Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Michael Larsen

Bøger af Michael Larsen

Michall Larsen er født i 1961 og er en international kendt forfatter. De fleste kender ham som både journalist, debattør, foredragsholder, manuskriptforfatter og forfatter. Han er særlig kendt for sine internationalt solgte thrillere ‘Uden sikker viden’ og 'Slangen i Sydney’. Sidstnævnte er alene i Danmark solgt i flere end 100.000 eksemplarer. Selvom hans store succes i thrillergenren, valgte Michael Larsen alligevel at tage en pause fra dette og gå nye veje. Efter otte års pause vendte han tilbage i storform med bogen ‘Mordet på Øen’, som fik tildelt en førsteplads på bestsellerlisten. Efterfølgeren på den succesrig udgivelse blev ‘Dødens Kode’, hvor TV- og filmrettighederne til bogen allerede før udgivelsen blev solgt til produktionsselskabet SF-Film. I Michael Larsens pause fra spænding og krimi udgav han det store tobindsværk ‘Den Store Tid’ om Danmark i den sidste del af 1800-tallet. Herudover har han udgivet to natur- og kunstbøger om Ærø, hvor ham og familien har boet i mere end 10 år.

Michael Larsen tilbage i storform med en ny bestseller og forlagets største titel i år ‘ Den der falder’.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Michael Larsen, Red: Peter Fahmy & Steffen Ellitsgaard Hamann
  387,95 kr.

  Den populære lærebog i øjensygdomme foreligger nu i en 4. gennemrevideret udgave. Bogen, der henvender sig både til medicinstuderende og læger, er pensumdækkende og på en gang grundig og let tilgængelig. Til den nye udgave er bogen bl.a. blevet opgraderet med et nyt, læsevenligt layout, og der er tilføjet direkte adgang til digitalt materiale i form af videoer, der demonstrerer vigtige teknikker i øjenfaget.Bogen er skrevet med henblik på også at kunne bruges efter medicinstudiet, for uanset specialevalg vil de fleste klinikere gang på gang møde patienter med øjenproblemer enten i skadestuen, på stuegang eller i almen praksis. Der er derfor lagt stor vægt på at gøre bogen praktisk anvendelig. Der er også taget hensyn til, at optikere, sygeplejersker m.fl. skal kunne drage nytte af den, både under studierne og som opslagsværk i deres arbejde. Forfatterpanelet er bredt sammensat og består af øjenlæger fra hele landet.Hvis man kun skal købe en bog om øjensygdomme, er denne et godt bud!Features fra bogen:· Nyt, læsevenligt layout· Direkte adgang til digitalt materiale, bl.a. i form af videoer· Mere end 250 farvefotografier· Mere end 50 tegninger i farve· Grafisk fremhævelse af akutte tilstande og vigtige pointer· Symptomorienterede kapitler om rødt øje, smertefuldt øje og synsforstyrrelser· Kapitel om skadestueoftalmologi· Kapitel om oftalmologi i den tredje verden

 • af Michael Larsen
  93,95 - 119,95 kr.

  Kriminalkommissær Jan Folmer fra Drabsafdelingen i København bliver under efterforskningen af mordet på en ung, københavnsk modeblogger kaldt til Ærø. Her er der er begået endnu et mord, som ser ud til at pege i retning af den samme gerningsmand. Sammen med makkeren, den yngre Frank Bolbro, kommer Folmer på sporet af en uhyggelig sammenhæng mellem mordene. Men vejen til en løsning på sagen viser sig at være langt mere kompliceret, end de først havde troet. Alle gemmer på hemmeligheder. Ikke mindst Amtsavisens journalist, Charlotte Monson, der har oplysninger om gerningsstedet, som hun ikke burde have. Og den omstridte forfatter, Mikkel Thorsboe, der bliver hyret til at skrive om den formodede gerningsmand, netop som mordsagen udvikler sig i en uventet retning. I MORDET PÅ ØEN er intet tilsyneladende, hvad det giver sig ud for at være, men undervejs afdækkes så megen farlig viden, at det truer med at sende Folmer og Bolbro i døden. For de er oppe mod en fjende, hvis lige de aldrig har set. En fjende, der slet ikke er færdig med at slå ihjel.

 • - Basisbog
  af Finn Rønholt Hansen, Claus Moe, Marianne Schroll, mfl.
  207,95 - 457,95 kr.

