Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Heartstopper Volume 5, a captivating piece by Alice Oseman, will take you on a journey that you won't be able to forget. Published in 2023, this book is a must-read for those who are a fan of the genre. The story unfolds in a way that keeps you hooked from the beginning till the end. Alice Oseman has done an exceptional job in crafting a narrative that is both engaging and thought-provoking. The book is a testament to her storytelling prowess and her ability to create characters that resonate with the readers. Published by Hachette Children's Book, Heartstopper Volume 5 is a book that deserves a place in your collection. Grab your copy today and immerse yourself in the world that Alice Oseman has so brilliantly created.
Flere og flere børn og unge oplever et nervesystem på overarbejde. De har ondt i maven, sover dårligt, ryster, har svært ved at få vejret eller har måske ikke lyst til at komme i skole. Denne bog giver en nem og forståelig forklaring på de fysiologiske fodspor, et presset nervesystem sætter i kroppen. Der er særligt fokus på børn med angst, autisme og ADHD, og hvordan de voksne, der omgiver barnet, kan berolige det ophedede barnesind.Hippocampus – der betyder søhest på græsk – er et af de helt centrale områder i hjernen. Den er bl.a. ansvarlig for følelsesmæssig hukommelse og regulering. Hvis børn og unge udsættes for stress over tid, begynder søhesten (hippocampus) at fungere dårligere, og i værste fald skrumper den. Ved at nedsætte presset på nervesystemet og gennem bl.a. fysisk aktivitet kan den komme til at vokse igen.Bogen henvender sig til forældre, lærere, pædagoger, sygeplejersker, ergoterapeuter, fysioterapeuter, socialrådgivere, læger, psykologer og alle andre, der gerne vil have indsigt i, hvad et overbelastet nervesystem gør ved et barn.Illustreret med tegninger af Thomas Hjorthaab.
Med "Hvad er depression?" giver Videbech et grundigt overblik over årsager, symptomer, behandlinger og forebyggelse af en psykisk lidelse, som rigtig mange kommer i kontakt med gennem livet. Bogen henvender sig til depressionsramte og deres pårørende samt alle, der gerne vil forstå sygdommen bedre.Professor og overlæge Poul Videbech er en af Danmarks førende psykiatere og har mange års erfaring med forskning i og behandling af depressioner.
Hvad er ADHD? Hvad sker der, når man har ADHD? Hvorfor får man ADHD? Hvordan stilles diagnosen? Hvordan foregår behandlingen? Hvad kan man selv gøre? Og hvordan kan man hjælpe, hvis man er forældre eller tæt på et menneske med ADHD?Kort & godt om ADHD henvender sig til dig, der har ADHD eller er tæt på et barn, ung eller voksen med ADHD og gerne vil have mere at vide om emnet, hvordan behandlingen foregår, og hvad man selv kan gøre. I bogen finder du kort og klar viden om ADHD, om symptomer, årsager og behandling, særlige forhold for børn, unge og voksne med ADHD, og om hvordan man kan forholde sig til ADHD i hverdagen. Bogen indeholder viden og råd om opmærksomhed, hyperaktivitet, impulsivitet og andre vanskeligheder som søvn- og spiseproblemer mv.Bogen er også relevant for lærere, pædagoger, behandlere, ledere og andre, der er i kontakt med mennesker med ADHD.Serien Kort & godt:Kort & godt-serien er en række bøger, der beskriver det vigtigste, man skal vide om forskellige emner inden for psykologi, sundhed og det gode liv. Bøgerne er skrevet af førende eksperter på området og formidler den vigtigste viden på feltet i et sprog, der er til at forstå. Kort & godt!
