dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer 11 års fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Digte - Gunnar Gunnarsson - E-bog

Bag om Digte

"En Smærtes Slag En Smærtes Slag har rammet min Sjæl i Blinde Som et Skrig fra Nattens Mørke den Vandrendes Øre. Jeg skælver i Rædsel, som den der maa Dødssangen høre, Som En, hvis Øjne en Dag ser Dagslyset svinde." Den islandske forfatter Gunner Gunnarsson er mest kendt for sine romaner, men han udmærkede sig også som digter. Hans "Digte" indeholder både sonnetter og kortere digte. Overalt i dem ses naturen som et stærkt metaforisk virkemiddel. Gunnar Gunnarsson (1889-1975) var en islandsk forfatter, digter og skuespilforfatter, der hovedsageligt skrev på dansk. Han er mest kendt for romanerne "Borgslægtens historie", "Kirken på bjerget" og "Svartfugl". Han var nomineret til Nobelprisen seks gange i løbet af sit liv, men han modtog den aldrig. Alligevel fremstår Gunnar Gunnarsson som en af Islands største forfattere nogensinde.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726053333
  • Udgivet:
  • 30. August 2018
  • Straks på e-mail.

Online pris

  • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag

Beskrivelse af Digte

"En Smærtes Slag

En Smærtes Slag har rammet min Sjæl i Blinde

Som et Skrig fra Nattens Mørke den Vandrendes Øre.

Jeg skælver i Rædsel, som den der maa Dødssangen høre,

Som En, hvis Øjne en Dag ser Dagslyset svinde."

Den islandske forfatter Gunner Gunnarsson er mest kendt for sine romaner, men han udmærkede sig også som digter. Hans "Digte" indeholder både sonnetter og kortere digte. Overalt i dem ses naturen som et stærkt metaforisk virkemiddel.

Gunnar Gunnarsson (1889-1975) var en islandsk forfatter, digter og skuespilforfatter, der hovedsageligt skrev på dansk. Han er mest kendt for romanerne "Borgslægtens historie", "Kirken på bjerget" og "Svartfugl". Han var nomineret til Nobelprisen seks gange i løbet af sit liv, men han modtog den aldrig. Alligevel fremstår Gunnar Gunnarsson som en af Islands største forfattere nogensinde.

Brugerbedømmelser af DigteFind lignende bøger
Bogen Digte findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.