Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Romdrikkerens guide til den gode rom Det er blevet utroligt populært at drikke rom, både blandt mænd og kvinder, og på rekordtid er rom blevet den type spiritus, der bliver solgt allermest af herhjemme. Nogle går på rombar for at indtage den gode rom, mens andre nyder den hjemme i venners lag. Og så er en god flaske rom gået hen og blevet en oplagt gaveide. ROMbogen er skrevet af to rom-nørder, der fortæller alt, hvad der er værd at vide om den nye favoritdrik. Bogen henvender sig ikke kun til nybegyndere, men også til etablerede romdrikkere, og det er den bog, forfatterne selv gerne ville have læst, da de i sin tid begyndte at interessere sig for den gyldne drik. De dage, hvor rom udelukkende blev forbundet med rom og cola og andre drinks af ofte tvivlsom karakter, er for længst forbi. Rom betragtes i dag som en premium-spiritus på lige fod med whisky og cognac. Derfor handler denne bog kun om lagret rom, der drikkes rent. Den indeholder en generel introduktion til rom samt et bud på 40 forskellige lagrede rom, som alle er anbefalelsesværdige, og tager dig omkring alle de væsentlige romstilarter, romproducerende lande samt romtyper. Ud over interessant tekst om historien indeholder bogen en beskrivelse af produktionen med afsnit om sukkerrøret, fermenteringen, destilleringen, lagringen, blendingen og de forskellige romstilarter.
En bog til alle, der gerne vil byde gæster velkommen med en velsmagende og veltillavet cocktail.Med Bartenderens cocktails byder de to kyndige bartendere Nicklas Jørgensen og Jeppe Nothlev velkommen inden for i en vidunderlig verden af cocktails, bartending og spiritusnørderi.Her finder man opskrifterne på alle de klassiske cocktails; fra den notoriske Margarita til Old Fashion, Whiskey Sour, Sidecar, Daiquiri og Mojito. Men de to bartendere løfter også sløret for de bedste af deres egne nye cocktails, hvoraf en del har nordisk inspiration, og flere har vundet priser både herhjemme og i udlandet med navne som Summertime Madness, Evergreen Sour og Sweet Effort.Bogen har en udførlig introduktion til bartenderens univers i form af glastyper og det gode, anvendelige udstyr, en gennemgang af forskellige teknikker samt et væld af tips og tricks. De to bartendere øser desuden ud af deres store viden om de forskellige typer spiritus – om oprindelse, klassifikation, smagssammensætning og ikke mindst hvilke cocktails, de forskellige typer kan indgå i.Med denne bog kan man hurtigt få hjemmebaren op at køre og invitere på prisvindende cocktails hjemme i stuerne, så man kan imponere sine gæster med fantastiske cocktails. Sidst men ikke mindst bliver man udstyret med de bedste forudsætninger til at begå sig på enhver cocktailbar ude i byen. Bogen er blevet til i et samarbejde med Cocktail Studio.
Efter succesen med den lille handy Gin, tonic og tilbehør åbner Iben Diamant nu portene til et større, spændende ginunivers, hvor man virkelig får noget at vide om den herlige alkohol.Den begejstrede ginamatør indvier os i sin passion for yndlingsalkoholen og fører os gennem ginnens historie, inviterer os med på destillerier og viser de forskellige måder at fremstille gin på. De faglige termer forklares, så man kan nørde med sin ginviden - fx 'botanicals' - de smagsstoffer, der efterlader deres aroma i den rene alkohol og karakteriserer de forskellige typer gin.I bogens store, omfattende ginkartotek kan man slå op og se, hvad der kendetegner de enkelte ginmærker, så man kan matche dem med en tonic, der understreger egenarten.Gin er den alkohol, der mixes i flest drinks, og Iben byder på spændende G&Ts og klassiske cocktails med gin som hovedaktør. Hun har også inviteret en række bartendere til at mixe deres egen yndlingsgindrink. Bogen sluttes af med nogle mere praktiske sider om tilbehør, glas og gear.
