Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Digital transformation - Pernille Kræmmergaard - Lydbog

- 10 evner din organisation skal mestre - og 3 som du har brug for

Bag om Digital transformation

Digital transformation – 10 evner din organisation skal mestre og 3 som du har brug for gennemgår, hvordan virksomheder og organisationer øger deres digitale modenhed og organiserer sig, så de ubesværet kan anvende teknologierne til både at optimere det bestående og skabe radikalt nyt. Den 1. udgave af Digital transformation omhandlede 4 generationer af digital modenhed samt 10 evner organisationen skal mestre. Denne nye og opdaterede 2. udgave af bogen indeholder nu også generation 5 og tilføjer dermed et yderligere niveau af digital modenhed i organisationen. Generation 5 betyder også en række ændringer set i forhold til, hvad din organisation og du som leder skal mestre. Bogen indeholder derfor også nu tre nye kapitler om dit personlige lederskab i en tid, hvor krav og forventninger fra kunder, borgere, samarbejdspartnere, medarbejdere og samfundet som sådan ændrer ledelsesrollen på en række områder. Samtidig har alle 10 evner fra den første bog undergået en opdatering i lyset af generation 5, og hele bogen er gennemskrevet og opdateret, for at give plads til et større fokus på kompetencer, arbejdet med data og mulighederne med eksempelvis kunstig intelligens. Bogen rummer masser af danske eksempler og giver praksisnære råd til, hvad ledere skal være opmærksomme på i arbejdet med digital transformation. Til bogen hører der desuden et helt nyt selvevalueringsværktøj, Det Digitale Ledelseshjul, der giver dig mulighed for at evaluere dine egne ledelsesmæssige styrker og svagheder i forhold til de 10 + 3 evner, der beskrives i bogen. Læs mere om selvevalueringsværktøjet Pernille Kræmmergaard bruger sin mere end 20 års forskning, teoretiske viden og praktiske erfaring fra hundredvis af kurser med offentlige organisationer og private virksomheder i bogen, der er tænkt som en brugsbog til ledere på alle niveauer. "Det er en fantastisk bog. Let at gå til, relevant på alle ledelsesniveauer, gode eksempler til refleksion. Man mærker, der ligger stor viden og flid bag. Jeg kan kun anbefale bogen; den kan bruges til mange formål og stiller helt skarpt på den digitale og teknologiske udvikling, og hvad det kræver at følge med. Læs den, inden du er kommet bagud." – Lilian Mogensen, bestyrelsesformand, rådgiver, tidl. koncerndirektør, ATP og Udbetaling Danmark.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788797258903
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 20. Oktober 2020
 • Oplæser:
 • Elise Dyppel
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Digital transformation

Digital transformation – 10 evner din organisation skal mestre og 3 som du har brug for gennemgår, hvordan virksomheder og organisationer øger deres digitale modenhed og organiserer sig, så de ubesværet kan anvende teknologierne til både at optimere det bestående og skabe radikalt nyt.


Den 1. udgave af Digital transformation omhandlede 4 generationer af digital modenhed samt 10 evner organisationen skal mestre. Denne nye og opdaterede 2. udgave af bogen indeholder nu også generation 5 og tilføjer dermed et yderligere niveau af digital modenhed i organisationen.

Generation 5 betyder også en række ændringer set i forhold til, hvad din organisation og du som leder skal mestre. Bogen indeholder derfor også nu tre nye kapitler om dit personlige lederskab i en tid, hvor krav og forventninger fra kunder, borgere, samarbejdspartnere, medarbejdere og samfundet som sådan ændrer ledelsesrollen på en række områder.Samtidig har alle 10 evner fra den første bog undergået en opdatering i lyset af generation 5, og hele bogen er gennemskrevet og opdateret, for at give plads til et større fokus på kompetencer, arbejdet med data og mulighederne med eksempelvis kunstig intelligens.Bogen rummer masser af danske eksempler og giver praksisnære råd til, hvad ledere skal være opmærksomme på i arbejdet med digital transformation. Til bogen hører der desuden et helt nyt selvevalueringsværktøj, Det Digitale Ledelseshjul, der giver dig mulighed for at evaluere dine egne ledelsesmæssige styrker og svagheder i forhold til de 10 + 3 evner, der beskrives i bogen. Læs mere om selvevalueringsværktøjet

Pernille Kræmmergaard bruger sin mere end 20 års forskning, teoretiske viden og praktiske erfaring fra hundredvis af kurser med offentlige organisationer og private virksomheder i bogen, der er tænkt som en brugsbog til ledere på alle niveauer.


"Det er en fantastisk bog. Let at gå til, relevant på alle ledelsesniveauer, gode eksempler til refleksion. Man mærker, der ligger stor viden og flid bag. Jeg kan kun anbefale bogen; den kan bruges til mange formål og stiller helt skarpt på den digitale og teknologiske udvikling, og hvad det kræver at følge med. Læs den, inden du er kommet bagud."– Lilian Mogensen, bestyrelsesformand, rådgiver, tidl. koncerndirektør, ATP og Udbetaling Danmark.

Brugerbedømmelser af Digital transformationFind lignende bøger
Bogen Digital transformation findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.