Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fagbøger for børn og unge: madlavning og mad

Her finder du spændende bøger om Fagbøger for børn og unge: madlavning og mad. Nedenfor er et flot udvalg af over 170 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Kogebøger.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - Gyldendals billedkogebog
    af Mette Oxenbøll Nonbo
    179,95 kr.

    Her er kogebogen med flest mulige tegninger og mindst mulig tekst til de allermindste kokke og deres forældre.Både små og store kan læse med, for både ingredienslisten og trin for trin-instruktionerne er tegnet i glade farver, og der er derfor lagt op til god tid og familiehygge i køkkenet.Vælg mellem weekend-snacks, bagværk, aftensmad, frokostretter, desserter og julemad. Her er masser af livretter, og alle opskrifter er super enkle, nemme, indbydende og overskuelige selv for meget små børn.

  • af Katrine Klinken
    124,95 - 156,95 kr.

    Børnenes bagebog er til dig, der gerne selv vil bage. Det er ikke så svært, hvis du bare følger opskrifterne. Og du vil hurtigt opdage, at dine hjemmebagte brød, boller og kager smager tusind gange bedre, når du selv har bagt dem. Der er ca. 75 opskrifter på dejligt bagværk i denne opdaterede udgave af bogen, som er en bestseller for børn og nybegyndere. Her finder du alle klassikerne som rugbrød med surdej, hurtig bagte fødseldsdagsboller, lagkage, burger boller, kringle, kransekage, julebag og bageopskrifter med variationer, hvor den samme dej kan bruges til forskellige kager. Bogen indeholder også en del nye, populære opskrifterpå fx hindbærsnitter, popcakes, macarons samt rugbrødsboller med chokolade og hasselnødder.Bogen har også gode tips samt anskuelige trin for trin-anvisninger til at forklare nogle af teknikkerne. Ved hver af opskrifterne er det angivet, om opskriften er let, mellem eller svær at lave. Om forfatteren: Katrine Klinken er faglært kok og ernærings- og husholdningsøkonom og arbejder som freelance, bl.a. som madskribent på ugebladet Hjemmet og dagbladet Information. Katrine er forfatter til en stribe kogeboger for børn og voksne. Hun holder foredrag og underviser på kurser for børn og professionelle madhåndværkere i bl.a. at lave velsmagende mad, der både bevarer lokale madtraditioner, er fornyende og sæsonbetonet. Hun brænder for dejlige fælles måltider og mad, der er lavet godt og af den rene vare - mad med stor smag, nydelse og oplevelse. Katrine Klinken er desuden medlem af Slow Foods Internationale Råd som repræsentant for Norden. Katrine Klinken er forfatter til bøgerne: 'Nem Mad' (app), 'Børnenes bagebog' (2005), 'Børnenes køkken' (2007), 'Sovs skal der til' (2008), 'Lutter lagkage' (2008), 'Skaldyr' (2010), 'Måltider' (2012) og 'I love nem vegetarisk' (2012).

  • af Børneavisen
    145,95 - 146,95 kr.

    Hver uge er der på Børneavisens bagside en lettilgængelig opskrift på kager, brød eller lækre retter, sat op som en tegneserie, så alle kan være med. Opskrifterne er udarbejdet af deltagere fra Bagedysten, Børneavisens ansatte og avisens egne læsere – der også sender en masse fine billeder ind af deres resultater i køkkenet. Opskrifterne har fået mange børn i køkkenet, som ellers ikke før har vist interesse for mad eller bagning. Bag f.eks. Mickis banankage eller hans lækre kanelsnegle, bliv populær fredag aften med Jasmins chokoladefirkanter, Mias bananbrød, Rosas marengskys og Jons apppelsinmazarinkage, eller gå i køkkenet med Børneavisens egne opskrifter og lav lasagne eller den lækreste bulgursalat.I Børneavisens kogebagebog er alle opskrifterne fra Børneavisen samlet for første gang, så de kan tages med i køkkenet og bruges igen og igen. Opskrifterne er suppleret med fakta om råvarer samt fakta og anekdoter om retter og ingredienser.