De sociale medier er overalt, og vi er altid kun et klik væk fra at få fortalt, hvor dejligt alle andre ser ud til at have det. Vi ser deres træning, deres kost og deres sociale samvær, og vi bliver mindet om, hvor flade maver undertøjsmodellerne har. Samtidig bugner vores nyhedsfeed med træningsprogrammer til at stramme kroppen op, og ugebladene råber højt om den sidste nye slankekur, hvor man kan tabe tre kilo på tre dage (ja, hvem ønsker ikke det?). Sagt med andre ord: Hvis vi ikke allerede har det tilstrækkeligt dårligt med os selv, vores krop og vores liv, er der alle muligheder for at få det! Men hvis man har brugt det meste af sit voksne liv på at jagte selvværdet gennem den flade mave, de faste baller eller de tynde lår, og det stadig ikke er lykkedes ... så er det måske på tide at prøve noget andet? I En overspisers bekendelser deler forfatteren sine egne erfaringer med alt fra slankekure, slikfælder og overspisninger til strækmærker og ugentlige menstruationer. Med udgangspunkt i sin egen livsverden sætter hun maden, kroppen og vores plads i verden i relief og kommer med indspark og betragtninger til et liv med mere glæde og mindre madstress. Bogen behandler med kyndig, kærlig og humoristisk hånd en række emner, der alle på sin vis har en relation til spiseforstyrrelsen og det forbandede selvværd, som alt for mange kæmper med i det daglige. Hele kroppen – fra det ydre til det indre og fra top til tå – kommer i fokus, bliver vendt og sættes i relation til vores forståelse af os selv og til den rodede, magiske, smukke og besværlige størrelse, vi kalder livet. Om forfatteren Signe Nordstrand (født 1983) er cand.mag. i dansk, såkaldt singlemor til en datter på otte – og så har hun i øvrigt haft en spiseforstyrrelse. Fra hun var 18, til hun var 28, kæmpede hun en daglig kamp med overspisninger, bulimi, selvskade, lavt selvværd og selvhad. Da hun var 27 år, begyndte hun i behandling på Rigshospitalet og påbegyndte sin lange rejse ind i sjælen og ud af spiseforstyrrelsen. Men det var først, da hun i 2017 stod frem og begyndte at tale åbent om sine erfaringer og sine kampe med maden, kroppen og især overspisningerne, at hun for alvor begyndte at forstå værdien af at tale højt om tingene – både for at vende skammen ryggen og for at hjælpe andre med de samme vanskeligheder. Denne værdi har fulgt hende siden, og gennem sin blog og sin Instagram-profil – og nu gennem sin forfatterdebut, En overspisers bekendelser, vælger hun at tale frem for at tie.
Fido og Fugl skal afsted på en forunderlig rejse og besøge alverdens dyr. De flyver over vand og over land i deres luftballon med blå og røde striber. De møder elefanter, skildpadder, guldsmede, gazeller, krokodiller og en lille hund. Hvert sted stopper de op, ser, lytter og mærker, hvordan verden er lige her og nu. Denne charmerende, illustrerede bog lærer børn i alderen 3-10 år og de voksne omkring dem, hvordan man laver øvelser i børneyoga og mindfulness og bliver mere bevidst om sig selv, sin krop og verden omkring. Børneyoga og mindfulness kan noget helt særligt. Den narrative tilgang gør det sjovt og let for de voksne at lave yogaøvelser med børn. Børn er rigtig glade for at lege, ogsa når de voksne deltager. Det er vigtigt, at børnene kan mærke, at de voksne er nærværende, oprigtige og til stede i den kontakt, der er mellem dem. Børn er vilde med yoga, og de efterspørger det ofte, allerede når de har været med en enkelt gang. Med yogaøvelserne får børnene nogle gode redskaber til at finde ro og fordybelse, til at holde fokus og være nærværende. Bogen er flot illustreret af Pauline Drasbæk.
Hjælp til både børn og voksne med ekspertråd, øvelser og seks søde historier om søvn, grøntsager, tandbørstning, at sige pyt og meget mere.Der er så mange ting, man skal. Især når man er barn, kan det være svært at acceptere. I de seks illustrerede historier om Bertil, Nora og Valter følger vi vennerne, mens de lærer, hvorfor de skal sove, sige pyt, spise nye ting, gå ud og lege, styre deres temperament og børste tænder. Skrevet i øjenhøjde med børnene og med forslag til samtale, så de voksne også kan være med. Signe Rhode har skrevet historierne i samarbejde med en hjerneforsker og en børnepsykolog, og hver historie bliver fulgt af konkrete metoder, råd og fakta til at hjælpe yderligere på vej. Her er beroligende børne-meditationer, sjove forslag til leg i naturen og meget andet.Hvorfor skal jeg? viser de voksne en vej ind til barnet i låste hverdags- situationer, og giver samtidig barnet et sprog for noget af alt det, der foregår i kroppen og hjernen på os alle sammen.
