Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Elmer Baltazar 2 - Truslen fra Kragoria - Tobias Bukkehave - Lydbog

Bag om Elmer Baltazar 2 - Truslen fra Kragoria

Der er gået et halvt år siden den sidste nat i Arkadia. Emmy og Elmer har aldrig fået talt om deres eventyr. Det synes Elmer i hvert fald ikke. I mellemtiden er han begyndt at skate, han har fået en ny mobil, som han ikke fatter, og udenfor falder sneen. Deres eventyr har ændret Arkadias baggrundshistorie. Det opdager Emmy, da hun starter computerspillet Eye Master op. Men der er noget, som ikke stemmer. Kan Rania, dronningen med de grønne øjne, stadig være i live? Pludselig modtager de to en besked fra Morgion. Kip Lynild er i problemer, og mørke kræfter truer riget. De to klassekammerater må igen af sted til Arkadia. Ikke som Emmy og Elmer, men som Lorac den Ukendte og Anzar Nattehøg. Serien om Elmer Baltazar handler om klassekammeraterne Elmer og Emmy, der rejser ind i computerspilsverdenen Arkadia, hvor de møder både venner og fjender. Tobias Bukkehave (f. 1980) er kandidat fra Film- og Medievidenskab årgang 2008 med speciale i amerikanske tv-serier. Efter sin eksamen underviste han i en periode på Københavns Universitet i dramaturgi og tv-fiktion, før han begyndte at arbejde i tv-branchen som tilrettelægger og tekst- og manuskriptforfatter.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726083088
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 14. November 2018
 • Oplæser:
 • Thomas Leth Rasmussen
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Elmer Baltazar 2 - Truslen fra Kragoria

Der er gået et halvt år siden den sidste nat i Arkadia. Emmy og Elmer har aldrig fået talt om deres eventyr. Det synes Elmer i hvert fald ikke. I mellemtiden er han begyndt at skate, han har fået en ny mobil, som han ikke fatter, og udenfor falder sneen.
Deres eventyr har ændret Arkadias baggrundshistorie. Det opdager Emmy, da hun starter computerspillet Eye Master op. Men der er noget, som ikke stemmer. Kan Rania, dronningen med de grønne øjne, stadig være i live?
Pludselig modtager de to en besked fra Morgion. Kip Lynild er i problemer, og mørke kræfter truer riget. De to klassekammerater må igen af sted til Arkadia. Ikke som Emmy og Elmer, men som Lorac den Ukendte og Anzar Nattehøg.

Serien om Elmer Baltazar handler om klassekammeraterne Elmer og Emmy, der rejser ind i computerspilsverdenen Arkadia, hvor de møder både venner og fjender.

Tobias Bukkehave (f. 1980) er kandidat fra Film- og Medievidenskab årgang 2008 med speciale i amerikanske tv-serier. Efter sin eksamen underviste han i en periode på Københavns Universitet i dramaturgi og tv-fiktion, før han begyndte at arbejde i tv-branchen som tilrettelægger og tekst- og manuskriptforfatter.

Brugerbedømmelser af Elmer Baltazar 2 - Truslen fra KragoriaFind lignende bøger
Bogen Elmer Baltazar 2 - Truslen fra Kragoria findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.