Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Fagbøger for børn og unge: madlavning og mad

Her finder du spændende bøger om Fagbøger for børn og unge: madlavning og mad. Nedenfor er et flot udvalg af over 28 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Kogebøger.
Show more
Filter
Filter
Bogtype
  • (28)
  • (7)
Format
  • (15)
  • (10)
  • (7)
  • (3)
Sprog
  • (28)
Pris
DKK
Bedømmelse
  • (3)
  • (3)
  • (4)
  • (4)
  • (4)
Serie
  • (3)
  • (2)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Tag
  • (7)
  • (6)
  • (6)
  • (4)
  • (3)
  • (3)
  • (2)
  • (2)
  • (2)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
  • af Katrine Klinken
    80,00 - 111,00 kr.

    Børnenes bagebog er til dig, der gerne selv vil bage. Det er ikke så svært, hvis du bare følger opskrifterne. Og du vil hurtigt opdage, at dine hjemmebagte brød, boller og kager smager tusind gange bedre, når du selv har bagt dem. Der er ca. 75 opskrifter på dejligt bagværk i denne opdaterede udgave af bogen, som er en bestseller for børn og nybegyndere. Her finder du alle klassikerne som rugbrød med surdej, hurtig bagte fødseldsdagsboller, lagkage, burger boller, kringle, kransekage, julebag og bageopskrifter med variationer, hvor den samme dej kan bruges til forskellige kager. Bogen indeholder også en del nye, populære opskrifterpå fx hindbærsnitter, popcakes, macarons samt rugbrødsboller med chokolade og hasselnødder.Bogen har også gode tips samt anskuelige trin for trin-anvisninger til at forklare nogle af teknikkerne. Ved hver af opskrifterne er det angivet, om opskriften er let, mellem eller svær at lave. Om forfatteren: Katrine Klinken er faglært kok og ernærings- og husholdningsøkonom og arbejder som freelance, bl.a. som madskribent på ugebladet Hjemmet og dagbladet Information. Katrine er forfatter til en stribe kogeboger for børn og voksne. Hun holder foredrag og underviser på kurser for børn og professionelle madhåndværkere i bl.a. at lave velsmagende mad, der både bevarer lokale madtraditioner, er fornyende og sæsonbetonet. Hun brænder for dejlige fælles måltider og mad, der er lavet godt og af den rene vare - mad med stor smag, nydelse og oplevelse. Katrine Klinken er desuden medlem af Slow Foods Internationale Råd som repræsentant for Norden. Katrine Klinken er forfatter til bøgerne: 'Nem Mad' (app), 'Børnenes bagebog' (2005), 'Børnenes køkken' (2007), 'Sovs skal der til' (2008), 'Lutter lagkage' (2008), 'Skaldyr' (2010), 'Måltider' (2012) og 'I love nem vegetarisk' (2012).

  • af Børneavisen
    112,00 - 144,95 kr.

    Hver uge er der på Børneavisens bagside en lettilgængelig opskrift på kager, brød eller lækre retter, sat op som en tegneserie, så alle kan være med. Opskrifterne er udarbejdet af deltagere fra Bagedysten, Børneavisens ansatte og avisens egne læsere – der også sender en masse fine billeder ind af deres resultater i køkkenet. Opskrifterne har fået mange børn i køkkenet, som ellers ikke før har vist interesse for mad eller bagning. Bag f.eks. Mickis banankage eller hans lækre kanelsnegle, bliv populær fredag aften med Jasmins chokoladefirkanter, Mias bananbrød, Rosas marengskys og Jons apppelsinmazarinkage, eller gå i køkkenet med Børneavisens egne opskrifter og lav lasagne eller den lækreste bulgursalat.I Børneavisens kogebagebog er alle opskrifterne fra Børneavisen samlet for første gang, så de kan tages med i køkkenet og bruges igen og igen. Opskrifterne er suppleret med fakta om råvarer samt fakta og anekdoter om retter og ingredienser.

  • - Over 300 nemme opskrifter – også til andre nybegyndere
    af Katrine Klinken
    168,95 kr.