  • - 125 enkle opskrifter trin-for-trin
    af Linn Grubbström med Jacob Damgaard
    200,95 kr.

    Den store mad for begyndere 125 enkle opskrifter trin for trinEr du lige flyttet hjemmefra eller ny i køkkenet, er der hjælp at hente i ‘Den store mad for begyndere’. Den populære billedkogebog er nu på hylderne igen i nyt oplag med nyt omslag og i nyt format.I bogen vises alle opskrifter foto for foto, fra de ingredienser, du skal bruge, til det færdige måltid. Der er 125 opskrifter, til når det skal være hurtigt, sundt, sødt, billigt, imponerende eller to go: klassikere som boller i karry, minestrone-suppe og pizza, lækkert tilbehør og vegetariske retter som pasta med græskar, risotto og tærte med rødbede og gedeost, og søde sager som citronroulade med hindbær, banan-ispinde og cookies.Linn Grubbström arbejder som madskribent på Aller Mad. Hun har tidligere stået bag den populære danske madblog Frk. Kræsen og udgivet tre kogebøger – senest Den store mad for begyndere.

  • af Mette Oxenbøll Nonbo
    129,95 kr.

    Det er hyggeligt at bage sammen. Det synes både børn og voksne.BAG MED DE MINDSTE er bagebogen med flest mulige tegninger og mindst mulig tekst til de allermindste bagere og deres forældre.Her er julebag og fødselsdagskager. Her er fastelavnsboller, sommerlækkerier og efterårsgodter. Alle opskrifter er nemme, indbydende og overskuelige – lige til at gå til for store og små. Illustreret af Birgitte Ahlmann

  •  
    92,95 kr.

    Lær at lave mad med Anders And, Rip, Rap og Rup, Bedstemor And, Fætter Højben og alle de andre fra Andeby. Alle opskrifterne er forklaret meget omhyggeligt med tegninger trin for trin - så alle kan være med, og intet går galt. Lyder "Fætter Højbens brændende kærlighed" ikke spændende? Eller hvad med "Anders Ands kanelsnegle"?Den helt rigtige kogebog til både små og "store" kokke.

  • af Helle Brønnum Carlsen & Annelise Terndrup Pedersen
    698,95 kr.

    Denne bog sikrer, at studerende og lærere har al den grundlæggende teori og praktiske hjælp, de skal bruge for at kunne undervise i det nye fag Madkundskab. Madkundskab præsenterer basisviden om fødevarer, ernæring, sundhed, grundteknikker og hygiejne. Dertil kommer undervisningsovervejelser og materialer til undervisningen, som suppleres af en online værktøjskasse www.madkundskab.dk.Bogen er skrevet til alle kommende og nuværende undervisere i faget Madkundskab. Den kan også med fordel bruges som inspiration for studerende i sundhedsfag og fødevarer, hvis de beskæftiger sig med formidling af sundhed eller madopdragelse.

  • - Mad og kærlighed
    af Maria Christensen
    175,95 kr.

    TIL HELE FAMILIEN Juniorkogebogen er til dig, der elsker mad. Til store og små, som gerne vil i køkkenet og lave mad. Jeg har sammen med min datter Josefine på 10 år udvalgt nogle af vores hverdagsfavoritter, som vi nyder at lave sammen. Bogen er fyldt med en masse inspirerende, farverig og skøn mad til os alle sammen. Den er udviklet med det for øje både at inspirere børn til at lave mad alene og sammen med deres forældre. Nogle opskrifter skal laves sammen med en voksen, mens andre kan laves alene af de lidt større børn. Der er børnemad, og så er der voksenmad. Sådan bliver det tit hos mange. Fordi børn allerhelst vil have enkel mad uden for mange dikkedarer. Gerne uden krydderurter på toppen, dimser og dutter og helst ikke for mange ting rodet sammen. Det er der også taget højde for. Her kan vi spise det samme alle sammen! At lave mad sammen er kvalitetstid, også selvom det kan udvikle sig til en smule kaos i køkkenet. Ofte har jeg stået som mor lettere panisk og tørret bordet af og samlet skidt op fra gulvet, mens Josefine var i køkkenet og i fuld gang. Men hvorfor? Så længe skarpe knive og varme kogeplader er under kontrol – så er det bare skønt, når børnene er i sving og har lysten og modet til at lave mad. De er så velkomne. Gør madlavningen til et fælles projekt. Måske ikke hver dag. Men nogle dage. Det giver også de mindste meget større lyst til at smage på maden. Blive mere nysgerrige på mad. Jeg har kun gode ting at sige om det. Lad os endelig komme i gang.

