Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Japansk whisky - Daniel Bruce - Bog

- Og anden Asiatisk single malt i verdensklasse

Bag om Japansk whisky

I Japansk whisky kommer du med på en rejse til nogle af de mest kendte destillerier i Japan, Indien og Taiwan. Pionererne inden for japansk whisky vidner om en snart 100 år gammel tradition for produktion af maltwhisky. Ud over klassiske destillerier, som Yamazaki og Yoichi, besøges også mindre destillerier, alt fra det nyåbnede Mars Tsunuki til det lille legendariske Chichibu. I bogen beskrives, hvordan single malt produceres, og hvor du kan købe asiatisk whisky. Nogle af forfatterens egne favoritbarer præsenteres med nedslag fra skånske Hven til Phnom Penh. Der indgår desuden opskrifter på asiatiske whiskycocktails, som du kan lave derhjemme. Om forfatteren Daniel Bruce er freelancejournalist og skriver om whisky og vin. Hans artikler kan læses i tidsskrifter som Whisky & Bourbon, svenske Livets Goda og danske Whisky & Rom. Han har desuden skrevet for Whisky Advocate og Art of Eating.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794155342
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 177
  • Udgivet:
  • 21. September 2021
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 177x227x20 mm.
  • Vægt:
  • 558 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 11. Maj 2024

Beskrivelse af Japansk whisky

I Japansk whisky kommer du med på en rejse til nogle af de mest kendte destillerier i Japan, Indien og Taiwan. Pionererne inden for japansk whisky vidner om en snart 100 år gammel tradition for produktion af maltwhisky. Ud over klassiske destillerier, som Yamazaki og Yoichi, besøges også mindre destillerier, alt fra det nyåbnede Mars Tsunuki til det lille legendariske Chichibu.

I bogen beskrives, hvordan single malt produceres, og hvor du kan købe asiatisk whisky. Nogle af forfatterens egne favoritbarer præsenteres med nedslag fra skånske Hven til Phnom Penh. Der indgår desuden opskrifter på asiatiske whiskycocktails, som du kan lave derhjemme.

Om forfatteren
Daniel Bruce er freelancejournalist og skriver om whisky og vin. Hans artikler kan læses i tidsskrifter som Whisky & Bourbon, svenske Livets Goda og danske Whisky & Rom. Han har desuden skrevet for Whisky Advocate og Art of Eating.

Brugerbedømmelser af Japansk whisky



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.