Hvad er angst? Hvorfor får børn angst, og hvilke typer angstlidelser findes der? Hvordan behandler man bedst angst, og hvad kan man som forældre gøre for at mindske eller afhjælpe barnets angst i hverdagen? KORT & GODT OM BØRN & ANGST henvender sig til dig, der har et barn, som er ængsteligt eller har angst, og som gerne vil vide mere om, hvad en angstlidelse indebærer, og hvad I selv kan gøre i familien for at hjælpe barnet. I bogen finder du viden om de forskellige former for angst, hvordan de viser sig, og hvorfor de opstår. Du får også viden om, hvordan din egen adfærd som forælder kan være med til at øge eller afhjælpe barnets angst, og hvilke behandlingstilbud der passer til det enkelte barns angst. Bogen indeholder også vigtig viden om børn og angst til lærere, pædagoger, sundhedspersonale og andre, der arbejder med børn. Om forfatterne: Barbara Hoff Esbjørn er professor mso i klinisk børnepsykologi, specialist og supervisor i psykoterapi og leder af Center for Angst, Institut for Psykologi, Københavns Universitet. Sonja Breinholst er ph.d., autoriseret psykolog, specialist i kognitiv adfærdsterapi og adjunkt ved Center for Angst, Institut for Psykologi, Københavns Universitet.
Tænd lyset! Der er intet vigtigere, vi kan gøre som mennesker end at tænde lyset. I vores eget liv og i andre menneskers liv. At tænde lys og udvide sin bevidsthed er tvungent pensum for alle sjæle. I denne bog får du praktiske redskaber til selvudvikling, der virker. Og masser af inspiration fra andres personlige beretninger. Lær om mindfulness, meditation og spirituel astrologi. Og lær om børneopdragelse med sund fornuft og holistiske redskaber.”Jeg elsker at høre eller at læse andre menneskers livshistorie. Især hvis den er fortalt på en sådan måde, at den har noget at sige os alle på et højere spirituelt plan. Det har Nina Bentzon-Ehlers livskloge bog, der udover at indeholde et væld af visdom også er velskrevet og spændende. Jeg anbefaler den hermed på det varmeste.”- Lars Muhl, forfatter til bl.a. "Seeren fra Andalusien" og "Maria Magdalena".
Neurofeedback er en let, behagelig og effektiv måde at træne hjernen, så den bliver bedre til at afhjælpe en lang række forskellige ubalancer i hjernen.I et letforståeligt sprog gennemgår de to forfattere, hvad neurofeedback ”går ud på”, og hvordan det kan hjælpe i forbindelse med en lang række lidelser.Det gælder bl.a.:ADHD og ADD Autismespektrumforstyrrelser Stress Spiseforstyrrelser Depression og bipolare forstyrrelser Angsttilstande PTSD Afhængighed Epilepsi Migræne Kroniske smerterNeurofeedback er en behandlingsform, der er på vej frem overalt i verden, og bogen er den første om emnet på dansk.Lektørudtalelse:"Forfatterne beskriver emnet entusiastisk og i et letforståeligt sprog, og specielt i baggrundsafsnittet om hjernen og nervesystemet også med et glimt i øjet."Fra bogens forord:”Mange mennesker reagerer skeptisk, når de hører om den omfangsrige liste af symptomer og tilstande, som neurofeedback med held kan anvendes ved.Der kan hurtigt opstå et indtryk af, at metoden markedsføres som et vidundermiddel. Men det er let at forklare, hvorfor så mange forstyrrelsestilstande kan påvirkes positivt af metoden. De har alle en afgørende ting til fælles: Stimuleringen af nervesystemet bliver ikke reguleret optimalt. Hvis du leder efter en ny behandlingsform for en psykisk lidelse, en neurologisk forstyrrelse eller andre kroniske problemer, så kan neurofeedback måske være det rigtige for dig. Med denne bog kan du finde ud af, om du har lyst til at afprøve denne terapiform på dig selv eller dit barn eller en slægtning.”
Moa har krise. I perioder ligger hun søvnløs og passiv, mellem vasketøj og opladere. Andre dage er hun manisk på jagt efter den altafgørende begivenhed, der skal ændre hendes liv. Midt i det hele møder hun en kendt, ældre tv-fyr på Tinder. Han vil rigtig gerne hjælpe med hendes kunstnerkarriere. Fucker hele tiden op handler om panikangst, adrenalinafhængighed og depression. Men også om at grine ad det hele og til sidst finde den rette vej. Eller i hvert fald nogle helt okay veje.Moa Romanova har læst på Göteborgs Konstskola og Serieskolan i Malmø. Fucker hele tiden op er hendes litterære debut.
