Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Dagen er nær - Ninni Schulman - Lydbog

bind 7 i Hagfors serien

Bag om Dagen er nær

Schulman leverer en fænomenal, kompliceret og spændende murstenskrimi med dette syvende finalebind i Hagfors-serien. Kort før jul bliver Harry og Inga Tynning brutalt myrdet i deres hjem to kilometer nord for byen Hagfors. Huset er i gennemrodet, og der mangler både penge og smykker. Det ældre par lader ellers til at have levet et stille liv og har efter alt at dømme hverken fjender eller uvenner. Politiet, med Christer Berglund og Petra Wilander som hovedefterforskere, konkluderer, at det er et røveri, der er gået galt. Men jo mere de undersøger sagen, jo mere besynderlig og nederdrægtig viser den sig at være. Journalist Magdalena Hansson, er tilbage på arbejde efter en længere sygemelding, og begynder også at efterforske det bestialske mord på ægteparret. En gåde, der ryster hele det lille lokalsamfund. ”Det her er 576 sider stræklæsning af højeste krimikvalitet.” Skånska Dagbladet" "Ninni Schulmans sprog er opfindsomt, isnende og legende let." ❤️❤️❤️❤️❤️ Anna Møller, Femina om Når tiden går i stå NINNI SCHULMAN er en af Sveriges mest populære krimiforfattere. Hun er født og opvokset i Lesjöfors i Østre Värmland, ikke langt fra Hagfors, hvor hendes roste krimiserie om journalisten Magdalena Hansson og politimakkerparret Petra Wilander og Christer Berglund foregår. Serien har solgt over 1 million eksemplarer alene i Sverige og udkommer i mere end 20 lande.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793983557
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 27. December 2021
 • Oplæser:
 • Torben Sekov
 • Straks på e-mail.

Online pris

Anmeldelser af Dagen er nær

  Beskrivelse af Dagen er nær

  Schulman leverer en fænomenal, kompliceret og spændende murstenskrimi med dette syvende finalebind i Hagfors-serien.

  Kort før jul bliver Harry og Inga Tynning brutalt myrdet i deres hjem to kilometer nord for byen Hagfors. Huset er i gennemrodet, og der mangler både penge og smykker. Det ældre par lader ellers til at have levet et stille liv og har efter alt at dømme hverken fjender eller uvenner.

  Politiet, med Christer Berglund og Petra Wilander som hovedefterforskere, konkluderer, at det er et røveri, der er gået galt. Men jo mere de undersøger sagen, jo mere besynderlig og nederdrægtig viser den sig at være.

  Journalist Magdalena Hansson, er tilbage på arbejde efter en længere sygemelding, og begynder også at efterforske det bestialske mord på ægteparret. En gåde, der ryster hele det lille lokalsamfund.

  ”Det her er 576 sider stræklæsning af højeste krimikvalitet.” Skånska Dagbladet"

  "Ninni Schulmans sprog er opfindsomt, isnende og legende let."
  ❤️❤️❤️❤️❤️ Anna Møller, Femina om Når tiden går i stå

  NINNI SCHULMAN er en af Sveriges mest populære krimiforfattere. Hun er født og opvokset i Lesjöfors i Østre Värmland, ikke langt fra Hagfors, hvor hendes roste krimiserie om journalisten Magdalena Hansson og politimakkerparret Petra Wilander og Christer Berglund foregår. Serien har solgt over 1 million eksemplarer alene i Sverige og udkommer i mere end 20 lande.

  Brugerbedømmelser af Dagen er nær  Find lignende bøger
  Bogen Dagen er nær findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.