  Fokus er lagt på udredning, behandling og forebyggelse af de mest almindelige sygdomme, som rammer ældre. Målet er, at bogen kan anvendes som grundlæggende lærebog i geriatri. Der redegøres for geriatriens definitioner og begrebsapparat, og de forhold, der adskiller den almindelige aldringsproces fra sygdom og svækkelse. De efterfølgende kapitler omhandler hyppigt forekommende sygdomme og andre tilstande af betydning for geriatriske patienter. I bogens sidste del beskrives hvordan geriatrisk rehabilitering i dag organiseres og udføres på landes sygehuse.

 • af Michael Larsen
  118,95 - 297,95 kr.

  En uhyggelig spænding thriller om Julie Viver, der i hendes drømme bliver forfulgt af en mystisk kraft. Men da hun forsøger at få hjælp, befinder hun sig i en livstruende situation. Da hun kort efter bliver øjenvidne til en frygtelig forbrydelse, går det op for hende, at nogen - eller noget - hjemsøger hende. Julie tør længere ikke at sove, og har kun fjorten dage til at opklare hvem eller hvad, der er efter hende. Længere kan et menneske ikke holde sig vågen. I forbindelse med forbrydelsen bliver hun i et skæbnefællesskab bragt sammen med den mystiske forfatter Magnus Storm. Opklaringen af forbrydelsen starter i Italien, hvor en reklamemand i slutningen af nullerne igangsatte en internetspøg, der skulle få os til at stille spørgsmålstegn ved, hvad vi overhovedet kan tro på. Manden delte et billede på en internetside, da han var overbevist om, at millioner verden over havde drømt om denne mand. Mange undrede sig over, hvordan han havde frembragt tegningen, men senere påstod han, at det hele blot var ét stort svindelnummer. Julie bliver frygtelig bange, da denne mand på billedet, er præcis den mand, der i drømmende jagter hende … Den der falder er en nervepirrende videnskabsthriller om en unge kvinde med søvnlammelser, en ukendt art af svirrefluer, den ældste kendte civilisation på kloden og mystiske kræfter på jagt efter den unge kvinde. Michael Larsen tilbage i storform med en uhyggelig thriller i stil med ‘Slangen i Sydney’ og ‘Femte sol brænder’.

 • af Michael Larsen
  167,95 - 235,95 kr.

  Et brutalt mord på en helt ung pige sender Drabsafdelingens Jan Folmer til Ærø. En række bemærkelsesværdige kendetegn synes på mystisk vis at knytte mordet til en aldrig fuldt belyst sag om mordet på en ung modeblogger fra København. Jan Folmer gør et særdeles makabert fund og må indse, han står over for en langt større forbrydelse end frygtet. Og en farligere og meget mere udspekuleret modstander, end han havde troet. Journalisten Charlotte Monson sidder inde med viden, der er afgørende for Jan Folmers sag. Hun har tydet en kode – en kode, der handler om mere end mord. Langt mere. Men hun er på flugt fra fjender, der ikke skyr nogen midler for at slå hende ihjel. Og uret tikker. For både hende og Jan Folmer. På en måde, som ingen af dem har forudset. Dødens Kode er et gensyn med personer og univers fra Michael Larsens anmelderroste krimi-comeback “Mordet på Øen”.

 • af Jens Kjeldsen, Lars Iversen, Bente Jespersen, mfl.
  2.293,95 kr.

  Medicinsk Kompendium dækker alle aspekter af den interne medicin og er skrevet af landets førende specialister. Værket bygger på de nyeste veldokumenterede undersøgelser og forskningsresultater og skaber dermed en solid baggrund for at træffe kliniske beslutninger.Få adgang til ekstramateriale her.Stoffet er velstruktureret med et tydeligt og gennemført overskriftshierarki, så tilegnelsen bliver så nem som muligt.Køb også abonnement til den digitale version, som løbende bliver opdateret. Den digitale version kan tilgås fra PC og mobile enheder, og gør det nemt at søge i værket, se videoklip og illustrationer i stort format.Læs mere om den digitale version her.

 • af Michael Larsen
  140,95 - 147,95 kr.