  • af Jonas Gerdes Vigkilde & Mette Bøgebjerg Jørgensen
    158,95 - 196,95 kr.

    Til trods for at der udgives et væld af kogebøger i Danmark, er der endnu ingen, som er målrettet fædre og børn. Ideen til bogen ”Fars køkken” udspringer af kurset ”Fars køkkenskole”, som forfatterne har udviklet i Vallensbæk Kommune. På 2 år har kurset tiltrukket mere end 300 fædre og deres børn – der alle har deltaget med stor gejst, og som gennem deres deltagelse har fået lyst og kompetencer til at fortsætte madlavningen derhjemme. ’’Fars køkken’’ rammer lige ind i fædres og børns hjerter, da de får sjove, fælles oplevelser og en fælles referenceramme for mad og madlavning. Det pædagogiske setup i ”Fars køkken” består bl.a. af gode opgaver til far- og barn og en masse tips og tricks til, hvordan far inddrager barnet i madlavningen. Det skaber en ligeværdighed i køkkenet, og dermed gode oplevelser sammen i køkkenet. Bogen ”Fars køkken” giver alle danske fædre og børn mulighed for at gå på opdagelse i ’’Fars køkkenskole’’s univers, så de får lyst og læring til at kokkerere og hygge sig sammen. Jonas Gerdes Vigkilde har arbejdet som kok i Italien, Ebeltoft og København. Er uddannet hjemkundskabslærer og har flere års erfaring som folkeskolelærer. Jonas er far til Livia. Mette Bøgebjerg Jørgensen er uddannet som PBA’er i Ernæring og Sundhed og har gennem 8 år arbejdet med og udviklet sundhedsfremmende projekter i Center for Sundhed og Forebyggelse i Vallensbæk Kommune. Mette er papmor til Elliot.

  • af Maria Villmones Bondeson
    145,95 kr.

    Følg Bagermester Harepus og bagerdrengen og lær hvordan du kan bage de dejligste bagværker fra Hakkebakkeskoven.Her finder du blandt andet opskrifter til Bjørnemors honningkager, Fadebursmusens fyldte horn, Bamsefars fødselsdagskage, Elgens grønsagstærte og selvfølgelig almindelig og dobbeltpebrede peberkager. I bogen er der ca. 30 opskrifter.Bagermester Harepus deler også ud af sine køkkenregler og gode tips til bagerdrengen og andre friske bager.

  • af Denise Smart
    135,95 kr.

  • - Grønne livretter til børn
    af Christine Bille Nielsen
    175,95 kr.

    Denne bog rummer mere end 70 nemme opskrifter på grøn mad, som du og din familie kan give jer i kast med.Mange af retterne tager udgangspunkt i klassiske livretter, og der er både opskrifter på grønne burgere, notdogs og chili sin carne … samt masser af salater, varme retter, frokostmadder, små grønne snackretter og enkelte søde sager med overraskende ingredienser.Hvad enten du er vegetar, har lyst til at spise mere bæredygtigt eller synes, at grøn mad er spændende, vil du kunne finde opskrifter på farverige, smagfulde og mættende retter, som du også selv kan lave.Vi spiser vegetarisk – grønne livretter til børn har fokus på at skabe grøntsagsglæde hos børn og giver inspiration til, hvordan man kan få flere grøntsager ind i alle dagens måltider for hele familien.En af de bedste måder at gøre det på er at tage udgangspunkt i retter, som børnene i forvejen kender og lave dem i velsmagende udgaver med grøntsager. Grøntsager er smukke, farverige, smagfulde og sunde, og det har Christine gjort til sin mission at formidle. Flere og flere børn går op i at spise bæredygtigt, blandt andet ved at spise mindre kød, men hvordan gør man det?Bogen rummer en lang række retter, som børnene kan lave selv eller sammen med deres voksne.

