Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Bobler - Thomas Cilius Hansen - Bog

- Et brusende univers

Bag om Bobler

Thomas Cilius mener, at der vil altid være en passende lejlighed til at lade korkproppen springe – det være sig som en drink i haven en almindelig hverdag eller til en fest, hvor flaskehalsen måske ovenikøbet kappes af med et sværd. De boblende vine produceres over hele verden og findes i et væld af varianter – champagne, cremant, cava, prosecco, sekt, sparkling wine osv. Hvert land har sine regioner og vinlove, der dikterer rammerne for produktionen. Og for forbrugeren er rammerne vide og byder på et sortiment, der spænder fra de mere ydmyge typer til topsofistikerede champagner. Bogen serverer den nødvendige viden om de delikate dråber: historien, fremstillingen og de mange typer af mousserende vin, og hvordan de adskiller sig fra hinanden. Den fortæller om druer, produktionsmetoder, regioner - og om hvordan man yder boblerne den største respekt, når det gælder glas, udstyr, servering og mad. Hvad går til hvad – og hvorfor? Desuden er der forslag til delikate champagnecocktail.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788763861397
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 112
  • Udgivet:
  • 7. november 2019
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 114x154x14 mm.
  • Vægt:
  • 177 g.
  PÃ¥ lager
Leveringstid: 1-3 hverdage
Forventet levering: 9. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan leveres inden jul

Beskrivelse af Bobler

Thomas Cilius mener, at der vil altid være en passende lejlighed til at lade korkproppen springe – det være sig som en drink i haven en almindelig hverdag eller til en fest, hvor flaskehalsen måske ovenikøbet kappes af med et sværd.
De boblende vine produceres over hele verden og findes i et væld af varianter – champagne, cremant, cava, prosecco, sekt, sparkling wine osv. Hvert land har sine regioner og vinlove, der dikterer rammerne for produktionen. Og for forbrugeren er rammerne vide og byder på et sortiment, der spænder fra de mere ydmyge typer til topsofistikerede champagner. Bogen serverer den nødvendige viden om de delikate dråber: historien, fremstillingen og de mange typer af mousserende vin, og hvordan de adskiller sig fra hinanden. Den fortæller om druer, produktionsmetoder, regioner - og om hvordan man yder boblerne den største respekt, når det gælder glas, udstyr, servering og mad. Hvad går til hvad – og hvorfor? Desuden er der forslag til delikate champagnecocktail.

Brugerbedømmelser af Bobler



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.