Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Fars køkken - Jonas Gerdes Vigkilde - E-bog

Bag om Fars køkken

Velkommen til fars køkken – kogebogen til fædre og børn! Til trods for at der udgives et væld af kogebøger i Danmark, er der endnu ingen, som er skrevet til fædre og børn. Det er en stor skam, for fædre og børn er nogle af de dygtigste og sjoveste køkkenfolk. Bogen Fars køkken serverer alt fra lavpraktiske fif og fiduser til inspiration til sjove gæstemenuer – med et glimt i øjet. Ved at vende køkkenrutinerne lidt på hovedet og introducere ”Giv retten kokkehuer” og hylde ”Grøntsagspræsidenter” og ”Frugtprofessorer” bliver madlavningen til en hyggelig måde at være sammen med sine børn på. Fars køkken består af 53 opskrifter, som alle er afprøvet, smagt og godkendt af masser af børn og fædre. Bogen indeholder også et hav af gode opgaver til far og barn og en masse fif og fiduser til, hvordan far inddrager barnet i madlavningen. Det skaber en skøn ligeværdighed i køkkenet og dermed gode fælles køkkenoplevelser. Ps. Mor, bedstemor, papmor, moster og andre kvinder må gerne deltage i køkkenløjerne, men kun hvis far og barn giver lov. Om forfatterne Jonas Gerdes Vigkilde Kok, hjemkundskabslærer og foredragsholder. Jonas Gerdes Vigkilde har arbejdet som kok i Italien, Ebeltoft og København. Er uddannet hjemkundskabslærer og har flere års erfaring som folkeskolelærer. Jonas var blandt de få udvalgte inviteret med i Fødevareministeriets måltidstænketank, hvor han var med til at udarbejde en række nationale måltidsråd. Jonas har en kæmpe interesse i at få gjort madlavning til en sjov, god og lærerig oplevelse, hvor der skal smages og leges, og hvor respekten for både maden og hinanden er i højsædet. Mette Bøgebjerg Jørgensen Sundhedskonsulent Mette Bøgebjerg Jørgensen er uddannet i Ernæring og Sundhed samt ledelse og har gennem de seneste 8 år arbejdet med og udviklet sundhedsfremmende projekter i Center for Sundhed og Forebyggelse i Vallensbæk Kommune. Mette har en stor passion for at sørge for bedre mad til flere danskere – og især at danskerne lærer at lave mad, der smager skønt og er sund. E-bogen er lavet i fixed format

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793867482
  • Udgivet:
  • 20. august 2019
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Fars køkken

Velkommen til fars køkken – kogebogen til fædre og børn!
Til trods for at der udgives et væld af kogebøger i Danmark, er der endnu ingen, som er skrevet til fædre og børn. Det er en stor skam, for fædre og børn er nogle af de dygtigste og sjoveste køkkenfolk. Bogen Fars køkken serverer alt fra lavpraktiske fif og fiduser til inspiration til sjove gæstemenuer – med et glimt i øjet. Ved at vende køkkenrutinerne lidt på hovedet og introducere ”Giv retten kokkehuer” og hylde ”Grøntsagspræsidenter” og ”Frugtprofessorer” bliver madlavningen til en hyggelig måde at være sammen med sine børn på.
Fars køkken består af 53 opskrifter, som alle er afprøvet, smagt og godkendt af masser af børn og fædre. Bogen indeholder også et hav af gode opgaver til far og barn og en masse fif og fiduser til, hvordan far inddrager barnet i madlavningen. Det skaber en skøn ligeværdighed i køkkenet og dermed gode fælles køkkenoplevelser.
Ps. Mor, bedstemor, papmor, moster og andre kvinder må gerne deltage i køkkenløjerne, men kun hvis far og barn giver lov.
Om forfatterne
Jonas Gerdes Vigkilde
Kok, hjemkundskabslærer og foredragsholder. Jonas Gerdes Vigkilde har arbejdet som kok i Italien, Ebeltoft og København. Er uddannet hjemkundskabslærer og har flere års erfaring som folkeskolelærer. Jonas var blandt de få udvalgte inviteret med i Fødevareministeriets måltidstænketank, hvor han var med til at udarbejde en række nationale måltidsråd. Jonas har en kæmpe interesse i at få gjort madlavning til en sjov, god og lærerig oplevelse, hvor der skal smages og leges, og hvor respekten for både maden og hinanden er i højsædet.
Mette Bøgebjerg Jørgensen
Sundhedskonsulent Mette Bøgebjerg Jørgensen er uddannet i Ernæring og Sundhed samt ledelse og har gennem de seneste 8 år arbejdet med og udviklet sundhedsfremmende projekter i Center for Sundhed og Forebyggelse i Vallensbæk Kommune. Mette har en stor passion for at sørge for bedre mad til flere danskere – og især at danskerne lærer at lave mad, der smager skønt og er sund.
E-bogen er lavet i fixed format

Brugerbedømmelser af Fars køkken



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.