Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den store tid - Stormen - Michael Larsen - Lydbog

Bag om Den store tid - Stormen

Efter at være blevet sablet ned i de københavnske litteraturkritikere flytter forfatterspiren Lars Mikkelsen til Paris for at samle kræfter. Skønt kulturradikalismens fortalere har givet ham mange hug og ar på sjælen, så har de også givet ham stof til en ny bog. Lars finder hurtigt ud af, at Paris har andet at byde på end bare et sikkert sted at skjule sig fra de danske kritikere. Han indleder et forhold til den gifte kvinde Rebekka Meyer, alt imens hans nye roman om den danske litteraturscene tager form. "Stormen" er andet bind i Michael Larsens værk "Den store tid", der stiller skarpt på kulturradikalismen i slutningen af 1800-tallet, men forfatterens portræt af tidens største litteraturkritiker, Georg Brandes, såvel som hans bror Edvard Brandes er lidet flatterende for de ellers så hyldede herrer. Michael Larsen (f. 1961) debuterede i 1992 med romanen "Med livet i hælene" og har siden skrevet spændingsromanerne "Uden sikker viden" og "Slangen i Sydney" samt de historiske romaner "Aftenlandet" og "Stormen". Hans bøger er solgt til udgivelse over hele verden. "Michael Larsens roman er stor prosafiktion og kan måle sig med det bedste i nutidens internationale litteratur." - Jyllands Posten

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711516546
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 1. Januar 2016
 • Oplæser:
 • Dan Schlosser
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Den store tid - Stormen

Efter at være blevet sablet ned i de københavnske litteraturkritikere flytter forfatterspiren Lars Mikkelsen til Paris for at samle kræfter. Skønt kulturradikalismens fortalere har givet ham mange hug og ar på sjælen, så har de også givet ham stof til en ny bog. Lars finder hurtigt ud af, at Paris har andet at byde på end bare et sikkert sted at skjule sig fra de danske kritikere. Han indleder et forhold til den gifte kvinde Rebekka Meyer, alt imens hans nye roman om den danske litteraturscene tager form.

"Stormen" er andet bind i Michael Larsens værk "Den store tid", der stiller skarpt på kulturradikalismen i slutningen af 1800-tallet, men forfatterens portræt af tidens største litteraturkritiker, Georg Brandes, såvel som hans bror Edvard Brandes er lidet flatterende for de ellers så hyldede herrer.

Michael Larsen (f. 1961) debuterede i 1992 med romanen "Med livet i hælene" og har siden skrevet spændingsromanerne "Uden sikker viden" og "Slangen i Sydney" samt de historiske romaner "Aftenlandet" og "Stormen". Hans bøger er solgt til udgivelse over hele verden.

"Michael Larsens roman er stor prosafiktion og kan måle sig med det bedste i nutidens internationale litteratur."
- Jyllands Posten

Brugerbedømmelser af Den store tid - StormenFind lignende bøger
Bogen Den store tid - Stormen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.