  • - Opskrifter fra Villa Villekulla og de syv have
    af Astrid Lindgren & David Sundin
    179,95 kr.

    Alle kender Pippi Langstrømpe som pigen, der kan løfte en hest, har en vadsæk fuld af guldpenge og har sejlet på de syv have. Men vidste du, at hun også er mesterkok? For det er hun faktisk!Her er bogen, hvor du kan lære at lave alt fra Pippis kødboller til kanelsnegle – og ovenikøbet krummelurpiller. Bogen indeholder 22 nyskrevne madopskrifter samt citater fra de originale Pippi-bøger. Alle opskrifter introduceres ved en lille Pippi-historie, nyskrevet af komiker, forfatter og Pippi-elskeren David Sundin. Fyldt med de kendte Pippi-illustrationer af Ingrid Vang Nyman og små tips og tricks til madlavningen.Bagerst i bogen kan du også selv sammensætte opskriften til den berømte spunk :-)

  • af Judy I. Lin
    179,95 kr.

    A #1 New York Times Bestseller!Judy I. Lin's sweeping debut A Magic Steeped in Poison, first in a duology, is sure to enchant fans of Adrienne Young and Leigh Bardugo.I used to look at my hands with pride. Now all I can think is, "These are the hands that buried my mother."For Ning, the only thing worse than losing her mother is knowing that it's her own fault. She was the one who unknowingly brewed the poison tea that killed her-the poison tea that now threatens to also take her sister, Shu.When Ning hears of a competition to find the kingdom's greatest shennong-shi-masters of the ancient and magical art of tea-making-she travels to the imperial city to compete. The winner will receive a favor from the princess, which may be Ning's only chance to save her sister's life. But between the backstabbing competitors, bloody court politics, and a mysterious (and handsome) boy with a shocking secret, Ning might actually be the one in more danger.Praise for A Magic Steeped in Poison:A USA Today BestsellerA Publishers Weekly BestsellerAn ABA Indie BestsellerAn ABA Indies Introduce SelectionAn ABA Indies Next Pick"Beautifully written, from the setting to the magic system, A Magic Steeped in Poison is sure to enchant both fantasy lovers and cdrama aficionados. I'll be inhaling whatever Judy I. Lin brews up next." -Joan He, New York Times-bestselling author of The Ones We're Meant to Find"Ning's unforgettable voice and the lush, atmospheric settings will enchant readers in this high-stakes story of deadly magic. ... Lin blends Chinese folklore with a thrilling mystery. It's the perfect recipe for a page-turner." -Booklist, starred review

  • - 365 spændende retter fra udvalgte dele af verden
    af Sunil Vijayakar
    148,95 kr.

    365 lækre opskrifter fra hele verden. Udforsk den mangeartede verden af curryretter i denne fængslende samling opskrifter fra hele verden. Bogen er fyldt med lækre retter til alle anledninger og for enhver smag, og den vil garanteret føre dg ud på en kulinarisk rejse, der garanteret vil tryllebinde dig. Sæt kulør på dine måltider med 365 fantastiske curryretter fra hele verden, heriblandt specialiteter fra Indien, Thailand, Marokko og Caribien.

  • af Thea Rytter
    200,95 kr.

    Må vi byde på en ulden ketchup eller en omgang søde jordbær strikket af røde rester? Eller hvad med at fylde kurven hos grønthandleren med bløde porrer, løg, majs, tomater og meget mere. Tryl det sunde, det salte og det søde frem med to pinde og noget garn, og lad de små servere de smukkeste kager og de blødeste snacks fra legekøkkenet.Strikket legemad byder på grøntsager, frugt og retter, som de små kender, og de er både sjove at lave og at lege med. Strikket legemad er perfekt til at få bugt med dine garnrester og vil bringe lykke i legen i mange år.Strikket legemad indeholder 37 opskrifter på alt fra frugt og grøntager til pølser, snacks og kager.