  Virkeligheden kommer i skred for den unge, australske læge Annika Niebuhr, da hun får en ung pige indlagt, som er blevet bidt af en af verdens farligste slanger. Annika fatter snart mistanke om, at det i stedet drejer sig om et mordforsøg, og hendes trang til at kende tingene til bunds får hende til at grave i sagen. Snart opdager hun, at hun selv er en central person i et mysterium, hvor ét mord hurtigt bliver til flere, og hendes jagt på sandheden udvikler sig til et handlingsmættet kapløb langs grænserne af hendes verdensbillede. SLANGEN I SYDNEY er en thriller om tro, viden og menneskets behov for at kunne forklare universet.

 • af Michael Larsen
  157,95 - 235,95 kr.

  Et medicinalfirma hyrer den unge insektekspert og biologistuderende Camilla til at finde en ganske særlig og meget sjælden bille, der indeholder et stof, der tilsyneladende kan sikre evig ungdom. Men noget stikker under, og da Camillas ekskæreste Benjamin med forbindelser til samme medicinalselskab undervejs i jagten på det unikke stof findes død, går det op for Camilla, at suspekte kræfter er på spil, og hun tager flugten sammen med journalisten Mikkel Valentin, der egentligt er hyret til at overvåge hende, men nu beslutter sig for at hjælpe.Men hvem er de på flugt fra? Og hvad er det egentligt, hun og Mikkel jagter? Er det overhovedet den meget sjældne bille, eller er det i virkeligheden noget, verden aldrig tidligere har set? Et rumvæsen, et videnskabeligt eksperiment, der er slået fejl? Hvem er de andre, der jager det ukendte – og hvorfor? Er det for at redde verden – eller for at ødelægge den?Camilla bliver viklet ind i en verden, hvor al sund logik bliver udfordret, mørke kræfter truer, og hvor hun må stå ansigt til ansigt med sin værste frygt.

 • af Michael Larsen
  93,95 - 147,95 kr.

  Iver bliver mistænkt for at have slået Strand ihjel, da Strand falder død om i hvidløgsdressingen. Og Doktor Magnus sender Iver trusselsbreve – tror Iver da. Iver er smaskforelsket i Sarah, der er fantastisk smuk og vidunderlig og soler sig nøgen inde i nabohaven. Men Iver er gift med Ingrid. Og Ingrid har en affære med Strand. Som faldt død om i hvidløgsdressingen. Livet er hverken let eller simpelt for Iver og Med livet i hælene er hans beretning om hvordan livet ser ud fra en småneurotisk, forelsket og forvirret mands perspektiv.Med livet i hælene er Michael Larsens debutroman. Siden har han udgivet de internationale spændingsromaner Uden sikker viden, Slangen i Sydney og Femte sol brænder.Michael Larsen (1961) er journalist og fik efter sin uddannelse fastansættelse på B.T., hvor han dækkede filmstof. I 1992 debuterede han med den humoristiske roman Med livet i hælene. Det var dog først i 1994, han slog igennem med sin gennembrudsroman Uden sikker viden, der er oversat til flere sprog og har gjort Michael Larsen til en de mest oversatte danske forfattere. I 2002 blev han indstillet til The International IMPAC Dublin Literary Award for sin krimiroman Slangen i Sydney. Michael Larsen er kendt for sin filmiske skrivestil med replikskifte og fyldige handlingsbeskrivelser samt hans evne til at dreje et plot."Hurra, en humorist! - en ny Finn Søeborg med et kraftigt stænk Panduro. Kan det være bedre?" - Poul Borum, Ekstra Bladet

 • af Michael Larsen
  93,95 - 317,95 kr.

  Den unge arkæolog og arkæoastronom Alexandra Kills tilkaldes af politiet for at hjælpe med opklaringen af et mord på en ældre kollega, Dieter Klein, der ligesom hun i årevis har forsket i helleristningens gåde. I hans bibliotek har man fundet en ukendt og utydet sten, men alle optegnelser og notater er sporløst forsvundet, og på væggen over liget er malet et mystisk tegn. Opklaringsarbejdet bliver en farefuld rejse ind i den forhistoriske viden, som anses for kortlagt, men som viser sig at være langt mere skræmmende og eventyrlig end nogen kunne ane, og for Alexandra bliver det samtidig et dramatisk opgør med en fortid, som hun troede, hun havde lagt bag sig. Michael Larsen (1961) er journalist og fik efter sin uddannelse fastansættelse på B.T., hvor han dækkede filmstof. I 1992 debuterede han med den humoristiske roman Med livet i hælene. Det var dog først i 1994, han slog igennem med sin gennembrudsroman Uden sikker viden, der er oversat til flere sprog og har gjort Michael Larsen til en de mest oversatte danske forfattere. I 2002 blev han indstillet til The International IMPAC Dublin Literary Award for sin krimiroman Slangen i Sydney. Michael Larsen er kendt for sin filmiske skrivestil med replikskifte og fyldige handlingsbeskrivelser samt hans evne til at dreje et plot."Endnu en bemærkelsesværdig historie fra Michael Larsen, der befæster hans internationale niveau, både når det gælder det rent forfattertekniske og evnen til at få øje på, kombinere og dramatisere videnskabelige diskussioner til medrivende fiktion." - Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten

