Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Dit helbreds bedste ven - immunsystemet - Bente Klarlund Pedersen - E-bog

- En guide til et liv i sund balance

Bag om Dit helbreds bedste ven - immunsystemet

Immunforsvaret er et magisk og magtfuldt system, og mindst hvert andet dødsfald i Danmark hænger sammen med ubalance i immunsystemet. Søvn, motion, kost, røg, alkohol, vaccinationer, stress, bekymringer og livsindstilling påvirker immunsystemet. Du kan derfor selv gøre en masse for at skabe sund balance. Professor Bente Klarlund Pedersen gør op med alt, der lover at booste sundheden med et trylleslag, og forklarer – overraskende, personligt og helt ned på celleniveau – hvordan din livsstil påvirker din sundhed. Alle råd er forskningsbaserede.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702382099
  • Udgivet:
  • 17. Januar 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Dit helbreds bedste ven - immunsystemet

Immunforsvaret er et magisk og magtfuldt system, og mindst hvert andet dødsfald i Danmark hænger sammen med ubalance i immunsystemet.
Søvn, motion, kost, røg, alkohol, vaccinationer, stress, bekymringer og livsindstilling påvirker immunsystemet. Du kan derfor selv gøre en masse for at skabe sund balance.
Professor Bente Klarlund Pedersen gør op med alt, der lover at booste sundheden med et trylleslag, og forklarer – overraskende, personligt og helt ned på celleniveau – hvordan din livsstil påvirker din sundhed. Alle råd er forskningsbaserede.

Brugerbedømmelser af Dit helbreds bedste ven - immunsystemetFind lignende bøger
Bogen Dit helbreds bedste ven - immunsystemet findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.