    Denne populære kogebogsklassiker til børn og deres forældre, der er solgt i næsten 30.000 eksemplarer, kommer nu i en let revideret udgave. Der er tale om den samme pædagogiske bog med 300 lette opskrifter, viden om forskellige madvarer, køkkenredskaber og teknikker, men Katrine Klinken har i overensstemmelse med tidsånden valgt at gøre bogen lidt mindre sød og i stedet fylde den med endnu flere grøntsager og mere fuldkorn. Om forfatteren: Katrine Klinken er uddannet kok og ernærings- og husholdningsøkonom, fast madskribent for bl.a. ugebladet Hjemmet og forfatter til en lang række kogebøger, senest Måltider, en bog for hele familien, og I love nem vegetarisk, en bog specielt henvendt til unge.

  • - Gyldendals billedkogebog
    af Mette Oxenbøll Nonbo
    118,95 kr.

    Her er kogebogen med flest mulige tegninger og mindst mulig tekst til de allermindste kokke og deres forældre.Både små og store kan læse med, for både ingredienslisten og trin for trin-instruktionerne er tegnet i glade farver, og der er derfor lagt op til god tid og familiehygge i køkkenet.Vælg mellem weekend-snacks, bagværk, aftensmad, frokostretter, desserter og julemad. Her er masser af livretter, og alle opskrifter er super enkle, nemme, indbydende og overskuelige selv for meget små børn.

  • - 125 enkle opskrifter trin-for-trin
    af Linn Grubbström med Jacob Damgaard
    165,95 kr.

    Den store mad for begyndere 125 enkle opskrifter trin for trinEr du lige flyttet hjemmefra eller ny i køkkenet, er der hjælp at hente i ‘Den store mad for begyndere’. Den populære billedkogebog er nu på hylderne igen i nyt oplag med nyt omslag og i nyt format.I bogen vises alle opskrifter foto for foto, fra de ingredienser, du skal bruge, til det færdige måltid. Der er 125 opskrifter, til når det skal være hurtigt, sundt, sødt, billigt, imponerende eller to go: klassikere som boller i karry, minestrone-suppe og pizza, lækkert tilbehør og vegetariske retter som pasta med græskar, risotto og tærte med rødbede og gedeost, og søde sager som citronroulade med hindbær, banan-ispinde og cookies.Linn Grubbström arbejder som madskribent på Aller Mad. Hun har tidligere stået bag den populære danske madblog Frk. Kræsen og udgivet tre kogebøger – senest Den store mad for begyndere.

  • af Mette Oxenbøll Nonbo
    118,95 kr.

    Det er hyggeligt at bage sammen. Det synes både børn og voksne.BAG MED DE MINDSTE er bagebogen med flest mulige tegninger og mindst mulig tekst til de allermindste bagere og deres forældre.Her er julebag og fødselsdagskager. Her er fastelavnsboller, sommerlækkerier og efterårsgodter. Alle opskrifter er nemme, indbydende og overskuelige – lige til at gå til for store og små. Illustreret af Birgitte Ahlmann

  • - Ugemenuer til under 200 kroner
    af Karen Elene Thorsen
    176,95 kr.

    Bestseller!!! Fattig student er en genial kogebog for dig, der vil leve sundt, billigt og uden madspild. Ja, for alle, også familier, der gerne vil have pengene til at strække lidt længere. Slut med at smide brune bananer og tørt brød ud. Fattig student kan bruges af både store og små husholdninger.Kender du det? Du får løn eller SU, og vupti er alle pengene borte, uden at du har flottet dig. Det opdagede Karen Elene, da hun flyttede hjemmefra, men hun fandt også ud af, hvad hun skulle gøre ved det. For at råd til mad og fornøjelser hele måneden. Det handler om planlægning. Lav en madplan, køb ind efter den, hold op med at smide mad ud, brug det, du har i køleskabet. Og … køb aldrig ind, når du er sulten! Plus et par tricks mere. Det lyder simpelt, men det virker. Karen Elenes motto er: “Jeg spiser det, som gør mig og min krop glad.” Du behøver ikke at skære alt det søde fra og nøjes med det sure. Eller gå på skrump. Når bare du spiser balanceret. I denne kogebog finder du Karen Elenes mest populære madplaner, som alle kan laves for under 200 kroner pr. næse om ugen. Der er opskrifter, sparetips og andre gode råd til dig, som gerne vil spise enkel og lækker mad, uden at det koster kassen.Karen Elene Thorsen (f. 1997) er madblogger. Hun har Instagram-profilen @fattig.student med over 200.000 følgere. Karen Elene bor i Oslo og er i gang med en uddannelse inden for livsstilsændringer og folkesundhed.