Over 650 detaljerede smagsnoter og afbildninger af de mest spændende maltwhiskyer, blends og grains fra hele verden. Hoveddelen er opdelt i lande. Den beskriver mærkerne i alfabetisk orden hos hovedproducenterne i Skotland, Irland, USA, Canada og Japan efterfulgt af whiskyer fra andre dele af Europa, Sydasien, Australien og Afrika. Ikke alene dækker den produktionen hos både små og store whiskydestillerier, men den omfatter også et bredt udvalg af blendede whiskyer. Ind i mellem oversigterne over verdens whiskyer er der artikler om produktionsprocesser og de forskellige whiskytyper, portrætter af bestemte destillerier og ’guidede ture’, der går gennem whiskyregionerne i Skotland, Irland, USA og Japan. For ingen oplevelse forstærker nydelsen af whisky så meget som et besøg på et destilleri i aktion, hvor man kan nyde duftene, få en fornemmelse af den dygtighed, dedikation og tid, der skal til for at fremstille den udsøgte spiritus, og naturligvis at smage en dram lige ved kilden.
VELSMAGENDE COCKTAILS GARNERET MED GODE HISTORIER.En veloplagt og rigt illustreret bog om vidunderlige klassiske cocktails og deres historier. Cocktailhistorie er kulturhistorie og verdenshistorie, og bogen kommer vidt omkring: fra Caribiens sukkerrør og slaveri over Singapores luksushotel Raffles til Frankrig, hvor en gal (eller genial?) læge transplanterede abetestikler til rigmænd med drømme om evigt liv.I 2016 og 2017 præsenterede P1 Eftermiddag Cocktailtimen. De populære cocktailhistorier bliver nu samlet i en skøn bog. 52 cocktails i alt – det er én om ugen i et helt år, hvis man vil prøve dem alle sammen. Grev Negroni, manden bag cocktailen af samme navn, blev advaret mod at drikke flere end 20 om dagen, det samme gør vi.Det er en samling af klassiske cocktails, nogle af dem næsten glemt, men altid med den gode historie om, hvordan den blev til, er blevet berømt eller omfortolket af senere tider. Cocktailopskrifter og -historier er samlet og nedfældet af Radioavisens Karen Nielsen i samarbejde med P1 Eftermiddags Tore Leifer.
Gin er in, så in … og gin er ikke bare gin. Hver enkelt mærke har sit særpræg, der kan understreges med et særligt mix af ingredienser. Iben Diamant er en begejstret ginamatør og fortæller i sin bog om typer, mærker og tilbehør, glas og gear. Her er ginnens historie, introduction til de faglige termer, alt om de forskellige 'botanicals' - de smagsstoffer, der efterlader deres aroma i den rene alkohol og giver forskellige typer gin deres særpræg. Om destillerierne, og Ikke mindst byder Iben Diamant på en klassiske og nye drinksopskrifter og fortæller, hvordan man finde frem til sin helt egen ginstil. En lille fin bog til alle dem, der vil vide lidt mere om deres favoritdrik, men ikke for meget. En tonic skal fremhæve og understrege ginnens mange nuancer, så den kompletterer drinken. Dette helt særlige er traditionelt og historisk set en bitterhed fra kinin og citrus, men det kan også være sødme, vand og sidst, men bestemt ikke mindst de skønne bobler. er et helt særligt kapitel for sig, for det er ikke alle. En lille fin bog til alle dem, der vil vide lidt mere om deres favoritdrik, men ikke for meget.
