dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer 11 års fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Drømmeserie - Claus Grymer - E-bog

Bag om Drømmeserie

BREV OM LIVET OG DØDEN Vi hører at du er syg, bedstemor. Som du nok ved er jeg gravid, i sjette måned. Du kan stole på at jeg er tyk. Jordemoderen sir at fødslen skal være i maj. Måske blir det før, jeg tror det næsten – så tyk som jeg er. Du kan tro barnet sparker, Johannes kan også mærke det når han lægger en hånd på min mave Vi håber at du snart blir rask, bedstemor." Claus Grymers digte tager udgangspunkt i hverdagen og de små situationer og tanker, den består af. Ægteskab, rengøring, sikkerhed, forår, fødsel og død. Alt sammen skal der være plads til på et eller andet tidspunkt i menneskets liv. Claus Grymer (1946) er en dansk forfatter og journalist. Han er uddannet journalist på Morsø Folkeblad og har en bifagseksamen i dansk fra Aarhus Universitet. Claus Grymer debuterede som forfatter i 1973 med digtsamlingen "Skjul", og siden da har han udgivet et væld af digtsamlinger, romaner og novellesamlinger.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726070033
  • Udgivet:
  • 28. August 2019
  • Straks på e-mail.

Online pris

  • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag

Beskrivelse af Drømmeserie

BREV OM LIVET OG DØDEN

Vi hører

at du er syg,

bedstemor.

Som du nok ved

er jeg gravid,

i sjette måned.

Du kan stole på at jeg er tyk.

Jordemoderen sir at fødslen

skal være i maj.

Måske blir det før,

jeg tror det næsten –

så tyk som jeg er.

Du kan tro barnet sparker,

Johannes kan også mærke det

når han lægger en hånd på min mave

Vi håber

at du snart blir rask,

bedstemor."

Claus Grymers digte tager udgangspunkt i hverdagen og de små situationer og tanker, den består af. Ægteskab, rengøring, sikkerhed, forår, fødsel og død. Alt sammen skal der være plads til på et eller andet tidspunkt i menneskets liv.

Claus Grymer (1946) er en dansk forfatter og journalist. Han er uddannet journalist på Morsø Folkeblad og har en bifagseksamen i dansk fra Aarhus Universitet. Claus Grymer debuterede som forfatter i 1973 med digtsamlingen "Skjul", og siden da har han udgivet et væld af digtsamlinger, romaner og novellesamlinger.

Brugerbedømmelser af DrømmeserieFind lignende bøger
Bogen Drømmeserie findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.