Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fagbøger for børn og unge: madlavning og mad

Her finder du spændende bøger om Fagbøger for børn og unge: madlavning og mad. Nedenfor er et flot udvalg af over 979 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Kogebøger.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Børneavisen
    177,95 - 192,95 kr.

    Hver uge er der på Børneavisens bagside en lettilgængelig opskrift på kager, brød eller lækre retter, sat op som en tegneserie, så alle kan være med. Opskrifterne er udarbejdet af deltagere fra Bagedysten, Børneavisens ansatte og avisens egne læsere – der også sender en masse fine billeder ind af deres resultater i køkkenet. Opskrifterne har fået en masse børn i køkkenet, som ellers ikke før har vist interesse for madlavning eller bagning.Her er opskrifter til mad både med og uden kød og en lang række lækre bagesopskrifter fra nogen af de mest populære deltagere fra Den Store Bagedyst.Lær at lave Anelise Severinsens lækre one pot pasta, overrask familien med Mia Emilie Perssons tacos og guacamole, bliv populær fredag aften med kyllingelår og coleslaw og slut måltidet af med Sæþór Kristínssons ribsmuffins eller Micki Chengs romkugler.I Børneavisens NYE kogebagebog er alle opskrifterne fra Børneavisen samlet, så de kan tages med i køkkenet og bruges igen og igen. Opskrifterne er suppleret med fakta om råvarer samt fakta og anekdoter om retter og ingredienser.

  • - Gyldendals billedkogebog
    af Mette Oxenbøll Nonbo
    123,95 kr.

    Her er kogebogen med flest mulige tegninger og mindst mulig tekst til de allermindste kokke og deres forældre.Både små og store kan læse med, for både ingredienslisten og trin for trin-instruktionerne er tegnet i glade farver, og der er derfor lagt op til god tid og familiehygge i køkkenet.Vælg mellem weekend-snacks, bagværk, aftensmad, frokostretter, desserter og julemad. Her er masser af livretter, og alle opskrifter er super enkle, nemme, indbydende og overskuelige selv for meget små børn.

  • af Katrine Klinken
    127,95 - 157,95 kr.

    Børnenes bagebog er til dig, der gerne selv vil bage. Det er ikke så svært, hvis du bare følger opskrifterne. Og du vil hurtigt opdage, at dine hjemmebagte brød, boller og kager smager tusind gange bedre, når du selv har bagt dem. Der er ca. 75 opskrifter på dejligt bagværk i denne opdaterede udgave af bogen, som er en bestseller for børn og nybegyndere. Her finder du alle klassikerne som rugbrød med surdej, hurtig bagte fødseldsdagsboller, lagkage, burger boller, kringle, kransekage, julebag og bageopskrifter med variationer, hvor den samme dej kan bruges til forskellige kager. Bogen indeholder også en del nye, populære opskrifterpå fx hindbærsnitter, popcakes, macarons samt rugbrødsboller med chokolade og hasselnødder.Bogen har også gode tips samt anskuelige trin for trin-anvisninger til at forklare nogle af teknikkerne. Ved hver af opskrifterne er det angivet, om opskriften er let, mellem eller svær at lave. Om forfatteren: Katrine Klinken er faglært kok og ernærings- og husholdningsøkonom og arbejder som freelance, bl.a. som madskribent på ugebladet Hjemmet og dagbladet Information. Katrine er forfatter til en stribe kogeboger for børn og voksne. Hun holder foredrag og underviser på kurser for børn og professionelle madhåndværkere i bl.a. at lave velsmagende mad, der både bevarer lokale madtraditioner, er fornyende og sæsonbetonet. Hun brænder for dejlige fælles måltider og mad, der er lavet godt og af den rene vare - mad med stor smag, nydelse og oplevelse. Katrine Klinken er desuden medlem af Slow Foods Internationale Råd som repræsentant for Norden. Katrine Klinken er forfatter til bøgerne: 'Nem Mad' (app), 'Børnenes bagebog' (2005), 'Børnenes køkken' (2007), 'Sovs skal der til' (2008), 'Lutter lagkage' (2008), 'Skaldyr' (2010), 'Måltider' (2012) og 'I love nem vegetarisk' (2012).