De to tørstige gartnere står i spidsen for en hjemmebryg revolution!Richard Hood og Nick Moyle forklarer hvordan du kan skabe dine egne lækre alkoholiske drikke overraskende hurtigt, nemt og uden at det koster en formue. Ud fra deres to passioner - alkohol og havedyrkning - vil de to kendte engelske "Tørstige Gartnere" inspirere dig til at forvandle en overskudshøst i din have, et besøg på en frugtplantage eller et besøg i et supermarked til et fantastisk udvalg af drinks.Fra pære- og ingefærcider og vikingeøl til hindbær- og timian-whisky og limoncello, vil de 70 opskrifter i "Bryg det selv" bringe dit hjemmebryg til nye højder.Bogen gennemgår hovedtrækkene i hver drinks fremgangsmåde, afliver myter, hylder eksperimenterer og viser den ufarlige videnskab bag fermentering. Tag med på deres hjemmebrygs-odysse
Historien om dansk whisky handler om stædighed, iderigdom, iværksætteri, tålmodighed, udfordringer, lange arbejdsdage og ikke mindst god smag. Gennem personlige portrætter af whisky-producenterne fortælles en helt ny side af dansk spiritushistorie.DANSK WHISKY er en coffee table-bog i et stort, lækkert og læsevenligt format. Det er en bog for nydere, men også for nørder.DANSK WHISKY udgives som et samarbejde mellem Byens Forlag, Gren & Lund Reklamebureau og pgkommunikation.
Caribien er centret for verdens romproduktion, og det er på de caribiske øer, at der laves noget af den bedste rom, der findes. Caribisk rom er derfor også emnet for den til dato mest dybdegående bog om rom skrevet på dansk.Meget er sket, siden bestselleren Rombogen – Opdag de gyldne dråber udkom i 2015. Der er kommet flere danske romnydere til, og dem, der har været med siden begyndelsen, er blevet mere erfarne og ikke mindst mere kritiske. Der er løbende kommet nye, revolutionerende og anderledes romprodukter på markedet, som gradvist er gået i en stadig mere avanceret retning. Disse har fanget nutidens erfarne rominteresserede, som hele tiden søger mere viden om rom.Mads Heitmann, Danmarks mest fremtrædende formidler af rom, beskriver i denne bog for både den nye og erfarne rominteressede romscenen, som den ser ud i dag. Han går i dybden med produktionen af rom og rykker sukkerrøret op ved roden i jagten på forståelsen af alle de utrolige og utroligt forskellige smagsoplevelser, som findes i det caribiske romunivers.Som læser kommer man på besøg hos mange forskellige caribiske romdestillerier, lærer om produktionen, og hvad der er unikt fra ø til ø, fra destilleri til destilleri. Den smagsmæssige diversitet, som findes på øerne i det caribiske øhav, illustreres via grundig grafik. Man kan også læse interviews med vigtige personligheder inden for rombranchen. Endelig, men ikke mindst, indeholder bogen inspiration til de næste romindkøb gennem anbefalinger af 20 helt særlige flasker, og man lærer at mixe otte ekstraordinære romcocktails.Caribisk rom – Et hav af smag er en bog om det, der er kendt som noget af verdens bedste spiritus.
Citronen er én af vores mest elskede frugter. Den er uundværlig på en fiskefilet, sætte prikken over i’et i en cocktail, gør kyllingen og laksen mør, og så kan de ansatte i politiet efter sigende ikke klare sig uden citronmånen. Men hvad er citroner for en størrelse, hvor kommer de fra, og hvorfor er vi så vilde med dem?Den lille sure tager et saftigt dyk ind i citronens gule verden. Fra Middelhavsområdet, hvor citrontræerne vokser, til dyrkning i orangeri og på friland, over frugtens lange historie og op til nutidens besættelse af citroner.Og selvfølgelig ingen bog om citroner uden opskrifter. Fra klassisk lemonade, gin og tonic og limoncello til citronkylling og pasta al limone. Glem heller ikke de søde sager: tærte, småkager og marmelade.Vi lever i en sur verden, elsk det!
