Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Dronningeføde af Mette Holm

Dronningeføde - E-bog

- Næring uden skam

Bag om Dronningeføde

Alle mennesker har brug for føde, og mad er næring for både krop, sjæl og psyke. Men mange kvinder bøvler med deres forhold til mad. Hvorfor? Mad kan være selvdestruktivt, men det kan også være selvkærligt. Det handler om at lære at vende billedet rigtigt. Bogen er en kobling af psykologi, kost og ernæring. Den giver ny viden og en ny oplevelse af, hvordan en madbog kan se ud. Læseren får lyst til at stille sig stærkt i sit eget liv og derved have en holdning til den mad, der puttes i munden. Dronningeføde lærer dig at forstå: – Hvorfor du spiser på dine følelser – Hvad der skal til for at bryde den onde cirkel – Hvordan du nærer din krop og dit sind i stedet for at tære – Hvordan du let kan lave nærende mad, der bygger dig og dit sind op – Hvorfor du i forhold til din mad skal opfatte dig som dronning Bogen er for dig, der: – Bøvler med dig selv og dit selvværd – Har et destruktivt forhold til mad – Nedbryder dig selv via tankerne og bruger maden som våben Det får du ud af at læse bogen: – Du får en dyb grundforståelse for dynamikken i mad og følelser – Du lærer at ‘stille dig ovenpå’ og nære dig og din psyke – Du får grundprincipperne til at starte dine dage rigtigt, så du kan stå stærkt Om forfatter Privatpraktiserende psykolog og foredragsholder. Hun driver desuden den succesrige livsstilsblog MettesUnivers samt uddannelse af skyggevejledere. Mettes omdrejningspunkt er at flytte kvinder ud af offerrollen og ind i et mere meningsfyldt liv. I 2015 var hun medforfatter til bogen Elsker mig for evigt, og i 2016 udkom hun med Boost din selvkærlighed – en samling af små positive og opbyggelige tekster. Mette sender hver dag et selvkærligt boost til 55.000 følgere. Se mere på mettesunivers.dk. E-bogen er lavet i fixed format.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793679047
  • Udgivet:
  • 25. Marts 2018
  • 93,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 18%
og få fri lytning og læsning oveni
  • 81,95 kr.
  • 18,00 kr. (18%)

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Dronningeføde
Alle mennesker har brug for føde, og mad er næring for både krop, sjæl og psyke. Men mange kvinder bøvler med deres forhold til mad. Hvorfor? Mad kan være selvdestruktivt, men det kan også være selvkærligt. Det handler om at lære at vende billedet rigtigt.

Bogen er en kobling af psykologi, kost og ernæring. Den giver ny viden og en ny oplevelse af, hvordan en madbog kan se ud. Læseren får lyst til at stille sig stærkt i sit eget liv og derved have en holdning til den mad, der puttes i munden.

Dronningeføde lærer dig at forstå:
– Hvorfor du spiser på dine følelser
– Hvad der skal til for at bryde den onde cirkel
– Hvordan du nærer din krop og dit sind i stedet for at tære
– Hvordan du let kan lave nærende mad, der bygger dig og dit sind op
– Hvorfor du i forhold til din mad skal opfatte dig som dronning

Bogen er for dig, der:
– Bøvler med dig selv og dit selvværd
– Har et destruktivt forhold til mad
– Nedbryder dig selv via tankerne og bruger maden som våben

Det får du ud af at læse bogen:
– Du får en dyb grundforståelse for dynamikken i mad og følelser
– Du lærer at ‘stille dig ovenpå’ og nære dig og din psyke
– Du får grundprincipperne til at starte dine dage rigtigt, så du kan stå stærkt

Om forfatter
Privatpraktiserende psykolog og foredragsholder. Hun driver desuden den succesrige livsstilsblog MettesUnivers samt uddannelse af skyggevejledere. Mettes omdrejningspunkt er at flytte kvinder ud af offerrollen og ind i et mere meningsfyldt liv. I 2015 var hun medforfatter til bogen Elsker mig for evigt, og i 2016 udkom hun med Boost din selvkærlighed – en samling af små positive og opbyggelige tekster. Mette sender hver dag et selvkærligt boost til 55.000 følgere. Se mere på mettesunivers.dk.

E-bogen er lavet i fixed format.
Brugerbedømmelser af Dronningeføde


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.