Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Den usædvanlige lillesøster af Peter Solberg Dirksen

Den usædvanlige lillesøster - E-bog

Bag om Den usædvanlige lillesøster

Christian bor med sin far, mor og sin helt almindelige lillesøster i et lille hus ved havet. Men Christian har også en ualmindelig lillesøster. Christians lillesøster Nanna er nemlig en engel. En usædvanlig, ualmindelig engel, der hverken spiller på harpe eller sidder pænt på sin sky. Hende møder Christian for første gang, da han en morgen falder og slår sit hoved mod klipperne nede ved havet. Christian bliver nødt til at forlade sin krop nede på jorden og flyve med sin lillesøster-engel op til Himlen for at høre den store engel, Onkel Michael, om han må få lov til at tage tilbage til sin almindelige familie. Men Onkel Michael har en opgave til dem, og kun hvis Christian og Nanna kan besejre den onde Drage, må Christian få lov til at tage tilbage… Peter Solberg Dirksen (f. 1970). Debuterede med den anmelderroste børnebog "Den usædvanlige lillesøster" i 2005. Bogen er en lille, velskreven roman til både børn og voksne om at miste, og om hvordan vi bearbejder sorgen ved efter et dødsfald. Hans anden roman, "En længsel efter noget" (udk. 2014), er en underholdende og autentisk roman om at være ung i 80’erne.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711475409
 • Udgivet:
 • 23. Oktober 2015
 • 94,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 35% som medlem
 • 80,95 kr.
 • 18,05 kr. (35%)

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Den usædvanlige lillesøster
Christian bor med sin far, mor og sin helt almindelige lillesøster i et lille hus ved havet. Men Christian har også en ualmindelig lillesøster. Christians lillesøster Nanna er nemlig en engel. En usædvanlig, ualmindelig engel, der hverken spiller på harpe eller sidder pænt på sin sky. Hende møder Christian for første gang, da han en morgen falder og slår sit hoved mod klipperne nede ved havet. Christian bliver nødt til at forlade sin krop nede på jorden og flyve med sin lillesøster-engel op til Himlen for at høre den store engel, Onkel Michael, om han må få lov til at tage tilbage til sin almindelige familie. Men Onkel Michael har en opgave til dem, og kun hvis Christian og Nanna kan besejre den onde Drage, må Christian få lov til at tage tilbage…

Peter Solberg Dirksen (f. 1970). Debuterede med den anmelderroste børnebog "Den usædvanlige lillesøster" i 2005. Bogen er en lille, velskreven roman til både børn og voksne om at miste, og om hvordan vi bearbejder sorgen ved efter et dødsfald. Hans anden roman, "En længsel efter noget" (udk. 2014), er en underholdende og autentisk roman om at være ung i 80’erne.
Brugerbedømmelser af Den usædvanlige lillesøster
 • Inge J. 14. Maj 2017

  Jeg har godt nok læst den som fysisk bog, men den kan klart anbefales alligevel. Bogen handler om Christian der en dag glider på nogen sten i vandet og slår sig bevidstløs. Han møder i sin tilstand sin afdøde lillesøster, Nanna, som er en engel. Nanna hjælper Christian med at vende tilbage til livet, ved at tage ham med til Onkel Michael som sender Christian på en farefuld færd, inden han kan vende hjem. Det er en rigtig god bog der henvender sig til børn og unge men også til voksne, da den berøre tunge emner i livet som sorg og død. Den vil især egne sig godt til højtlæsning og kan måske være god til børn der selv har mistet en bror eller søster. Der er flotte illustrationer og man bliver fanget med det samme af historien. Den er yderst velskrevet. Virkelig anbefalelsesværdig!


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Den usædvanlige lillesøster findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.