 • - - en satirisk novelle om multikulturalisme, muslimer og racister.
  af Michael Larsen
  69,95 kr.

  Satiren "Den store integrationsdag" udspiller sig omkring indvielsen af en Skyskraber opført midt i København. Der er tale om et gigantisk integrationsprojekt og hensigten med Skyskraberen er, at der skal bo lige mange danskere og indvandrere i den. København med overborgmester Carlo Blender i spidsen vil på den måde sikre at danskere og indvandrere i Skyskraberen blander sig med hinanden og som sådan bliver et godt eksempel på god integration for både København og landet som helhed.- Men på indvielsesdagen bliver Skyskraberen sprængt i stumper og stykker af terrorister.

 • - Aftenlandet, Stormen
  af Michael Larsen
  43,94 kr.

  Samlet udgave af de to bind "Aftenlandet" og "Stormen" i Michael Larsens føljetonroman "Den store tid" om Lars Mikkelsens liv og skæbne i København på tærsklen til den moderne tid.Den unge student fra latinskolen i Frederiksborg tager til København med en ung idealists og naiv provinsialists storslåede drømme om at kunne reformere litteraturen. Men i København er litteraturen blevet centrum for den tids kulturkamp. Kredsen omkring de litterære radikalister brødrene Adler (læs: Brandes) står for fremskridtet og tankens frihed – de konservative og de nationalliberale for det modsatte. Radikalisterne brødrene Adler tørster efter magt og indflydelse, og de skyr ingen midler i kampen for at nå deres mål. Alle konspirerer mod alle, og det er svært at vide, hvem der er ven, og hvem der er fjende. Samtidig, i årene omkring 1880, skræmmer en uhyggelig seriemorder københavnerne fra vid og sans. De brutale og mystiske halshugninger af tilsyneladende tilfældige unge piger kaster mistanker i alle retninger. En sag, som Lars Mikkelsen pludselig befinder sig uhyggeligt tæt på.

 • af Michael Larsen
  187,95 kr.

  The Corridor, the totally off-grid, razor-wire fenced world within our world, is under attack, from without and from within. Suffering enough troubles already, Amelan Beaver Creek uncovers the tip of his ancestor's emerging story, a long-buried story with the power to both heal and destroy. To save himself, Amelan must not only unearth the story, but try to save The Corridor as well. His transformational journey reveals a startling possibility for himself, The Corridor, and one day, perhaps, all the world. A futuristic, earth-inspired mystery of adult literary fiction Your dreams, for yourself and for your world, expand with the turning pages Re-invents the adventure of mind, body and spirit A vision of profound community reliance

 • - Fraud
  af Michael Larsen
  122,95 kr.

  It's difficult to believe it happens, but forced guardianship fraud runs unchecked throughout the nation's probate courts. Deemed incapacitated by the courts, elderly citizens are robbed of all decision-making rights and assigned professional guardians whose only interest lies in profiting from their vulnerable charges' estates.Guardianship exposes a web of murderous profiteering, all sanctioned by a corrupt legal system. As guardianship firms take everything they can, state attorneys turn a blind eye. Crooked cops harass family members into silence, while the very attorneys you hired won't help for fear of losing their licenses.These are the people who may one day control your loved one's health care, living arrangements, finances, and very life. Ostensibly created to prevent financial abuse by caregivers and family members, professional guardianship instead gave the legal system carte blanche to destroy lives - as author Michael Larsen discovered when his family tried to help a friend suffering under a corrupt guardianship firm.Here is a guide for families to better understand a corrupt system, delineating what happens when a loved one falls victim to professional guardianship companies, and offering suggestions to minimize your risk of what amounts to legally sanctioned abuse.

 • af Michael Larsen
  222,95 kr.