  • af Helle Brønnum Carlsen & Annelise Terndrup Pedersen
    705,95 kr.

    Denne bog sikrer, at studerende og lærere har al den grundlæggende teori og praktiske hjælp, de skal bruge for at kunne undervise i det nye fag Madkundskab. Madkundskab præsenterer basisviden om fødevarer, ernæring, sundhed, grundteknikker og hygiejne. Dertil kommer undervisningsovervejelser og materialer til undervisningen, som suppleres af en online værktøjskasse www.madkundskab.dk.Bogen er skrevet til alle kommende og nuværende undervisere i faget Madkundskab. Den kan også med fordel bruges som inspiration for studerende i sundhedsfag og fødevarer, hvis de beskæftiger sig med formidling af sundhed eller madopdragelse.

  •  
    78,95 kr.

    Lær at lave mad med Anders And, Rip, Rap og Rup, Bedstemor And, Fætter Højben og alle de andre fra Andeby. Alle opskrifterne er forklaret meget omhyggeligt med tegninger trin for trin - så alle kan være med, og intet går galt. Lyder "Fætter Højbens brændende kærlighed" ikke spændende? Eller hvad med "Anders Ands kanelsnegle"?Den helt rigtige kogebog til både små og "store" kokke.

  • af Jonas Gerdes Vigkilde & Mette Bøgebjerg Jørgensen
    158,95 - 185,95 kr.

    Til trods for at der udgives et væld af kogebøger i Danmark, er der endnu ingen, som er målrettet fædre og børn. Ideen til bogen ”Fars køkken” udspringer af kurset ”Fars køkkenskole”, som forfatterne har udviklet i Vallensbæk Kommune. På 2 år har kurset tiltrukket mere end 300 fædre og deres børn – der alle har deltaget med stor gejst, og som gennem deres deltagelse har fået lyst og kompetencer til at fortsætte madlavningen derhjemme. ’’Fars køkken’’ rammer lige ind i fædres og børns hjerter, da de får sjove, fælles oplevelser og en fælles referenceramme for mad og madlavning. Det pædagogiske setup i ”Fars køkken” består bl.a. af gode opgaver til far- og barn og en masse tips og tricks til, hvordan far inddrager barnet i madlavningen. Det skaber en ligeværdighed i køkkenet, og dermed gode oplevelser sammen i køkkenet. Bogen ”Fars køkken” giver alle danske fædre og børn mulighed for at gå på opdagelse i ’’Fars køkkenskole’’s univers, så de får lyst og læring til at kokkerere og hygge sig sammen. Jonas Gerdes Vigkilde har arbejdet som kok i Italien, Ebeltoft og København. Er uddannet hjemkundskabslærer og har flere års erfaring som folkeskolelærer. Jonas er far til Livia. Mette Bøgebjerg Jørgensen er uddannet som PBA’er i Ernæring og Sundhed og har gennem 8 år arbejdet med og udviklet sundhedsfremmende projekter i Center for Sundhed og Forebyggelse i Vallensbæk Kommune. Mette er papmor til Elliot.

  • af Maria Villmones Bondeson
    116,19 kr.