Gin er virkelig oppe i tiden, og det ser ikke ud til, at trenden er for nedadgående. Ingen ved mere om den delikate driks potentiale end Iben Diamant fra Whynotgin. Efter succeserne med både Gin, tonic og tilbehør, der har solgt over 25.000 eksemplarer, og ginbiblen GIN, er hun nu klar med endnu en lille bog om den skønne væske. Hun har smagt sig gennem en lang række af de nye ginner, der i øjeblikket giver de gamle baghjul, og har mixet en kavalkade nye lækre drinks. Også på tonicfronten er der sket en masse, så bogen vil byde på en bred liste af originale Iben Diamant-opskrifter, som nok skal tilfredsstille enhver ginnyder.
WHISKY MED SJÆL er et storslået portræt af Skotlands destillerier. Tag på en rejse rundt i otte af Skotlands regioner,og oplev landets 50 bedste destillerier. Læs om ingredienser, håndværket og traditionerne bag de magiske gyldne dråber.Bogen indholder 250 fotografier, der gennem skiftende årstider fanger sjælen i de omkringliggende landskaber og lokalsamfund, og bringer os helt tæt på arbejdet inden i destillerierne, hvormed whiskeyen bliver til.Whisky er meget mere end væsken i flasken, det er historie, håndværk, traditioner samlet gennem århundredes erfaring.
This new edition of the wildly popular cocktail book features revised and updated texts and a bold new cover. Sixty of the world's coolest and most influential women are the inspiration for this refreshing and fun collection of drink recipes that are sure to bring extra zest to your cocktail shaker. Free the Tipple pays tribute to a brilliant range of diverse women from the 20th century to today who have made waves in entertainment, the arts, politics, fashion, literature, sports, and science, including Frida Kahlo, Rihanna, Serena Williams, Virginia Woolf, Yoko Ono, Zaha Hadid, Marlene Dietrich, Zadie Smith, and more. Each double-page spread features a recipe crafted to reflect its namesake's personality, style, or legacy. This ranges from The Gloria Steinem, which uses a complex liquor with a radical twist, to The Beyoncé, made, of course, with lemonade. The cocktails are simple to make, kitchen-tested, and incorporate easy-to find ingredients. Snappy, informative biographies, illustrated with vibrant portraits, offer revealing insights into the women's lives. This highly original guide to delicious beverages is a perfect gift for those in your life who encourage and inspire you.
Stadig flere går op i whisky og drikker de gyldne dråber. Whiskybølgen vælter i disse år ind over Danmark, hvor den populære spiritus nydes af flere og flere. Alene i Danmark er der de seneste år åbnet flere nye destillerier årligt, og Danmark har i dag mere end 25 aktive whiskydestillerier. Mange nyder en whisky om aftenen efter en travl dag – enten ren eller i en velsmagende cocktail. Og mange vil gerne vide mere om de gyldne dråber.Whiskynørden Mads Schytte arbejder til dagligt med whisky og kender alt til den ædle spiritus. På Instagram skriver han under navnet ”Whiskytossen” om de gode flasker. Nu er han aktuel med denne whiskybog, hvor han deler ud af sin erfaring med og viden om whisky.Bogen beskæftiger sig med alt, hvad der er værd at vide om drikken. Den giver en generel introduktion til whisky – herunder produktionens forskellige faser og stilarter – samt en gennemgang af alle de væsentligste whiskyproducerende lande og whiskyens historie. I bogen fortæller Mads Schytte også om investering i whisky, der gennem de seneste år er blevet mere og mere populært. Endelig indeholder bogen naturligvis også en beskrivelse af intet mindre end 45 udvalgte whiskyer, som alle bør kende og ikke mindst smage.Bogen, der er gennemillustreret, henvender sig ikke kun til nybegyndere, men også til de mere erfarne whiskynydere.
