Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den troskyldige russer - Leif Davidsen - E-bog

Bag om Den troskyldige russer

På det internationale Hotel Paradis i det sydlige rusland mødes politikere, forretningsmænd, gangstere og militærfolk fra hele verden for diskret at købe og sælge det tidligere Sovjetunionens værdier. hertil ankommer den dansk-armenske Felix Terjosan Jensen for at indfri sin gæld til Saddam Hussein. Den troskyldige russer afslutter Leif Davidsens store russiske trilogi, der også omfatter Den russiske sangerinde og Den sidste spion. Lydbogen er indlæst af Jesper Anthonsen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711398654
  • Udgivet:
  • 25. Juni 2012
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Den troskyldige russer

På det internationale Hotel Paradis i det sydlige Rusland mødes politikere, forretningsmænd, gangstere og militærfolk fra hele verden for diskret at købe og sælge det tidligere Sovjetunionens værdier. Hertil ankommer den dansk-armenske Felix Terjosan Jensen for at indfri sin gæld til Saddam Hussein. Den troskyldige russer afslutter Leif Davidsens store russiske trilogi, der også omfatter Den russiske sangerinde og Den sidste spion. "Her er eksplosiv agentspænding, mennesker, der forsøger at ride med på historiens vilde bølgegange og europæisk samtidshistorie, der, siden romanen blev til, er blevet til historie." - Litteratursiden

Forlagets beskrivelse af Den troskyldige russer

På det internationale Hotel Paradis i det sydlige Rusland mødes politikere, forretningsmænd, gangstere og militærfolk fra hele verden for diskret at købe og sælge det tidligere Sovjetunionens værdier. Hertil ankommer den dansk-armenske Felix Terjosan Jensen for at indfri sin gæld til Saddam Hussein.

Den troskyldige russer afslutter Leif Davidsens store russiske trilogi, der også omfatter Den russiske sangerinde og Den sidste spion.

"Her er eksplosiv agentspænding, mennesker, der forsøger at ride med på historiens vilde bølgegange og europæisk samtidshistorie, der, siden romanen blev til, er blevet til historie."
- Litteratursiden

Brugerbedømmelser af Den troskyldige russerFind lignende bøger
Bogen Den troskyldige russer findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.