  • af Børneavisen
    147,95 - 153,95 kr.

    Hver uge er der på Børneavisens bagside en lettilgængelig opskrift på kager, brød eller lækre retter, sat op som en tegneserie, så alle kan være med. Opskrifterne er udarbejdet af deltagere fra Bagedysten, Børneavisens ansatte og avisens egne læsere – der også sender en masse fine billeder ind af deres resultater i køkkenet. Opskrifterne har fået mange børn i køkkenet, som ellers ikke før har vist interesse for mad eller bagning. Bag f.eks. Mickis banankage eller hans lækre kanelsnegle, bliv populær fredag aften med Jasmins chokoladefirkanter, Mias bananbrød, Rosas marengskys og Jons apppelsinmazarinkage, eller gå i køkkenet med Børneavisens egne opskrifter og lav lasagne eller den lækreste bulgursalat.I Børneavisens kogebagebog er alle opskrifterne fra Børneavisen samlet for første gang, så de kan tages med i køkkenet og bruges igen og igen. Opskrifterne er suppleret med fakta om råvarer samt fakta og anekdoter om retter og ingredienser.

  • - 125 enkle opskrifter trin-for-trin
    af Linn Grubbström med Jacob Damgaard
    198,94 kr.

    Den store mad for begyndere 125 enkle opskrifter trin for trinEr du lige flyttet hjemmefra eller ny i køkkenet, er der hjælp at hente i ‘Den store mad for begyndere’. Den populære billedkogebog er nu på hylderne igen i nyt oplag med nyt omslag og i nyt format.I bogen vises alle opskrifter foto for foto, fra de ingredienser, du skal bruge, til det færdige måltid. Der er 125 opskrifter, til når det skal være hurtigt, sundt, sødt, billigt, imponerende eller to go: klassikere som boller i karry, minestrone-suppe og pizza, lækkert tilbehør og vegetariske retter som pasta med græskar, risotto og tærte med rødbede og gedeost, og søde sager som citronroulade med hindbær, banan-ispinde og cookies.Linn Grubbström arbejder som madskribent på Aller Mad. Hun har tidligere stået bag den populære danske madblog Frk. Kræsen og udgivet tre kogebøger – senest Den store mad for begyndere.

  • af Mette Oxenbøll Nonbo
    123,95 kr.

    Det er hyggeligt at bage sammen. Det synes både børn og voksne.BAG MED DE MINDSTE er bagebogen med flest mulige tegninger og mindst mulig tekst til de allermindste bagere og deres forældre.Her er julebag og fødselsdagskager. Her er fastelavnsboller, sommerlækkerier og efterårsgodter. Alle opskrifter er nemme, indbydende og overskuelige – lige til at gå til for store og små. Illustreret af Birgitte Ahlmann

  • af Karen-Elisabeth Gadtoft
    167,95 - 187,95 kr.

    Her er kogebogen, som gør det muligt for 2 personer at spise nem, hurtig og lækker aftensmad for under 400 kr. om ugen.Livet er for kort til kedelig mad, og derfor deler Karen-Elisabeth Gadtoft hver eneste dag sine budgetvenlige opskrifter på både Instagram og TikTok med alle, der gerne vil spare på madkontoen uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet.Luksus på budget indeholder en bred vifte af spændende og velsmagende aftensmadsretter. I bogen deler Karen-Elisabeth ud af alt fra sine personlige favoritter til italienske, asiatiske og mexicanske klassikere. Alle bogens råvarer kan købes i det lokale supermarked, og der er nye retter til middagsbordet hver aften i mere end en måned. Der er altså ingen undskyldning for ikke at spise varieret – medmindre nogle af retterne bliver så populære, at de kommer på bordet igen og igen. Ud over opskrifter på aftensmad er der også lækre og billige forslag til både morgenmad, tilbehør og brød. Bogen indeholder desuden afsnittet Fest på budget, hvor Karen-Elisabeth deler sine allerbedste tips og tricks til at holde lækre og eksklusive arrangementer på selv det mindste budget.

