Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Den lille søde - Gyldendal - E-bog

- Sukkerets historie fra roe til knald

Bag om Den lille søde

Vi elsker det søde. Kager, desserter og slik. Pandekager med syltetøj, fløderand med karamelsovs og Matadormix foran fjernsynet lørdag aften. At spise sødt er en årtusinder gammel lyst, men sukker er ikke bare sukker. Der findes rørsukker og roesukker, og der findes et utal af gamle sødestoffer fra honning og ahornsukker til frugtsaft. Den lille søde dykker ned i det hvide guld og fortæller fascinerende historier om dengang Danmark producerede rørsukker i Vestindien til roesukkeret tog over. Bogen rummer desuden et leksikon over søde sager fra a-z og er spækket med lækre opskrifter: Fra brunsviger, karamelrand og kransekage til æbleflæsk og sukkerbrunede kartofler. Kort sagt: sukkerets historie fra roe til knald.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702402889
  • Udgivet:
  • 2. november 2023
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Beskrivelse af Den lille søde

Vi elsker det søde. Kager, desserter og slik. Pandekager med syltetøj, fløderand med karamelsovs og Matadormix foran fjernsynet lørdag aften.
At spise sødt er en årtusinder gammel lyst, men sukker er ikke bare sukker. Der findes rørsukker og roesukker, og der findes et utal af gamle sødestoffer fra honning og ahornsukker til frugtsaft.
Den lille søde dykker ned i det hvide guld og fortæller fascinerende historier om dengang Danmark producerede rørsukker i Vestindien til roesukkeret tog over. Bogen rummer desuden et leksikon over søde sager fra a-z og er spækket med lækre opskrifter: Fra brunsviger, karamelrand og kransekage til æbleflæsk og sukkerbrunede kartofler.
Kort sagt: sukkerets historie fra roe til knald.

Brugerbedømmelser af Den lille søde



Find lignende bøger
Bogen Den lille søde findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.