  Borderline personality disorder is a condition wherein an individual suffers from extreme emotional unbalance marked with impulsivity and instability of self-image. An individual suffering from this personality disorder fears isolation, rejection and abandonment thus they tend to nurture feelings of betrayal to those who have done them wrong. Because of their immense negative personality, people with borderline personality disorder find it difficult to have healthy relationship with other people. You'll discover:What bpd really is, and the truths behind the common myths about bpdHow to get a diagnosisHow to make sense of the many types of treatment being offeredPowerful strategies that will keep your emotions under controlCommunication techniques for better relationshipsHow to thrive in the workplaceHow to cope with urges to self-harm and suicidal feelingsPeople with bpd tend to come across as capricious, selfish and unpredictable. They tend to exhibit explosive emotional tantrums and outbursts and aggressive behavior, especially when their plans and actions have been thwarted. As such, they often become misunderstood by the people around them, and they might have few healthy social relationships to speak of. They might be thought of as bullies or selfish brats, secretly feared or hated by their peers.

 • af Michael Larsen
  269,95 kr.

  PÅ OPDAGELSE I RIVIERAENS GRØNNE BAGLAND Forfatter, journalist og naturfotograf, Michael Larsen, er efter 15 år på Ærø vendt tilbage Nordsjælland. Og efter flere års research har han netop lagt sidste hånd på en udgivelse om naturen i Rågeleje og omegn, bogen Rågelejes natur, der er udkommet på Forlaget Bakkelandet.

 • af Michael Larsen
  575,95 kr.

 • af Michael Larsen
  165,95 kr.

  A resource for getting your work published. It outlines in a step-by-step manner how to create an effective nonfiction book proposal. It features information about various changes in the publishing industry, updated trend information, sample proposals, a completely updated resources section, and a chapter on online promotion.

 • af Michael Larsen
  92,95 - 93,95 kr.

 • af Michael Larsen
  1.378,95 kr.

  Den unge arkæolog og arkæoastronom Alexandra Kills tilkaldes af politiet for at hjælpe med opklaringen af et mord på en ældre kollega, Dieter Klein, der ligesom hun i årevis har forsket i helleristningens gåde. I hans bibliotek har man fundet en ukendt og utydet sten, men alle optegnelser og notater er sporløst forsvundet, og på væggen over liget er malet et mystisk tegn. Opklaringsarbejdet bliver en farefuld rejse ind i den forhistoriske viden, som anses for kortlagt, men som viser sig at være langt mere skræmmende og eventyrlig end nogen kunne ane, og for Alexandra bliver det samtidig et dramatisk opgør med en fortid, som hun troede, hun havde lagt bag sig. Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

 • af Michael Larsen
  1.378,95 kr.

  AF FORFATTEREN TIL SLANGEN I SYDNEY OG MORDET PÅ ØEN Journalisten Martin Molberg bliver kastet ud i sit livs krise, da hans forlovede bliver fundet myrdet – og han er den hovedmistænkte. Han beslutter sig for at finde morderen på egen hånd og løse mysteriet, alt imens han har politiet i hælene. Han erfarer hurtigt, at sagen på ingen måde er simpel, og at hans forlovede muligvis ikke var den, han troede, hun var. Jagten efter svar bliver ikke kun en eftersøgning af mordet på hans elskede Monique, men også en udforskning af hans egen seksualitet og psyke. Han finder snart sig selv viklet ind i et hav af ubesvarede spørgsmål: Hvad sker der i ejendommen overfor? Hvem har myrdet Monique? Og hvem skygger Martin? Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

 • af Michael Larsen
  901,95 kr.

  Iver bliver mistænkt for at have slået Strand ihjel, da Strand falder død om i hvidløgsdressingen. Og Doktor Magnus sender Iver trusselsbreve – tror Iver da. Iver er smaskforelsket i Sarah, der er fantastisk smuk og vidunderlig og soler sig nøgen inde i nabohaven. Men Iver er gift med Ingrid. Og Ingrid har en affære med Strand. Som faldt død om i hvidløgsdressingen. Livet er hverken let eller simpelt for Iver, og Med livet i hælene er hans beretning om, hvordan livet ser ud fra en småneurotisk, forelsket og forvirret mands perspektiv. Med livet i hælene er Michael Larsens debutroman. Siden har han udgivet de internationale spændingsromaner Uden sikker viden, Slangen i Sydney og Femte sol brænder. Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

 • - The 2008 San Francisco Writers Conference Anthology
  af Michael Larsen
  117,95 kr.

