Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Boldspilsundervisning i skolen - Erik Juul - E-bog

- Didaktik og læring i teori og praksis

Bag om Boldspilsundervisning i skolen

Boldspil optager en stor del af idrætsundervisningen i folkeskolen, hvorfor det i naturlig forlængelse også fylder meget i lærer- og pædagoguddannelserne. Alligevel findes der ikke en lærebog på markedet, der fokuserer udelukkende på boldspil og det hav af muligheder for læring, inklusion og personlig udvikling, som boldspil rummer. Det er det, vi ønsker at lave om på med denne bog. Bogen henvender sig til idrætslærere, pædagoger samt lærer- og pædagogstuderende. Vi ønsker at inspirere til udvikling af undervisning og aktivitet til glæde for skolebørn i alle aldre. Vi bygger videre på en lang tradition for boldspil i skolen, præsenterer erfaringer, giver nye ideer og kommer med gode eksempler. Bogen er skrevet af Carsten Høy (red.), Erik Juul, Lene B. Terp, Poul Ravn, Susanne Storm & Rune R. Methling

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740674378
  • Udgivet:
  • 25. Juni 2021
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Boldspilsundervisning i skolen

Boldspil optager en stor del af idrætsundervisningen i folkeskolen, hvorfor det i naturlig forlængelse også fylder meget i lærer- og pædagoguddannelserne. Alligevel findes der ikke en lærebog på markedet, der fokuserer udelukkende på boldspil og det hav af muligheder for læring, inklusion og personlig udvikling, som boldspil rummer. Det er det, vi ønsker at lave om på med denne bog.

Bogen henvender sig til idrætslærere, pædagoger samt lærer- og pædagogstuderende. Vi ønsker at inspirere til udvikling af undervisning og aktivitet til glæde for skolebørn i alle aldre. Vi bygger videre på en lang tradition for boldspil i skolen, præsenterer erfaringer, giver nye ideer og kommer med gode eksempler.

Bogen er skrevet af Carsten Høy (red.), Erik Juul, Lene B. Terp, Poul Ravn, Susanne Storm & Rune R. Methling

Brugerbedømmelser af Boldspilsundervisning i skolenGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.