  • af Rob Morris
    195,95 kr.

    The one and only OFFICIAL Five Nights at Freddy's Cookbook, withover 40 recipes inspired by the hit games.

  •  
    87,95 kr.

    Lær at lave mad med Anders And, Rip, Rap og Rup, Bedstemor And, Fætter Højben og alle de andre fra Andeby. Alle opskrifterne er forklaret meget omhyggeligt med tegninger trin for trin - så alle kan være med, og intet går galt. Lyder "Fætter Højbens brændende kærlighed" ikke spændende? Eller hvad med "Anders Ands kanelsnegle"?Den helt rigtige kogebog til både små og "store" kokke.

  • af Helle Brønnum Carlsen & Annelise Terndrup Pedersen
    701,95 kr.

    Denne bog sikrer, at studerende og lærere har al den grundlæggende teori og praktiske hjælp, de skal bruge for at kunne undervise i det nye fag Madkundskab. Madkundskab præsenterer basisviden om fødevarer, ernæring, sundhed, grundteknikker og hygiejne. Dertil kommer undervisningsovervejelser og materialer til undervisningen, som suppleres af en online værktøjskasse www.madkundskab.dk.Bogen er skrevet til alle kommende og nuværende undervisere i faget Madkundskab. Den kan også med fordel bruges som inspiration for studerende i sundhedsfag og fødevarer, hvis de beskæftiger sig med formidling af sundhed eller madopdragelse.

  • - Mad og kærlighed
    af Maria Christensen
    172,95 kr.

    TIL HELE FAMILIEN Juniorkogebogen er til dig, der elsker mad. Til store og små, som gerne vil i køkkenet og lave mad. Jeg har sammen med min datter Josefine på 10 år udvalgt nogle af vores hverdagsfavoritter, som vi nyder at lave sammen. Bogen er fyldt med en masse inspirerende, farverig og skøn mad til os alle sammen. Den er udviklet med det for øje både at inspirere børn til at lave mad alene og sammen med deres forældre. Nogle opskrifter skal laves sammen med en voksen, mens andre kan laves alene af de lidt større børn. Der er børnemad, og så er der voksenmad. Sådan bliver det tit hos mange. Fordi børn allerhelst vil have enkel mad uden for mange dikkedarer. Gerne uden krydderurter på toppen, dimser og dutter og helst ikke for mange ting rodet sammen. Det er der også taget højde for. Her kan vi spise det samme alle sammen! At lave mad sammen er kvalitetstid, også selvom det kan udvikle sig til en smule kaos i køkkenet. Ofte har jeg stået som mor lettere panisk og tørret bordet af og samlet skidt op fra gulvet, mens Josefine var i køkkenet og i fuld gang. Men hvorfor? Så længe skarpe knive og varme kogeplader er under kontrol – så er det bare skønt, når børnene er i sving og har lysten og modet til at lave mad. De er så velkomne. Gør madlavningen til et fælles projekt. Måske ikke hver dag. Men nogle dage. Det giver også de mindste meget større lyst til at smage på maden. Blive mere nysgerrige på mad. Jeg har kun gode ting at sige om det. Lad os endelig komme i gang.

  • af Jonas Gerdes Vigkilde & Mette Bøgebjerg Jørgensen
    167,95 - 197,95 kr.

