Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

En overspisers bekendelser - Hvad chokolade lærte mig om livet - Signe Nordstrand - Lydbog

Bag om En overspisers bekendelser - Hvad chokolade lærte mig om livet

Hvis man har brugt det meste af sit liv på at jagte selvværdet gennem den flade mave, de faste baller eller de tynde lår. Hvis man har prøvet at hade sig til en krop, man kan elske, men stadig ikke holder af det, man ser i spejlet. Eller hvis man har forsøgt at kontrollere sig ud af sit madkaos, men gang på gang ender med at overspise ... så er det måske på tide at prøve noget nyt. Denne bog er til alle, der nogensinde har kæmpet med maden, med selvbilledet og med følelsen af utilstrækkelighed. Forfatteren deler ud af sine egne erfaringer med alt fra overspisninger og slankekure til strækmærker og forbudte følelser. Signe Nordstrand (f. 1983) led i mange år af en spiseforstyrrelse. Fra hun var 18, til hun var 28, kæmpede hun en daglig kamp med overspisninger, bulimi, selvskade, lavt selvværd og selvhad. Da hun var 27 år, begyndte hun i behandling på Rigshospitalet, men det var først, da hun i 2017 stod frem og begyndte at tale åbent om sine kampe med maden, kroppen og især overspisningerne, at hun for alvor begyndte at forstå værdien af at tale højt om tingene.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726310641
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 23. September 2019
 • Oplæser:
 • Anne Vester Høyer
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af En overspisers bekendelser - Hvad chokolade lærte mig om livet

Hvis man har brugt det meste af sit liv på at jagte selvværdet gennem den flade mave, de faste baller eller de tynde lår. Hvis man har prøvet at hade sig til en krop, man kan elske, men stadig ikke holder af det, man ser i spejlet. Eller hvis man har forsøgt at kontrollere sig ud af sit madkaos, men gang på gang ender med at overspise ... så er det måske på tide at prøve noget nyt.
Denne bog er til alle, der nogensinde har kæmpet med maden, med selvbilledet og med følelsen af utilstrækkelighed. Forfatteren deler ud af sine egne erfaringer med alt fra overspisninger og slankekure til strækmærker og forbudte følelser.

Signe Nordstrand (f. 1983) led i mange år af en spiseforstyrrelse. Fra hun var 18, til hun var 28, kæmpede hun en daglig kamp med overspisninger, bulimi, selvskade, lavt selvværd og selvhad. Da hun var 27 år, begyndte hun i behandling på Rigshospitalet, men det var først, da hun i 2017 stod frem og begyndte at tale åbent om sine kampe med maden, kroppen og især overspisningerne, at hun for alvor begyndte at forstå værdien af at tale højt om tingene.

Brugerbedømmelser af En overspisers bekendelser - Hvad chokolade lærte mig om livetFind lignende bøger
Bogen En overspisers bekendelser - Hvad chokolade lærte mig om livet findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.