Bag om Dåseskjul
Nu udkommer FADL’s Forlag med en kogebog, der hylder dåsemaden! Dåsemaden giver nemlig uanede muligheder for nye og billige retter, som er lette at gå til.
Med rejser til udlandet, livet som studerende, undervisning i fødevareteknologi og mikrobiologi, Roskilde Festival samt en kærlighed til god mad har de to forfattere, mor og datter, Helle Brønnum og Louise Brønnum Bech erfaret, at dåsemad er meget mere end bare den triste løsning: Dåser giver nemlig mulighed for at lave et farverigt og sundt måltid mad på få minutter!
Selv om dåsemad er bogens hovedtema, har ”Dåseskjul” ikke kun fokus på dåsemad, men også andre råvarer, der kan holde sig i lang tid.
Så lad dig inspirere af dåsernes uanede og farverige muligheder. Med bogen ”Dåseskjul” er der i hvert fald lagt op til mange spændende, nemme og nye madoplevelser!
Vis mere