Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den bratte forvandling. Om digteren Sylvia Plath - Thomas Bredsdorff - E-bog

Bag om Den bratte forvandling. Om digteren Sylvia Plath

Sylvia Plath var en af det tyvende århundredes største digtere. Hun havde altid været talentfuld, men det var først, da hendes mand forlod hende, og hendes liv styrtede sammen, at hendes talent for alvor kom til sin ret. Nu viste den perfekte hustru og mor sig at være langt mere, end hvad hun så ud til at være. Thomas Bredsdorff tegner et spændende og bevægende portræt af den store digter og hendes forfatterskab. Bogen er forsynet med 38 digte, der er gendigtet på dansk af Uffe Haarder. Thomas Bredsdorff (f. 1937) er en dansk forfatter, litteraturforsker og kritiker. Han er uddannet cand.mag. i dansk og engelsk og var fra 1978 til 2004 professor i nordisk litteratur ved Københavns Universitet. Thomas Bredsdorff har skrevet en lang række bøger om dansk og international litteratur og blev i 2001 Ridder af 1. grad af Dannebrosordenen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726191219
  • Udgivet:
  • 9. August 2019
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Den bratte forvandling. Om digteren Sylvia Plath

Sylvia Plath var en af det tyvende århundredes største digtere. Hun havde altid været talentfuld, men det var først, da hendes mand forlod hende, og hendes liv styrtede sammen, at hendes talent for alvor kom til sin ret. Nu viste den perfekte hustru og mor sig at være langt mere, end hvad hun så ud til at være.

Thomas Bredsdorff tegner et spændende og bevægende portræt af den store digter og hendes forfatterskab. Bogen er forsynet med 38 digte, der er gendigtet på dansk af Uffe Haarder.

Thomas Bredsdorff (f. 1937) er en dansk forfatter, litteraturforsker og kritiker. Han er uddannet cand.mag. i dansk og engelsk og var fra 1978 til 2004 professor i nordisk litteratur ved Københavns Universitet. Thomas Bredsdorff har skrevet en lang række bøger om dansk og international litteratur og blev i 2001 Ridder af 1. grad af Dannebrosordenen.

Brugerbedømmelser af Den bratte forvandling. Om digteren Sylvia PlathFind lignende bøger
Bogen Den bratte forvandling. Om digteren Sylvia Plath findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.