  • af Micki Cheng
    145,95 - 153,95 kr.

    Mickis favoritter • festlig fødselsdag • hyggeligt julebag • geniale skolekager • trin-for-trin-guideDin bedste bagebog er et opskriftsunivers, der kan få mundvandet til at løbe for alle med hang til det søde køkken.Det skal være sjovt at bage, og med Din bedste bagebog bliver bagningen ikke et helt dagsprojekt, for Micki tager læseren i hånden med nøje udvalgte kager og bagværk, hvor de fleste kan være med – store som små. Det må nemlig ikke være for svært at fremtrylle en kage, og alle skal have muligheden for succes, når de står i køkkenet. Så har man mod på at kaste sig ud i lækkerier som sprøde hindbærsnitter, snaskede kanelsnegle, perfekte bradepandekager til klassen og et par flotte festkager, så er Din bedste bagebog lige præcis den bog, man skal have fat i.… og selvom bogens titel kunne antyde, at det primært er en bog for børn, så er det i virkeligheden en bog for alle, der kan lide en god kage og gerne selv vil prøve kræfter med kunsten at bage.

  • af Marit Hovland
    200,95 kr.

    I Peberkager viser Marit Holland, at en klassisk peberkagedej kan bruges på uendelig mange måder, så du på forskellig vis kan skabe den helt rigtige julestemning.Peberkager med karamelfyld vil med sikkerhed glæde både store og små. Eller hvad med at bage peberkagedejen i et vaffeljern og lave små juledesserter? Vil du lave spiseligt julepynt, er mulighederne uendelige. Pynt de klassiske peberkager, og fremstil små julemænd, juletræer, stjerner, julekugler og meget andet, der kan pynte rundtom i huset eller på træet. Her er der masser af inspiration til netop denne hyggelige klassiske julesyssel.Bogen indeholder opskrifter på peberkager, der er hurtige og nemme at bage, samt peberkager, man med fordel kan bruge tid på og hygge sig med, så detaljerne og pynten bliver helt rigtig. Med andre ord er der noget for enhver (jule)smag.

  • af Chelsea Monroe-Cassel
    78,95 kr.

    HERZLICHEN GLÜCKWUNSCH! Mit dem Erwerb dieses Buches habt Ihr den ersten Schritt einer wahrhaft epischen Reise getan - einer Reise durch die weiten Lande und die erlesenen Geschmäcker, Düfte und Aromen Tamriels.Dieses wundervoll gestaltete, offi zielle Kochbuch zur preisgekrönten Elder Scrolls-Videospielreihe von den Bethesda Game Studios wird Euch bei Eurer Aufgabe unterstützen, all die köstlichen Speisen und Getränke zuzubereiten, die man in Himmelsrand, Morrowind und jenseits davon fi ndet. Genießt mit diesen Rezepten aus allen Winkeln Tamriels die typischen Gerichte der Nord, der Bosmer, der Khajiit, der Argonianer und vieler anderer Rassen. Darüber hinaus bietet dieses ultimative Kompendium von Elder Scrolls-Rezepten Inspirationen für eigene kulinarische Abenteuer, nützliche Ratschläge für (noch) unerfahrene Selbstversorger und hilfreiche Tipps, um die hier versammelten Gerichte ohne Mühe bestimmten Ernährungsweisen anzupassen. Genießt einen Hauch von Winter mit der herbsäuerlichen Schneebeeren-Crostata, erfahrt dank der herzhaften Bosmer-Bissen mehr über den Grünen Pakt, ergründet die Geheimzutaten des legendären Schwarz-Dorn-Mets und seid nie wieder ohne Süßkringel unterwegs!Mit über siebzig leicht verständlichen Rezepten für Speisen und Getränke quer durch sämtliche Fähigkeitsstufen hält The Elder Scrolls: Das offi zielle Kochbuch etwas bereit, um den Hunger jedes Drachenbluts zu stillen!