    Til trods for at der udgives et væld af kogebøger i Danmark, er der endnu ingen, som er målrettet fædre og børn. Ideen til bogen ”Fars køkken” udspringer af kurset ”Fars køkkenskole”, som forfatterne har udviklet i Vallensbæk Kommune. På 2 år har kurset tiltrukket mere end 300 fædre og deres børn – der alle har deltaget med stor gejst, og som gennem deres deltagelse har fået lyst og kompetencer til at fortsætte madlavningen derhjemme. ’’Fars køkken’’ rammer lige ind i fædres og børns hjerter, da de får sjove, fælles oplevelser og en fælles referenceramme for mad og madlavning. Det pædagogiske setup i ”Fars køkken” består bl.a. af gode opgaver til far- og barn og en masse tips og tricks til, hvordan far inddrager barnet i madlavningen. Det skaber en ligeværdighed i køkkenet, og dermed gode oplevelser sammen i køkkenet. Bogen ”Fars køkken” giver alle danske fædre og børn mulighed for at gå på opdagelse i ’’Fars køkkenskole’’s univers, så de får lyst og læring til at kokkerere og hygge sig sammen. Jonas Gerdes Vigkilde har arbejdet som kok i Italien, Ebeltoft og København. Er uddannet hjemkundskabslærer og har flere års erfaring som folkeskolelærer. Jonas er far til Livia. Mette Bøgebjerg Jørgensen er uddannet som PBA’er i Ernæring og Sundhed og har gennem 8 år arbejdet med og udviklet sundhedsfremmende projekter i Center for Sundhed og Forebyggelse i Vallensbæk Kommune. Mette er papmor til Elliot.

  • af Maria Villmones Bondeson
    137,95 kr.

  • af Denise Smart
    127,95 kr.

  • af Mille Jensen
    137,95 - 149,95 kr.

    Bag dine første kager sammen med Mille – trin for trinMille Jensen er kun 15 år, men er allerede kendt blandt børn og unge som vinder af en af Danmarks største bagekonkurrencer. I MINE FØRSTE KAGER kan du bage dine egne lækre kager sammen med Mille. Med enkle opskrifter og søde tegninger gør Mille det nemt for både nye og øvede bagere at følge med. Her er både klassiske bradepandekager, temakager til jul og fødselsdag, nemme småkager, skumfiduser, flødeboller og mange flere lækkerier. Bogen indeholder også længere opskrifter til øvede mesterbagere, der er klar til en bageudfordring.Tre, to, en … bag!

  • af David Sundin
    127,95 kr.

  • - 100 opskrifter uden sukker og hurtige kulhydrater
    af Ulrika Davidsson & Ola Lauritzson
    127,95 kr.

    Her er en frisk og up-to-date kogebog med de bedste opskrifter til mad uden sukker og hurtige kulhydrater. Med et bredt udvalg af sunde og velærende opskrifter giver bogen "Vores bedste GI opskrifter dig en køreplan til at ændre dine kostplaner og reducere forbruget af sukker.Læseren får frydefulde billeder med lækker mad som giver inspiration til at føre en sundere livsstil med indkøring af sundere mad i dagligdagen. Alle opskrifter er ernæringsmæssigt beregnet under hensyntagen til GI og GB værdi. Mange spørger. Hvad er GI - hvordan virker det? Hvad er GB? Hvordan kan du tabe dig samtidig med at du får god og mættende kost som virkelig smager godt. Og hvad sker der i virkeligheden når i vi spiser?Dette og mange flere spørgsmål får du svar på i bogen :"Vores Bedste GI-opskrifter. Du får tips om, hvordan du kan sammensætte og kombinere dine måltider med alt lige fra morgenmad, forretter, kød-, fiske- og fugle retter, vegetariske retter, gryderetter, saucer, supper, salater og desserter.Bogen indeholder også GI-tabeller og GB-værdier for almindelige fødevarer.En absolut bestseller fra de 2 svenske kogebogforfattere som allerede har solgtbogen i flere lande med en kæmpe succes. Nu findes Vores Bedste GI-opskrifter på dansk - læs den før dine venner og få inspiration og madglæden tilbage.

  • - 365 spændende retter fra udvalgte dele af verden
    af Sunil Vijayakar
    142,95 kr.