Gin er sagen og smagen. I denne bog kommer Bo Nygaard Larsen med nye vinkler på ginnens, tonicens og cocktailens fantastiske historie, og han hiver fat i både gamle avisnoter og nogle af litteraturens største værker for at fortælle om ginnens store betydning. Bogen indeholder masser af opskrifter, der er lige til at gå til, blive klogere på og imponere sine gæster med. Læs interviews og udtalelser med og fra eksperter, entusiaster og nydere fra den ganske verden, og bliv inspireret af de mange smukke billeder.Bo Nygaard Larsen er uddannet journalist, ginblogger og manden bag @ginsins_com.
Ny skøn bog af gindronnngen Iben DiamantIbens fjerde bog om gin er en fornem opfølger til hendes tre første bøger, der er solgt i over 60.000 eksemplarer. Gin boomer virkelig spiritusmarkedet i disse år, og Iben Diamant er klar med ny inspiration og sætter fokus på gin til vintertiden og ikke mindst gin til juledagene. Også slåenginnen, og dens muligheder, er med. Der er opskrifter på G&T’s med juleaftryk, på vinterskønne gincocktails, på vederkvægende varme gindrinks til en kold dag – og en miniguide til julegarnish, så man kan servere drinksene med et personligt touch. Spiritus går til mad? Iben Diamant har fingeren på pulsen. Hun ved, hvad der rører sig ude i verdenen og tøver ikke med at prøve gin af i alle afskygninger, og derfor sætter hun gin til klassikeren, det store kolde bord - som en fornyelse af den kolde snaps. En skøn bog om et særligt sted i ginnens univers.
Recreate the Connaught Bar's signature drinks at home, with over 200 recipes for cocktails and homemade ingredients Step inside one of the best bars in the world and learn how the Connaught Bar's virtuoso mixologists create 100 elegant cocktails - both contemporary and timeless classics - with easy-to-follow recipes and clear instructions on how to recreate them at home. Alongside expert guidance for essential bar tools, glassware, and spirits, there are 120 additional recipes for homemade syrups, infused spirits, and garnishes that Master Mixologist Agostino Perrone and his team use to make their signature celebrated drinks, including the famed Connaught Martini. Each cocktail recipe is introduced with a narrative from Perrone about the inspiration and ingredients that make these cocktails truly sensational experiences. With a foreword by legendary chef Massimo Bottura and a preface by Anistatia Miller and specially commissioned cocktail photography by Lateef Okunnu, The Connaught Bar is the ultimate cocktail recipe and hospitality book and companion. |Recreate the Connaught Bar's signature drinks at home, with over 200 recipes for cocktails and homemade ingredients| Agostino Perrone is Director of Mixology at the Connaught hotel and Connaught Bar in Mayfair, London. After moving from Italy to London in 2003, he worked at a variety of esteemed establishments before moving to The Connaught in 2008, where he has revolutionized the hotel bar scene. His unique approach to hospitality and mixology has garnered international acclaim and accolades. Maura Milia is Bar Manager and Giorgio Bargiani is Assistant Director of Mixology at the Connaught Bar, London. Massimo Bottura is the chef patron of Osteria Francescana, a globally celebrated three Michelin star restaurant based in Modena, Italy, where he grew up. The restaurant is now in the 'Best of the Best' group on the World's 50 Best List. He has published a number of best-selling books, including Never Trust a Skinny Italian Chef and Bread is Gold . Anistatia Miller is an award-winning drinks historian and cocktail specialist. She is co-director with Jared Brown of Mixellany Limited, a consultancy company that specialises in spirits and mixed drinks. She has written, with Brown, more than 30 books, including Spiritous Journey: A History of Drink . Since 2011, the Connaught Bar has been in the top ten (including #1 twice) of the World's 50 Best Bars, which awarded Perrone the Industry Icon Award in 2022. Among the numerous additional honors, there are World's Best Bartender, Bar Mentor, and Hotel Bar from 'Tales of the Cocktail' Spirited Awards.