  Building Bridges: The 2008 San Francisco Writers Conference Anthology is a wonderful, wide-ranging collection of fiction, nonfiction and poetry by the talented speakers and attendees at the conference. Some are being published for the first time, and the anthology is an opportunity for them to start building a network of readers for their work. Dip into the anthology anywhere, and you will find fresh writing and fresh ideas. Although most of the writers are from the San Francisco Bay Area, the anthology includes work by writers around the country. It's also an opportunity for you to meet them by reading their work, to see how attuned you are to their craft and sensibility. The anthology gives them the chance to create fans of their work and to start a conversation with readers around the country. Whether it's poetry, fiction or nonfiction, the writing comes out of contributors' lives and captures their lives, their need to communicate, and their artistry with words. And as members of the human family, their needs and concerns are also ours. So in a way they are writing about all of us. So start reading and let the conversation begin!

 • af Michael Larsen
  750,95 kr.

 • af Michael Larsen
  1.834,95 kr.

  Kriminalkommissær Jan Folmer fra Drabsafdelingen i København bliver under efterforskningen af mordet på en ung, københavnsk modeblogger kaldt til Ærø, hvor der er begået endnu et mord, der ser ud til at pege i retning af den samme gerningsmand. Sammen med makkeren, den yngre Frank Bolbro, kommer Folmer på sporet af en uhyggelig sammenhæng mellem mordene, samtidig med at de forsøger at dykke ned i den tillukkede ø og dens mærkelige beboere. Mens stærke kræfter i egne rækker af al kraft forsøger at forhindre opklaringen, har de to politifolk ikke lang tid – for gerningsmanden har bebudet endnu et mord. Og denne gang er de to tvunget til at sætte livet på spil i kampen for at få stoppet en fjende, hvis lige de aldrig har set.Udgivelsen er en storskrift-udgave i 3 bind til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.Født 1961. Debuterede i 1992 med romanen Med livet i hælene og har siden skrevet spændingsromanerne Uden sikker viden, Slangen i Sydney og Femte sol brænder, der er solgt til udgivelse over hele verden.

 • af Michael Larsen
  119,95 kr.

  Den unge Lars Mikkelsen bryder med sin far og flytter til København for at studere med en stor drøm om at blive forfatter. Det er ikke enkelt at slå igennem, da der i 1890erne er meget grøde i litteraturen.

 • af Michael Larsen
  94,95 kr.

  Efter at være blevet sablet ned i de københavnske litteraturkritikere flytter forfatterspiren Lars Mikkelsen til Paris for at samle kræfter. Skønt kulturradikalismens fortalere har givet ham mange hug og ar på sjælen, så har de også givet ham stof til en ny bog. Lars finder hurtigt ud af, at Paris har andet at byde på end bare et sikkert sted at skjule sig fra de danske kritikere. Han indleder et forhold til den gifte kvinde Rebekka Meyer, alt imens hans nye roman om den danske litteraturscene tager form."Stormen" er andet bind i Michael Larsens værk "Den store tid", der stiller skarpt på kulturradikalismen i slutningen af 1800-tallet, men forfatterens portræt af tidens største litteraturkritiker, Georg Brandes, såvel som hans bror Edvard Brandes er lidet flatterende for de ellers så hyldede herrer.Michael Larsen (f. 1961) debuterede i 1992 med romanen "Med livet i hælene" og har siden skrevet spændingsromanerne "Uden sikker viden" og "Slangen i Sydney" samt de historiske romaner "Aftenlandet" og "Stormen". Hans bøger er solgt til udgivelse over hele verden."Michael Larsens roman er stor prosafiktion og kan måle sig med det bedste i nutidens internationale litteratur."- Jyllands Posten

 • - - en satirisk novelle om multikulturalisme, muslimer og racister.
  af Michael Larsen
  112,95 kr.

  Satiren "Den store integrationsdag" udspiller sig omkring indvielsen af en Skyskraber opført midt i København. Der er tale om et gigantisk integrationsprojekt og hensigten med Skyskraberen er, at der skal bo lige mange danskere og indvandrere i den. København med overborgmester Carlo Blender i spidsen vil på den måde sikre at danskere og indvandrere i Skyskraberen blander sig med hinanden og som sådan bliver et godt eksempel på god integration for både København og landet som helhed.- Men på indvielsesdagen bliver Skyskraberen sprængt i stumper og stykker af terrorister.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.