umami-packed Miso Carbonara Pasta, alongside can't-miss classics like sticky Teriyaki Meatballs, ginger-spiked Japanese-Style Fried Chicken, and Katsudon, rice bowls topped with crispy pork cutlets and egg. Whether making dinner on a busy weeknight or hosting a multi-course banquet, Make It Japanese is the ideal resource and perfect introduction to the world of Japanese cuisine, ingredients, and cooking techniques"--
Discover new whole food recipes and plant-based recreations of traditional family dishes—with no oil, often no gluten, and lots of rich, satisfying flavorGood health begins in the kitchen, and great recipes make switching to—or maintaining—a plant-based diet easy. In PlantPure Comfort Food, Kim Campbell—Director of Culinary Education and Development at PlantPure and daughter-in-law of Dr. T. Colin Campbell, the “science father” of the modern plant-based nutrition movement—offers comfort food recipes to satisfy a wide range of palates, making a healthy, plant-based lifestyle more accessible than ever. From enchiladas to pho bowls to buffalo pot pie, the possibilities for plant-based eating are endless—and delicious! This third PlantPure cookbook offers over 100 reinventions of comforting culinary classics, including: Southern Style Polenta and GreensLasagna StewSpinach QuesadillasChickpea Tikka MasalaSamosa BurritosPad Thai ZoodlesSweet Potato Spice MuffinsApple Cranberry Crisp Plus, Campbell offers helpful suggestions on how to swap out flavors and ingredients to truly make these recipes your own, as well as detailed guidelines for swapping meat, dairy, and egg for whole plant substitutes in your own family’s favorite dishes. Food is a vital part of who we are. It’s what brings us together, connects us to tradition, and feeds us, physically and spiritually. Create for your family a new tradition of delicious, sustaining, health-promoting whole plant foods. Give them the gift of a plant-pure table.
Røsti min røv.Smagen af rå kartoffel var gennemtrængende, det eneste, der knasede sprødt, var de utilberedte løg, og de ikke udpiskede melklumper var som små eksploderende remindere om, at mad kræver en del. Kort sagt: Røstierne smagte af lort. Og det var det. Jeg gav op. Mine forældre, som havde smagt røstierne sammen med mig, pressede ikke på.(fra bogen) Hun kunne ikke lave mad som barn, hun kunne ikke lave mad som ung, men så fik hun stress og gik i køkkenet, og nu kan Sisse Sejr-Nørgaard trylle – på dén der gode, hjemmeagtige måde. EN KØKKENBOG er til dem, der tror, de ikke dur i et køkken, og ikke kan nyde at stå i det. Det kan man lære, og det mætter også sjælen. Sisse Sejr-Nørgaard inspirerer til at finde madglæden frem i processen, så man kan sætte sig til familiebordet med en næsten perfekt omelet, en pastaret, der får tomaterne til at synge, en hjemmeparteret kylling samt is bedre end Ben & Jerry’s (yes) for blot at nævne et lillebitte udsnit af EN KØKKENBOG. Sisse Sejr Nørgaard, 39, journalist, har arbejdet som radio-, podcast- og tv-vært, blandt andet på P3, DR, TV 2, Heartbeats og Radio 100. Er derudover aktiv på Instagram, hvor hun deler billeder af sirup, supper og lagkager: @sissesejr.
Italiensk mad er enkel, og det samme er Sofies pastabog. Mel på køkkenbordet, et æg ud i midten, og pisk med en gaffel. Så er du godt i gang.Lær at lave spiralformet pasta på siciliansk eller pasta fra Puglia formet som olivienblade. Farv dem grønne med spinat eller orange med paprika. Eller fyld raviolier med ricotta, citron og friske krydderurter. Du behøver ikke andet udstyr end en pastamaskine – og den kan du også fint klare dig uden.Sofie Borbiconi er radiovært på P4. Hendes morfar, Giovanni Borbiconi, var fra Italien, og i 2022 overtog Sofie hans og mormorens pastamaskine. Den har hun brugt lige siden i sit køkken på Nørrebro, hvor hun bor med sin fireårige datter, som også elsker pasta. @sofieborbiconi
"In The Book of Sandwiches, you'll find sandwich recipes for every day of the week and every week of the year. Sandwiches for comfort food cravings, for quick meals to grab and go, even for high-impact (low-key) ways to impress your friends. (Make someone a great sandwich and you've got a friend for life!) Inside are sandwiches for late nights when the hunger hits, and for the next morning when your energy is low . . . Try the very best new versions of well-known sandwiches, plus tons of truly inventive ideas for sandwiches you've never thought of before. " --
Chili crisp is a magical ingredient that tingles with heat, crunches with fried garlic and onions, and slicks any food with oily goodness. Stir it into soup, toss it with noodles, or drizzle it on warm, buttery biscuits. It's both a foodie obsession and a surprise secret weapon for adding spice and depth to any meal.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.