Cocktailbogen er skabt af glæden ved at lave og nyde cocktails. I en uformel og hyggelig tone får du serveret opskrifter på både de allerstørste klassiske cocktails samt en række kreationer udviklet af Rasmus, der til dagligt ejer og driver den odenseanske cocktailbar, visit. Bogen indeholder opskrifter med vodka, gin, tequila, akvavit, whisk(e)y og rom samt alkoholfrie cocktails, som alle er udførligt beskrevet og nemme at gå til uanset om du er nybegynder bag baren eller velbevandret i cocktailverdenen. Udover en masse lækre cocktailopskrifter lærer Cocktailbogen dig også, hvordan du kan lave dine egne sirupper og infusioner. Du får også de grundlæggende idéer til, hvordan man opbygger og balancerer en cocktail fra bunden, og hvordan du kan bruge disse idéer til at kreere dine helt egne cocktails. Bogen indeholder et forord af Rasmus, samt en præsentation af de forskellige typer af spiritus, der bliver brugt i opskrifterne. Glæd dig blandt andet til en Dild & Daller til julebordet, en Winter Spritz foran pejsen på de kolde aftener eller en Cantaloupe Island, når der skal en rigtig sommerbasker på bordet. Bogen kommer indbundet med flotte og tidløse illustrationer af Toril Bækmark.
"Tequila is predicted to soon become the most popular spirit in the United States, and yet few people know much about tequila's long, layered history, the quickly evolving industry, and what goes into the tequila designation. A Field Guide to Tequila is the ultimate guide to the world of tequila, for margarita lovers to 100 percent agave sippers and everyone in between. Written in easy-to-digest sections, underscored by photographs, illustrations, and charts, readers will discover everything there is to know about tequila: from the precolonial vino de mezcal to the establishment of tequila's denomination of origin (the largest in the world!), from blue agave to blancos and anejos, from expert guides on how to properly select and taste tequila to recipes for the perfect paloma or sunrise. The book features profiles on all the must-know producers, from industry giants like Patron and Josâe Cuervo to innovators like G4 and Cascahuâin. Informative essays shine light on hot topics that will bring readers' expertise to new levels, including the terroir of tequila and why so many celebrities are starting tequila brands. A Field Guide to Tequila dismantles tequila's old reputation as a party drink and reveals the truly sophisticated nature of this hallowed spirit that dates back more than two hundred years"--
COCKTAILEN ER TILBAGE. DET ER IGEN BLEVET IN AT MIXE, RØRE OG SHAKE – BÅDE PÅ BARERNE OG I HJEMMENE.Cocktail-specialisten Bo Nygaard Larsen præsenterer 60 klassiske og moderne cocktails med opskrifter, der er til at forstå og lette at følge – og alligevel til at imponere gæsterne med.Cool Cocktails er en brugsbog, der guider læseren til at optimere sin hjemmebar med spiritusser fra den ganske verden. Og i tilgift er der tips og tricks til udstyret, garnishen, glassene, krydderurterne og isen.Forfatteren bruger sin journalistiske og historiske viden og erfaring og graver dybt ned i cocktailens historie og formidler fortællinger, der enten har været glemte eller ufortalte. Det hele er suppleret med henvisninger til og citater fra nogle af cocktailverdenens største navne. Således er bogen også en kulturrejse ind i et fag, der på alle måde er berusende.Om forfatterBo Nygaard Larsen er journalist og forfatter og har de seneste år beskæftiget sig med spiritusser og cocktails. I denne bog deler han med glæde ud af sin viden og erfaring og går bag om kendte og ukendte cocktails.E-bogen er lavet i fixed format
I Japansk whisky kommer du med på en rejse til nogle af de mest kendte destillerier i Japan, Indien og Taiwan. Pionererne inden for japansk whisky vidner om en snart 100 år gammel tradition for produktion af maltwhisky. Ud over klassiske destillerier, som Yamazaki og Yoichi, besøges også mindre destillerier, alt fra det nyåbnede Mars Tsunuki til det lille legendariske Chichibu. I bogen beskrives, hvordan single malt produceres, og hvor du kan købe asiatisk whisky. Nogle af forfatterens egne favoritbarer præsenteres med nedslag fra skånske Hven til Phnom Penh. Der indgår desuden opskrifter på asiatiske whiskycocktails, som du kan lave derhjemme. Om forfatteren Daniel Bruce er freelancejournalist og skriver om whisky og vin. Hans artikler kan læses i tidsskrifter som Whisky & Bourbon, svenske Livets Goda og danske Whisky & Rom. Han har desuden skrevet for Whisky Advocate og Art of Eating.