    365 lækre opskrifter fra hele verden. Udforsk den mangeartede verden af curryretter i denne fængslende samling opskrifter fra hele verden. Bogen er fyldt med lækre retter til alle anledninger og for enhver smag, og den vil garanteret føre dg ud på en kulinarisk rejse, der garanteret vil tryllebinde dig. Sæt kulør på dine måltider med 365 fantastiske curryretter fra hele verden, heriblandt specialiteter fra Indien, Thailand, Marokko og Caribien.

  • - 40 opskrifter inspireret af filmene
    af Joanna Farrow
    158,94 kr.

    Kogebogen indeholder 40 madopskrifter inspireret af Harry Potter-universet. Lav fx Natbussen som spiselig burgerbus eller Draco Malfoys blondie-brownie. Du kan også lære at lave snacks som på Hogwartsekspressen, eller hvad med Quidditchios? Nachos, som I kender det, men tilsat et majskorn, der skal "fanges" som det gyldne lyn. Bogen indeholder foruden masser af gode idéer også flere vellignende fotografier af maden samt forslag til kreative opsatser, pynt og borddækning inspireret af Harry Potter-universet. Her er også billeder fra Harry Potter-filmene, så du kan sikre dig, at fx dine madbiler rent faktisk ligner Weasley-familiens Ford Anglia! Alt sammen selvfølgelig krydret med sjove facts om filmene, vigtige bogcitater og generelt gode tips til madlavningen.

  • - Over 60 nemme opskrifter
    af Angela Wilkes
    165,95 kr.

    En børnekogebog for begyndere med 60 lækre opskrifter med lette trin-for-trin billeder og anvisninger. Bogen er spækket med velsmagende, enkle opskrifter, som alle børn kan følge, fra hurtige snacks and måltider to snacks og søde sager. Fra klassiske omeletter til asiatiske kyllingeretter og chokolade-desserter, så indeholder bogen masser af retter, som hele familien vil kunne lide.

  • af Joanna Farrow
    165,95 kr.

    "Cook your way through Hogwarts and the rest of the Wizarding World in this official cookbook inspired by the Harry Potter films! This gorgeous book is packed with full-color photography and over 40 recipes -- both savory and sweet -- including snacks, desserts, drinks, and meals fit for a Hogwarts feast!"--

  • af Marnie Hanel
    157,95 kr.

    A cookbook and lookbook of more than 75 easy-to-make themed lunchbox creations to bring inspiration, joy, learning, and nutrition to a child’s midday meal, from IACP Award–winning authors Marnie Hanel and Jen Stevenson.

  • af Thea Rytter
    198,95 kr.

    Må vi byde på en ulden ketchup eller en omgang søde jordbær strikket af røde rester? Eller hvad med at fylde kurven hos grønthandleren med bløde porrer, løg, majs, tomater og meget mere. Tryl det sunde, det salte og det søde frem med to pinde og noget garn, og lad de små servere de smukkeste kager og de blødeste snacks fra legekøkkenet.Strikket legemad byder på grøntsager, frugt og retter, som de små kender, og de er både sjove at lave og at lege med. Strikket legemad er perfekt til at få bugt med dine garnrester og vil bringe lykke i legen i mange år.Strikket legemad indeholder 37 opskrifter på alt fra frugt og grøntager til pølser, snacks og kager.

  • af Micki Cheng
    144,95 - 177,95 kr.

    Micki Cheng er børnenes ven, og han forstår virkelig at lave opskrifter i børnehøjde. Ifølge Micki kan alle lære at lave mad, og i Din Bedste Kogebog sørger Micki for, at det samtidig er sjovt og inspirerende at hjælpe til i køkkenet. Der er alt fra børnenes evige favoritter som boller i karry, spaghetti bolognese, kyllingenuggets, frikadeller, wraps og grillspyd og de lidt mere komplicerede som butter chicken, crispy chickenburger og wokretter. Alle opskrifter er lavet, så middagen kan klares på under 30 minutter, så den travle familie også kan være med.Micki giver i bogen også en miniguide i køkkenet, så du kan få helt styr på ingredienser, redskaber og hvad et decilitermål egentlig er. Og nå ja, så er der naturligvis også en masse opskrifter på udvalgte, lækre desserter fra den tidligere Bagedyst-deltager.Som altid sørger Micki for at holde dig i hånden hele vejen, og mange af opskrifterne kan endda klares helt uden hjælp fra mor eller far.