RO - Mindfulness for børn og unge er en grundig og letlæselig introduktion til, hvordan mindfulness med lethed kan indføres i hverdagen og fastholdes - både til børn og unge, og til forældre og større grupper.I bogen sætter Lea Mette Rasmussen og Christine Erritzøe fokus på den stigende stress, der findes blandt børn og unge i en tid, hvor der stilles mange krav og forventninger. Mindfulness er et godt værktøj til at afhjælpe den stress, der opstår i den fortravlede hverdag. Ved at lære børn at være til stede i nuet og styrke nærværet, kan vi være med til at give børn og unge mere selvtillid og ro.Bogen er delt op i to dele, hvoraf den første del er en teoretisk introduktion til mindfulness. Her beskrives mindfulness som fænomen, den fysiologiske side heraf og nogle generelle betragtninger om børn og unge. Anden del er bygget op omkring 75 øvelser, som er lige til at læse og lette at udføre.Både Lea Mette Rasmussen og Christine Erritzøe har mange års erfaring som folkeskolelærere og er blandt andet uddannede som psykoterapeuter og mindfulnessinstruktører. Begge har solide teoretiske og praktiske erfaringer i at arbejde med børn, unge, forældre og mindfulness. I deres arbejde har de oplevet et stigende behov for ro hos børn og unge.
Paulina Lykke har haft angst, siden hun var en lille pige på 9 år. Angsten har gennemsyret hendes liv og efterladt hende med en følelse af ensomhed indeni. En ensomhed, som hun ønsker, at ingen andre skal føle. For ingen skal stå alene i angsten. Derfor har hun lavet denne lille bog. For at dele sin rejse i og ud af angsten, sine inderste tanker og for at videre - give nogle af de råd og øvelser, som har hjulpet hende igennem angsten. Med en let og humoristisk tilgang sætter Paulina ord og billeder på angsten og inkluderer andre unges fortællinger i ønsket om, at ingen må føle sig alene med sin angst. “Du er ikke dine tanker, du har tanker.”
Hvordan behandler man angstsygdomme og stresstilstande?Hvis ikke man selv oplever udtalt angst eller stress, er der stor sandsynlighed for, at man er pårørende til én eller flere, der gør, for angst er en folkesygdom, og stresssymptomer er hyppigt forekommende. Da mange af symptomerne på angst og stress er de samme, kan det være svært at skelne mellem tilstandene, og stress kan endda udløse eller forværre en angsttilstand.I HVAD ER ANGST OG STRESS? gennemgår og formidler to af landets førende professorer og læger inden for psykiatri den aktuelle viden om angst og stress på en måde, så både fagpersoner og den almene læser kan være med. Bogen behandler i 17 kapitler bl.a.: stress, angsttilstandene panikangst, agorafobi, socialfobi, enkelfobi, generaliseret angst, OCD og PTSD, symptomer, diagnostik og differentialdiagnoser, udvikling og forløb, årsager og konsekvenser, forebyggelse og behandlingsprincipper, pårørendes rolle, afstigmatisering, etik og jura. Bogen kan læses fra ende til anden for en dækkende indføring i angst og stress eller bruges som opslagsværk til belysning af specifikke emner. Sygehistorier og nøglereferencer undervejs giver læseren mulighed for at dykke yderligere ned i den angst- og stressramtes udfordringer, behandling og fremtidsudsigter.
Flere og flere børn og unge henvises til psykiatrien, og flere og flere børn og unge angiver i store undersøgelser, at de har et dårligt mentalt helbred. Den psykiske mistrivsel stiger i et omfang, vi aldrig har set før, og vi har ikke en entydig forklaring på det.Professor og overlæge Anne A. E. Thorup argumenterer for, at vi skal gøre op med det individfokuserede perspektiv, der dominerer i børne- og ungdomspsykiatrien. For at vende udviklingen skal vi i højere grad indtænke sociale relationer i det samlede sygdoms- og behandlingsbillede, forebygge mere og gå tværfagligt til værks.Titlen er en del af vidensserien MODERNE IDEER, der er støttet af Lundbeckfonden, Augustinus Fonden og Statens Kunstfond.
Om kunsten at sige "pyt"Papkassefabrikken skal flytte til udlandet og medarbejderne har sidste arbejdsdag. I afskedsgave får de hver en papkasse. Én putter bøger i og bliver boghandler, en anden putter hatte i og bliver hattemager. Men Damen går hjem til sin avislæsende mand og sin mutte undulat, hvor naboens græsslåmaskine larmer og bananerne er brune ... Hun aner simpelthen ikke, hvad hun skal tage sig til nu!Mette Vedsø har skrevet en veltunet historie om frustration, vandpytter og nedadvendte mundvige samt om idérigdom, pytkasser og livsmod.Pia Halse har illustreret med en ganske særlig, fabulerende sans for både vandpytter og pytkasser.