Thomas Cilius mener, at der vil altid være en passende lejlighed til at lade korkproppen springe – det være sig som en drink i haven en almindelig hverdag eller til en fest, hvor flaskehalsen måske ovenikøbet kappes af med et sværd.De boblende vine produceres over hele verden og findes i et væld af varianter – champagne, cremant, cava, prosecco, sekt, sparkling wine osv. Hvert land har sine regioner og vinlove, der dikterer rammerne for produktionen. Og for forbrugeren er rammerne vide og byder på et sortiment, der spænder fra de mere ydmyge typer til topsofistikerede champagner. Bogen serverer den nødvendige viden om de delikate dråber: historien, fremstillingen og de mange typer af mousserende vin, og hvordan de adskiller sig fra hinanden. Den fortæller om druer, produktionsmetoder, regioner - og om hvordan man yder boblerne den største respekt, når det gælder glas, udstyr, servering og mad. Hvad går til hvad – og hvorfor? Desuden er der forslag til delikate champagnecocktail.
Tag med Steen Laursen på en spændende tur til Skotland og oplev alt det single malt- whiskyen byder på. Hans bog er en lettilgængelig guide til whiskynybegýnderen.Steen Laursen er en rigtig whiskynørd og øser gerne af sin store viden om single malt scotch whisky, som er hans helt store passion. Han fortæller, hvad en single malt scotch whisky er, om forkortelser, man skal kende for at kunne manøvrere, om næsen som et vigtigt redskab, om typer, årgange, køb, servering og meget andet. Et vist mål af baggrundsinfo vil garanteret gøre nydelsen af de gyldne dråber større for de fleste.Pressen skriver:»Lettilgængelig guide til whisky-nybegynderen skrevet af en entusiast.«– Mad og Bolig
"Drink like a Highlander with this lively cocktail and bar snacks cookbook inspired by New World colony history, time travel, and family loyalty from the beloved Outlander series and Starz original show"--
85 deliciously dreamy cocktails, mocktails, and simple syrup mixers from the beloved social media drinks specialist Join Jules. Self-taught cocktail pro Julianna McIntosh offers spirited inspiration and recipes for home cocktail makers of all levels. From state-of-mind spritzes to margaritas for every mood, punches, martinis, and booze-free beauties, Jules’s dazzling collection is served up with grace and flair. In addition to recipes for drinks, home mixologists will learn how to make their creations stand out using floral ice cubes, salted and sugared rims, dehydrated citrus, and bruléed fruit. Recipes include:• Relaxed Refreshers: Tequila Mango Refresher, Low-ABV Spicy Fizz• Spritz is a State of Mind: Sparkling Cosmo Spritz, Rosé All Day Spritz• A Margarita For Every Mood: Pineapple Mezcal Margarita, Aperol Strawberry Coconut Margarita• Start the Party on a High Note: Olive Oil Martini, Stone Fruit Whiskey Sour• Drinks for Cozy Occasions: Tiramisu Espresso-tini, Homemade Citrus-Cello• Booze-Free Beauties: Watermelon Smash, Garden Refresher Punch• Syrups (to be mixed with alcohol or with n/a mixers): Passionfruit Syrup, Prosecco SyrupWith practical guidance for batching up, serving, and stocking your home bar, too, Pretty Simple Cocktails is the new go-to for drinking with style.
This beautiful black cloth book is the comprehensive guide to cocktail making, brought to you by award-winning mixologists from high profile bars around the world.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.