Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Egotrip - Rasmus Kragh - E-bog

- Min vej til toppen af Everest

Bag om Egotrip

Den 23. maj 2019 blev Rasmus Kragh den første dansker nogensinde til at bestige Mt. Everest, verdens højeste bjerg, uden brug af kunstig ilt. Det var kikset 200 meter fra toppen i både 2017 og 2018, men denne gang gik han hele vejen. EGOTRIP er hans beretning om at sætte sig store mål, bryde grænser og tro på det umulige - også selv om familien beder én om at lade være. Det er en fortælling om store ambitioner og drømme og om at være moderne eventyrer, der tilbringer livsfarlige dage på bjergsiden for at nå sit mål.  EGOTRIP er illustreret med Rasmus Kraghs egne fotos fra hans ekspeditioner på Mt. Everest.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711980934
  • Udgivet:
  • 22. Juni 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Egotrip

Den 23. maj 2019 blev Rasmus Kragh den første dansker nogensinde til at bestige Mt. Everest, verdens højeste bjerg, uden brug af kunstig ilt. Det var kikset 200 meter fra toppen i både 2017 og 2018, men denne gang gik han hele vejen.

EGOTRIP er hans beretning om at sætte sig store mål, bryde grænser og tro på det umulige - også selv om familien beder én om at lade være. Det er en fortælling om store ambitioner og drømme og om at være moderne eventyrer, der tilbringer livsfarlige dage på bjergsiden for at nå sit mål. 

EGOTRIP er illustreret med Rasmus Kraghs egne fotos fra hans ekspeditioner på Mt. Everest.

Brugerbedømmelser af Egotrip

  • Bent A. 24. Juli 2020

    En velskrevet og spændende beretning. Man får næsten fornemmelsen af at være med på turen, så godt er kampen om at nå toppen af M. Everest fortalt.


Find lignende bøger
Bogen Egotrip findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.