Jeg ville ønske, at jeg selv havde haft netop denne bog, da jeg fyldte 15 år.OVERVIND ANGSTEN er den vigtigste bog til dig, der kæmper med angst. Den giver dig nøjagtig den viden og de redskaber, du behøver, for at forstå og håndtere din angst.Bogen er et uundværligt værktøj og en komplet guide, som vil hjælpe dig tilbage til et trygt og normalt liv.Bogen blander dybdegående videnskabelig viden med forfatterens personlige erfaringer i en grundig gennemgang af angstens natur. Bogen rummer værdifulde, velafprøvede og veldokumenterede teknikker til at håndtere angst, herunder mindfulness, meditation, vejrtrækningsøvelser, tapping, grounding teknikker og visualisering. Desuden inkluderes råd om sunde vaner som motion, søvn og kost, som alle spiller en central rolle i at overvinde angst.Om forfatterenAnncatrine C. F. Petersen (f. 1981) er uddannet Body SDS Kropsterapeut, Ph.D. i Nanomedicin og Civilingeniør i Bioteknologi. Hendes personlige erfaringer og viden fra klienter samles i bogen, der guider læseren fra forståelsen af angstens natur til håndgribelige redskaber og strategier til at overvinde den.
Anna kan ikke finde ud af at gå på universitetet eller passe et normalt job, hun fucker alting op med sin kæreste, og hun har svært ved at række ud efter sine nærmeste for at få hjælp.Hvad er der galt med hende? Hvad er det, der holder hende tilbage fra bare at leve et normalt liv? En roman om at finde vej igennem livet og kærligheden med angsten som ledsager.
“En Sindssygt God Mor” af Mia Maja Holst Manstrup er den sande, barske og filterløse skildring af en fødselspsykoses tilblivelse; den farligste og sjældneste efterfødselsreaktion, en kvinde kan få. Tilstanden rammer en promille af fødende, og de færreste stifter derfor bekendtskab med den – dette værende som privatperson eller fagperson. Derfor bliver selve sygdommen ikke forfatterens største udfordring – det gør derimod det etablerede psykiatriske system. Et system, som bygger på psykofarmaka og overvågning, og som bliver sat fuldstændig til vægs, når en nybagt mor, med blod ned af benene og mælk løbende fra brysterne, bliver indlagt i dets varetægt. Første del af bogen drejer sig om forfatterens vej fra at være sund, rask og helt gennemsnitlig, til at krakelere totalt efter en ellers vellykket fødsel, på baggrund af en uges ophold på barselsgangen under stærkt ubehagelige vilkår. Forfatteren inviterer indenfor i et tiltagende sygt sind, i takt med at begivenhederne udspiller sig, og indtil hun indlægges i psykiatrien. Den psykiatri, der skulle have været redningen for et bristet sind, men som bliver det stik modsatte. I forfatterens senere møde med andre familier, der har oplevet fødselspsykoser, viser oplevelsen af utilstrækkelighed i sundhedssystemet og psykiatrien sig at være langt fra enestående. Andre kvinders vidnesbyrd om fejlbehandling, og at de og deres familier er blevet tabt på gulvet, klinger uhyggeligt genkendeligt. Tre af disse vidnesbyrd bliver, foruden forfatterens eget, også bragt i bogen – kortere, men ikke mindre chokerende, fortalt.
Da Kalle var lille, var han en meget glad killing, men efter han er blevet større, er det som om, noget har ændret sig.Tag med Kalle på opdagelse efter hans glæde som han finder det mest uventede sted!
Katten Kalle har mange forskellige tanker og følelser hele dagen lang.Nogle tanker tænker han meget på, og andre lærer han at give slip på. Kalle ved en masse om, hvordan vores sind fungerer.
