Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Grillbaren - Umut Sakarya - Bog

indgår i Guldskeen serien

Bag om Grillbaren

Grillbarsmad på kokkemanér. Umut og Frank lærer dig at fritere forårsruller og lave den perfekte bøfsandwich. Flæskestegssandwich. Guldkebab. Jyske nachos. Parisertoast. Nostalgiske ord, der bringer minder om eftermiddage i håndboldhallen og ture hjem med en god ven efter en aften i byen. Kokkene Umut Sakarya og Frank Svärd driver til daglig Guldgrillen i Nansensgade i København, hvor de løfter grillbarsmad til det næste niveau. Den brune sovs over bøfsandwichen er hjemmelavet, og bearnaisen rører de selv. I Grillbaren lærer de dig at lave din egen grillbarsmenu – på kokkemanér.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788773390870
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Udgivet:
  • 4. april 2022
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 218x278x15 mm.
  • Vægt:
  • 697 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 25. november 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Grillbaren

Grillbarsmad på kokkemanér. Umut og Frank lærer dig at fritere forårsruller og lave den perfekte bøfsandwich.
Flæskestegssandwich. Guldkebab. Jyske nachos. Parisertoast.
Nostalgiske ord, der bringer minder om eftermiddage i håndboldhallen og ture hjem med en god ven efter en aften i byen.
Kokkene Umut Sakarya og Frank Svärd driver til daglig Guldgrillen i Nansensgade i København, hvor de løfter grillbarsmad til det næste niveau. Den brune sovs over bøfsandwichen er hjemmelavet, og bearnaisen rører de selv. I Grillbaren lærer de dig at lave din egen grillbarsmenu – på kokkemanér.

Brugerbedømmelser af Grillbaren



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.