Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Det nye rige - Wilbur Smith - Lydbog

indgår i Egypten serien

bind 7 i Flodguden serien

Bag om Det nye rige

Hui lever et fortryllet liv i Lahun. Som sin faders favorit og kommende hersker er hans skæbne fastlagt. Men bag den idylliske facade udspiller der sig et infamt magtspil og ondskaben lurer. Drevet af magtsyge og jalousi planlægger Huis stedmoder og bror at vælte den nuværende hersker og selv tilrane sig magten. Fordrevet fra sit hjem og uden nogen at søge hjælp hos, slutter Hui sig til en gruppe af fredløse soldater. Opsat på at tage hævn for sin faders død og at redde sin søster sværger Hui disse fjender af Egypten troskab. Snart bryder krigen for alvor ud, og Hui må gøre op med sig selv, hvad hans eftermæle skal være. En helt af den gamle verden – eller hersker i den nye. "Det nye rige" er en medrivende fortælling om magtspil og ondskab i det gamle Egypten. Wilbur Smith blev født i Centralafrika i 1933. Efter en karriere i skattevæsenet blev han forfatter på fuld tid, da hans debutroman "Når løven jager" fra 1964 blev en stor international bestseller. I dag er Wilbur Smiths bøger oversat til 26 sprog og solgt i over 130 millioner eksemplarer verden over. Han har haft utallige bestsellerplaceringer og vundet et hav af priser. Mark Chadbourn (f. 1960) begyndte sin karriere som reportagejournalist fra verdens brændpunkter. Siden er han blevet bestsellerforfatter af historiske romaner om den angelsaksiske kriger Hereward, udgivet under pseudonymet James Wilde. Han arbejder også som manuskriptforfatter, bl.a. for BBC, Lionsgate og flere streamingselskaber.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728155097
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 19. November 2021
 • Oplæser:
 • Jonas Kriegbaum
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Det nye rige

Hui lever et fortryllet liv i Lahun. Som sin faders favorit og kommende hersker er hans skæbne fastlagt. Men bag den idylliske facade udspiller der sig et infamt magtspil og ondskaben lurer. Drevet af magtsyge og jalousi planlægger Huis stedmoder og bror at vælte den nuværende hersker og selv tilrane sig magten.
Fordrevet fra sit hjem og uden nogen at søge hjælp hos, slutter Hui sig til en gruppe af fredløse soldater. Opsat på at tage hævn for sin faders død og at redde sin søster sværger Hui disse fjender af Egypten troskab.
Snart bryder krigen for alvor ud, og Hui må gøre op med sig selv, hvad hans eftermæle skal være. En helt af den gamle verden – eller hersker i den nye.
"Det nye rige" er en medrivende fortælling om magtspil og ondskab i det gamle Egypten.

Wilbur Smith blev født i Centralafrika i 1933. Efter en karriere i skattevæsenet blev han forfatter på fuld tid, da hans debutroman "Når løven jager" fra 1964 blev en stor international bestseller. I dag er Wilbur Smiths bøger oversat til 26 sprog og solgt i over 130 millioner eksemplarer verden over. Han har haft utallige bestsellerplaceringer og vundet et hav af priser.

Mark Chadbourn (f. 1960) begyndte sin karriere som reportagejournalist fra verdens brændpunkter. Siden er han blevet bestsellerforfatter af historiske romaner om den angelsaksiske kriger Hereward, udgivet under pseudonymet James Wilde. Han arbejder også som manuskriptforfatter, bl.a. for BBC, Lionsgate og flere streamingselskaber.

Brugerbedømmelser af Det nye rigeFind lignende bøger
Bogen Det nye rige findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.