  • af Thomas Schrøder
    163,95 kr.

    (Under)verdenens førende kok (det er selvfølgelig mig, gode gamle Fætter Klam, HVIS nogen skulle være i tvivl), har samlet 30 af de mest skræmmende monstre og deres yndlingsopskrifter i den mest (u)lækre kogebog, verden nogensinde har set. Lær at lave bl.a. Kerberos' puhapølle, Reptilicus' skælkager og varulven Lupus' hundeæde. Det smager monstergodt! Det samme gjorde Thomas Schrøder og Jan Kjær, da de ville tage, da de ville tage æren for æren for at stå bag FÆTTER KLAMS (U)LÆKRE MONSTERKOGEBOG! Hæ! Hæ! Bøøøvs!

  • - An Interactive Recipe Book
     
    137,95 kr.

    Cook pancakes from scratch inside this interactive recipe book

  • af Emily Bone & Stefano Tognetti
    102,95 kr.

    13 kraftige sider med flapperHvad sker der når du spiser?Så snart du har taget den første bid, sender du din mad af sted på en fantastisk rejse gennem din krop.Åbn flapperne, og lær om alt det spændende, der sker, når du spiser.

  • af Karen-Elisabeth Gadtoft
    208,95 kr.

    Her er kogebogen, som gør det muligt for 2 personer at spise nem, hurtig og lækker aftensmad for under 400 kr. om ugen.Livet er for kort til kedelig mad, og derfor deler Karen-Elisabeth Gadtoft hver eneste dag sine budgetvenlige opskrifter på både Instagram og TikTok med alle, der gerne vil spare på madkontoen uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet.Luksus på budget indeholder en bred vifte af spændende og velsmagende aftensmadsretter. I bogen deler Karen-Elisabeth ud af alt fra sine personlige favoritter til italienske, asiatiske og mexicanske klassikere. Alle bogens råvarer kan købes i det lokale supermarked, og der er nye retter til middagsbordet hver aften i mere end en måned. Der er altså ingen undskyldning for ikke at spise varieret – medmindre nogle af retterne bliver så populære, at de kommer på bordet igen og igen. Ud over opskrifter på aftensmad er der også lækre og billige forslag til både morgenmad, tilbehør og brød. Bogen indeholder desuden afsnittet Fest på budget, hvor Karen-Elisabeth deler sine allerbedste tips og tricks til at holde lækre og eksklusive arrangementer på selv det mindste budget.

  • af Victoria Blakemore
    231,95 kr.

  • af Mark Hoyle
    90,95 - 118,95 kr.

    Brought to you by Puffin. This Christmas, Greg the Sausage Roll is back and this time he's swept up in an even bigger festive rollercoaster that takes him all the way to the North Pole. Get ready to meet some brand-new friends and family - Greg is a sausage roll on a mission to make this year the best Christmas EVER!Developed and written by the social media phenomenon that is LadBaby - the king and queen of Christmas and of sausage rolls - and creators of the hilarious No. 1 bestseller Greg the Sausage Roll: Santa's Little Helper.(c) Mark and Roxanne Hoyle 2022 (P) Penguin Audio 2022

  • af Shaneka N Demps & River L Demps
    100,95 kr.

  • af Beverly J Olsen
    121,95 - 202,95 kr.

  • af Ruth Krauss
    185,95 kr.

    From celebrated children''s book creators Ruth Krauss and Crockett Johnson comes the beloved classic story The Carrot Seed.When a little boy plants a carrot seed, everyone tells him it won''t grow. But when you are very young, there are some things that you just know, and the little boy knows that one day a carrot will come up. So he waters his seed, and pulls the weeds, and he waits...This beautifully simple classic teaches the patience and technique of planting a seed and helping it grow. First published in 1945 and never out of print, the timeless combination of Ruth Krauss''s simple text and Crockett Johnson''s eloquent illustrations creates a triumphant and deeply satisfying story for readers of all ages.

  • af Deborah Chancellor
    90,95 - 108,95 kr.

  • af Charly Chiarelli
    253,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.