Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den hemmelige arv - Natasha Lester - Bog

Bag om Den hemmelige arv

Ny stor roman af forfatteren til Den franske fotograf. Baseret på historien om modeskaberen Christian Dior og hans søster, Catherine, der var aktiv i den franske modstandsbevægelse under 2. verdenskrig. Den australske modekonservator Kat Jourdan er i England med sit arbejde, men får en opgave af mere privat karakter. Kan hun ikke rejse til Cornwall og se til et lille hus, som hendes bedstemor ejer? I huset finder hun til sin overraskelse en unik samling af Dior-kjoler. Kat anede ikke, at hendes bedstemor var i besiddelse af sådan en skat og sætter sig for at undersøge, hvordan de uvurderlige kjoler er havnet der. I sin jagt på svar støder Kat både på søstrene Skye og Liberty, der kæmpede for englænderne under 2. verdenskrig, og deres barndomsven den amerikanske pilot Nicholas, der var forlovet med den franske kvinde Margaux. En anden fransk kvinde, der ser ud til at have forbindelse til sagen er Catherine, søster til Christian Dior og aktiv i den franske modstandsbevægelse. Skye og Liberty. Nicholas og Margaux. Catherine og Christian. Er de alle seks forbundet? Og hvad er deres forbindelse til Kats bedstemor og den hemmelige arv, der har været gemt væk i over et halvt århundrede? Natasha Lester var marketingschef hos L’Oréal, før hun gjorde alvor af drømmen om at blive forfatter. Hun har siden 2016 skrevet fem historiske romaner. Den første, der i 2020 udkom på dansk var Den franske fotograf, Lesters femte roman, som blev kåret til Romantic Novel of the Year i kategorien for årets bedste historiske kærlighedsroman. Den hemmelig arv er den anden af hendes bøger, der udkommer på dansk.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772391816
 • Indbinding:
 • Hardback
 • Sideantal:
 • 476
 • Udgivet:
 • 15. December 2022
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 162x233x43 mm.
 • Vægt:
 • 691 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 1. April 2023
På lager

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Den hemmelige arv

  Beskrivelse af Den hemmelige arv

  Ny stor roman af forfatteren til Den franske fotograf.

  Baseret på historien om modeskaberen Christian Dior og hans søster, Catherine, der var aktiv i den franske modstandsbevægelse under 2. verdenskrig.

  Den australske modekonservator Kat Jourdan er i England med sit arbejde, men får en opgave af mere privat karakter. Kan hun ikke rejse til Cornwall og se til et lille hus, som hendes bedstemor ejer? I huset finder hun til sin overraskelse en unik samling af Dior-kjoler. Kat anede ikke, at hendes bedstemor var i besiddelse af sådan en skat og sætter sig for at undersøge, hvordan de uvurderlige kjoler er havnet der. I sin jagt på svar støder Kat både på søstrene Skye og Liberty, der kæmpede for englænderne under 2. verdenskrig, og deres barndomsven den amerikanske pilot Nicholas, der var forlovet med den franske kvinde Margaux. En anden fransk kvinde, der ser ud til at have forbindelse til sagen er Catherine, søster til Christian Dior og aktiv i den franske modstandsbevægelse. Skye og Liberty. Nicholas og Margaux. Catherine og Christian. Er de alle seks forbundet? Og hvad er deres forbindelse til Kats bedstemor og den hemmelige arv, der har været gemt væk i over et halvt århundrede?

  Natasha Lester var marketingschef hos L’Oréal, før hun gjorde alvor af drømmen om at blive forfatter. Hun har siden 2016 skrevet fem historiske romaner.

  Den første, der i 2020 udkom på dansk var Den franske fotograf, Lesters femte roman, som blev kåret til Romantic Novel of the Year i kategorien for årets bedste historiske kærlighedsroman. Den hemmelig arv er den anden af hendes bøger, der udkommer på dansk.

  Forlagets beskrivelse af Den hemmelige arv

  England 1939. Piloten Skye Penrose bliver involveret i den britiske krigstjeneste og krydser sine spor, da hun møder sin søster, den uudgrundelige, fjendtlige Liberty, og barndomsvennen Nicholas Crawford, der er forlovet med en gådefuld fransk kvinde ved navn Margaux Jourdan.

  Paris 1947. Designeren Christian Dior afslører sin første ekstravagante kollektion for en måbende verden, der stadig er traumatiseret af krig og sorg. Parfumen Miss Dior får navn efter hans søster, Catherine, der arbejdede for den franske modstandsbevægelse.

  Cornwall 2012. Mange år senere finder den australske modekonservator Kat Jourdan ved et tilfælde et klædeskab fyldt med uvurderlige Dior-kjoler i sin mormors hus i England, og hun tvinges til at sætte spørgsmålstegn ved alt, hun troede, hun vidste om sin højtelskede mormor.

  Den hemmelige arv er baseret på virkelige beretninger fra kvindelige piloter og spioner, der måtte kæmpe en dobbelt kamp i 2. Verdenskrig for at yde en indsats i en mandsdomineret verden.

  Brugerbedømmelser af Den hemmelige arv

  • Susan v. 9. April 2021

   Skøn bog, læste den rimelig hurtigt. Elsker den forfatter


  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.