    Følg Bagermester Harepus og bagerdrengen og lær hvordan du kan bage de dejligste bagværker fra Hakkebakkeskoven.Her finder du blandt andet opskrifter til Bjørnemors honningkager, Fadebursmusens fyldte horn, Bamsefars fødselsdagskage, Elgens grønsagstærte og selvfølgelig almindelig og dobbeltpebrede peberkager. I bogen er der ca. 30 opskrifter.Bagermester Harepus deler også ud af sine køkkenregler og gode tips til bagerdrengen og andre friske bager.

  • - Mad og kærlighed
    af Maria Christensen
    241,95 kr.

    TIL HELE FAMILIEN Juniorkogebogen er til dig, der elsker mad. Til store og små, som gerne vil i køkkenet og lave mad. Jeg har sammen med min datter Josefine på 10 år udvalgt nogle af vores hverdagsfavoritter, som vi nyder at lave sammen. Bogen er fyldt med en masse inspirerende, farverig og skøn mad til os alle sammen. Den er udviklet med det for øje både at inspirere børn til at lave mad alene og sammen med deres forældre. Nogle opskrifter skal laves sammen med en voksen, mens andre kan laves alene af de lidt større børn. Der er børnemad, og så er der voksenmad. Sådan bliver det tit hos mange. Fordi børn allerhelst vil have enkel mad uden for mange dikkedarer. Gerne uden krydderurter på toppen, dimser og dutter og helst ikke for mange ting rodet sammen. Det er der også taget højde for. Her kan vi spise det samme alle sammen! At lave mad sammen er kvalitetstid, også selvom det kan udvikle sig til en smule kaos i køkkenet. Ofte har jeg stået som mor lettere panisk og tørret bordet af og samlet skidt op fra gulvet, mens Josefine var i køkkenet og i fuld gang. Men hvorfor? Så længe skarpe knive og varme kogeplader er under kontrol – så er det bare skønt, når børnene er i sving og har lysten og modet til at lave mad. De er så velkomne. Gør madlavningen til et fælles projekt. Måske ikke hver dag. Men nogle dage. Det giver også de mindste meget større lyst til at smage på maden. Blive mere nysgerrige på mad. Jeg har kun gode ting at sige om det. Lad os endelig komme i gang.

  • af Denise Smart
    137,95 kr.

  • - Grønne livretter til børn
    af Christine Bille Nielsen
    303,95 kr.

    Denne bog rummer mere end 70 nemme opskrifter på grøn mad, som du og din familie kan give jer i kast med.Mange af retterne tager udgangspunkt i klassiske livretter, og der er både opskrifter på grønne burgere, notdogs og chili sin carne … samt masser af salater, varme retter, frokostmadder, små grønne snackretter og enkelte søde sager med overraskende ingredienser.Hvad enten du er vegetar, har lyst til at spise mere bæredygtigt eller synes, at grøn mad er spændende, vil du kunne finde opskrifter på farverige, smagfulde og mættende retter, som du også selv kan lave.Vi spiser vegetarisk – grønne livretter til børn har fokus på at skabe grøntsagsglæde hos børn og giver inspiration til, hvordan man kan få flere grøntsager ind i alle dagens måltider for hele familien.En af de bedste måder at gøre det på er at tage udgangspunkt i retter, som børnene i forvejen kender og lave dem i velsmagende udgaver med grøntsager. Grøntsager er smukke, farverige, smagfulde og sunde, og det har Christine gjort til sin mission at formidle. Flere og flere børn går op i at spise bæredygtigt, blandt andet ved at spise mindre kød, men hvordan gør man det?Bogen rummer en lang række retter, som børnene kan lave selv eller sammen med deres voksne.

  • af Thomas Schrøder
    158,95 kr.

    (Under)verdenens førende kok (det er selvfølgelig mig, gode gamle Fætter Klam, HVIS nogen skulle være i tvivl), har samlet 30 af de mest skræmmende monstre og deres yndlingsopskrifter i den mest (u)lækre kogebog, verden nogensinde har set. Lær at lave bl.a. Kerberos' puhapølle, Reptilicus' skælkager og varulven Lupus' hundeæde. Det smager monstergodt! Det samme gjorde Thomas Schrøder og Jan Kjær, da de ville tage, da de ville tage æren for æren for at stå bag FÆTTER KLAMS (U)LÆKRE MONSTERKOGEBOG! Hæ! Hæ! Bøøøvs!

