Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Det mørke - Mads Brenøe - E-bog

Bag om Det mørke

"Jorden snurrer skævt om sin akse, og skyggen flytter folk fra deres stuer og ind i soveværelset og ned under dynerne og tænder deres vækkeure. Skyggen er en hånd, der glider hen over os og drysser sort pulver i vores øje og driver farverne ud af alting." Mads Brenøes tre historier portrætterer tre meget forskellige mænd fra tre meget forskellige verdener. Historierne har på overfladen kun lidt til fælles, men efterhånden som de tre verdener skrider sammen, opstår der sære lighedspunkter. Mads Brenøe (f. 1968) er en dansk forfatter, der har udgivet en lang række romaner og novellesamlinger. Han er uddannet fra Forfatterskolen i 1991 og debuterede i 1993 med bogen "Fristeren." Hans historier kredser ofte om de skæve og anonyme eksistenser, der lever på kanten af samfundet.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726441734
  • Udgivet:
  • 1. Maj 2020
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Det mørke

"Jorden snurrer skævt om sin akse, og skyggen flytter folk fra deres stuer og ind i soveværelset og ned under dynerne og tænder deres vækkeure. Skyggen er en hånd, der glider hen over os og drysser sort pulver i vores øje og driver farverne ud af alting."

Mads Brenøes tre historier portrætterer tre meget forskellige mænd fra tre meget forskellige verdener.

Historierne har på overfladen kun lidt til fælles, men efterhånden som de tre verdener skrider sammen, opstår der sære lighedspunkter.

Mads Brenøe (f. 1968) er en dansk forfatter, der har udgivet en lang række romaner og novellesamlinger. Han er uddannet fra Forfatterskolen i 1991 og debuterede i 1993 med bogen "Fristeren." Hans historier kredser ofte om de skæve og anonyme eksistenser, der lever på kanten af samfundet.

Brugerbedømmelser af Det mørkeFind lignende bøger
Bogen Det mørke findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.