Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Danse, danse, dukke min - Anna Jansson - E-bog

Bag om Danse, danse, dukke min

I 1967 flyder liget af en kvindekrop op til overfladen af Svartån-søen tæt på Örebro slot. Det er Mary Billbro, som har været tvangsindlagt på Västra Mark psykiatrisk hospital – en institution for sindssyge, asociale og seksuelt afvigende kvinder. Over 50 år senere begynder Mary Billbros barnebarn, Eva Kulitz, at grave i familiehistorien, og beslutter sig for at finde ud af, hvad der egentlig skete med hendes mormor. Eva Kulitz arbejder som sagsbehandler i Forsikringskassen, og nogle af dem, der er blevet nægtet sygedagpenge begår efterfølgende selvmord. Kort tid efter begynder Eva at modtage dødstrusler, men fra hvem? Politikommissær Kristoffer Bark bliver sat på sagen. Og det fører ham tilbage til de frygtelige gerninger, der engang blev begået på Västra Mark, og til en slægtshistorie, der spænder over fire generationer. Danse, danse, dukke min er 3. bind i serien om politikommissær Kristoffer Bark.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772387307
  • Udgivet:
  • 25. December 2021
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Danse, danse, dukke min

I 1967 flyder liget af en kvindekrop op til overfladen af Svartån-søen tæt på Örebro slot. Det er Mary Billbro, som har været tvangsindlagt på Västra Mark psykiatrisk hospital – en institution for sindssyge, asociale og seksuelt afvigende kvinder.

Over 50 år senere begynder Mary Billbros barnebarn, Eva Kulitz, at grave i familiehistorien, og beslutter sig for at finde ud af, hvad der egentlig skete med hendes mormor. Eva Kulitz arbejder som sagsbehandler i Forsikringskassen, og nogle af dem, der er blevet nægtet sygedagpenge begår efterfølgende selvmord. Kort tid efter begynder Eva at modtage dødstrusler, men fra hvem?

Politikommissær Kristoffer Bark bliver sat på sagen. Og det fører ham tilbage til de frygtelige gerninger, der engang blev begået på Västra Mark, og til en slægtshistorie, der spænder over fire generationer.

Danse, danse, dukke min er 3. bind i serien om politikommissær Kristoffer Bark.

Brugerbedømmelser af Danse, danse, dukke minFind lignende bøger
Bogen Danse, danse, dukke min findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.