  • af Inie Færk Sørensen, Anja Jakobsen, Benny Skovsende & mfl.
    49,95 kr.

    Mad i det fri er andet end forkullede snobrød og brændte skumfiduser. Faktisk er der mange måder at tilberede mad på i naturen. I Vild med bålmad og bagning finder du både beskrivelser af metoder og lækre madopskrifter. Var det ikke noget med forloren tropsleder på spid?Primært til børn i 10-12 års alderen.

  • af Inie Færk Sørensen & Benny Skovsende
    148,95 kr.

    Trangia på fjeld & camping Synes du også, at mad på trangia ret hurtigt bliver kedeligt? Sådan behøver det ikke at være. Med denne bog er der rig mulighed for at variere og forny menu’en på dine friluftsture. Lige fra festmåltider bestående af roastbeef og flødekartofler med creme brulee som prikken over i’et, over eksotiske retter som dybstegte rejer i sur sød sovs til minimalistiske, men velsmagende fjeldturs retter som turbogullasch og fjeldcarbonara. Alt sammen tilberedt på trangia. Og skal du rigtigt gøre indtryk på kæresten, så væk ham eller hende i soveposen med duften af kaffe og nybagt kanelsnegl.

  •  
    102,95 kr.

    En sjov og lærerig kogebog for modige børn, der elsker at lave mad og overraske vennerne med noget nyt. Opskrifterne er lige til at gå til, og ingredienserne har de fleste i køkkenet i forvejen. Lær fx at lave geléorme, bagt menneskehånd, lækre maddikebrownies og tarme i svøb! Det bedste er, at alle retter faktisk smager fantastisk! I bogen er der også eksempler på nogle af de mest bizarre måltider fra den virkelige verden som stegt klapperslange, flagermussuppe og maddikeost. Undervejs er der masser af sjove tips og tricks, en kort gennemgang af de basale køkkenregler og serveringsforslag til den ultimative klamme fest.

  • - 365 spændende retter fra udvalgte dele af verden
    af Sunil Vijayakar
    144,95 kr.

    365 lækre opskrifter fra hele verden. Udforsk den mangeartede verden af curryretter i denne fængslende samling opskrifter fra hele verden. Bogen er fyldt med lækre retter til alle anledninger og for enhver smag, og den vil garanteret føre dg ud på en kulinarisk rejse, der garanteret vil tryllebinde dig. Sæt kulør på dine måltider med 365 fantastiske curryretter fra hele verden, heriblandt specialiteter fra Indien, Thailand, Marokko og Caribien.

  • af Emily Bone & Stefano Tognetti
    165,95 kr.

    13 kraftige sider med flapperHvad sker der når du spiser?Så snart du har taget den første bid, sender du din mad af sted på en fantastisk rejse gennem din krop.Åbn flapperne, og lær om alt det spændende, der sker, når du spiser.

  • af Maja Plesner
    166,95 kr.

    Nu er det pande-kage-dag! De kan være tykke, og de kan være tynde. De er gode med is i. Og de er gode med kød i. Mange børn er vilde med pande-kager. Er du?

  • af Thomas Schrøder
    176,95 kr.

    (Under)verdenens førende kok (det er selvfølgelig mig, gode gamle Fætter Klam, HVIS nogen skulle være i tvivl), har samlet 30 af de mest skræmmende monstre og deres yndlingsopskrifter i den mest (u)lækre glutenfri og laktosefri kogebog, verden nogensinde har set! Lær at lave bl.a. Kerberos' puhapølle, Reptilicus' skælkager og varulven Lupus' hundeæde. Det smager monstergodt! Det samme gjorde Thomas Schrøder og Jan Kjær, da de ville tage, da de ville tage æren for æren for at stå bag FÆTTER KLAMS (U)LÆKRE GLUTENFRI OG LAKTOSEFRI MONSTERKOGEBOG! Hæ! Hæ! Bøøøvs!