  • af Zachary Zane
    122,95 - 195,95 kr.

    A sex and relationship columnist bares it all in a series of essays¿part memoir, part manifestöthat explore the author's coming-of-age and coming out as a bisexual man and move toward embracing and celebrating sex unencumbered by shame

  • af Anne Sofie Hammer
    117,95 kr.

    En skøn lille kogebog, som kombinerer nogle børnevenlige retter med nogle små udpluk fra Villads-historierne. Med 19 opskrifter og to helt nye historier om den frække knægt fra Valby.

  • af Roald Dahl
    145,95 kr.

    *A brand-new recipe book inspired by the amazing worlds of Roald Dahl!*'I've eaten many strange and scrumptious dishes in my time . . .'So spoke the Grasshopper as, in James and the Giant Peach, he told us about the most incredible food he'd eaten - some of which you wouldn't even believe was real!Mice with rice, earwigs cooked in slime, fresh dragon's flesh and curried slugs and much much more. Now YOU can create the most amazing food from the world of Roald Dahl in this incredible new recipe book, inspired by stories such as Charlie and the Chocolate Factory, The Giraffe the Pelly and Me, and Danny Champion of the World.With easy step-by-step guides to making the most marvellous (and most revolting) recipes, and hints and tips for budding young chefs, this book will give you everything you need to cook amazing dishes.Each recipe will be beautifully illustrated by a host of amazing artists.

  • af Emily Satoko Seo
    92,95 - 182,95 kr.

  • af Micki Cheng
    147,95 - 167,95 kr.

    Mickis favoritter • festlig fødselsdag • hyggeligt julebag • geniale skolekager • trin-for-trin-guideDin bedste bagebog er et opskriftsunivers, der kan få mundvandet til at løbe for alle med hang til det søde køkken.Det skal være sjovt at bage, og med Din bedste bagebog bliver bagningen ikke et helt dagsprojekt, for Micki tager læseren i hånden med nøje udvalgte kager og bagværk, hvor de fleste kan være med – store som små. Det må nemlig ikke være for svært at fremtrylle en kage, og alle skal have muligheden for succes, når de står i køkkenet. Så har man mod på at kaste sig ud i lækkerier som sprøde hindbærsnitter, snaskede kanelsnegle, perfekte bradepandekager til klassen og et par flotte festkager, så er Din bedste bagebog lige præcis den bog, man skal have fat i.… og selvom bogens titel kunne antyde, at det primært er en bog for børn, så er det i virkeligheden en bog for alle, der kan lide en god kage og gerne selv vil prøve kræfter med kunsten at bage.

  • af Imana Grashuis
    175,95 kr.

    "This magical book offers a selection of recipes for delectable dishes from the wizarding world without any animal-derived ingredients."--Ingrid Newkirk, President of PETAThe Unofficial Harry Potter Vegan Cookbook is a stunning, visual delight that features more than 75 mouth-watering recipes certain to be enjoyed by vegans and non-vegans alike.Created by Imana Grashuis, kitchen witch, recipe developer and photographer and Tylor Starr, founder of The Protego Foundation and the Chickpeeps podcast, the book is both an amazing recipe collection as well as an encouraging, uplifting invitation to the vegan lifestyle. From Molly Weasley's Breakfast Spread to Giant Pumpkin Patch Brownies, the authors imbue every recipe with text and imagery that capture the feel of the Wizarding World, with a bit of storytelling thrown in for good measure.The book's foreword is written by Harry Potter actor/icon Evanna Lynch, best-known for her role as Luna Lovegood.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.