Det vil ikke altid være sommer – et brud på anoreksiens lænker er skrevet af Josefine Kleis-Olsen. Den er skrevet fra et hudløst ærligt perspektiv, der i øjenhøjde skaber et troværdigt billede af et sygt menneskesind. Bogen beskriver, hvordan et utal af psykiske belastninger såsom mobning og overgreb kan påvirke et menneske. Den bryder tabuet om psykisk sygdom og skaber genkendelighed og håb for de syge og deres pårørende.Det var en konstant krig. Mit liv var en krig. Det lille forsvar, som jeg kaldte for mine tropper, var nedlagt. Fuldstændig sønderknust på slagmarken. Fjenden stod og kiggede på de faldne soldater, som var de døde fluer på en kogende varm sommerdag. Tilbage stod der et nøgent land. Et territorium klar til at blive erobret. Det var det, jeg var: klar til at blive erobret af fjenden. En fjende kendt som anoreksi, den mest usympatiske, løgnagtige og livsfarlige fjende, som jeg nogensinde har mødt.Lige som jeg troede, at jeg havde grebet om dæmonen, vendte den og drejede sig, så den blot blev endnu mere terroriserende. Endnu mere krigerisk. Jeg var træt, og jeg følte mig fuldstændig ødelagt indeni.
Cecilie gør alt for at være som de andre. Hun passer sin skole, er en dygtig målvogter i håndboldhallen, og så er hun hemmeligt forelsket i Mikkel fra psykologi.Men når de andre ikke kigger, vælger hun ikke at spise og at presse smerten ud med barberblade.Cecilie er en del af et hemmeligt netværk på Instagram, hvor unge deler deres sværeste tanker. I Netværket har man hinandens ryg. Der er ingen, der sladrer.En dag uploader Rikke et billede i Netværket. “Jeg dør på fredag,” skriver hun. Det er ikke første gang, at Rikke truer med selvmord, men Cecilie kan ikke slippe tanken om, at noget er anderledes den her gang.JEG DØR PÅ FREDAG er en barsk og realistisk fortælling om at kæmpe alene mod verden. Det er en roman om ikke at turde se de mennesker, der vil hjælpe, og kampen mod et socialt netværk, der lover altid at ville beskytte én, men som også truer til tavshed.
Hvad sker der i familien, når det er far, der går ned med stress og depression?Denne bog er skrevet for at give både voksne og børn nogle værktøjer til bedre at håndtere en sådan situation.Efter selve historien findes der spørgsmål til bogen, som kan være med til at afdramatisere psykisk sygdom samt sætte gang i samtalerne både i de private hjem samt i børnehaver og skoler.
Stærk og kontant YA-roman om at være ung homoseksuel i Birkerød og om at bære på en hemmelighed, som de andre alligevel godt kender. Om fortielse, afsavn og om at blive sig selv.I ALTING BEGYNDER ET STED kæmper den unge jeg-fortæller med livet og de mange valg og følelser, der kan præge ungdomsårene.I en labyrint af søgen og rastløshed forsøger han at finde sig selv og mærke, hvad han vil, hvad der føles rigtigt. For det er svært at have en kusine, der insisterer på punk og eyeliner, når man selv er forelsket i Justin Bieber, Hjalte fra boligblokken og den nye dreng fra klassen. Det er svært at vælge!Det er til gengæld ikke svært at skjule mærkerne på hænderne. Dem lægger ingen mærke til, før det er for sent ...Meget vellykket young adult-roman om fortielser, seksualitet og at finde sig selv. Det korte og meget kontante sprog balancerer hele tiden mellem humor og alvor, hvilket er med til at give romanen lidt kant og gøre den både nærværende, intens og meget troværdig. Anbefales varmt!LektørudtalelsenTomas Lagermand Lundme har mange gange i sit forfatterskab bevist, at han ikke er bange for at gå ind i mørket og skrive om ungdomslivets særdeles skarpe kanter. I ALTING BEGYNDER ET STED gives der også plads til en forløsende humor og kærlighed. Elementer, der gør, at værkets rå tematikker ikke kommer til at stå alene men får modspil.
Kamille lever et ret normalt liv som ung voksen, med veninder, fester, kæreste, tanker om fremtiden ... men bag facaden synker hun langsomt til bunds i sit liv på grund af spiseforstyrrelsen BED: Hun spiser. Meget. Alt for meget.Findes der en vej ud af BED, så Kamille kan komme videre med sit liv?En velskrevet, troværdig og ægte god læseoplevelse, også for andre end dem, der selv har lidt/lider af BED eller kender nogen, der har.
If you just focus on the thing that is making you sad, then the sa dness is all you see. But if you look around, you will see that joy is everywhere. In their only collaboration for children, His Holiness the Dalai Lama and Archbishop Desmond Tutu use their childhood stories to show young people how to find joy even in hard times and why sharing joy with others makes it grow. The two spiritual masters tell a simple story, vibrantly brought to life by bestselling illustrator Rafael López, of how every child has joy inside them, even when it sometimes hides, and how we can find it, keep it close, and grow it by sharing it with the world.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.