  • af Maja Plesner
    166,95 kr.

    Har du lyst til at bage en sjov kage? Så skal du måske bage cup-cakes. Cup-cakes er nemme at lave, og det er sjovt at pynte dem. De kan nemlig have alt muligt på toppen. Og så smager de bare skønt!

  • af Lone Vitus
    208,95 - 356,95 kr.

    Med denne bog starter rejsen mod et bedre liv for dig og for kloden. Hvad sker der i kroppen, når vi spiser? Hvad har mennesker brug for, så de trives? Og hvad sker der, når maden er af underlødig karakter? Det handler første del af denne bog om. Næste del omhandler tilblivelsen af de forskellige grupper af fødevarer og ikke mindst, hvordan oprindelsen af fødevarerne sætter præg på vores omgivelser - jord, luft, klima, planter, husdyr, insekter samt andre vildtlevende dyr, medmennesker og vand. Med den viden du har fra første del, er du rustet til at forstå, hvorfor det ikke er ligegyldigt, hvad det er, du spiser og drikker. Dine valg former ikke blot dit eget liv, men er med til at afgøre klodens fremtid. Den sidste del af bogen indeholder 54 opskrifter på nemme retter, brød, kager og tilbehør, som kan laves af hele familien. Opskrifterne er uden kød, for det får de kommende generationer brug for at kunne håndtere. Formålet med bogen er at informere unge som ældre om, hvordan vores fødevaresystem fungerer og indvirker på os. Også hvad det har af betydning, om vi vælger at fylde kurven med friske grøntsager dyrket giftfrit eller højtforarbejdede færdigretter fra supermarkedets køledisk. Det kan være sjovt at lave mad, men man skal også motiveres til det. Det er denne bogs fornemste opgave. Vi lever i en tid, hvor der bliver lavet mindre og mindre mad derhjemme. Industrien leverer færdigretterne og halvfabrikata, og træffer dermed valget om, hvad der skal i vores maver. Den kamp må og skal vi tage op! Vi skal have selvbestemmelsen tilbage, og der er kun én måde: Lav din egen mad. Denne bog er et glimrende sted at begynde.

  • af Tine Kirkegaard Jensen
    95,95 - 126,95 kr.

    I Danmark elsker vi slik.Hver dansker spiser over 8 kg om året.Vi spiser mest slik, når vi vil hygge os. “Slik” er en del af Midi-serien, der består af letlæste fagbøger til børn i 1.-3. klasse. Bøgerne handler de nære ting, der optager børnene i deres dagligdag, og de er derfor meget velegnede til den første faglige læsning. Elevopgaver til bogen kan findes på forlagets hjemmeside. Lix: 16

  • af Simon Randel Søndergaard
    102,95 - 150,95 kr.

    Madspild er et stort problem.I Danmark smider vi hvert år 700.000 tons mad ud.Det er ikke godt for vores klima.Heldigvis er der en masse, som du kan gøre for at undgå madspild.Læs mere om madspild i denne bog. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne er bygget op som klassiske fagbøger og er velegnede til de letøvede læsere i indskoling i folkeskolen. Elevopgaver til bogen kan findes på forlagets hjemmeside. Lix: 19

  • af Jonatan Leer
    102,95 - 150,95 kr.

    I mange hjem er der kød på bordet hver dag.Det er der også på McDonald’s.De sælger 6.480.000 burgere. Hver dag!Men der er også nogen, der slet ikke spiser kød.Læs bogen og få mere at vide om kød.Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne er bygget op som klassiske fagbøger og er velegnede til de letøvede læsere i indskoling i folkeskolen.Elevopgaver til bogen kan findes på forlagets hjemmeside.Lix: 16

  • af Maja Plesner
    166,95 kr.

    Alle elsker is! Men hvor stammer is egentlig fra, hvor kan man købe den største is i Danmark, og hvordan kan man selv lave is?

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.